Deníček uživatele janaskocice

24.05.2011

Par fotecek, uz jsme se naucili past konicky...drzime v rucice chrastidla...a je to moje zlato nejvetsi...

Fotecky Tadika
Fotecky Tadika
Fotecky Tadika

Malý je kouzelný :c: a koukám, že také nejste žádní drobečci :s: Tak přeji mnoho pokroků a ať malý krásně roste :a:

18.05.2011

Holky potrebuju radu.

já jsem dávala Libenar a Otrivin a v nemocnici nám dávali na rýmu mořskou vodu, no a jinak pořád odsávat

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj co ta rýma?u nas se jeste drží je to už 9dní teda ale už jde ven našteští s odsavačkou....a mala už tak nepanikaři u toho.....

12.05.2011

Ahoj holky,potrebovala bych poradit, jsou nam 3 mesice,pijeme materske mlicko,ale z lahvicky a chci se zeptat jestli malej nemuze mit zizen?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju moc za rady. Poti se dost...Nu ted co jsou ty tepla,tak se mi zda,ze je vic neklidny

ahoj, plně kojím, a teď ve vedru bych ho měla na prsu pořád, dávám mu rozpustný fenyklový čajík od Hippu, který je zároveň super na prdíky. Jsou nám 2 měsíce.

Ahoj, tak nám říkali v předporodním kurzu, že pokud kojíš, tak není třeba nic jiného dávat ani v létě! Takže pokud má MM, tak je to asi v pohodě si myslím. I v případě, že mu to dáváš z lahvičky. Ale samozřejmě pokud chceš, tak mu klidně převařenou vodu nebo čajík dát můžeš. A že nebude chtít mlíčko není pravda. Jo a s tím oblíkáním to dělám taky tak (mám 7 měsíčního kluka). Bodičko s krátkým a mikinku a tepláčku a slabou čepičku. Čepka je kvůli sluníčku a přes ušička, protože fouká. Včera bylo takové vedro, že jsem mu tu mikinku sundala a bylo mu fajn. Ale maž krémem!!!!! Slunko je sviňa. Já jsem si včera koupila krém pro mimina daylong kids.

11.05.2011

Par fotek Tadeaska,uz nam jsou 3 mesice,vazime 6830g a merime 64 cm.Uzasne se smeje,povida si,krici,ale past konicky nechce,je linouckej,tak musime cvicit na mici...tak doufam,ze nam to pujde.

Tadeasek fotky
Tadeasek fotky
Tadeasek fotky
Tadeasek fotky

Jani, malej je kráááásnej. Jde vidět, že se má krásně a nic mu nechybí. Jen tak dále. Mějte se krásně.

Muzu se zeptat od kud mate to tricko s tou kravatou? V cervnu jdeme na svatbu, tak by se nam neco takoveho hodilo.

08.04.2011

Ahoj,potrebovala bych radu.Byla jsem na gynde po 6 nedeli a dr na me hned zacal jakou zvolime antikoncepci.

Malé je 1,5 roku, neberu nic a jsem maximálně spokojená. Druhé plánujem za rok. Na tak krátkou dát drahé tělísko mě připadá jako nesmysl. Taky do mě hustil. :a:

ahoj :a: ,
mám kámošku, má 3 děti, každé po jiné antikoncepci. 1. po tělísku, 2. po prášcích a 3. po kondomu.
Nyní léta nic neužívá, dávají si bacha a je to ok.
Sdílím s ní názor, protože pokud to partner stříká dovnitř, je to vždy riziko.
Osobní zkušenost mám pouze s kondomem a prášky. Po prášcích jsem buď krvácela či měla neskutečné migrény. Náplastem nedůvěřuji, že by se odlepily /po koupání - to tvrdila kámoška/, kondom celkem ok, ale je to neosobní. Tělísko způsobuje delší a silnější krvácení a může vypadnout či zarůst - obě verze se staly v mém okolí.
Pokud chcete ještě 1 mimi, tak bych to neřešila a spoléhala pouze na partnera. Nacvičíte si to tak na dobu po 2. mimču.
Ahoj :ooo:

Ze zkušennosti z mého okolí bych si tělísko nenechala dát ani za milion... to se dáme radši pozor... já jsem brala prášku před těhu, jenže jsem vyzkoušela snad všechny, vždycky jsem měla třeba dva měsíce v kuse MS, pak jsme objevili jedny, ty úplně nejlevnější(gravistat 125) a ejhle, vyhovovali, takže jsem si je nechala, po těhu jsem dostala azalii i ty druhé a zase jsem to 2 měsíce měla, tak jsem prášky vysadila a neberu žádné, dr mi nabízel tělísko, ale to jsem okamžitě odmítla. A ted tu zkušennost, mamce přirostlo a můžu ti říct, že si užila, měla na mále, byla ohrožená otravou krve, naštěstí to zvládla, takže za mě tělísko NE. Ale každý má jiné tělo a každé reaguje jinak....pokud jste to zvládli i předtím, tak myslím, že to zvládnete i ted...pa

holky dekuju moc za vsechny nazory...tak jak ctu,tak je to opravdu na kazdem,nekdo spokojeny je, nekdo ne...ja z toho mam blby pocit,takze to asi zatim necham byt a uvidim. Druhe mimco nejspis chtit budem, a mam strach aby to pak slo,uz tohle prvni nebylo zrovna ze to pujde...tak dekuju

Ahoj!
Já jsem si nechala tělísko zavést už potřetí a absolutní spokojenost!Menstruace je sice silnější,ale to jsem řešila tampony,které se při to m můžou v pohodě používat.Na záněty močového měchýře jsem taky náchylná,ale to s tím nijak nesouvisí.Já jsem taky vyzkoušela několik druhů tabletek,ale absolutně je nesnesu,mám ponich všechny negativní účinky jaké mohou být.A s tělískem mám na pět let klid a nemusím se o nic starat.Navíc ted´už jsou různé novinky a jsou vymakané,takže už to není co bývalo kdysi.Klidně bych do toho šla být tebou.Zánět můžeš dostat i bez toho a když ti nesedne,ihned ho můžeš dát vyndat.Samozřejmě jsou ženy,které tělísko nesnesou,ale tak je to asi se vším.,.Zkus nehormonální tělísko Goldlily.Stálo mně 1200kč,je to novinka a je velice dobře snášeno a působí jako antikoncepce nejen že tvoří zábranu,ale také svým složením.

07.04.2011

Holky prodam plenky Pampers new baby 3-6kg,80ks v baliku,jsou nam male.Mam dva baliky,jeden balik je rozbaleny a chybi tam 9 plenek. Za jeden balicek tak 200kc,nebo nabidnete. Diky

prodam plenky pamapers
07.04.2011

Tak se hlasim po delsi dobe,neslo mi to tady. pridam par fotecek. V nedeli nam bude 8 tydnu,mame 5 kg a 60cm.

info a foto Tadeaska
info a foto Tadeaska
info a foto Tadeaska
info a foto Tadeaska
17.03.2011

Ahoj holky,potrebuju poradit.Koupila jsem si chuvicky Tefal BH 1200,slysela jsem na ne jen chvalu,maji dosah 400 m,taky vyhoda.Ale chci se zeptat jestli je nektera nemate?

mám stejné chůvičky. Už je moc nepoužívám malé je rok a půl. Ale určitě mi nereagují jen na pláč. Jak máš chůvičky daleko od malýho? Před měsícem jsme byli na horách, půjčovala jsem je druhému menšímu mimču co bylo s náma a hlásilo nám to i broukání.

In reply to by Lenka11

Chuvicku mam v postylce,za hlavickou,takze to je blizko,nu nevim ted.....psala jsem dotaz,kde se tim zabivaji a tam mi napsali,ze pry to tak je,ze philips nebo babymoov ze ty jsou citlive na zvuk.cekala jsem od toho vic,ze uslisim i broukani,ale ted nevim co mam delat...

05.03.2011

Ahoj.tak jak uz jsem tu psala,ze mam bolesti bricha atd,tak dnes jsem teda vyrazila na ambulanci a je to pry zanet mocaku,tak mam antibiotika a chci se zeptat,jestli mate nekdo zkusenost s lekem Nolic

Ahoj Jani.
Tak k tomuhle tématu bych mohla napsat román, stejné potíže s moč. ústrojím mám dobrých 10 let, takže léky jsem vystřídala kdejaké, všechna vyšetření negativní atd. V prvním trimestru těhotenství jsem dokonce Nolicin musela brát taky, můj gynekolog z toho sice nadšený nebyl, ale řekl: lepší malé zlo než velkej průšvih. Do toho jsem ještě musela brát atb na zánět průdušek, což u mě jako astmatičky není banální onemocnění, dostala jsem i kortikoidy na záchvaty, prostě farmaceutický průmysl měl ze mě zase jednou pěkný kšeft. Pak jsem měla celé těhu už klid a dcerka, které kvůli tomu všemu údajně hrozilo, že bude drobná a narodí se dřív, se prodrala na svět 41tt+0 a měla 3 880 g :-) Takže hlavu vzhůru, hlavně klid a ty léky poctivě ber, žádnej doktor není tak pitomej, aby riskoval obvinění z ublížení na zdraví od maminy v šestinedělí :-) Určitě ví, co dělá, když ti je předepsal. A ještě jedna věcná - jednou jsem se chtěla antibiotikám vyhnout a spolehnout se na přírodu, pila čajíčky, polykala brusinkový tablety, pila brusinkovou šťávu a kapky z ostropestřece, dopadlo to tak, že mě po 6 dnech v noci odvezla RZP na urologii s ledvinovou kolikou, zánět vystoupal do ledvin a stálo mě to 3 týdny života, spoustu léků a bolesti navíc a to nemluvím o tom trapasu, když jsem přiznala barvu, protože i doktorovi to bylo divný. Navíc pracuju na onkologii, takže nějaké zdravotnické povědomí mám a byla jsem tam za nezodpovědnou krávu, s prominutím. No, od té doby doktory celkem poslouchám :-) A totéž radím i tobě, hlavně buď v klidu, protože stres nám i miminkům možná ubližuje víc, než trocha nutné chemie. Jinak Nolicin se tuším bere 10 dní, mlíko můžeš po tu dobu odstříkávat, abys nepřišla o laktaci a malého dočasně krmit třeba Nutrilonem, ale ne flaškou, stříkačkou nebo nějakým alternativním způsobem, to bych kdyžtak zavolala do nemocnice o radu, v porodnici něco podobného řešily sestřičky u nějak vážněji nemocné maminky. Tak se opatruj a hlavu vzhůru... E.

In reply to by Amazonka

Ahoj,dekuju moc za odpoved.Clovek je jen nezkuseny a ma proste strach,abych tomu malymu drobeckovi neublizila.Ja stejne nekojim z prsu,mam spatne bradavky,takze mlicko odsavam a davame z flasky,takze tohle je vyresene.Uz se to lepsi,jeste v noci nahravam flaskou,tak doufam ze to bude uz ok. Papa

ahoj, mě Nolicin dělal problémy i před těhu, skoro 9 let s tím trpím, a po dobrání těchto atb se mi tam ta bakterie spíš zagresivnila a okamžitě jsem přecházela na atb jiné. Ale ani v těhu mi je nedoporučovali. Pokud mohu poradit, vykašli se na atb, nepomůžou stejně. Nebo se to vrátí. Zkusila jsem snad vše z reklam, vše co doporučovali ostatní, ale pak mi jedna dr doporučila UROVAL BIOTIC. Není to ten urinal z reklam, a jiné předražená pitominy, ale perfektní forma něčeho, co se může jak v těhu, tak při kojení a hlavně fakt zabírá. Je to volně prodejné a dej bacha, aby to byl fakt uroval BIOTIC, je jich víc. Komu jsem to poradila, byl nadšenej.

Ja jen trochu mimo...byla jsme ve 32tt hospitalizovana na infekcnim oddeleni a priusnicemi, tyden, pulka infuzi a leku, ktere mi tam davali mela v letaku ze se nesmi pri tehotenstvi a kojeni a doktor z infekcniho + doktorka z gynpor, co tam byla na konzultaci me uklidnili, ze to tam casto pisou jen aby se kryli. Takze bych se nebala! Preci nebudes trpet :-) pa!

03.03.2011

Holky,potrebuju dalsi radu.Zacalo mi zhruba pred dvema dny,hrozne bolet bricho jako podbrisek,jde to do zad ta bolest a boli mi i spodek,kdyz jdu curat tak bych si vytlacila mocak,nejde mi moc chodit,

Takze holky,volala jsem si dr a nevysetri me protoze patrim do 6 nedelek,takze bych musela do nemocnice kde jsem rodila,pry to normalni neni a muze to byt cokoli,zanet mocaku atd...ale ja se strasne nemocnice bojim,tak budu nahravat a budu se snazit odpocivat,a doufam ze to prestane a bude to dobre.ja na velke problemy s mocakem trpim a ledviny,ale nechci aby mi to vsechno rozhodili,s mym dr jsme to davali pres 2 roky dohromady az se to zacinalo davat do kupy a ja otehotnela. Tak drzte palce,jinak budu muset jet o vikendu,dalsi tyden jsem zase cely sama doma,tak to by byl problem.papa

tak tam aspon zavolej mudr....jinak ja sem mela cisaře a mela sem v šestinedeli bolesti takove tahave že sem si myslela že mam srusty...deloha nejak pracovala a tak to vše bylo bolestivejdi...ale trvalo to asi týden...asi po mesici ood porodu...no zavolala bych mudr...tak si zmeř aspon teplotu jestli třeba neni zanet nejakej...ale to asi bude možná fakt namožene nebo neco...no tak zas dej vedet a co to blinkani atd a už ses trochu vyspala?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka