Deníček uživatele Janisss

31.10.2009

Ahoj těhulky, tak i já přidávám fotečky svého pupíku, protože příští týden touhle dobou už ho mít nejspíš nebudu.

Moje štěstí
Moje štěstí
Moje štěstí

Milé těhulky a maminky,
děkuji za všechny vaše komentáře, jen bychom se s vámi chtěli podělit (ano teď už my dva) o radostnou zprávu.
Pár hodin od toho co jsem sem dala tyto fotky mi praskla voda, takže jsme jeli do porodnice, voda sice tekla ceeeeelýýý den 1.11.-a nic a ceeelýýý druhý den jsem byla na oxytocinu a až třetí den 3.11 v 0.33 se nám narodil synáček Martínek, je to kus chlapa, měří 54 cm a vážil 4370g! Byla to fuška nejen pro mě ale i pro tatínka, který byl celou dobu se mnou a já ani netušila, co se v něm skrývá, protože si celou dobu nechal mačkat ruku, hladil mě, masíroval, podporoval a všechno vždy duchapřítomně vyřešil. Musím říct, že jeho pobyt u porodu 100% posílil náš vztah, a to jsem si myslela, že už to víc nejde!
Teď oba dva spí jak andílci, až budu mít fotečky tak je sem šupnu, mějte se krásně!!!!!!!

30.10.2009

Zdravím milé maminky, objevila jsem vás pozdě, ale přeci. :a:

další holka LPčková :qu: Pěknýho macíčka čekáte, se asi pěkně pronese, viď ;) . Ale ty odhady váhy se mohou lišit až o +/- půl kila, tak si nezoufej
Ať vám všechno dobře dopadne
Papa Katka a Bublina

Ahojky, já jenom k té váze miminka mě taky už před šesti lety řekla dr., že to bude velký nevěděli jsme co to bude chtěli jsme překvapení a že by i docela ráda viděla jak porodím a já z toho byla hotová měla jsem strašnej strach, máma mi říkala, že to není pravda, že já jsem měla 3600 tak po kom by to mělo být tak tlustý a velký. Manžel měl taky do 4 kg, ale bohužel byla to pravda, když se malej narodil měl 4600 a 55cm naštěstí když jsem rodila byla jsem dost otevřená a do porodnice jsme přijeli v 7.00h a v 9.10 byl malej venku, ale vůbec si nemůžu stěžovat na porod, ale mám strach teď u druhýho abych vůbec stačila dojet do porodnice protože se říká že druhý je rychlejšíneboj to bude dobrý nejsme žádný béčka né? pa pa Denisa

In reply to by Denisa Kerbicova

Tak to jsi měla rychlý! To je super! No já měla 3,65kg a přítel byl vyloženě chcípáček- 3,15kg, taky nevím, kde to malej nabral, jedla jsem normálněm možná i míň než před těhotenstvím, vitamíny jsem nebrala....i když jsem teda měla šílený chutě na zdravý věci- jedla jsem kila zeleniny a ovoce a pila hektolitry mlíka...tak že bych ho tím vykrmila? :jawdrop:

Tak tě tady vítáme. :) Koukám, že máš taky docela veselo. A neboj ta váha není přesná. Kamarádce říkali, že bude mít malý 4,2kg a když se narodil, tak měl 3,2kg. Sekli se o kilo. Tak nezoufej třeba máš taky mimčo akorát. ;) To my máme zase obrácený problém a malá je moc hubená. Ale třeba to taky špatně počítají.

In reply to by jira

Člověk si nevybere, buď jsou prďolové moc malí nebo moc velcí....hlavně ale aby byli v pořádku! Švagrové taky tvrdili, že malej bude mít čtyři kila a měl 3,14...no uvidíme, jak dopadneme :#o: Tak ať ti princeznička hezky roste a všecko je ok!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka