Deníček uživatele Janca.dc

18.08.2010

Ahoj holky....Moc vás tu zdravím a po opravdu dlouhé době se tu ukazuju.Někteří už slavili a jiní budou brzy slavit PRVNÍ narozeninky,tak moc gratuluju :c: Nás to čeká za měsíc a kous

Po velké době se konečně zase ukážu :-)
Po velké době se konečně zase ukážu :-)
Po velké době se konečně zase ukážu :-)
12.06.2010

Ahoj tetičky,posíláme fotečky Davídka v dřevěné židličce,už jí nemá vysokou,ale ise stoelčkem,tak si vyhraje víc a taky první koupáníčko v bazénku,má úžasné fotečkya statínke

Nové fotečky a první koupáníčko :-)
Nové fotečky a první koupáníčko :-)
Nové fotečky a první koupáníčko :-)
Nové fotečky a první koupáníčko :-)
Nové fotečky a první koupáníčko :-)

Ahoja, ten je krásný! A jde vidět, že je spokojený a šťastný. Tu fotku v té trávě bych i zarámovala :a:

In reply to by mamacita2

Ahojky Gábinko,tak vy ještě nemáte zubáka jo?Ono to přijde neboj a pak jsou hned úplně jiní,my už čekáme každým dnem nahoře,ale nějak se jim nechce :€Ss€: No roste jako z vody,ale to Patriček taky :c: My máme i větší bazének,ale na to smočení je to ideální :one: Než tahat na zahradu a nafukovat vetší :00: Ale teď nebylo na koupání vůbec počasí,tak snad teď v týdnu to bude na koupání a taky jdeme na plaváníčko poprvé v úterý,to bude mazec,malej brečí,chce spinkat,tak musím jít a pak ještě úpísnu...pa :a:

Davídek je pěkný smíšek :c: ...na fotkách mu to moc sluší. :) ...houpačka super :one: ..škoda,že tatínek nedovolil fotečky ;)

In reply to by radaxxl

:c: jojo Radu,je to smíšek,taky má své dny,alevetšinou je vysmátý a kolikrát se z ničeho nic začne smát.To mě vžycky strašně rozesměje :c: Moc děkujeme....no tatka jes tidlivka a přitom jim tomoc sluší,ale nechce aby jste mi asi záviděli jakého mám doma chlapa ;) ;) ;) ;) :s:

28.05.2010

Nový bazének...Moničko moc děkuji...je super a ty sji mě na ten nápad navedla :c: :one: :c: :one: :c: :one:

Davídek a bazének
Davídek a bazének
Davídek a bazének

opravdu supééér.. :one: .taky by se nám takový líbil,ale asi až na ven-doma je moc málo místa a hodně lidí ;)

Davídek je spokojenej v bazénku...super nápad. :one: ..Já měla pro Danečka taky bazének s kuličkami a byl z toho dlouho nadšenej,pak jsem dokoupila i skluzavku...a ted uvažuji,že Natálce taky bazének vyndáme,ale nejdříve musím vymyslet kam,protože v pokojíčku je mraky aut :00:

Ahoj Jani, paráda :one: :qu: je vidět, že je Davídek moc spokojený :ww: taky mám v plánu kupovat Adince bazének, ale až v létě na zahrádku, jestly bude nějaké teplíčko :€s€: :a:

24.05.2010

Pár foteček za aktuální 8. měsíc,který slavíme dneska :qu: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

slíbené fotečky se spožděním
slíbené fotečky se spožděním
slíbené fotečky se spožděním
slíbené fotečky se spožděním
slíbené fotečky se spožděním
slíbené fotečky se spožděním
slíbené fotečky se spožděním
slíbené fotečky se spožděním

se zubama nemají chybu :one: ale samozřejmě že i ty ostatní jsou mooooc pěkné je to malý šikula a podobný na maminku :c: nebo vlastně teĎ si uvědomuju Jani, že jsi tady nikdy nedala fotku tatínka že?

In reply to by Radka M.

ahoj radško,děkujeme :c: jsem ráda,že tamta podoba je :one: ale i na tatku je...on nechce abych dávala jeho fotky víš :) Ale na jedné má kus brady :s: :s: :s: :s: :s:

Davídek je krásnej klučina :h: ...a ty zoubky...Moc Vám to spolu sluší. :one: ..Na to,že nechce hamat,tak je pěknej ;)

10.05.2010

Ahoj tety,
napadlo mě,komu jsou momentálně vaši droběčci podobní :///: ????
Taková mimianketka :)

Ahoj Jani, tak naše Klárka je už od malička celý tátínek :) A čím je starší tím je mu více a více podobná :-D Ale po mně má pry úsměv, podle fotek se směje stejně jako já když jsem byla mála tak aspon něco :-D

Děkuju tety,že jste se podělily s podobamy vašich mimineček :c: Zajímalo mě,jestli platí pravidlo,že kluk je po mamince a holčička po tatínkovi a je vidět,že to neplatí pokaždé :s: :one: Moni,u tebe je to jasné,to jsem už od mmalička viděla v Elišce tebe :one: Tak uvidíme,jak se budou rýsovat dál :qu:

Verunka je celá tatínek a to jako přes kopírák :) Mého nemá nic. Po mne je jen holčička :s:

Ahojky...ta nase Ellinka je cely tatulda, teda aspon to vsichni na 99 % tvrdi :#o: ...Ale my uz to meli domluveno v tehotenstvi - ze bude krasna po tatovi a inteligentni po mame :€m: :€): :€m:

26.04.2010

Tady máte tety slibované fotečky :one: Holky odepíšu vám na vaševzkázky zítra,mocse omlouvám,ale sotva se načte poslední fotečka letím do postele,už tu usínám :) Pááá zítra apře

Slibované fotečky :-)
Slibované fotečky :-)
Slibované fotečky :-)
Slibované fotečky :-)

Ahoj Jani, máš parádní chůvu:) :one: ...Davídek už je pořádný kusanec a opravdu nevypadá, že by mu něco chybělo (narážím na to papání :a\|: :n: ), pak mi dej vědět, jestli to pomohlo, jsem na vás zvědavá :a:

In reply to by Ajkapol

Ahojky ...no tak to máslíčko jsem mu dala a papal,ale nevím,jestli to nebylo hlady,protože nejdedl skoro 4 hodky tak to zítra zkusím zase a uvidíme :one: Moc děkuju za typ :+^*: a že mu nic nechybí,to asi máš pravdu,ale papat musí i něco jiného :c:

máš už doma pěkného chlapáka :one: a vidím, že sedátko do vany má u vás větší využití :s: taky jej chci koupit, ale zatím jsem nenatrefila za dobrou cenu... a malá by se v něm taky asi ještě vykláněla, tak si říkám, že mám ještě trošku čas.

In reply to by Radka M.

:) Je to chlapák pořádej,taky mu od maminky chutná :s: Jinak sedátko jsem ještě do vany nepoužila,ale jinak je to super věc :one: Ještě koupeme ve veničce,tak mi zatím nemá kam utéct,ale už to není na dlouho :one: :///: Já to sehnala od sousedky za 250kč nevím,kolik to stojí normálně :? No malej sám jetě pořádně nesedí,do stran se naklání,ale stabilitu už začíná mít a líbí se mu tam :one:

25.04.2010

Ahoj holky....chtěla bych se vás poptat,jak to děláte že vám děti papají :s: :?

Ahoj Janičko, tak jsem si tak říkala, že se tě optám, jak je na tom Davídek s papáním? Podařilo se a rozjedl se?? Myslím na vás a držím palce:)

In reply to by Janca.dc

jééé, to je jako u nás, Nelinka měla také horečky, svádím to teda na zoubky, protože to vždycky odezní a nestoupá, ale zadek mám vždy stažený, aby se z toho nevyklubalo něco jiného. Na jednu stranu se ti nedivím, že tě trápí to papání, ale ber to z té pozitivnější stránky, je úžasný, že v osmi měsících Davídka máš tolik mlíčka, že to pokryje jeho denní nároky, to u nás by to už asi nebylo možný, kojím to jo, ale pak chce stejně najíst, takže to je asi ráno místo čajíčku:)držím palce, a až se rozpapáte, tak dej vědět

ahojky. tomík zpočátku taky nechtěl, osvědčilo se mi, když jsem dvě lžičky mrkve (špenátu, brokolice) přimíchala do rýžové kaše bez příchutě. tím si postupně zvykal na chuť zeleninky a zhruba po dvou týdnech už jsem kaši dávala jen samotnou na večeři a zeleninu bez kaše k obědu. tak držím pěsti, snad jsem poradila. :-) krásný den! btw - od uk. 6M už není kojený, od šestinedělí přikrmován nutrošem, tak možná proto...

25.04.2010

Teda tety,vy jste šikulky :qu: Kde by se dala sehnat nějaká pro klučinu s kšiltem,moc se mi líbí :c:

10.04.2010

Ahojky tetičky,tak konečně mám chvilku v klidu,taťka venku hlídá Davídka v kočárku a já mám čas stáhnout fotečky :c:

Nové fotečky
Nové fotečky
Nové fotečky
Nové fotečky
Nové fotečky
Nové fotečky

budu upřímná, dřív než jsem si přečetla co píšeš jsem si všimla fotek a zhrozila jsem se co to malému dáváš :s: v dnešní době se už ničemu nedivím totiž, sousedka má vnoučata a kluk běžně nosí oblečení a čepky po sestřičce že má modrou bundu a červenou čepku s bambulí-takový ten holčičkovský styl... ale jsem ráda, že jsi teda na tom rozumově v pořádku a sama uznáš že i když mu to sluší tak prostě :n: :s: Kšiltovky mu budou určitě taky slušet :one: a neboj, jednou se ti podaří i takové pěkné čepičky doma mít pro holčičku :girl:
Pomlázku máte pěknou, jsi šikulka ;) a Davídek má teda fakt naválané buclaté ručičky :c:

In reply to by Radka M.

Ahoj Raduš,tak takovej blázen nejsem,abych ho do toho navlíkala,ale na zkoušku doma jsme to zkusila a mám slíbenou holčičku od taťky :s: ;) Tak snad se těch čepiček ještě dočkám :one: Mám kamarádku co zase holku oblékala do klučičího,protože mají dvě holky a tatka chtěl kluka :s:
A ručičky má pěkný,skoro jak kulturista ;) :s: :s: :s:

Ahoj Jani, hezké fotečky :one: však i chlapečci nosí ty háčkované čepky, třeba ta modrá Davídkovi moc sluší :ww: (udělat jen bez kytičky) a je vidět, že i pomlázka se mu moc zalíbila :€): frajer :one:

In reply to by emmily6

Ahoj Emilko,no vím,že sousedka má chlapečka 2letého a nosil jí,ale přijde mi to divné,tak zůstaneme pak u kšiltovek,jako nosí náš tatínek :///: No z pomlázky byl nadšený,třásně ho dostali do kolen :s: :s: :s:

Super,hezká holčička :s: Davídek je taky pěknej cvalík koukám,kluk jako buk.Moc hezkej a koukám,že pomlázka je velice zajímavá :one: Jak pozoruje ty třásně :s: Lukyna

31.03.2010

:qu: Dneska po dlouhé době jsme zkusila flašku a čajík a bumbal,tak jen tak dál :\x:

Naše první pití z flašky :-)
Naše první pití z flašky :-)
Naše první pití z flašky :-)
Naše první pití z flašky :-)
Naše první pití z flašky :-)

Jani, nádherné fotečky. Davídek už je též kus chlapa. Já si sice najdu čas na to sednout k počítači ale den ode dne ho je méně a méně - to víš, malý už stojí u nábytku, sedí a leze jak o život takže věčně běhám za ním. A co vy, jak se jinak máte? Ještě kojíte? Co zoubky a co vlastně už malý umí?

www.bobinek.webnode.cz

In reply to by mamacita2

Gábinko,moc děkujeme za pochvalu :c: až na mě,mám pořád 13kg nahoře a jsem něštastná z toho,ale pořád ještě kojím,tak nemůžu držet žádnou dietu :n: :pig: Jsem šílená a břicho mám jak když čekám druhý :\\: Tak já ještě trochu času mám,ještě nelezeme,ale zase musím stíhat domáctnost,tak je toho času o to míň.Už máme přes týden 2 zoubky :€Ss€: otočíme se na bříško a zpátky a trochu hrabe kolínkama,jinak nic moc,je trochu línější,když čtu jiné co už umí,ale mě to nevadí,on si sám určí co bude kdy dělat :c: Sedět trochu umí,ale balanc je mizivej takže to je tak vše a umí pěkně pištět :€s€: Jinak se máme už fajn,už je to veselejší,ten půlrok byl víc náročnej a koukám,jak Patriček je čiloučkej a překrásnej :one: Jooo stálo to za to viď??? :h:

In reply to by Janca.dc

Jéééé, tak já mám s váhou opačný problém, jsem už pod svojí původní váhou a jde to samo stále dolů... jsem z toho už nešťastná, jím víc než v těhu ale né a né přibrat... My zuby nemáme. Určitě to stálo za to, teď už je to mnohem veselejší než ten začátek...teda spoň já si to víc užívám

www.bobinek.webnode.cz

In reply to by mamacita2

Co bych za to dala,abych byla hubená,ikdyž máš pravdu,,někdy to je až moc,to kdybych nekojila,tak by to šlo určitě dolů a kojíš ještě??Nemáte zoubky,já si mylsela jak si počkáme a už vesele kouše do bradavek :00:
Řeknu ti,že já si to začínám víc užívat teď ale potřebovala bych někde nabrat sílu,nějak jsme vyčerpaná a pořád unavená a psychicky taky nic moc,snažím se mu dát to nej,ale pokaždé to nejde :c: A někdy je to pěkný bručoun a umí se vztekat :s: Jooo užívat si budeme av pubertě naplno :s:

In reply to by Janca.dc

Já kojila plně jen 3 týdny a pak jsme museli přidat už UM. Od 3,5 měsíce jsme plně na UM a od 4. měsíce už dáváme polívky, kaše a příkrmy... Momentálně už dlabe sušenky, křupky, chleba s pomazánkou, polívky, masozeleninové příkrmy a tak dále. Hrozně mu chutnají těstoviny se šunkou nebo zapečené těstoviny na boloňský způsob.... Víš Jani, já dokud jsem kojila, tak šla váha dolu pomaleji, ale když jsem kojila tak jsem to neřešila... Poté co jsem začala přikrmovat, v tu ránu mi šla váha rapidně dolů a já jsem momentálně na 47kg a jde to ještě dolů.. Jsem unavená - malý bude mít už přes 9,5kg a já ho prostě neunesu... Jen koj dokud to jde, moc vám to přeju :-)

www.bobinek.webnode.cz

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka