Deníček uživatele Janule24

18.06.2009

Ahojte devcata. Potrebuji radu. Ziji v Anglii a pristi mesic chci letet s mojim Nicholasem( 3,5mesice) poprve do CR. Jak jste si objednavali letenky.

Cestovani s mimcem

ahojky,já letěla k manželově rodině do Egypta.Letenky jsem objednávala přes internet a lítám s ČSA,tam se mě nikdo na kočár neptal.Zadala jsem kojenec s dospělou osobou,takže jsem měla malého celý let na sobě.Mám štěstí že se tam lítá večer,takže jsem ho držela celý den bdělého a pak mi usnul asi za 15 minut v letadle,chvíli brečel protože se mu nelíbila ta připásaná poloha (bylo mu 6měsíců),pak ale usnul.Hlavně při vzletu a při přistání dej čaj,kůli uším,aby nezalehli.Co se týče toho kočárku,tak ho máš v ceně letenky,při vstupu do letadle ho složíš a vezmou si ho od Tebe a dají Ti na něj kartičku a pak při přistání Ti ho vrátí,hned jak vylezeš z letadla.Jestli ta autosedačka jde dát do kočáru a to celé nějak složit,tak to problém není a nemusíš to hlásit,pokud nejde do kočáru zasadit,aby se to složit dalo,tak si myslím,že si ji vzít nemůžeš,počítala by se Ti do zavazadel.Ale miminko může mít sebou 10kg,tak leda že by jsi vzala méně věcí a počítala by se Ti do těch 10kil.Každá letecká společnost má jiné podmínky tak si zkus zavolat na tu s kterou letíš.Štastnou cestu :a:

S letenkou ti neporadím, promiň, ale chci se zeptat: už máš pro malýho pas? Moje kamarádka bydlí ve Finsku a kvůli pasu musela odložit odlet, protože ho neměla. Jinak reference na mimi z mého okolí byly výborné: mimi všechno prospalo. Snad ti někdo poradí. Šťastnou cestu domů.
Ohledně toho kočárku si zavolej prodejci letenek nebo na letiště, to máš nejjistější. Pa pa

02.06.2009

Devcata jak dlouho jste meli prni menstruaci. Zacla jse brat antikoncepci a menzes mam uz 13 dni a docela me to sere. S pritelm se uz nemuzem dockat az si zazlobime po 5 mesicich.

Ahoj tak já jsem měla menstruaci měsíc v kuse,byla jsem nešťastná ale teď se mi to zpravilo,konečně. Měla jsem dvojté šestinedělí.

já měla mens.až po půl roce až jsem přestala kojit.Taky jsem brala antikoncepci Cerazzette ale po ní jsem neustále špinila takže ze sexu stejně nic nebylo.Tak jsem to vysadila a pak špinění zmizelo a my v klidu mohli dovádět teda museli jsme si dát pozor...No a po čase jsem si nechala předespsat jinou anitkoncepci tu co jsem brala před stěhu a vše se vrátilo do normálu.

a jakou bereš antikoncepci?Tohle se někomu stává když bere Azalii,já jí taky beru a zatím to je v poho., :dance:

12.04.2009

Ahojte devcata. Tak konecne mam trochu casu napsat svuj porod. Prosim omluvte muj pravopis. Cestina mi nikdy moc nesla.

ahojky holky potrebovala bych poradit chtela bych rodit vcr ale nevim jakto tam chodi te jsem 3 roky v anglii ale moc se mi tu nechce rodit.porad tre mi prosim.michaela

ahoj Janciii, tak uz to mate taky za sebou vid? Moc gratuluju k malemu a preju vsem trem spoustu zdravicka a stesticka :)
Ja mela termin 25.3. a nakonec jsem rodila az 30., ale taky jsme to pekne zvladli. Jen nam malej porad moc nespinka, tak je to zahul :(
Tak papa a opatrujte se, Market :k:

20.03.2009

Ahojte holky. Tak jak je ted na konci tehu. Ja jsem ve38+6 a uz bych chtela mit maleho doma. Uz je to dost sila. V noci se nemuzu uz pekne dlouho vyspat a rano vstavam se slepicama :'zz): .

Ahojky holky,
já jsem 38+4 a jsem taky zralá na blázinec.. Jsem utahaná jako kdybych kopala celý den nějakou strouhu či co.. V noci buď chodím na záchod nebo chodí poslíčkové.. Držím pěstě, aby to bylo brzy a hlavně aby to bylo rychlé a zbyly jen příjemné vzpomínky.. Ještě musíme vyržet... Uf. :-) :-) a pak bude sladká odměna, mimísek v náručí :-), papa a držte se..

Ahojky,ja teda zacinam dneska 35tt,ale hrozne se mi posledni tyden zvetsilo bricho a mala docela povyrostla a docela ty jeji kopence i nekdy boli a presne v noci 3krat vzhuru a rano stavam taky se slipecema :s: a proste uz nemuzu spat :spid: Ja te s pritelem naprosto chapu mam doma taky takovyho jednoho :) rekne ze pride brzo a pride ve 3rano a taky zurim,ale furt si rikam at si chodi pak vi ze dlouho nikam nepujde :s: Tak se drz :one:

03.03.2009

Devcata poznala jste nektera ze budete rodit. Mela jste nejake priznaky? Me tvrdne bricho snad v jednom kuse a poslicky mam tez casto. Melej sebou uz nejak moc nesije.

já jsem se taky bála že to nepoznám.... Ale takový tušení bylo. Od rán mi tvrdlo bříško a bylo mi celkově nějak divně. Ale břicho mě vůbec nebolelo jako při MS. Respektive já nevím co to jsou menstruační bolesti, nikdy mě břicho při tom nebolelo. Při antikoncepci jsem to poznala přesně kdy to přijde, a předtím jsem se orietovala podle beďaru. Vyrazil mi přesně mezi očima :s: Nicméně jsem měla i tak záchvat uklízení a ještě jsem si říkala MUSIM SI UMÝT VLASY, PŘECE NEBUDU RODIT S MASTŇÁKAMA, TO BY SE MĚ PRCEK LEKL.... No a odpoledne jsem začala špinit a stupňovalo se to. Pak jsme teda vyrazili do porodnice a tam už mi naměřili kontrakce které jsem ještě ani necítila a už si mě tam nechali :)

a muzu rict,ze vubec netusim kdy to prijde,jen ze jak se to blizi vic se sleduju :s:
Kazdy pichnuty,tlak a bolest me vydesi a vystrasi a vic to pozoruju...
Jinak nemam zbalenou tasku do porodnice,takze ja jeste nikam v zadne pripade nejedu a utesuju se tim,ze jeste to proste "nemuze" byt :s:
Ale ja mam poslicky od 30tt,nepravidelny ale bolesti a navaly horka jako pred MS a pri hooodne silny MS ,spis krece a krizovy bolesti k tomu...ale pravidelny nikdy...sem tam za den...
Myslim,ze se to moc poznak kdy "to" bude neda...ale je fakt,ze jsem ted uplne jak vymenena,nic me skoro neboli,krasne spim,jim,mam dobrou naladu atd...Takze by se to blizilo :s: :a:

Ahoj, já jsem ke konci taky měla docala často tvrdnutí břicha a poslíky, ale ve vaně to vždycky přešlo... příznaky porodu jsem měla takový, že jsem ráno měla ukrutnej průjem a křížový bolesti... po hodině mi začala odtékat plodovka a začly nefalšovaný kontrakce. Tak hodně štěstí a ať to mimísek ještě chviličku vydrží

17.02.2009

jak vkladat fotky furt mto pise ze presahla povolenou velikost i kdyz jsem ji zmensila, ze se na ni musim divat pomalu lupou.

Já jsem tu s tím včera taky zápasila, dřív mi to šlo bez problémů a teď to furt hlásí velkou fotku, i když je mini. Tak jediny řešení je ta fotogalerie a do článku pak napiš odkaz, když chceš aby se ne to někdo mrknul. A ta rychlost je fakt děsná.

05.01.2009

Ahojte devcata. Mate nektera skusenosti s krevni skupinou rh negativni. Jsem totiz v cizine a moje por. sestra mi jen rekla ze je vse v poradku jen ze musim na injekce a to je vse.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No a nás nahnali na testy rovnou, když zjistili, že já mám rh negativní. Zajímavý, jak mají všude jiný postupy.

Když máš rh mínus, tak se zjišťuje rh otce a ten když má pozitivní, tak potom právě po porodu dostaneš injekci, aby se ti vytvořily v těle protilátky. Já to taky měla, nic to není, neboj.

20.11.2008

Tak se hlasim do 22tt. Holky chtela jsem se zeptat kolik jste do teto doby pribrali. Ja litam nahoru a dolu a nanejvis tak 1 nebo 1,5 kg. Pritom bricho mam uz velky.

to je v klidu, já jsem ve 27+5tt, a zatím sem přibrala 2,5kg od celý těhu, ale to je asi taky tím že jsem tlustá takže si mimi bere ze mě, takže bud v klidu to je normální váha, neboj ono to teprve příjde, mě je to taky jasný takže si z toho nic nedělám a normálně jím, to co tělo chce tak mu dám, ale nepřežírám se, tak pěkný těhu a opratuj pupíka

Ahoj, já jsem do 21 tt přibrala celkem 7 kg. Je fakt, že jsem 2 kg přibrala už během prvních 12-ti týdnů a pak do 21 tt dalších pět. Doktor mě ale pochválil, že moc nepřibírám. Nejvíc mám v břiše a vzadu na bocích.

já sem do 22tt přibrala 8kg......Říkám si,že lepší postupně,než pak naráz.Tak to měla švagrová a strašně ji popraskalo bříško.A to semazala a mazala....Ale tím tě nechci strašit

Ahojky, ja budu vkráčet do 20.tt a mám navrch 30 dkg takž pohoda.:-)
a jinak břiško mám slušne...a kalhoty všude krom briška volne:-)

já v 21 tt ještě nepřibrala nic, břiško už ale taky mám, spíše se mi zdá, že jsou mi kalhoty volné - samozřejmě ne na břiše:)

17.11.2008

...............nejkrasnejsi zazitek v zivote a jak se nam krasne pochlubil, ze je to kluk jako buk.I tatinek byl na meko.

ja uz myslela, ze se po tobe slehla zem, holka :) Moc gratuluju, my taky cekame chlapecka!!! :) To bude asi tim jinym vzduchem tady nebo kdy :D Papapa a moc stesticka i zdravicka vam obema (vlastne vsem trem).
Pa Market :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka