Deníček uživatele jájulík

02.01.2015

ahojky holky jsem po vysazení HA a tak nemám pravidelný cyklus, a dělala jsem najednou jak ovulační test tak těhotenský a chtěla bych se zeptat jestli ten ovulační test když jsem je položila těsně vedle sebe asi se dotýkaly může ovlivnit ten těhotenský jestli je možný že by ovulační test obarvil ten těhotenský. zn to blbě co.

Řekla bych, že je jedno, jak moc byli u sebe :///: Výsledek je podmíněn tvojí močí, a ta předpokládám byla na obou testech stejná, tudíž to nemá vliv. A možnost, že by se barvivo z jednoho testu "obtisklo" na druhý mi přijde jako velké sci-fi :)

20.11.2014

Ahojky všem, chtěla bych moc moc poprosit o radu vysadila jse HA,22.10 byl 1 den MS a od té doby jsem již nebrala ovulace dle testu byla cca 3 asi tedy, a od 10 do dnes špiním MS jsem měla dostat včera, ale nic test negativní a ještě na mě něco leze , protože jsem dlouho špinila a stále to trvá zkusila jsem opět ovu test a ten je pozitivní. Neví si už rady, na vyvolávací injekci je asi brzo.

Moc moc moc děkuji za rady, ovšem je to velký diskonfort stále špinit a čekat jak na trní pří každém píchnutí kdy dorazí MS. To je prostě jak drásání nervů. Navíc je mi i nepřijemné se :sex: když to není zcela v pořádku :bulva: . Nejradši bych se na to vyprdla vysazovat HA nebýt toho , že chceme miminko , ale je vidět že HA je pěkné svinstvo, je mi čím dál hůř, jak fyzicky tak psychicky:( Snad se to brzo srovná.

přesně tak,tělo se srovnává,ještě bych vyčkala.Navíc já třeba dostávala MS pravidelně každý měsíc ve stejný den,tudíž u tebe by to bylo až za dva dny-22.11.Na vyvolávačku je určitě brzy a zbytečně bych do sebe další hormony necpala,vyčkej pár týdnů,jestli se to srovná ;)

Možné to je. Po vysazení HA tělu nějakou dobu trvá, než se s tím srovná. Třeba já konkrétně po sedmi letech vysadila a hned se mi rozběhly normální cykly s ovulací, ale někomu to trvá třeba i tři měsíce, než se vůbec dočká ovulace, případě špiní či má MS krátce od sebe. Dala bych ještě tělu chvíli čas, ať se s tím popere :)

05.11.2014

ahojky holky psala jsem tu o PCO , kde mi řekli, jak jsem psala, že nemusím mít ovulaci, tak jsem si stáhla aplikace,a koupila ovulační testy, a podle toho jsem tedy zkusila i otestovat a test mi ukázal tedy pozitivní výsledek, je to opravdu spolehlivé je to ta pravá ovulace a nebo to nemusí být pravda a to vajíčko by pak neprasklo nebo co se mu má stát pořád v tom nějak plavu .děkuji za vysvětlen

04.11.2014

ahojky holky psala jsem tu o PCO , kde mi řekli, jak jsem psala, že nemusím mít ovulaci, tak jsem si stáhla aplikace,a koupila ovulační testy, a podle toho jsem tedy zkusila i otestovat a test mi ukázal tedy pozitivní výsledek, je to opravdu spolehlivé je to ta pravá ovulace a nebo to nemusí být pravda a to vajíčko by pak neprasklo nebo co se mu má stát pořád v tom nějak plavu .děkuji za vysvětlen

20.08.2014

Ahojky všem maminkám těhulkám a neposlední řadě snažilkám , ráda bych se vás zeptala na jednu věc , no možná na víc :) jsem maminka skoro 5 letého Honzíka , a beru HA jangee a teď co se stalo , byli jsme na dovče v kempu , já si zapoměla v prvním týdnu vzít 2 tablety vycházelo to tak nějak že se to stalo ob den, jenže pak jsem měla nevolnosti asi z jídla a bylo mi zle i nějaká běhání na wc probě

16.12.2013

ahojky děvčátka , maminky , těhulinky a samozřejmě i snažilky, moc ráda by jsem vás poprosila o radu , je to pro mě moc důležité a už si nevím rady , tak v první řadě by jsem chtěla říct , že miminko plánujeme ale až dýl už děti s přítelem máme já má 4 letého synka a on krásný pár 6 a 2 tak máme veselo :))) No a teď k věci co mě trápí , antikoncepci beru v kuse bez pauzy již 5 měsíc a

Dobrý den Jájulko, přečetl jsem si váš článek a domnívám se,by jste se měla především obrátit na svého ošetřujícího lékaře. Pokud by se neprokázala gravidita,nebo např. nějaký gynekologický problém, tak se domnívám, že pravděpodobně můžete mít tzv. překyselený organismus. Již samotná HA je pro tělo resp. určité orgány dost velká zátěž, jako jsou ledviny,játra.... a pokud se k tomu přidá antibiotika, tak může být zaděláno na problém. Určitě přestaňte pít (pokud to vydržíte) kávu, kávu s mlékem (problémy s dvanácterníkem), nebo samotné mléko, víno a tvrdý alkohol. Kupte si v obchodě s bylinkami čaj na vyčištění ledvin. Pijte hodně vodu bez bublinek, nejlépe vodu z vodovodu, a do sklenice si vymačkejte citron (takové množství, jako když si dáváte citron do čaje). Citron je zásaditý a může vám pomoci odkyselit váš organismus. Toto pijte kdykoliv průběhu dne, prostě jak budete mít žízeň. V bylinkářských obchodech vám případně nabídnou tzv zásaditou směs, která se jako prášek vmíchává do vody a vypije se. Přeji vám rychlé uzdravení.

me bylo jednou receno ze vsechny antibiotika nesnizuji ucinnost antikoncepce, pouze jen nejake s nejakou HA. Tak si zjisti jak na tom je ta tvoje. Ale urcite bych nerekla ze bys uz mela tehotenske nevolnosti. Ty prichazeji tak ten 6tt. Pokud je to 10 dni od styku tak je podle me brzy. Udelej test az po tom co by MS nedorazila..

In reply to by Veru21

ahojky již jsem těhotná byla a měla jsem příznak že jsem jednou jedinkrát zvracela po oblíbené pizze , ale kdo by nezvracel když sní skoro 50 cm v průměru :)))) a test mi to tekrát ukázal až týde po UZ takže já jsem to 1 těhu měla zvláštní ani by jsem to nevěděla kdyby jsem nebyla jako sud , ale teď se hrozně bojím tak asi ten strs pracuje .

10 dní po styku nemusí být ještě nic vidět,záleží kdy byla ovulka,spermie si na vajíčko mužou pár dní počkat,ale do týdne budeš mít jasno :)

19.07.2013

Ahojky holky furt mi vrtá v hlavě kdy a nebo po kolika dnech při braní antikoncepce v té 7 dení pauze se má dostavit ms když jsem ji začala brát tak to bylo cca do těch 3 dnů máx a teď je to už 5 d

pokud vim tak musi prijit v te pauze-kterykoliv den..pokud by neprisla tak si radsi udelej test..ale spis bych typla ze ti to prasky zacinaji rozhasovat..me to tak kdysi taky zacalo..

In reply to by martina2105

No asi ano pořád se to ob jednu ms posunuje, nejdříve to bylo pravidelně ve středu a dostala jsem se až na sobotu a v ponděli začínám s antibaby a to se asi za chvilku dopracuju i na to , že to asi ani mít nebudu . Nevím no je to divný a to během půl roku cca .

In reply to by jájulík

no jenze u techto to mit musis..:/ uvidis pokud ti MS nedorazi tak si udelej test a cinkni to dr...
ja sem dopadla tak ze veskere hormony mi rozhasujou cyklus...u starsiho sem musela v 10m skoncit s kojenim uplne :(
takze mam nehormonalni telisko..

26.06.2013

Ahojky holky , nějak jsem poslední 2 dny jak na trní furt bych bulela nebo se hádala , jsem tak nepřijemná ,že i z toho bulím jak želva , začalo to tím že mi dr řekla, že bych mohla být těhotná, ale

Je to normální - naladila jsi se vnitřně na těhotenství a teď je vlastně prázdno... Neboj, buď se soustřeď na jiné věci - nejlépe organizační, co Ti hodně zaměstnají hlavu, nebo se domluvte s partnerem a skočte na to - to jsou jediné dvě cesty, které Ti z toho blbého pocitu pomůžou ven.

In reply to by renata 11

Ahojky bylo to snad ze dne na den , najednou jsem to tolik chtěla, i když jsem si říkala , že nám to pokazí svatbu, ale chtěla jsem to a pak fůůů a nic , bylo to jak když skočím do ledové vody a vrátila jsem se nohama na zem , zaměřím se na nějaké to organizování něco naplánovat a snad se to za pár dní zlepší :-) doufám protože v tomto stavu vydržet rok tak asi přítele klepně a mě zavřou do Bohnic :-) Hádáme se jak malý , ale kdyby to někdo viděl ťuká si na hlavu , to začnu a reju do přítele dokud se taky nenaštve a pak je naštvanej a přitom chudák ani neví , ví že jsem říkala že to mimčo nakonec chci ale ře jsem taky říkala až po svatbě a že mám mít radost páč se to blíží a že to uteče , a tak se to snaží jakoby zlehčit že to stejně nemělo takhle být, no prostě kolotoč . Dneska jsem mu dala i kvuli jeho dětem , že on má dvě tak ať mi nic neříká , no prostě jsem hnusná a ani se na sebe nemůžu podívat ale vždy mě to tak vytočí že jsem pak jak tajfun . Musela jsem se z toho vypsat , v sobotu jdeme kamarádce na svatbu tak musím být milá, jdu za svědka a musím být jak milius . No tak snad jí to nepokazím . To bych si neodpustila .

In reply to by jájulík

Tak to je ideální - teď se soustřeď na to, abys byla ukázková svědkyně, užij si skvěle sobotu (nebýt zrovna těhu je v tomto případě i docela výhodné - můžeš se přece jen víc odvázat), pak měj ale hned naplánováno něco dalšího, čím se budeš muset zabývat a uvidíš, že to bude dobrý. Je fajn, že máš dobrou sebereflexi a vidíš, že se chováš tak, jak nechceš (jenže je to holt silnější). Klidně bych v momentě klidu to příteli řekla a vymluvila se z toho - pak si můžete domluvit heslo - jen jedno slovo, kterým Tě upozorní, že už je to s Tebou zase k nevydržení a můžeš to vždycky sama zastavit. Držím pěsti a věř, že to bude zase v pohodě :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky