Deníček uživatele jarkav

02.08.2010

Ahoj maminy, chtěla jsem se zeptat, taky vaše miminka tak často padají a to nejčastěji na hlavičku?

Pády - hlavně na hlavičku...

Ahoj no zrovinka nedávno jsem dávala dotaz na ochranou helmu pro mimi (tento týden máme 7m) a holky se mi vysmáli a prý že je to blbost, ale jak tak koukám tak není... jedna maminka ledňulka si ji dokonce vyrobila sama z pruhů karimatky a já ji buď koupím nebo taky vyrobím, možná se přehnaně bojím, ale na druhou stranu...líp než pak řešit kdovíjaký úraz :( přeju ať už je Lukášek opatrnější a žádný pády ;)
jo a máte stejnou židličku :)

02.04.2010

Ahoj mamči, dáváte dětičkám čajíky?? Jaký na to máte názor?

Děkuju za odpovědi. Tak my teda v čajíčkování pokračujeme a chutná nám :\x: Já jsem ráda i z toho důvodu, že já sama moc nepiju a poslední dobou jsem se všimla, že měl míň počůraný plenky než dřív - zato teď to jsou průtokáče :C]]: a ty prdíky, no, SUPER! Lepší než Laktobacílky :€): Miško, to je vidět, že každý dr má trochu jiný názor. Fontanelu propadlou nemáme a dávám tak max 200ml za den, ale myslím si, že kojení tím nenahrazujeme, baští normálně po 3h jako předtím. ;)

Já sice plně kojím, ale zkoušela jsem čajík od Hippu na bříško kvůli prdíkům. Jenže Sašulka je blinkací, takže čajík v sobě zatím moc neudrží :€}€: Tak jsem ho schovala na později, v létě se určitě bude hodit :€p€:

Ahoj, jsem na tom stejně jako Monča. Malému bude v úterý 7 měsíců je pořád plně kojený, první mrkvičku budem dávat dneska. Už se těším co na to bude prcek říkat. :a\|: :€Ss€:
No a mám taky ten samí problém, nechce mi nic pít. Možná jsem mu ten čajíček měla začít dávat dřív.
Takže můj nazor je, aby jsi mu ho klidně dávala určitě mu neublíží. Sice asi né tolik jako ti řekla dr.,ale aspoň na něj bude zvyklí.

22.03.2010

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jak často papají vaše LPčkový miminka. Lukáškovi byly 4 měsíce 14.3. a posledních pár dní nás konečně opouští prdíky.

Tohle jsem řešila, když bylo malému asi 2 měsíce a celou noc spinkal. Tím nám vypadlo noční kojení a já měla hoňku, abych kojila alespoň 6xdenně, jak všude říkají. Takže jsem mu cpala prso po 2h i když nechtěl. Teď mu budou za týden 4měsíce a už to nehrotím, krmím po 2-3h (tak těch 5kojo za den), přibírá 250g týdně, tak snad hlady netrpí:)

Ahojky tak my jsme měli 2.3 4měsíce a kojím snad pořád ,Elli si říká o kojení třeba i po 2hodinách ,v noci jak kdy po 3hodinách ,nebo někdy i za 2hodiny.už jsme začly dávat dopoledne nebo odpoledne mrkvičku,nebo ovoce.Stejně ji pak dám nakojit to si tak cucne .Ráno vstáváme kolem 7 30-8hodin ,ale už bylo taky že ve 4 30hod.ráno si chtěla povídat a to teda vzbudila celý barák ,protože už začíná být dost hlasitá ,je to sranda.No a s tím tvým málo kojením to nevypadá vůbec špatně malý má 7 10kg a to má super my máme 6kilo a to je vážená teď ve 4,5měsících ,uvažuji že budu dávat na noc ňákou kašičku .

04.03.2010

Přejeme hezký večer všem tetičkám, Lukášek posílá moc pozdravů vám, všem kámošům a potencionálním nevěstám :/;x:

Krkání, spinkání a plenky ;)
Krkání, spinkání a plenky ;)
Krkání, spinkání a plenky ;)
Krkání, spinkání a plenky ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško, on právě vůbec neblinká, ale monitor dechu máme.
Jak říkala naše doktorka lehčí je dostat ven ty spolykané bublinky horem než dolem... a my je pak právě tlačíme dolem. Jsem moc ráda, že jsi mi napsala o těch Laktobacílkách, já budu jen ráda, když mu je budu moct dávat každý den, samozřejmě bez nich taky nekaká pravidelně. Jen se chci zeptat, jak je Vikče podáváš? Já jsem je nejdřív dávala do odstříkaného mléka, ale jak je to takový zdlouhavý postup, tak jsem mu začala dávat do flaštičky trošku dětského fenyklového čajíku ( granulovaného ) a do toho ty bacílky. Jen si řikím, abych něco nedělala špatně. Toho čajíku dávám fakt jen malinko - cca 20ml - 25ml.
A kupuješ je normálně v lékárně? Já jsem je objednávala přes net z lekarna. cz, myslím, že jsou tam levnější - stály okolo 130Kč.
Ty Huggies Premium vel. 2 se mi zdály lepší než vel. 3.
Jinak používáme od všech zatím vyzkoušených značek vel. 3 - jen u pampersek jsem vel. 3 přeskočila rovnou na 4, zdají se mi menší.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

On pokud neusne, tak krká dobře, někdy až moc a několikrát po sobě - když se třeba u kojení vzteká a nasosá toho vzduchu moc, tak pak řve i u toho krkání :cc): je to nekonečný příběh ty prdíky. Právě že se u kojení vzteká, že ho bolí bříško, pouští se a polyká vzduch... nebo u toho tlačí a pak se zakuckává a jak kucká, tak se někdy ozve i mohutný prd a o to víc zase křičí...
Na tom http://www.bytfit.cz/ jsi platila poštovný nebo jsi objednávala víc věcí za tu cenu bez poštovného? Já právě objednávám z tý lékárny víc věciček a nad 1200Kč se neplatí. Mají tam třeba výhodné přebalovací podložky, vitamíny nebo balení 4ks Linteo vlhčených ubrousků za cca 130Kč.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já myslím, že ty Hellen Harper taky máme a mám dojem, že vevnitř i žmolkovatí. Je fakt, že je to umění nějaký pořádný sehnat, protože jsou ty podložky většinou i dost drahý. Do Billy nechodím, tak ty jejich neznám, ale teď jsem jedny koupila v akci v drogerii Rossman a jsou taky dobrý.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já už sem příště asi radši nic psát nebudu :s: , v noci mě malej poblinkal a ráno prokadil plenku ( měl zrovna Huggiesku ) - buď jsem to včera zakřikla nebo je to malý telepat...
Tak to se máte, že vyrazíte do kina, na co jdete?
Ty žluté Tesco bývaly dřív fialové?
My jsme na tu vel. 3 přecházeli okolo těch 5kg, už ho škrtili, měl na nožičkách zářezy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, ono z "jen tohle" se vyklubal průjmík :) , dneska už kadil 4x, tak statečně přebalujeme. Zatím se nám to nikdy nestalo, tak se aspoň pročistí :)
Malý taky často hltá a pak se zakuckává, ale neblinká.
Někdy ty Tesco plenky zkusím, to zní dobře, hlavně jsou určitě levnější... ale zatím nemůžu - mám slušnou zásobu Huggiesek, asi 8 balíků, do toho ještě Pampersky a Bella Happy :€): tak abysme je nedávali až do 1. třídy...
Tak přeji hezký kulturní zážitek, je to fajn občas si vyrazit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka