Deníček uživatele janek

07.01.2009

Tak takhle vypadají ti naši raubíři ve 13. měsících :h: :h: .

Ahoj janku, máš moc krásné diblíčky :c: prostě k zulíbání :c: a máš taky mojí poklonu, že zvládáš dvě dětičky najednou :qu: :qu: :qu: já jsem z jedné rošťandy večer úplně na odpis :00: tak přeju mamko pevné nervy a vám všem pevné zdravíčko :a:

Jééééééé tady jsou moje nejmilejší dvojčátka :\x: No děcinka Vám to tááák slušinkuje :c: :c: :one: :one: A maminko ty nebuď smutná,páč jak se ti budou rozbíhat na všechny strany, tak nevim nevim,jak je budeš odchytávat :jawdrop: :s: :s: :s: :a:

In reply to by rena2

Reni děkujeme moc, jen jak se vzbudí, hned jim to vyřídím :c: . Já včera neměla nervy odepisovat. Než se mi otevřel blog, tak by vyrost kedluben. A tak to víš, že je mi to občas trošilinku líto, že ještě neběhají, kort když slyším " oni ještě nechodí"???????, ale pak si řeknu at mi každej vleze na záda, mají svoje vlastní tempo a ještě se v životě naběhají.... :s:

In reply to by janek

Nic si z toho nedělej,každej je jinej a jak říkáš,každý má svoje tempo. Já jsem z toho šnečího tempa taky na palici,ale stíhám aspoň přečíst nějaké zprávy či drby ze světa. Jak se tak dívám,tak tu stejně není nikdo z naší bandy a všichni už asi chrní...hm :?

janka.82

Ahojky Janku. Máš moc krásné dětičky :h: :h: :h: Kamarádka má taky dvojčátka a začli chodit na 14 měsících ;) :a: :a: :a:

16.12.2008

Ahoj holky, potřebovala bych vědět jak se přesně říká "tomu" - dítě se toho jen drží a chodí podle toho.

11.12.2008

Ahoj holky, byli jsme včera s prckama na roční prohlídce. Nejdřív musím napsat, že oba dostali injekci a ani jeden neplakal :qu: :one: . Markétka váží 9,9 kg a měří 73 cm.

Ahoj Janku, gratulujeme ke krásným mírám :qu: :k: :k: :k: A s tím chozením se přidávám k holkám - neboj, o nic nepřideš :n: :s: Ještě se za nimi naběháš až až :s: :s: Martínek začal chodit až v 15ti měsících :c: Ještě budeš vzpomínat na tu relativní pohodu, co teď máš :h: :h:

Gratuluji tvým dětičkám k úspěšné roční kontrole... :qu: :c: , máš to, ale statečné detičky.... :c: :one: .To naše Majdinka brečí, jen vidí doktora... :!k: .Jo a je jí půl roku a má 74cm... :jawdrop:

06.12.2008

Už jsem tu dneska psala, že naše dítka slaví svoje první narozky a tady je ten opravdový narozeninový dortík :dance: :hu: .

a sil pořádně pozlobit maminku,hezky brzy ráno vstávejte,ať je maminka jak ranní ptáčátko :///: . Přeju aby jste i nadále dělali takovou radost a stačí,když mi pošlete kousíček toho nádherného dortíčku,nelpím ani na panence ani na autíku,hlavně,že ochutnám :!k: Gabča,Filípek,Domčulka

Věroušek

Marketce i Matyskovi prejem ja a Verunka vse nejlepsi. A toho dortika jim moooc zavidim. Je uzasne krasnej a super napad.

06.12.2008

Ahoj holky, tak těm našim prdelkám už je dneska jeden celej rok :jawdrop: . Matýsek už je vlastníkem 5ti zoubků, Markétka nemá ani jeden :!k: .

Přeju vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka :k: :k: :k: :k: :k: Děcinka jste prostě nejkrásnější dvojčátka co znám :c: :c: :one: :a: :a:

Gratuluju oběma cipískům a mamince posílám :k:
doufám, že dortama nezapatlali celý obývák a k dárečůům se rozběhli po vlastních :s:

04.12.2008

Holky někdy je to fakt na palici s těma dvěma :girl: :cc): , ale jsou chvíle kdy jsem taaaak hrozně štastná, že mám dvě děti najednou.

děti máš překrásné jsou bombovnííííííííííí paráda :h: :h: , a jak to zvládáš :one:

janka.82

Ahojky. Moje kamarádka má dvojčátka- kluky- rok a 4 měsíce. Jak ji, tak Tebe obdivuji, že to tak hezky zvládáte. Janku, krásné dětičky- móóóóóc :h: :h: :h:

04.12.2008

# # > Když se ti nedaří v manželství, vem si video ze svatby a pusť si ho
# # > pozpátku.
# # > Tvoje žena si potřese rukou s tvými rodiči, políbí tě, stáhne ti z

30.11.2008

Ahoj holky, nevíte co je se Zuzkou Picmausicí? Dlouho jsem jí tu neviděla, naposled když psala, že má nemocnou Terezku :r: . Doufám, že je všechno už v pořádku :h: :k: :h:

ahpojky mamino a dvojčátka moc krásná ikonka :one: :one: bohužel o Zuzi nic nevím ale už ti holky podali info jak jsem četla ;) jinak :jawdrop: :00: :00: jaký už jste veliký a šikovný }:) sisina a Matějíček

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Jarko, díky za pochvalu, horko těžko, ale nacpali jsme se tam všichni tři, ani čočka nepraskla :!k: .

25.11.2008

:a: avešli jsme se tam všichni tři :s:

No téda, vy jste ale kočky a kocourek :cat: :qu: a jak ty tvoje diblíčky zvládáš??? Jsou fakt k sežrání :hu: :c:

21.11.2008

:h: za chvíli jim bude rok, neuvěřitelný... :h:

janka.82

Nádherníííííííííííííí :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Jankuuuuuu, ty jsou úžasní :h: :h: :h: :h: :h: A fakt jim bude už rok :s: :? :s: :s: Jsou to zlatíčka :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka