Deníček uživatele jana81

29.06.2011

Dobry pekny den.moc casto sem nechodim ale doufam ze nekdo poradi.konecne se nam povedlo otehotnet ted jsme 26tt.a nevim jestli budu mit moznost vybrat si ze tri variant materske.minuly rok jsem praco

Tak z toho co jsem pochopila tak jsi v té poslední době pracovala na plný uvazek vkuse jen 3 měsíce že :? A navíc jestli jsi ted nezaměstnaná a na pracáku tak na výběr mít nebudeš a dají ti rovnou tu čtyřletou...

In reply to by Kamči

No to jsem zrovna slyset nechtela :-( ale nejsem na pracaku marodim na zamestnavatele ikdyz uz to samozrejme plati socialka.a nevite jak je to kdyz by sel mamza na materskou?
jo a nekde jsem cetla ze snad kdyz marodim 6 nedel pred porodem tak je to jine,nevim.budu muset na socialku.nevim ale tehotne by vyhazovat nemely :-(

In reply to by jana81

No tak to je jiná, pokud jste pořád ještě zaměstnaná akorát na nemocenské. V tom případě se vám do těch povinných 270 dní počítá i tam mateřská tak to by vám myslím mělo vyjít :) Jistější budete mít zajít si přímo na sociálku... A s tím manželem vím že to kdysi šlo ale ted nevím jestli to už náhodou nezrušili!

Ahojky, za poslední dva roky musíš mít odporacováno 270 kalendářních dnů, aby sis mohla vybrat variatnu, pokud to mít nebudeš, jdeš automaticky na 4-letou variantu.

14.11.2010

dobry vecer

jak píše Rokl dole...doma můžeš být jedině zadara a bylo by lepší imunitu poslílit....jednou bude muset nastoupit do školy. když s ní budeš doma do nástupu do ZŠ předpokládám, že vás v první třídě bude čekat stejný problém jako teď.

Ahoj, doma můžeš být s dítětem, které je postižené. Respektive doma být s dcerou můžeš, ale jako nezaměstnaná, jiná varianta není. Každopádně školka je pro některé děti dost šok, jsou nemocné pořád. Pokud má dcera oslabenou imunitu a máte to potvrzené i z krve, chodíte na imunologii? Tam by ti mohli poradit co užívat preventivně, čím se pokusit imunitu zlepšit, i když zázrak nečekej.

31.03.2010

dobry den vesem

Ahojky,nemusí to ještě nic znamenat..bud ještě zkus za pár dní testík a když nic tak si skoč k dr pro vyvolávačku.Může to být normáoní zpoždění..taky jsem měla pravidelný cyklus,ale občas se mi stalo,že se ms zpozdila a nic to nebylo.
Držím pěstíky,aby to bylo mimískem ;)

29.11.2009

ahoj vsem.

ahoj jani nic si z toho nedějej vyjde to příště.já taky beru clostík.první měsíc nám nevyšel ms dorazila ted začal druhý měsíc tak uvidíme jak to dopadne.můžu se zeptat....kolikátý den jsi měla s clostíkem ovulaci??? :)

25.11.2009

Dobry den vsem.
jsem tu nova a mela bych jednu prosbu.zda nektera z vas brala clostilbegyt a jesli jste otehotnely hned.dekuju

ahoj dekuji vsem ze to tady tak rychle funguje.a hlavne za nazory diky.uz mam jednu triletou slecnu a uz se par mesicu snazime.jednou uz se to povedlo ale byl velky stres a mimisku se to nelibilo tak nezustalo.takze doufame.jeste jednou diky a vsem hodne stesti

Ahoj Jani,
tak já brala tento měsíc poprvé clostík 4-8DC, a samozřejmě kvůli ovulce. Na utz mi ale doktor řekl, že prý ovulka neproběhla. Byla jsem smutná, protože jsem si o nich hodně slibovala :r: . Takže jsme se domluvili, že postupně budeme zvyšovat dávky. Proto si od nich na poprvé moc neslibuj, je to strašně individuální. Může se Vám zadařit, ale také ne. Tak aby jsi nebyla třebas moc zklamaná, jako já. Budu ti však držet palečky, aby jsi patřila mezi ti šťastné :one: a to hned na poprvé :a:

ahoj jani já beru clostylbegyt ale první měsíc se mi nezadařilo včera jsem dostala ms ale snad se zadaří co nevidět. :)

Ahoj mi jsme se snazily o mimi rok a pul pak jsem si nechala napsat clostik a brala jsem ho 8.den cyklu a ted jsem byla v pondely na utz nebylo moc videt tak jdu v pondely na kontrolu bud to potvrdi nebo se budem snazit znovu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka