Deníček uživatele Janina_00

05.09.2010

Holciny, nevite? Drzela jsem ji moc palce a myslela na ni, dokonce jsem mela i sny. Doufam, ze ta holcina a mimco jsou oba v poradku!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já tu snad uvedla nějakou mylnou informaci? Tohle mi řekla Lenka a jenom jsme chtěly at se holky nebojí a ví že to malé je v pořádku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dávají ji kapačky a prý to tak na ten týden vypadá..hlavně že je to malé v pořádku..vzkážu že pozdravujete :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekujeme zaspravicky, pozdravuj ji od nas a vyrit a se kouka opatrovat a ze drzime palecky at je brzy doma....
Jsem rada ze jsou oba o,k,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teda chudak, ze ma zanet mocaku, ale dobre zpravy, ze miminko je v poradku!!!!

04.07.2010

Ahoj holky, mam brouka v hlave a obracim se na vas s prosbou o radu! Pred cca 8 tydny jsem byla na revizi, po zamlklem tehu :r: Doktor mi rekl cekat 3 mesice.

Ja bych to hlavne tak nerešila !!! Jsi na to vše moc fixovana a pak to nepujde tak jak si to ty planuješ. Vim o čem mluvim :a:

Já bych se toho nebála. Jak píšeš, než se vajíčko uhnízní....... takže v pohodě a neboj se ničeho.

27.06.2010

Ahoj holky, prosim vas, stalo se vam taky nektere, ze by se vam po revizi zkratil cyklus? Pred tim jsem mela cyklus nepravidelne, tak 29 - 34 dni. Ted jsem 7 tydnu po revizi.

já jsem po třetí revizi a mám pocit,že se mi to teď taky zbláznilo.Od šestinedělí jsem druhou MS vůbec nedostala,musela jsem na Agolutin a nyní tj.5 MS od revize jsem dostala po 25 dnech.Vliv na otěhotnění to snad vliv nemá,jen snad nejdou určit plodný dny.Já jedu v úterý k dr.,aby se mi podívala,jestli mám dost prokrvenou sliznici a je vhodná doba počít.Kdybych měla MS pravidelnou,bylo by to bez prohlídky.Ale v mým případě je to něco jinýho než v tvým vzhledem k počtu potratů.Ať se dílo daří!

Ahoj, mě se cyklus zbláznil úplně a chvilku to trvá než se zase urovná. Jsem po revizi už po čtvrtý a vždycky je to jiný. Kdyby to takhle bláznilo, tak se poraď s doktorem, mě to nakonec museli srovnat Dufastonem.
Přeji úspěšné snažílkování :one:

27.05.2010

Holciny, prosim vas, reknete, je to normalni? Revizi jsem mela pred 2,5 tydny. Krvacela jsem lehce den dva a pak asi tyden spineni.

Je to určitě to jak se dočišťuješ...Můžeš se čistit i po dobu 6 týdnu..Tak pokud tě nějak moc nebolí břicho a nebo nemáš teplotu,tak je to ok!!!Opatruj se!Terka :h: :k:

Ahoj já jsem dens 15 dní o drevize a stále špiním, ale měla jsem zánět dělohy a močových cest to se objevilo po týdnu. Pokud tě nic nebolí a nemáš teplotu a halvně to není krváceni tak bych to asi nechala a uvidíš jak se to bude vyvíjet dál. Mě dr. říkal že to špinšní může přetrvávat dokud úplně neklesne HCG.
Drže se Jana

26.05.2010

Ahoj holky, mela bych na vas prosim dotaz. Jsem necele 3 tydny po revizi v 8.tt po samovolnem potratu. Doktori mi rikali, ze se muzeme zacit snazit 3 - 6 mesicu po revizi.

moc vam vsem diky za rady!!!! No a preju, abychom uz nemusely zadna tenhle klub navstevovat a presunuly se do snazilek a pak hned do tehotnych a hlavne maminek!!!!! :a:

Ahoj, já jsem dnes 14 dní od revize v 8 týdnu -zamlklé těhotenství ale už 4 :( a začla jsem ho pít hned a doufám že se vše urovná, měla jsem teda zánět dělohy po revizi dnes dobírám antibiotika, ale tomuhle čajíčku věřím že to vše urovná. Mě Dr. říkal že 3 měsíce stačí. Teď ho budu pít pořád než dostanu první MS a pak jen do ovulky Jana

Začni ho pít hned. Já piju 3x denně bez přestávky a menstruace se mi srovnala. Předtím jsem jí měla tak po 3-5 měsících hrozně nepravidelně, takže je to vážně zázračný čaj :-) Jinak přeju, aby Vám to po té pauze co nejdřív vyšlo. Já byla na revizi minulý rok v dubnu a začínáme se znovu snažit až teď.

Ahoj, já jsem začala pít kontryhelový čaj po revizi, aby se mi upravila menstruace. Měla jsem ji docela divnou a bolestivou. Což mi pomohlo. Takže klidně ho pij hned.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka