Deníček uživatele janule es

25.11.2008

Ahoj holki.Dostala jsem nekde roupa dětského,máte s tím některá zkušenosti.hrozně se bojím o mimíska.Zítra jdu k doktorovi tak se uvidí.

měla jsem to jako dítě a mamka mi pak něčím vytírala prcku-bylo to z nedostatečné hygieny a asi ze školky a kousání nehtíků

Ahojky, já jsem měla něco takového, když jsem byla malá. Jsou na to určitě nějaké léky, ale mamka říkala, že jí říkali v těhotenství, ať to radši moc nejí (ale to je 20 let, co čekala sestru a chytla to ode mě - já to prý přinesla ze školky- a doba se vyvíjí). Každopádně přírodní léčivo na tohle je prý česnek. Teď jsem to s ní ještě řešila po telefonu a doporučila česnekové polévky, topinky apod. :hu: Tak pokud Ti to nebude dělat problém od žaludku, žlučníku atd., zkusila bych to tím podpořit. Ale jinak bych se nebála ani těch léků, určitě existuje i něco šetrného pro těhule. Držím palce! Marta

Zkušenost nemám, ale myslím, že to není vážné. Roup parazituje na tobě, ne na mimi... :-)
Dostaneš nějaké léky a tělo je pak mršky vyloučí!!!

ahoj Janule, neboj to bude dobré. Roup je tvůj parazit ne miminka. uvidíš co ti zítra řekne doktor, hlavně se drž a nemysli na to nejhorší.

09.10.2008

Máte zkušenosti z těhotenskou kalkulačkou na internetu,souhlasí to s tím co vám řekl doktor v kolikátem ste týdnu.díky za odpovědi

ti vypočítá to samé, co ti řekne tvůj doktor. Standardně se totiž všem počítají týdny od počátku posl.MS s tím, že ovuluješ 14 den právě od toho poč. MS. Zatím si to tedy můžeš počítat takto. Potom na UTZ ti to upřesní, ale v podstatě nikdo nikdy neví, kdys opravdu ovulovala a tak se může stát, že mimi bude o týden menší, a nebo jako u mě - o týden větší. Prostě jsem měla ovulaci néééé 8 dnů po MS, ale již 3 den po MS. Takže klid a pohodu, mimi si stejně nakonec samo zvolí, kdy už chce poznat mámu! Tak pěkné těhulkování :a:

já nevím jestli to vychází přesně na den?ale mě to pasuje.termín od doktorky mám 1.května a na pc mě to píše bud 2.5 nebo3.5 takže to tak nějak bude.ale přesně to budu vědět až příští týden který jsem týden jdu totiž na kontrolu.já jsi myslím že jse to zhoduje tak +- týden.

Já ti v těhu taky skoušela a:Podle UZ sem měla termín 8.10. Dr mi vypočítal termín podle poslední MS na 21.10. podle kalkulačky jsem měla taky 21.10. a Nel se narodila 20.10.(teď budem slavit první narozeniny). :) :a:

Tvůj dotaz mě jde rovnou od srdíčka...taky jsem hledala na netu těhotenskou kalkulačku, protože sama nevím ve kterým jsem týdnu těhotenství, mám v tom hokej. Dr. mě určila týden těhotenství podle PM ale podle těh. kalkulačky z netu mě vyšlo úplně něco jiného.. :00: Když jsem byla na UZ a dr. se mě ptala ve kterém jsem týdnu, řekla jsem jí týden podle PM určený od mé dr. ... on se jen začal smát s tím, že to není možný :jawdrop: ... Teď jsem objednaná na tripl testy a moje dr. mě objednala na 16 tt podle PM, ale podle dr. z UZ to vzchází na 18 tt a podle těh. kalkulačky z netu mě to vychází na 15+3tt...takže v tom mám pěkný zmatek :spid: ... Moc ráda bych se dozvěděla, jak se to opravdu počítá... :? Prosím holky, poraď te mi...Hanka

11.09.2008

ahoj holki tak včera jsem byla u gynekologa a podle mích obav mám zase zánět,takžemusíme snažilkováni odložit,nemá z vás někdo zkušenosti z nějakou šetrnou řadou imtimní hygieny,mám

Ahojky tak se zanetem jsem se lečila 5 let a nic přijemneho už jsem mela nastoupit do nemocnice na vyplach ale stal se zazrak zmizel..po dlouhem zkoumaní nemohu tampony......pokud mas zamet tak zakaz tamponu,pohlavní stik s ochranou nebot si to budeš s partnerem předavat dokola a nekoupej se ,protože teplem se bacilky rozmnožujou.také jsem nemohla žadne mydlo s parfemem a mydlo jsem si koupila v lekarne s tea tree olejem....Držim ti palečky at se vylečíš.. :a:

pokud myslíš takovou tu mykózu, tak na tu mám babský recept. U mě zabírá, u ségry teda už za ty roky nějak přestal působit. Ale mívala jsem stavy, že mě to mohlo i sežrat, jak to svědilo a tohle mi pomohlo:
3 bobkové listy, 10 hřebíčků a lžíci kokosu.
Přivést k varu v 0,5l vody a nechat minutu povařit.
Pak zcedit, nechat vychladit a vypít.
Zní to divně, ale většinou jsem měla do druhého dne pokoj.

Tak to je mi líto, aly nevím jestli na zánět pomůže mýdlo, chtělo by to spíš pořádně přeléčit. Co třeba zkusit brát Wobenzym?

Ahojky,taky docela dost trpím na záněty,taky mi nic nepomáhalo,a nedávno jsem si koupila intimní mýdlo zn.Dove a jsem s ním nadmíru spokojená,v sobotu jsem měla opět začínající zánět a ve středu už jsem měla klid a to jsem nebyla ani na gyndě(byla jsem v práci,takže jsem si řekla,že když to nepřejde,tak tam půjdu dne) a už mám pokoj :-) Ale každému pomáhá něco jiného.Tak hodně štestí a přeji brzké snažilkování :-)

08.09.2008

ahoj holki
Za jak dlouho jste poznali že jste těhotné a kdy jste si dělali těhotenský test

ja si delala test 2dny pred MS a 2.carka tam uz byla-a vylezla i docela rychle a videt byla uplne v pohode :\x: ...byl to test s citlivosti 10ml/...

Já si dělala test po 10 dnech (od plodných dnů) a byla tam slaboulinká čárečka. Za týden jsem si dělala test znovu a už šla vidět v pohodě. :one:

Já jsem si to myslela, ale zároveň jsem tomu moc nevěřila. Spíš jsem si říkala, že prsa a podbřišek mě bolí jen před menstruací. Jenže prsa mě bolely strašnlivě, nemohla jsem na nich vůbec ležet. Když jsem to měla dostat, udělala jsem si testík a byla tam druhá čárečka, jenže slabá a manžel mi nakecal, že je to podklad, tak jsem mu uvěřila a stejně jsem si říkala, že to za týden dostanu, protože se mi to vždycky zpožďovalo. A ono pořád nic a prsa pořád víc...:) Tak jsem zase udělala testík a byly nádherně silný. Druhý den jsem pro jistotu zkusila další...

In reply to by Zelda

Ahoj, já jsem to poznala 14 ode dne, kdy jsem měla dostat MS, byla jsem i na vyvolávačce a teprve dva dny po té injekci se mi ukázala ta druhá // na testíku :)

08.09.2008

ahoj holki,doufám že se máte dobře,o víkendu jsem měl mít podle výpočtů OVU,vše bylo OK ale od neděle večer mě popichuje v podbřišku tak nevím a je mi tak divně ,setkali jste se z n

Něco podobného se děje i mě :00: pobolívá mě v podbřišku jakobych to měla dostat, ale jenom malinko a chvilkově, dlouho dlouho nic, zase trošku pobolívá, pak to najednou přejde a pak zase pobolívá. No a k tomu mi občas píchne na levo, pak zase napravo, ale nejvíc se mi to stává na pravé straně. Přirovanala bych to tomu, jakoby mě někdo bíchal do podbřišku špendlíkem :ooo:
Netuším co by to mohlo být, ale nepředpokládám, že by to bylo těhu, protože teprve minulý týden v úterý mi skončily měsíčky a od té doby jsme se miliskovaly jen jednou :dance: :c:
Uvidím a kdyby se to nějak stupňovalo nebo neustávalo, tak navštívím pana doktora, aby mi řekl co to :?

04.09.2008

ahoj holkijak se vede,u mě to ujde,v sobotu by se mi měla podle výpočtů objevit ovu tak jsem zvědavá jak to na konci měsíce dopadne :dance: :dance: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka