Deníček uživatele janulaa

08.01.2009

Ahojky vseem:)

janka.82

Ahoj Jaňulko. Gratuluji k mininarozkám, utíká to, že? Přeji Martince hodně zdravíčka :h: :h: :h: Ano, je to krásné, jak se mění a každým dnem umí víc a víc. Fotky se nezdařily? :D

17.12.2008

# Rychlé rumové pralinky.
#
# Vezmeš dutou čokoládovou figurku,
#
# ukousneš jí hlavu a doliješ rumem.
#
# A je to připraveno ke konzumaci (rychlé)!!
#
# A pak že pečení na vánoce zabere hodně času... :s: :hu:

01.12.2008

Ahojky, tak uz máme 3tyzdne. V piatok sme museli k doktorke.. Mala velmi nepriberala a doktorka si nas volala casto k sebe. Kedze bastime uz len Nutrilon, tak konecne priberame. No a máme 3250gr...co je supeeer :\x:
Len poslednou dobou po najedeni blinka...nie teda vzdy ale casto.
Inak sa tesime na zajtrajsi sraz na Zlicine. Kto dorazi? :h: :k:

Ahoj Jani. Já s malou dorazím určitě. Jen nevím, jestli to na tu jednu stihnu. Ráno jdu ke kamarádce na stříhání, pak domu rychle nakojit a vyrazíme za váma, tak snad nám nikam neutečete. Jinak je fajn, že malá přibírá. Kojit chce asi každá maminka, já z toho měla strašnej strach, že to nepůjde a nakonec bych mohla zásobovat i sousedy, ale hlavně že je malá spokojená a netrápí se hlady. Teď už to beru sportovněji, kdyby prostě nebylo, tak s tím nic nenadělám. Já na každou kontrolu chodím s tím, že odejdu s příkrmem, protože malá by jedla pořád, takže si vždycky říkám, že ač mám hodně mlíčka, tak je určitě slabé, ale nakonec mi vždycky spadne čelist kolik že to ta naše cácorka zase nabrala. Tak zítra se na vás mooooc těším holky.

janka.82

Ahoj Jaňulko, tak to je super. My taky dáváme nutrilon od začátku. Co nějaké fotečky? A co jinak nového?

In reply to by janka.82

Janicko, ako sa máte? To je jasne, ze som chcela kojit, ale ked to nejde, tak nic neurobim. Je hlavne, ze Martinka pribera a ze je zdrava. Na Vianoce sme povedali ostatnym, nech nám daju nutrilon a plenky :s: :!k: fotecky dnes dodam..alebo posli maila a odoslem..inak mi sem moc vkladat nejdu :( uz sa tesite na Vanoce?

21.11.2008

Holky, ja viem, ze tento tyzden bol sraz v Prahe..ale aj tak sa spytam, co tak za 2 tyzdne nejaky zorganizovat? u mna teda asi najlepsie miesto je Zlicin :///: rada by som vas videla a taky Martinka sa uz tesi :c: :girl:

Ahoj Janulko, jak se vám s Martinkou daří? Ráda bych se ke srazíku na Zličíně přidala :) Máš už trochu představu o termínu? Kdyžtak se nabízím a pomůžu se zorganizováním :a: :a: :a:

20.11.2008

Ahoj ahoj, ako sa máte? Co je noveho? Co mimisci a briska? Martinka bude mat v sobotu 14dni...hrozne to utekaa...no ale boli sme uz u doktorky, tak najprv mala 3250gr ked sa narodila..v nemocnici zhubla na 2800, potom pribrala na 2900..to nas pustili domov..u doktorky mala zase len 2800 a v utorok uz len 2700 :( tak som z toho nestastna...zevraj mám hladove mliko...tak uz dokrmujeme...ale od vcerajska nechce prso a ani to mleko ked jej odstrikam...Zajtra ideme k doktorke znova na prevazenie. Chcem sa spytat ked ma nutrilon, nemám jej davat este nejaky caj?

nám byl včera už měsíc :00: , jsme nedávno rodily co? :!k: Já ti ohledně Nutrilonu neporadím,ale čajík můžeš dávat,nebo kojeneckou vodičku. Čajík se může dávat fenyklový už od narození miminečka. Jinak moc,moc držím palečky aby jste to ohledně přibírání zvládli a nebuď smutná z toho kojení,na tom svět nestojí, buď to jde a když to bohužel nejde,je umělá víživa, Martinka tě bude milovat stejně :girl: .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by janulaa

:!k: ,kolikrát jednou rukou krmím Fílu a druhou houpu Domču :!k: . Náhodou teď mi oba spinkají,ale už slyším Fílu,tak zase budu muset běžet. malá je zlatá, už jsme snad zvládli i prdy ,díky Baby Calmu, jenom nás teď trápí docela velké opruzení :r: .Co Martinka,kolikrát v noci vstáváš? Jak to zvládáš? Chodíte ven? Gabča,Filípek,Domčulka

ahoj Janulko. To mě mrzí, že malá nepříbírá,ale vypadá spokojeně. Já tedy kojím, tak přesně nevím, ale myslím, že děti na UM by měly dostávat tekutiny, takže bych čajík dávala, nic tím nezkazíš. Jsou čajíky od 1.týdne věku dítěte, já jsem malá v létě taky trochu dala. A co jinak?Jak válčíte?Ta sms mne pobavila, poslala jsem to mamce a ona to myslela vážně :s:

13.11.2008

Holky, tak mám chvilku cas, Martinka spi ;) tak sa Vám budem snazit napisat o porode. Niektori viete, ze som isla v sobotu 8.11.08 na prijem do porodnice a to preto, lebo som bola uz otvorena na viac ako 3cm a doktor hovoril, ze na prvorodicku to uz je moc. Termin som mala 20.11. Tak som sa zbalila a rano o pol deviatej som sa hlasila na porodnom sale. Doktor ma vysetril a zistil, ze som otvorena uz na 6cm :00: takze o deviatej som sla na pripravu, klystir /nic to neni/ a stale mi nic nebolo. O desiatej som bola na 7cm a doktor mi pichol plodovku, stale mi nic nebolo.

Ahoj Janulo, gratuluji k mimíkovi a relativně pohodovému porodu. No a ta poslední poznámka, ta je parádní! :s: :one:

Ahoj Jaňulo, delší dobu jsem tu nebyla, tak reaguji až teď. Moc gratuluji k narození Martinky a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka :a: :a: :a:

Holky, vsetkym vám dakujem za gratulacie :k: aky som mala relativne lahky porod, tak teraz je to krusnejsie :00: ale snad sa to casom spravi..uz sa tesim na vsetky tehulky, ze uz napisete, ze porod je za vami a miminka mate u seba :girl: :cc): :c: tak drzim palecky a ozvite sa :)

Ahoooj Jaňulko... kráááásná poslední věta... fantasticky mě pobavila... Opětovně ti moooc gratuluju... přeji vám moooc zdraví a radosti s Martinkou.. je opravdu krásná.. taková papulinka... Až budeš mít víc času, zase jí vyfoť.. rádi se podíváme... Ajoooj :-) Ať je pořád tak hodňoučká!!! :cc): :\x: :\x:

Ahoj Jani, ještě jednou Ti mooooc gratuluju k Martince :qu: :qu: :qu: ! Přeju Vám oběma hodně moc zdravíčka! Myslím, že Tvůj porod Ti můžeme všichni závidět! Tak nám teď na oplátku Ty drž pěstičky, ať se taky moc netrápíme! Pa pa :a:

13.11.2008

Holky, zmenila som ikonku, tak aby ste nás poznali :k:

krásná holčička a má krásné jméno a krásná ikonka, všecko je prostě nádhernééééééé :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka