Deníček uživatele ještěrka.lovísek

Ahojte dámy! Nemá někto tušení, kde by nám nastřelili naušničky v Jihlavě (případně Třebíč)?? Jo a taky kolik si asi tak na to mám připravit korunek??

Holky naší dcerušce je nastřeloval přímo náš doktor Natálky...platila sem 350,- a k tomu měla ty naušničky(pecičky)..ty sme pak tedy po měsíci vyndali a dali naše vlastní:) Ale jinak to dělají i v salonech..ale tam bych asi s mimčem nechodila.. .. a nebo polikliniky.

Jé tak to by mě taky zajímalo kdy ji můžu nechat nastřelit naušničky a kolik to asi tak stojí?

Naše Lin těsně po koupání

Ahojda všichni.

Tak to je nádhera.Já sice moc dorty nemusím,ale na oko jsou moooooc krásný a určo i moc dobrý! Že chválím babičku! :k: :qu:

Ahojky všem

no ta je ale překrásná, moc pěkná holčička a rychle roste, to je dobře :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Jezus malinká je kráááásnáááá :c: A podle tvého povídání je to i šikulka :one:
Držím palečky ať vám dál dělá jen samou radost :girl: Emili

Tak konečně ta naše prdelinka

Ahojky všichni! Tak hlásíme návrat z porodnice. Neproběhlo nám to tak docela hladce, chvilku jsme si poleželi i na novorozenecké JIP, ale už jsme doma a v pořádku.

Tak tedy gratulujeme k Lindušce, hlavně at je zdravá a hezky roste a přibírá, at dělá mamince radost... :cc): :girl: :a: :a: :a:

mooooooooooooooc gratuluji,maminko i tatinkovi

hodne si ji uzivejte dokud je malinka,strasne rychle rostou
a moc moc zdravicka

hlavně, že jste obě dvě v pořádku. moc vám gratuluju, jeste holky šikovný a silný :k:

Ahojky. Tak vám jdu ještě udělat pá pá, bo nevím, kdy se sem zase dostanu.

tak to ti přeju pohodovej císař a ať máš z mimíse jen radost a příště se snad už sejdem všichni v jihlavě :one: :one:

Ahojda všichni.

ahojik... jak to ze mas cisare?? ale neboj bude to dobry :) povim ti jednu vec co je plus cisare :) ditko ma krasne kulatou hvalicku :s: ne fakt ja sama sem to cisari a dibry jen se po navratu nenamahej styl vytirani po 4, uklid cele domacnosti a tak! :) a hlavne si jizvu hned masiruj a promazavej sadlem :) ci necim mastnym a po cisari se snaz co nejvic hhed hybat - hned jak ti to dovoli.. bode to bolet a moc ale o to driv pujdes domu :)

In reply to by Johanka a Rozinka

Ahojda. Jak to? No prdelína je stále a stále konec pánevni řitní, poloha I. Co je konec pánevní bych ještě věděla, ostatní mi říká celkem prd :///: . A když mě profesor viděl, jako první se ptal, kolik měřím a první co mi řekl, že už těch 152 cm je samo o sobě indikací k císařáku. No máma neni o moc větší, já se taky narodila KP, o stejné porodní váze, jakou má odhadnutou prdelína a rodila normálně. No ale už je to pomalu 32 let :dance: :a:

Ahojte všichni! Teda vám povím, že už mě to těhotenství tak trochu unavuje.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Uvidíme, co z toho bude. Zatím bych řekla, že krom toho, že budu asi potřebovat sprchu, bo se po.... :///: , se nic zvláštního neděje. Uvidím co bude za pár hodin, taťulda tady má na víkend svoje starší díťátko, tak uvidím a kdyžtak až jí poveze dom, tak mu hupnu do autí, už jsem víc jak týden neviděla doktory na porodnici :00:

Jj, když řeknu, že jsem byla tele, tak je to ještě hoooodně slaboučké slovo.

To je krásné :)
Já jsem se taky svého přítele zeptala, jestli chce být táta...bylo to neplánované a byla to moje zodpovědnost (zapomněla jsem prášek), ale rozhodně jsem se toho nechtěla vzdát, tak mi přišlo fér zeptat se ho, jestli se chce zůčastnit :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka