Deníček uživatele jane.p

26.09.2010

Ahoj tety :)
ani nevím, kde mám začít... poslední dobou jsme toho s maminkou zažily tolik :)
tak zkusím postupně, snad na něco nezapomenu :)

Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...
Zase o krok dál...

Ahoj Jani a Natálko :kiss: , moooc Vám to sluší, jste krásný holky :€p€: !
Naty je fakt nádherná, moc se povedla a jak krásně plave, je to šikulka :€p€: !
Náušničky jsou hezounký, no prostě je celá k upusinkování :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: !
Tak ty budeš teta a Naty bude sestřenice :€p€: , moc gratuluju!
Mějte se krásně a zase někdy napište, papa!

Petra a Denísek

13.07.2010

Zdravím "květnové brášky a sestřičky" !!!
Dnes jsem byla s maminkou v poradně a ráda bych se Vám pochlubila, jaká jsem už velká slečna...

rostu jako z vody :)
rostu jako z vody :)
rostu jako z vody :)
rostu jako z vody :)
rostu jako z vody :)
rostu jako z vody :)
rostu jako z vody :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Milouši :)
vůbec o nic nepřicházíš, co se týká pasení koníčků.. já jsem prostě hrozně aktivní ženská a kdybych mohla, tak už povídám až bych vypovídala mamince díru do hlavy...
Taky si moc pěkný chlapeček, takže, co se týká toho papání... zkus se ozvat tak za deset let a třeba najdem společnou řeč :)
Maminka děkuje za pozdrav a pozdravuje i tvou maminku... navíc jí máš vyřídit, že se těší, až se s tebou zase někdy pochlubí :)
Tak na sebe dávejte pozor a já se jdu s maminkou modlit za nějaký ten deštík.. papa

No Jani ta je tak šikovná :\x: a ten kouzelný úsměv :one: , prostě kočka. Naše malá ještě koníčky pořádně nepase, nechtěla mi ležet na bříšku vůbec se jí to nelíbilo, ale je to tak 3 týdny co jsem ji tak začla dávat a jinak pomalu už nechce ležet nějak se jí to moc zalíbílo.Směje se také už kouzelně a brble když nespí.Jinak v noci krásně spinkáme, budíme se jednou maximalně dvakrát za noc. Hrozně rychle to vše letí nestačím si to vychutnávat.Tak zatím ahojky a posíláme s Elizabetkou pusinku Natalce. :a:

In reply to by Eliza2

Ahojky Zituš :) děkujem za pochvalu :) Nj, kolikrát si říkám, že ten náš táta neví o co přichází... takovou krásnou a šikovnou holčičku má a ouplně na ni kašle...
Máš pravdu, že to děsně letí, ale zatím naštěstí zvládám užívat si Naty jak je to jde.. a poslední dobou mi každý den předvádí nějaké nové kousky, at už jsou pohybové nebo je to to její povídání... Pošli taky nějaké fotečky Elizabetky :) A jak jste na tom se stěhováním?
Pusu i té tvojí princezně :)

In reply to by jane.p

To je pravda že tatínek neví :€\€: ani o co přichází, ten můj je ze všeho mimo hodně ho to dojímá, vše dokumentuje natáčí, tak foteček moc nemám spíš videa.Jakmile zas nějaké foto nové bude určitě se také pochlubíme :€s€: . Stěhování je naspadnutí. Dnes jsme koupili gauč a manžel jel zas pomáhat, vrátí se až zítra. Jinak už jsme udělali malé pokojík.A další dojdou nařadu až budou vystěhované což budou tento týden tak počítám že snad tento měsíc už budem na novém :qu: .A taky máme v plánu ještě zoo v Hodoníně tak snad se ještě čas najde. :{~{:

16.05.2010

Ahojky květinky, svobodné maminky a vůbec všechny maminky i ty teprve nastávající nebo čekající... :)

Moje májové koťátko

No Jani ta je krásná, můžeš být ráda že jsi jela do jiné porodky až budu mít sílu tak napíšu jaký jsem měla porod já. :a: Jinak přeji hodně štěstíčka a zdravíčka a tobě hodně trpělivosti.

In reply to by Eliza2

No jo... celej táta :/ ale je moje a už konečně u mě, tak si víc přát ani nemůžu...
Určitě se pak pochlub jak to probíhalo u tebe a těším se na fotečky :)
Pořádně odpočívejte a hlavně at jste zdravoučký

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, nakonec to dopadlo na Kyjov a díky za něj... Bylo to tam fajn...
Bez táty to budem muset zvládnout, jen teď, jak jsem ze všeho nějaká moc na měkko, tak to snáším trochu hůř... Ale všechno je to jen o čase...

Moc velká gratulace :qu: Malá je kouzelná :one: přiji hodně zdravíčka a ať ti dělá samou radost :s: :a:

01.05.2010

Tak odpoledne mi psala Šárka:
Tak Michálek Vácha už je na světě, narodil se dnes ve 13:17, měří 50cm a váží 3690g. Porod byl prý masakr, ale všichni tři(i s tatínkem) to zvládli.

23.02.2010

Ahojky všem :) tak jen upřesňuji náš domluvený srazík...

In reply to by Eliza2

ahojky:-) přidám se příště s kočárkem..:-)))
dopoledne mám doktora, a ve 4hod sraz na kafíčko v Bv s kamoškama - jedna slaví narozky.. a do toho se musím postarat o kluky co nám přijdou montovat dveře:-)
moc si to užijte.. musí to být super pohled vidět několik těhulek (vorvaňů:-))) pohromadě:-)))))))))) tak se nezapomeňte vyfotit a pak se s tím tady pochlubit.. budu se těšit..

16.02.2010

potřebovala bych pomoc.. nebo radu...
Některá už jste asi četla o mém trápení s biologickým otcem... Jen ve zkratce pro ty, co neví..

holky.... někdy člověk zapomíná na to, že ne každý to má pohodové :-) obdivuju vaši sílu a odvahu se těmto kopancům od života takhle krásně postavit. Určitě zkus bezplatného právníka, ať máš klid.
Hlavně se teď nestresuj ať miminko v pořádku donosíš a tohle můžeš klidně řešit potom.
Pohlaď bříšenko a halvně ať jste zdraví.

Ahojky jen jsem chtěla říct abys zkusila třeba na netu oslovit bezplatného advokáta. Je jich tu dost třeba by dobře poradil. Co a jak zapsat , aby tam pak nebyla nějaká skulinka a nebyl za čas problém.Držím pěstičky, aby to dobře dopadlo jak pro tebe tak i pro malou. :k: :\/|:

In reply to by Eliza2

ten advokát nakonec asi bude nejlepší řešení... I když občas si připadám, že bych chtěla všechno a nic.. nevim, co pro to moje miminko bude nejlepší a bojím se, že se nakonec rozhodnu úplně špatně... Každopádně mocinky děkuji za podporu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak notář si myslím, že mi asi těžko poradí jak sepsat papír na vzdání se práva na dítě... Ověřit si to každopádně nechám

07.02.2010

Ahojky...

Ahojky, tak asi si to pujdeš zjištovat v Hodoníně?? Viď? Tak je to ta budova hned vedle hlavní knihovny (sociálka) a když tam vejdeš, tak hned před tebou je recepce, tak tam se zeptáš a ona tě už pošle k určitému člověku.. Taky sem si tam byla zjišťovat jak to budu vůbec mít.. :///: Mě poslala k paní která mě měla na starosti s nemoceskou a ta mi to vysvětlila a dokonce ochotně že až budu mít všechny papíry, tak ať přijdu za ní a že to spolu vyřešíme.. Dokonce mi řekla, že jelikož mám psané minimum v práci, tak že budu mít i malou mateřskou ale že mám nárok na nějaké příplatky a že mi to všechno řekne, co si mám jít vyřídit.. Takže sem byla spokojený s ochotou.. Konečně sem po dlouhé době narazila na někoho příjemného na úřadě.. :C]]:

In reply to by jane.p

nevim, jak u vás, ale u nás je to podle organizací, kde pracuješ: malá organizace (do tušim 25 zaměstnanců), velká organizace (nad 25) a OSVČ (osoby samostatně výdělečně činné). a oni to budou mít asi všude uplně stejně

In reply to by jane.p

já tam nikdy nebyla, tak nevím, jak se ty jejich oddělení jmenujou, ale pokud tam nemají nic, co by podle názvu znamenalo mateřskou, tak bych se poohlédla po něčem, co se týká nemocenského pojištění

27.12.2009

Berušky moje... já už vážně nemůžu... Opět dnes proběhla hádka s bývalým.. Nedovezl mi věci, které mi dluží, neodvezl si věci ode mě a neustále to nějak protahuje...

Ahoj Janinko,přesně tak,jak holky radí,pohřbi ho za živa a když ne v reálu(tak jak se chce mně pohřbít toho bio otce)tak aspon v srdci a v mysli..jak se budeme furt užírat a vidět je a komunikovat s nima,tak z toho zcvoknem..já su ráda,že jsem poznala včas,jaky je to hnup a neuvedu ho a nechci se s ním tahat po soudech ani ho vidět nemůžu,jinak bych určitě zvracela,nebo ho přizabila..takže se nebudem týrat a kašlem na veškerou komunikaci..nebo ty věci at někdo vyřídí za tebe,at mu to doveze a tvé odveze,at ty nemusíš..kotátko drž se..objímám a držím palce a mimiskovi pusu :°O°: :k:

In reply to by ronina

Ty věci nikdo dovést ani odvést nemůže... resp. nemá kdo. Z Prahy mi ty věci k našim nikdo nedoveze a ty jeho nemám kam dát... Normálně by mě tohle nikdy nějak extra nevykolejilo, ale už jsem z toho všeho tak unavená a do toho ty zatracený hormony, který se mnou dělaj neuvěřitelný věci... Tak pak vypadám, jak vypadám... Jako troska a blbec zároveň.. Asi potřebuju, aby se něco někam pohnulo, něco se změnilo nebo abych přišla o pamět a až se narodí Natálka, tak začít od začátku nový život. Kéž by něco takového existovalo, něco jako vymazávač paměti. Moc děkuji za podporu zlati... pusu :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tohle bych udělala hrozně ráda, ale tím, že nemáme dořešené ty věci, tak to moc nejde a když se snažím sebevíc, tak prostě to nejde...

Určitě ti za to ten vůl nestojí :n: a už jen vůči tomu co předvádí bych se kvůli němu netrápila a nenervovala a jen bych si užívala ty pohody kdy máš od něj pokoj a raději bych si povídala s mimískem a plánovala jak bude pěkně růst, jaká to bude kočka, jak ji budu česat, oblíkat apod. a vůbec bych se nezahazovala takovejma věcma ohledně jeho...určitě máš nějaký kamarády pro který nebude problém mu jeho věci dovést před barák, tak je vyhodit a ty si koupíš jiný...něvím jak to tam u vás přesně je, ale fakt takovýho malichernýho a frajerskýho blba neřeš ;) hodně štěstíčka a jim sem nezalamuj, je to prostě pitomej chlap, kterej neví kudy kam a proto dělá jen naschvály..papa Nikky a Domča :cc):

18.12.2009

Ahojky kočičky... dlouho jsme si nepísly na tom našem klubíku.. Mohly bychom tedy načnout téma Vánoce.... Jak je budete trávit?

Tak já si Vánoce šíleně moc užívám... Však je to první rok, co je trávím s mojí milovanou holčičkou a co na tom, že ještě není na světě??:) A hlavně jí letos mám nejblíž, to že jí ještě nevidím, to přece neznamená, že tu ještě není.. Radost mi nekazí ani fakt, že nebudeme slavit s tatínkem, ani s žádným náhradním. Možná je to dokonce dobře... S kamarádem si uděláme dobrou mňamku, dáme si dárečky a budeme si užívat pohádky a ten krásný Vánoční klid..:) Vánoce jsou krásné svátky, rozhodně do nich nepatří stres..:) :k:

ahoj vy dvě princezny.. :girl: :girl: :k: ..já si zas myslím,že i pro vás má Ježíšek nějakého toho prince v rukávu..ale ještě máš asi trošku vydržet..taky bych si ho moc přála..o jednom vím,jen je pro něj ta situace,že čekám miminko náročná a chce to čas..ale pekli jsme se synkem dnes perníčky a ozdobili stromeček..jinak u nás budou taky chudé Vánoce,ale jistě krásné.. :dance: miminko Ondrášek už má v lednu přijít na svět..tak myslíme na to,že příští vánoce nás bude už minimálně o jednoho víc :cc): ..pohlazeníčko vám oběma.. :k: a hodně lásky,zdraví a štěstí pod stromeček ;)

In reply to by ronina

Ahojky roni :) ono asi pro každého chlapa je těžké přijmout fakt, že by měl mít přítelkyni která čeká dítě, proto ani neočekávám, že bych během těhotenstvi někoho našla... :( A ty budeš mít brzy miláčka u sebe a budeš chlapama obsypaná :)
Já pomáhala včera mamce dělat rohlíčky a ona mi dva plechy spálila, tak jsem se do toho musela pustit znovu :) Nu a dnes jsme už nemohli s tátou vydržet, tak jsme udělaly k obědu sálat a řízek :) Já si jdu zítra pro neschopenku a zároven na kontrolu s těma mýma ledvinama, kéž by mi už něco konečně zabralo a přestali bolet.
Tak přejeme taky hodně štěstíčka a at se vám Vánoce vydaří :)

In reply to by jane.p

Janinko,na ledviny je nejlepší a NUTNÝ klid,teda krom léků ještě..musíš ležet,aj kvuli miminkovi jo. :cc): děkujuuu,no uvidím po porodu jak to s náma bude s chlapama :s: :h: každopádně se už nemůžu dočkat miminka :cc): :dance: .ty mi děláš chutě s tím salátem..slintám jak :dog: ..tak brzy bud zdravá a lež v teplíčku,pohlazeníčko miminkovi :k: :°O°:

In reply to by ronina

Tak klid jsem se snažila dodržovat, každopádně jsem za celý týden nevytáhla paty z baráku a furt jsem v teple... No nedá se nic dělat, zítra mažu k doktorovi.. snad mě nepošle do nemocnice, nechci svátky trávit tam :(
Salátek byl výýýborný a moc mě těší představa, že ve čtvrtek bude zas :)
Drobíček ti závidím, že budeš mít miminko už u sebe, já to do toho května asi nevydržím.. Už se na malou taky moc těším :) pak se budeme muset sejít a já si toho tvýho drobíčka alespon pochovám... :) pusu pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky