Deníček uživatele janulkage

16.01.2011

ahoj holky, chci se zeptat, máte někdo tyto golfky? Jaký je rozdíl mezi magic 4 a 3 - pouze v kolečkách, máte někdo zkušenost se kterými se lépe jezdí?

21.10.2009

Můj druhý porod byl téměř podle mých představ. Jen píšu, prvního syna jsem rodila cca 12 hodin od začátku kontrakcí.

Porod Sofinky

moc pěkný,taky jsem to měla vcelku rychlý,ta narkóza asi nic moc,viď?ale zvládla jsi to dobře,já taky hodně krvácela a děloha bolela jak čert,ale to prý po 2.porodu bolí více a dodnes beru železo,takže pohodový porod,ale po tom nic moc,včera jsem dobrala ATB,tak už snad bude jen dobře.Přeju Vám hodně zdravíčka a opatrujte se ,ahoooj :a:

In reply to by Helinka

No tak vidím, že jsi si taky po porodu užívala! Malá se mi narodila ve čtvtek a už v neděli by ji v pohodě pustili domů, ale já jsem zdržovala díky těm výsledků hemoglobinu, a pak i proto, že se mi špatně zavinuje děloha, tak měli strach, jestli tam zase ještě něco není...což by mě pěkně nasr... když mi dělali takový zákrok!!! Nakonec jsme šli ve středu domů, hemoglobin trošku stoupl, tak jsme tu dělohu řešili ambulantně, prý jsou to jen krevní sraženiny a hold mě se ta děloha zavinuje hůře...tak jsem ráda, že ta kyretáž nebyla znovu potřeba.
Ale je to pořád něco, pak mě zase začala horečka a bolet prso, ale naštěstí je to vždy jednodenní, tak doufám, že už taky konečně začne být klid, ať si mohu ty své zlatíčka užívat plnými doušky!!!
A železo...no to budu brát taky ještě asi hodně dlouho a borůvky...no ty už nemůžu ani vidět :-)
Tak se taky opatrujte a přejeme hlavně zdravíčko!! Papa Jana, Tomášek a Sofinka

In reply to by janulkage

jojo užívala,takovej dobrej porod a pak ty komplikace nic moc,ty kusance co ze mě odcházely to bylo něco.ted už nekrvácim,neberu atb ani injekce,jen noha trošku ještě bolí,ale to už se dá...jestli tě bolí prsa,tak si je často sprchuj a přikládej miminko často a ono to povolí,já prsa dobrý,mám snad 8 :s: nezapnu jedinou mikinu :///: opatrujte se a už jen samé pěkné dny,já mám porod posaný tady http://www.mojetehotenstvi.cz/porod-karolinky tak papa helča,kristýnka a karolínka :°~°:

Teda super rychly porod :one: ,tak jako u me :-) teda az na ten tvuj porod placenty :O moc gratuluju a Sofince preju hodne zdravicka :girl: Ahoj Valča a Vivien :a:

18.10.2009

ahoj...jmenuji se Sofie Gebauerová, narodila jsem se v Opavě dne 8.10.2009 v 8:43 ráno, moje míry byly 50 cm a 3085 g.

Sofie
Sofie
Sofie
Sofie
Sofie
Sofie

Tak my taky opožděně gratulujeme. At je štastná a zdravá!! Myslela sem že to bude Jůlie? Nešel nám internet dlouho jsme tu nebyli. Ale vzpomínala jsem :) jak to jde s dvěma dětma?

24.09.2009

ahojky holky...s manželem se rozhodujeme mezi těmito dvěmi jmény...už to dlouhou dobu byla Julie, ale pak někdo přišel se jménem Sofie a nás to hrozně zaujalo,takže teď máme doma dva pap

Ahoj,tak mi budeme mít Sofinku...Julie je také pěkné,ale je na to dost říkaček tak,aby z toho pak nebyla smutnáá...

Ahojky tak my máme doma Julinku a je pravda, že o Sofince jsem taky uvažovala, ale to mi doma zatrhli. A Julča už mi nezní tak děsivě :-) už mi to nepřijde jsou i hůře znějící jména takže si myslím, že žádný problém mít nebude. Tak ať dobře vyberet papa

15.08.2009

ahoj holky, mám na vás takový trošku intim dotázeček...jsem teď ve 33 tt., čekám sice druhé mimi, ale tohle si u prvního nepamatuji...už je to delší dobu, co jsem si při holení všimla

ahoj holky...díky za názory! To jste mě uklidnily!! Fakt!! Jako já si to myslela, ale člověk nikdy neví...dokonce jsem četla, že i ty varixy nejsou vůbec nic neobvyklého...teď mám jen strach, aby mi kvůli tomu nenařídili císaře, ale to snad nebude potřeba...
Naštětí je to jen esteticky nevzhledné :-) a nepříjemné mi to je jen teď v tom horku, když se třeba po delší době zvednu a všechno se mi tam dolů navalí...jinak s tím problémy nemám...
Tak vám přeji příjemné těhulkování!
Jo a Raduš, ve kterém jsi to ty týdnu??? Ještě máš na porod chvíli čas, ne? Zase takový rozdíl mezi námi nebyl, nebo jo?

In reply to by Radka M.

Jj, mám známou, která má tedy už pět dětí...a myslím, že dvě nebo tři...každopádně to první a předposlední / to vím určitě/ byli koncem pánevním a rodila vždy normálně...ono možná záleží i na tom, jak moc velké je mimi a tak...

21.07.2009

ahoj holky, jsem doma se svým synem na tříleté rodičovské, v červnu měl dva, v říjnu čekáme další mimi, budu nasupovat 6 týdnů před porodem, což mi vychází na konec srpna...chci se

19.07.2009

ahoj holky, mám na vás prosbičku...mám doma kočárek Jané Slalom pro a slyšela jsem,že na něj nejde přidělat jiné stupátko-skate pro druhé dítě než zn. Jané??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A sedí ti na Janéčko? Já vím, že existují universální, ale prý to moc nesedí...ale díky těm páskům snad bude! díky za tip, mrknu na to!

23.06.2009

ahoj holky, nevíte,kde bych mohla sehnat nahrádní potah a nánožník na korbičku, popřípadě autosedačku jané slalom pro?

22.06.2009

ahoj holky, potřebuji poradit!

Ahojda já bych třeba volila béžovou s nádechem do žluta a určitě bych tam dala i trochu té bílé jelikož oranžádu nechceš a je tam dost té tmavé hnědé ale co bych tam nedala je modrá té tam je pro hločičku už dosti ale je to jen názor a konečné rozhodnutí je na tobě!Páčko Martiii :a:

In reply to by janulkage

Víc hlav znemená víc nápadů vím jaké to je já mám čevrenomodrý kočár a šedorůžovou autosedačku (vajíčko) taky jsem řešila co s čím zkonbinovat :s: ale už to mám dokonáno a vypadá to velice dobře a né že bych byla designérka a chlubila se tím (to nedělám) ale okolí chodí ke mě pro rady takže všem pomáhám s konbinování všeho ať už věcí nebo třeba doplňků v bytech atd.!Držím palečky ať máš brzy taky dokonáno!Páčko Martiii :a:

In reply to by janulkage

Červená by šla k hnědé ale né k oranžové to jsou barvičky co se tlučou já bych dala tu béžovou se žlutou a trochu té bílé!Já vím že tu oránžovou nechceš ale jak se díváš na broskvovou a meruňkovou oni nejsou tak křiklavé jako ta oranžáda a je to teplá barva a moc příjemná na koukání a mimi v bílém by se krásně výjmalo?!Martiii

16.06.2009

ahojte holky, tak jsme dnes byli na vytouženém 3D sonu u dokora Čecha v Opavě.
Je to fakt moc super zážitek.

tak super, vidím že ti to dopadlo dobře... to jen já musím být raritka :s: Kámoška to taky tak měla, že malá byla hodně bokem, tak ji řekl ať příjde ještě jednou-buď ráda! Máš to za jednu cenu a uvidíš ji častěji :one:

In reply to by Radka M.

Jojo, to mě hodně překvapil...byla jsem fakt překvapená...takový mlaďoušek..ale sympaťák, mluvil se mnou, říkal, co kde má...a na počítači nebo v dvd to vidím ještě lépe, néž u něj v ordinaci...jak zývá, a nakonec jak nám strčila obě ručičky přes celý obličej..jako ve stylu...a už dost, už mě to nebaví :-)
No mě tedy fakt zajímá, co budete mít vy...když se s tím ta vaše prďolka tak tají :-)
Pak mi ještě říkal, že má hlavičku celou dobu nahoře, pod žaludkem / a já si pak říkám, proč mě celý minulý týden tak bolel/, a pak najednou říká...jéé a teď je tady dole, takový pohyb...já samo sebou nic necítila, zato večer jsem myslela, že mi chce zase vyskočit z bříška...
Teď zrovna je 9:18 hodin, v tuto dobu jsem před dvěma roky finišovala porod Tomáška...ani nevíš, jaká to byla úleva - ten konec byl pro mě nejlepší...samotný porod a v 9.29 se narodil...to jen taková vsuvka, když koukám na hodiny...tak papa

In reply to by janulkage

:) to věřím, že to musí být šílená úleva, to nám říkala i v kurzech ta PA. Zrovna dneska v jednu v noci rodila kámoška v Opavě druhé dítko, první bude mít v září dva roky. Ve 2hod mi volala a říkala mi to, prý ten druhý porod byl daleko lepší než první... no co ti budu vykládat, pořádně jsem už skoro neusla, pořád jsem na ni musela myslet, že už to má zasebou a za chvilku jsem na řadě já...
V pátek nebo v sobotu se jedu na její mimčo podívat, tak se těším :\x:
Jo mlaďoučký jen vypadá, prý už má kolem 40let a podrž se -prý má 5dětí a to vypadá že neumí do pěti počítat co??? :s:

In reply to by Radka M.

Myslím, že tu kočku znám..co rodila...v tu noc rodila taky ségra mojí známé...nevím, jak se ta ségra jmenuje, ale kamarádka je Veronika, má dvě tříletá dvojčátka Emmu a Alexe, je to manželka moje rodinného příbuzného/ je to synovec mé tety/...pokud mluvíme o té samé, tak má už skoro dvouletou holčičku, myslím, že Lauru...Lily nebo tak nějak a teď malou Agátku a prý si mysleli celou dobu,že to bude kluk, ale nevěděli to, jen tak hádali...mluvíme o té samé??

Jinak s tím porodem...no uvidíme, snad to bude napodruhé lepší...nebo já si nemůžu nijak stěžovat, jen by to mohlo být o dost kratší, tak bych to řekla správně...

A s tím Čechem, to jsi mě překvapila....to bych do něj neřekla, ani ten věk, ani tolik dětí :-)) kdy to všechno stihnul?? :-))

In reply to by janulkage

taková náhoda!!! Jo jo, je to od Verči sestra... znám i Verču, ta mě i líčila na svatbu, ale víc se teda znám s Majou. Dneska jsme byli v porodnici, ježiš bobeček maličký... má 3230g, ale je taková drobňounká, to bude síla až budu mít svoje takové miminko, moc se těším!!!! Jinak prý její malá je tam nejmenší, všechny dětičky mají přes 4kg a tento týden tam je 25dětí-mazec co?
Jinak na toho dr se můžeš zeptat Verči, ona chodí s dětma k jeho manželce, prý je moc dobrá.... takže ona ti o něm může hodně říct.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka