Deníček uživatele janka...82

janka...82
26.03.2009

Strašně to letí :r: Z malého miminka mám velké mimino :s: Na půlroční prohlídku jdeme 31.3., takže aktuální váhu a míru nevíme. Ale před měsícem měl Matěj 8 kg a 70 cm.

:h: Ahojky Jani a Matýsku ty jsi ale šikula a mocinky ti to na fotečkách sluší jsi krásnej klučík :h: sisina a Matějíček

janka.82

In reply to by verča7

Ahoj Verůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, Tebe už jsem tady strašně dlouho neviděla. Jak se máte? Kolik je vůbec malému?

no to je kus chlapa...
taky jsme zkusili dát na půl roce na nočník... tak 14 dní to bylo super... každý večer hovínko nebo alespoň čurání a od tý doby vidí nočník a už jde pryč..

janka...82
26.01.2009

Šíleně to utíká, hrůza :00: Malej vyžaduje pozornost, teď Vám chci psát, ale musím mu podávat hračky, schválně je vyhazuje, rošťák :s: Od 18.1.

ahojky Jani no to je foteček to mi trvalo než jsem si je prohlédla ty máš na ně spešl bog to já nevěděla Matýsek je k zulíbání mocinky mu to sluší je to pěknej a šikovnej klučík díky za odkaz sisina a Matějíček

In reply to by janka.82

jani, ja mam taky astma - zjisteno minuly mesic, vyfasovala jsem 2 foukatka :r: taky s tim moc neumim :n: mam ventolin a ecobec, zdedila jsem to asi po tatkovi :-( chjo, to je trapeni, co. aspon ze deticky jsou zdravy :h: zabka+kaja

janka...82
18.01.2009

:)

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: týýý jo Máťa je kus :one: Jani ten je vééééélikej :qu: moc krásnek brouček :c: koukám že je pěkně vysmátej :s: :s: :s:

Ahoj Jani! Teda, vy už jste veliký! Matýsek je moc pěknej a na tý poslední fotce Ti je opravdu hodně podobný. A jak jsemna tom já? Za 14 dní se jdu objednat do porodnice na císařský řez a za 3 neděle bychom už měli mít Jozífka. Sice 14 dní dříve, ale jsem ráda, už to poněkud nezvládám :)

janka...82
12.01.2009

Ahoj děvčátka. Dneska jsme byli na prvním očkování. 26.1. nám budou 4 měsíce, tak nám zrovna udělali 4 měsíční prohlídku. Máme už 7 kg (přesněji asi 7,072kg).

malej krásně roste, už je to pořádnej chlap :c: a míry jsou taky super :-) my máme v 9 měsících 8,5 kg, takže to co vy jsme ve 4 měsících rozhodně neměli :s:

janka...82
30.12.2008

26.12. nám byly 3 měsíce. Neskutečně to utíká. Včera jsme byli na prohlídce. Malej má 6,6kg a 68 cm.

Ahoj Janinko, Matýsek je moc krásnej chlap a dlouhej, teda podle paní DR. ;) My máme 70cm, měřím malou sama, protože sestřička se vždycky cabne o 5 cáků +-. Já měřím od hlavy po patu, ale kámoška mi tvrdila, že to má být po nataženou špičku. Což je podle mě blbost.
Jinak je malej fakt moc šikovnej a ty koně pase ukázkově, je to frajer.

Nazdárek Jani, nestíhám zírat jak malý Matýsek vyrostl a do krásy taky roste bleskurychle :h: :h: :h: :h: je nádherný :c: :one: :h: a moc šikovný :qu: :qu: :qu: :qu: jen tak dál :s:

teeeda to je hezouckej sympatak, jako fakt koukam kolik toho umiii, supr :°: pohlazeni posilam :a: :h:

janka...82
11.12.2008

A JUKNĚTE, JAK HEZKY PASEME :)

jani to snad není možný jak to letí vždyť jste se nedávno vylouply a ty už máš takového chlapáka :jawdrop: to tedy zírám je krásnej a moc vám to tam sluší všem třem sisina a Matějíček

Teda Jani, to je frajer, na osum tydnu fak dobrej. A je to kus chlapa co. Ten nasi Sabinu brzo dohoni. Matysek je moc krasnej chlapecek. Po kom je. Z kazdeho ma asi nece, ne.

Ahojky Janinko, ten je krásný a šikovný :qu: :qu: :qu: A tobě to mooooc sluší :one: (a chlapům samozřejmě takyyyyyy) ;)

janka...82
30.11.2008

Ahoj ženský. Tak jak už psala Ivka, byla u mě na návštěvě. Riskovala kvůli mně dlouhou cestu a zvládla to perfektně. Jsem hrozně šťastná, že jsem ji poznala osobně.

:§) :§) :§) teda Ivetko já tě měla tak blízko a ani jsem to nevěděla :§) :§) :§) to mě mrzí mohla jsem přijed za váma na kafíčko :§: a na drby to je škoda :( No muselo to být fajn samí super baby :///: a mimíska :c:

janka...82
17.11.2008

Tak jsem si taky založila nový účet kvůli fotkám. A teď to jdu zkusit. Snad se mi to povede :?

In reply to by janka.82

Máme se nádherně :///:
Máme za sebou vítání občánků,jen mi nejdou vložit fotky od fotografa.Jsou v nějakém jiném formátu a já si s nima nevím rady :brek: Co už...Za dva týdny jdeme pichat naušničky.Strašně se toho bojím :(
A jak se vede vám?Asi taky nádherně,že?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka