Deníček uživatele janchoo

27.03.2012

Tak mam chvilicku popsat muj porod kp. 23.3 jsem odpoledne byla na ozvech. Miminko spalo, kontrakce skoro zadny, odchazela jsem domu s tim, ze se tedy asi nic nechysta.

To je opravdu paráda :) jsi moc šikovná :) hlavně, že vše proběhlo s rychlostí a že jste zdraví a v pohodě :h:

26.03.2012

Ahojte vsichni!!! 23.3 v 5:50 rano se nam narodil nas maly kulisek koncem panevnim!!!! Nezapomenutelny zazitek, vse bylo super, porod popisi pozdeji az bude troska casu!!!

20.03.2012

Ahojte holky. Dnesni kontrola dopadla dobre. Pan dokor me prohlidl a rika: vy uz nemate zadny cipek a jste otevrena na 3cm!!!! Celej udivenej, ja taky!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No me se porad malej otaci zprava doleva...ale ze by hlavickou dolu, to ne, asi to je moooc prace na nej, lenora :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No ja taky jsem zvedava. Ale rikal, ze takhle muzu byt klidne jeste tyden. Kazdopadne jsem rada, ze uz se neco deje a pripravuje aniz bych o tom vylozene vedela. Jinak dekuji a pohlad pupicek!

12.03.2012

Tak jsem to dneska absolvovala. Rano nastup na porodni sal, tam jsem si odlozila od pasu dolu a lehla na lehatko.

Ahojík, tak to mě mrzí,že to nešlo,ale určitě to zvládnete a držím mocc pěstičky :€s€: Hlavní je,že ti dají šanci rodit normálně a že jste v pořádku :)

Ahojky!Já dnes byla na KO a doufala,že bude mimčo hlavičkou konečně dolů,ale nic,celý těhu je KP.Dnes jsem 36+1 a o tom otočení jsem se bavila s dr.,teda spíš informativně,páč bych do toho asi nešla a prý i kdybych chtěla,nedoporučil by mi to,že tam na to není dost právě tý plodovky...Tak už se tak nějak smiřuju s tím,že půjdeme KP,popř. císařem,ale ten bych chtěla až jako krajní řešení.Mám už jeden porod zasebou a o ten pocit bych přijít nechtěla :€s€: Naštěstí mám v bříšku celkem prcka,dnes 2360g,ale aspoň je naděje,že to půjde líp a do porodu ještě určo něco přibere :) Tak ti přeju,ať to máš pak rychle hotový,co nejmíň bolestivý a kdo ví,třeba se nám ty zlatíčka ještě přetočej ;) Pa pa a pohlaď :€O:

In reply to by berca01

Ja mam taky malyho malyho! Vic jak 3kg mit asi nebude. A cisare chci taky jen jako krajni reseni. Akorat se mi to furt honi hlavou a rikam si jestli delam dobre ze chci rodit normalne....hlavne kvuli mimcu. Snad to bude v pohode. Taky pohlad pupendo :k:

07.02.2012

Ahojky dubnatka! Tak jsem se vratila z dnesni ko a velkeho utz!

Ahoj - já byla nedávno na předporodním kurzu a tam nám radili že si v tomto případě máme kleknout na zem a ruce opřít třeba o židli (bříško pak visí směrem k zemi) a v této poloze si třebas půl hodiny číst a že to pomůže aby mělo mimi správnou polohu - ale jindy jsem to neslyšela, takže nevím zda je to až tak pravda :€s€: .

03.01.2012

Ahojte holky! Uz sem moc nechodim, nejak neni cas, novy byt, takze zarozovani, do toho vanoce...takze jsme se fakt nenudili! Dneska jsem byla na ko, mimisek nam vazi uz 910 g!!!!!

Ahojky, tak to je super, že jste v pořádku :€s€: Já doufám,že ty papíry také dostanu při další kontrole,vůbec totiž netuším kdy se mám hlásit, tak uvídíme.
Mějte se hezky a také pohlaď :€O:

:a: gratujuji k supr spravam!!! :€s€: Jen tak dále!! :) Mno když to tak čtu že ve 27+2 mělo tvoje mimi 910g a moje mimi melo ve 28tt 1410g tak se bojim teda co budu rodit :s: Taky pohlad :€O: at je vše tak jak má :q: :a:

12.11.2011

Ahojky spolutehulky, nejak neni cas sem moc chodit, takze jen v kratkosti...Za 2 dny zaciname s nasim prdolkou 20tt...utika to neskutecne, mnohem rychleji nez v prvnim tehu.

Ahojky, tak to je super,že se máte čile k světu :) ... My teprve kopanečky vychytáváme jestli jsou to oni :) Tak se opatrujte a budeme se těšit na další dobré zprávičky paaa :)

09.10.2011

Tak je to tu!!!! Dneska jsem citila poprve pohyby!!! Bylo to naaaadherny!!!! Lezim, najednou dam ruku na brisko a citim, jak se vevnitr ten nas "vetrelec" zacal hybat!!

gratuluju všem co cítí pohyby..tralalala dělám pohyby..

jsem zvědavá kdy si mimís š´touchne do mě :) 13+5 dneska... podle gyndy, podle uzt 14 - kdo se v tom má vyznat žejo...

Je to nádherny ja jsem dnes 14 + 3 a pohyby citim od patku taky ...je to nadherný :qu: Někde jsem četla že prvorodicky pohyby citi az tak kolem 19 tt a tak jsem si nebyla jista jestli je to ono ale o vikendu se to opakovalo a nemohlo to byt nic jiného je to tak krasný!!a všem ostatním přeji at se toho taky brzo dočkaji :one:

Je to nádherny ja jsem dnes 14 + 3 a pohyby citim od patku taky ...je to nadherný :qu: Někde jsem četla že prvorodicky pohyby citi az tak kolem 19 tt a tak jsem si nebyla jista jestli je to ono ale o vikendu se to opakovalo a nemohlo to byt nic jiného je to tak krasný!!a všem ostatním přeji at se toho taky brzo dočkaji :one:

Jeeeeee, se někdo má :-) tak to gratulace veliká!!!!! to u nás bude asi za dýl, je to moje první mimi a jsme 13+1tt, ale už se strašně těším, až tu našu prďolku ucítím, tak si to krásně užívej.... :-)

Týýýjo, hezký :) Trochu závidím :) Zkouším to u sebe taky sledovat (dnes 14+2), ale čekáme první a i když mám pocit, že něco cítím, je to asi buď vsugerovaný, nebo nakonec vždycky zjistím, že je to jen tep :€Ss€:
:€O:

28.09.2011

Ahojky holky. Tak jsem se vratila ze screeningu. Bylo to nadherny, mimi nam krasne zatancovalo, to byla sranda. Jinak odpovida tydnu...13+3 a datum porodu mam na 8.4 2012.

Ahojky, tak to je super, že jste v pořádku, moc ti to přeju!!! třebas se z toho nakonec vyklube ještě holčička, aneb jak se v jedné reklamě říká: nikdy nevěř ultrazvuku :-) my jedeme na screening v pondělí, tak doufám, že nám už taky prozradí, že je to v pořádku a co se nám tam v bříšku skrývá :-) tak zatím ahojíky!!!

Tak hlavně že je v pořádku. Kluk je taky fajn. Aspoň nebudete muset pořizovat nové oblečení a může dědit po bráškovi :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka