Deníček uživatele Janicka78

11.06.2011

Ahoj všechny snažilky, maminky a těhulky, milý deníčku. Je čas na další zápis. Včera jsem byla na kontrole u gynekologa, chtěla jsem se nechat vyšetřit, zda-li je všechno v pořádku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám taky hypofunkci, beru L-Thyrox 100. No počkám na výsledky krve a pak uvidíme

ja ti asi neporadim ale osobne mam ciklus 28dni a ovu mam 18den a podle dr je vse ok,tak nevim
preji at to nic neni a si brzy tehule :a:

In reply to by martina2105

Když máš ovulku 18. den a cyklus 28 dní, tak je to přesně 10 dní do druhé poloviny cyklu, což stačí. Co je pod 10 dní je málo a nedostačuje na to, aby se mimísek mohl zahdnízdnit, jestli tedy vůbec dojde k oplodnění.

07.04.2011

Ahoj deníčku :k: a všechny holčiny, nedá mi to a musím napsat. Dnes jsem 22.DC a včera večer před ulehnutím jsem měla narůžovělý výtok, ze kterého je dnes slabší krvácení.

Ahoj,tak já si myslím že je to zahnízďování vajíčka,ale nemělo by to trvat víc jak tři dny.
Tak ti přeju hodně štěstí-ať to vyjde!!!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kačko, díky za odpověď, jsem z toho fakt mimo, no uvidím, jestli budu krvácet dýl než den, tak to asi fakt bude menzes. I když příznaky na ms jsem žádné neměla. Jsem napnutá jak špagát.

29.03.2011

Zdravím všechny dušičky,

Ahojky,
tak to jsme na tom podobně. :-) Snažíme se taky o mimčo a vždycky když by to šlo :-) a byla ta nejlepší doba, tak to ve finále neklapne. Tak nevim nevim jak se nám to tímhle způsobem podaří. Mám pocit, že se snad už toho :€O: nedočkám.
Každopádně, mám dvě kamarádky, které otěhotněly den po menstruaci, takže nevim kde je zakopanej pes. A ví to stoprocentně, protože manžel jedné z nich je kamioňák a objeví se doma 1x za měsíc.
Nikdy nevíš kdy se to podaří.
Tak hlavně ať se brzo zadaří a hlásíš nám tady //
papa :a: :€s€:

Ahojik, já jsem si ovulku měřila a měla jsem ji od 25DC, dosti pozdě. Doktor mi chtěl dát prášky na úpravu a nakonec jsem přišla stím, že jsem těhotná. Jsem teď ve 13 týdnu podle ms. Takže jsem musela otěhotnět hned po ms a ne při ovulaci. Tak hlavu vzhůtu i zázraky se dějí a to my na ten náš malý zázrak čekaly nekecám 3,5 roků bez jakéhokoliv vyšetření přítele. Tak držím pěsti a brzké // :qu:

A myslíš, že by se nehecnul? Je mu fakt tak špatně? To můžeš "oddřít" ty :) Protože z víkendu si myslím, že už je to dlouho, ale třeba ne, no.
Tak i tak hodně štěstí :k: :a:

In reply to by marta88

No nevím, já se dokážu vcítit do druhého, když mu fakt není dobře, tak nechci jít přes mrtvoly. A musím říct, že ho jen tak něco neskolí, ale když šel dokonce i k doktorovi, tak mu je opravdu ouvej. :jawdrop:

27.03.2011

Ahojky snažilky, maminky, těhulky a deníčku, tak pomalu nastává další období snaženíčka. MS byla od 16.

Pranostika dobrá, zasmála jsem se. Kéž by vyšla, že? no já bazální teplotu také neměřím. Nějak mi také přijde jednoduší ty OV TESTY, ale ta cena je dost nepříznivá. No měřila jsem asi tři měsíce, vždy mi vyšla přesně ve stejný den, tak už penízky neutrácím, spoléhám že to je to stále zhruba stejně. Také jako tobě se mi přiblížil teoretický termín kdy by se to povést mohlo, ale............ no držím palečky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já také od prvního porodu OV nepoznám..........předtím jsem to měla podobně jako ty........to je zvláštní. No asi nám to ty mrňata všechno přeházeli. To ale znamenalo, že sice vím kdy mám OV, ale ať to zkoušíme jak to zkoušíme tak zatím nic. Znát den OV bohužel nestačí. Jo a dobrý nápad s těmi testy, opravdu jsou drahé, tak každá ušetřená kačka dobrá.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

V první řadě bydlím v zahraničí ;) - v Německu, dříve jsem si kupovala testy na Ebay a pak jsem dostala nápad kontaktovat přímo výrobce za účelem dalšího prodeje. ;) Takže pokud bys měla zájem, napiš mi osobku.

Pranostika je fakt pěkná, kéž bys měla pravdu :s:
Zkoušela sis měřit bazální teplotu? Já se tomu bránila tak dlouho, až jsem uznala, že je to lepší než vyhazovat peníze za často jen orientační ovutesty ... A dobře jsem udělala :) Doporučuju!! :a:

02.03.2011

Ahojky všechny snažilky, maminky i těhulky, tak jsme se s přítelem "oficiálně" rozhodli, že bychom našemu Simonkovi (květňátko 2009) mohli pořídit sourozence.

nove nadeje i dalsi zklamani docela dobre znam. Preji ti, aby na testiku // byly co nejrychleji. Nejlepe treba uz v listopadu. :-)
Drzim palecky a preji hezky vecer.
Taky Jana :-)

In reply to by jannach

jeee, az ted koukam, ze jsem napsala nesmysl. Chtela jsem napsat, ze ti preji, aby jsi otehotnela hned tento mesic, takze v breznu a napsala jsem v listopadu. To neeeee, rozhodne ti nepreji, aby jsi musela tak douho cekat. :-)

In reply to by jannach

ahojky, moc děkuju, já jsem to pochopila, no nevím, moc vellké naděje si nedělám, nedokážu ani přesně říct, jestli byla ovulka, uvidíme, necháme se překvapit a pokud nebudu těhu, od příštího cyklu najedu na ovu testy. Tobě moc gratuluji ke krásným čárečkám na testech. :h:

31.03.2010

Ahojky holky, přidávám novinku. A sice minulý týden ve čtvrtek jsem jen tak ze srandy vytáhla nočníček, abych vyzkoušela, jestli mi na něm malý vůbec bude sedět.

Pozor pozor!!!! Dnes ráno si Simonek seděl na nočníku a tlačil, tak jsem si říkala, že by opět kakal? A on do nočníčku opět načůral i nakakal!!! :qu: :qu: :qu:

ahoj Jani,tak to je super zpráva,téda Simonek je moc šikovnej chlapeček :one: jen tak dál,já to ještě neskoušela,ale už bych taky chtěla,ale ještě nemám nočník,jakej máte,?Já právě nevím jakej koupit,Pájík je dost velkej tak ,aby mu byl i pohodlnej,tak dej typ dík :s:

15.02.2010

Dnes má náš Simonek :c: již 9 měsíců :e): :k: , strašně moc rychle to uteklo a jak rychle to moje malé miminko vyrostlo a naučilo se již tolik věcí!

Naše zlatíčko má dnes 9 měsíců :-)))
Naše zlatíčko má dnes 9 měsíců :-)))
Naše zlatíčko má dnes 9 měsíců :-)))
Naše zlatíčko má dnes 9 měsíců :-)))
Naše zlatíčko má dnes 9 měsíců :-)))

vše nej nej Simonkovi :) moc mu to sluší a Tobě taky,máte krásnou číču,a jak je hodná ,to ta naše je sice taky moc hodná,ale jak se Pájík přiblíží tak zdrhá :s: :s: :s: :a:

Simonku vše nej k pidi narozkám :\x: :k: at mamince děláš pořád velkou radost a pěkně ji pozlob at ví,že tě mááá :///: A jsi krásnej frajer holky se o tebe poperou :one:

08.02.2010

Holky, přidávám po čase zas pár foteček Simonka :c: , první tři jsou z období vánoc, ty další jsou už celkem aktuální. Ta poslení je s jeho kámoškou, taktéž květinkou.

Simonek - moje zlatíčko
Simonek - moje zlatíčko
Simonek - moje zlatíčko
Simonek - moje zlatíčko
Simonek - moje zlatíčko
Simonek - moje zlatíčko
Simonek - moje zlatíčko
27.11.2009

Simonek, moje zlatíčko, roste jako z vody, dnes má 28 týdnů, utíká to jako voda!

Pár nových foteček Simonka
Pár nových foteček Simonka
Pár nových foteček Simonka
Pár nových foteček Simonka
Pár nových foteček Simonka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Voda je jeho živel!!! Řádí v ni jako pominutý, dokonce už jsme se párkrát potápěli. Náš kurs začínal už v září a výhoda je, že se kurs koná v prostorách weidenský kliniky, takže parkuju v podzemní garáži, co patří klinice a s malým nemusím běhat nikde venku. Jinak bazének je teploučký, voda má kolem 37 stupňů, prostě paráda!
Jinak plavčo můžu všem doporučit!

týýýjo :jawdrop: ...to už je kus chlapa....je krásnej a vlásky závidím...my jsem pořád lysohlávky :#o:

In reply to by lulucrue

Petruško, jojo jsme macíčci, asi mám moc smetánkový mlíčko :) zaplať pán Bůh za ty vlásky! Ale nic si z toho nedělej, však oni časem narostou. V kurzu plavání máme miminko, kterému o vánocích bude už rok a nemá na hlavičce ani chlup! Musela jsem se skoro škodolibě smát, že nejsme nejplešatější. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka