Deníček uživatele Janka71

28.04.2010

Ahoj holky,poradte do jakých golfek jít?Chtěla jsem prodat cortinu,ale nakonec si ji nechávám a chci koupit golfky.Děkuji moc za rady a tipy.

Ahojky, já v pondělí objednala Chipolino Pooky, zítra přijdou, už se nemůžu dočkat :) :-) :smile:

27.04.2010

Ahoj holky, neprodáváte některá cortinu?Známá chtěla moji,ale já jsem si to ještě rozmyslela.

04.12.2009

Pamatujete si na Gabušu_23???Co je s ní,nevíte?Psaly jsme si z porodnice,rodily jsme ve stejný den,vůbec jsem jí tady neviděla.

04.12.2009

Ahoj holky,tak jsme včera museli s přítelem snížit matračku v postylce na nejnižšší.Malá začala během měsíce dělat vše najednou-klečela,pak si pěkně sedla,lezeme po čtyrech a ted

Téda šikulka. :qu: Jo jo je to rychlost. Až se naučí hezky stát tak budeš mít trošku klid. Malá nám stoupá hezky a nepadá. Zato se ted začíná pouštět ale padá jen na zadek tak to jde. :a: Jé a ty únorajdo. Vkládaly jsme fotečky maminek tak se přidej..... :w:

In reply to by janča a adélka

Jsem z těma fotečkama trošičku pozadu,určitě to napravím.Jen se chci zeptat,máte postýlku taky sníženou?Adélka se totiž začala stravět právě v ní...,vypadá to ted tak nějak divně,ale co se dá dělat.Jinak s kojením už je to jen 2x za den a nutrilon nechce.

In reply to by Janka71

Jo jo určo fotečk\ vlož. Jinak postýlku máme taky dole. Jde o zvyk. vypadá to jinak ale musí to být. Aby nám nevylezly prdelky naše. Jo jo dobře se jim tam drží a stoupá. jakto že kojíte jen dvakrát? A v noci ti spinká celou noc?

In reply to by janča a adélka

Spí celou noc snad od 2 měsíců,kojíme ráno,pak odpoledne a někdy večer před spaním.Připadá mi,že čím více příkrmů,tím mín pije mlíčko,ale čajík jsme se už naučily pěkně.Mám jen strach,aby neměla málo mléka,ptala jsem se na to doktorky-volala jsem,protože poradnu máme až 17.2. a říkala,že si nemám dělat starosti,ale dávat více mléčných výrobků,tak nevím :#o:

23.11.2009

Holky,moderátorka počasí na Nově má holčičku. Je to na tn.cz.Po 2 chlapech se jim to povedlo,velká gratulace!!!

Už porodila joo?! :$$: Tak samozdřejmě taky velká gratulace a to je dobře, že se dočkala holčičky :qu: :girl: tak hlavně at jsou zdraví :h: :h:

že už ani neporodí.To z toho zas budou dělat na Nově senzaci.Ale jí samozřejmě gratuluju!!!Ještě by prej jedno chtěla.

20.02.2009

:||): ahoj holky,hlásím návrat z porodnice,v út ve 3.40h se nám narodila dcera Adélka s mírami 4,35kg a 52cm.Dala mi zabrat,ale vše proběhlo nad očekávání rychle a bez komplikací, obě

:h: moc děkuji za gratulace,porod popíšu později,dnes se pomalu zabydlujem.Adélka na tu váhu vůbec nevypadá,nevím opravdu, kde to vzala.Zatím je moc hodná,jen přebalujem,papamá a spinkáme,kéž by to tak bylo dál.Mějte se a všem maminkám čekatelkám přeji pohodový porod bez komplikací a zdravá miminka,papa :\x:

Gratuluji ti k Adélce. Míry jsou teda ohromný. Taky se mi má každym dnem narodit holčička a shodou okolností taky Adélka, tak doufám, že nebude mít i podobnou váhu. Jinak ti ještě jednou gratuluji.

20.02.2009

:||): Ahoj holky,hlásím návrat z porodnice,v út ve 3.40h se nám narodila dcera Adélka s mírami 4,35kg a 52cm.Dala mi zabrat,ale vše proběhlo nad očekávání rychle a bez komplikací.Obě j

06.02.2009

:k: Ahoj holky,tak včera poslední poradna a po záznamu ozev mě už pan doktor poslal na kontrolní záznam do nemocnice,kde si mě už zaregistrovali a do porodu budu docházet tam.Zdály se mu n

Ahojky.Mě dneska dělali cvičně ultrazvuk.Tak malej má prý 3500-4000g.Tak jsem zvědavá.Termín mám 11.2.Takže se sotva vleču už teď.:-) V pondělí jdu na kontrolu,tak se chci s dr.domluvit,jestli by to nešlo nějak uspíšit.Moc se těšíme na malýho a obra rodit nechci.Nejsem zrovna na velký dítě stavěná :°: Tak třeba mi njak pomůže.Jinak je mi fajn....až na to častý čůrání..... :a:

Ahoj...to já jsem byla na kontrole v úterý 37+1 a mimís měl +-3500g...takže budu mít taky macíka... Ale mě zatím nezaregistrovala ani kontrakce ani otvírání prostě nic. Ale přenášet mě taky nenechají, takže já nejpozději 23.2. Už aby to bylo...i když spíše bych chtěla sama začít rodit než vyvolání nebo císaře... ach jo. Držím palečky ať to máte všechno rychlé a bezbolestné....a co nejmíň starostí s prckama...

Tak to budeš mít malého obříka. Na holčičku je to docela hodně. Uvidíš že to zvládneš-třeba nakonec ta váha bude o něco nižší..tak ti přeju ať to máš co nejdříve za sebou a jsi šťastná maminka :a:

29.01.2009

:k: Ahoj holky,dnes poradna,záznam ozev,asi se to mimi nelíbilo,pravidelně kopalo.Trochu zvýšený tlak,takže Dopegyt dále užívat a byly tam už i slabé kontrakce,tak mi pan doktor řekl,že

Ahoj,u nás je to jak nahoupačce jeden den to vypadá na porod a pak mi je zase dobře :dance: V pondělí jsme byly v poradně tak Dr.říkala že už se něco chysta tak prý nejpozději do 14dnů bude malá venku :girl: Jo a to mi ještě v pondělí v noci odešla hlenová zátka a furt nic :n:

Ahoj, ja su 39tt a ani naznak nejaky akce...taky bych to uz mela za sebou a doufam, ze nebudu prenaset, ael zatim se to tak tvari...Termin mam teda 9/2, coz je jeste tyden cas, ale i tak...CS3, coz na naky velky otvirani nevypada...tak zdar a silu vsem!

tak já dnes začala 38 tt a myslela jsem, že už pojedu do porodnice. Pak jsem si dala teplou vanu a kontrakce se nějak pozastavily, ale břicho tvrdne pořád co 15 min, takže zatím vyčkávám. Už bych to chtěla mít za sebou, ale zase ať je mimísek co nejzralejší :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka