Deníček uživatele Jajinka24

22.05.2013

Tohle je můj první zápisek v deníčku s naším druhým miminkem. V prvním těhotenství jsme vše řešila víc a dřív. Ale vše bylo v pořádku.

:one: :dance: :one: No určitě v miminko musíš věřit!!!!To bude v pořádku.....Je to bojovník :one: Určitě potom dej vědět 3.jak jsi dopadla v poradně....Tak se měj moc hezky pohlaď bříško :€O: :a: :a: :a:

Ahojky, to jste si teda užili s rozjezdem:/ ale hlavně, že se zjistila příčina a teď už bude vše jen ok ;) na kdy máš tedy TP? :) taky máme doma syna (3.6.2011) a teď čekáme druhé ( 15tt;16tt podle utz). A KO mi vychází taky na 3.6. na synovo narozeniny :) tak na sebe dávej pozor a užívej těhulení;) btw jsem zvědavá, co by jste si tentokrát přáli, když máte už chlapečka ( zdravé miminko je samozřejmost ;) ).

Ahoj také jsem při druhém těhu měla syndrom mizejícího dvojčete párkrát jsem i hodně zakrvácela že jsem myslela že je po všem...Ale vše dobře dopadlo a máme krásnou dceru :a:

30.09.2010

Ahoj všem květinkám 2011 a hodně štěstí. Termín mám 15.5. a moc ráda bych se k Vám přidala.. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...ja taky videla nas ultrazvuk, taky byla videt jen mala fazolka :-) ale fotecku jsem nedostala :-( zalozila si ji do me karty :-) Ale pry dostanu fotecku na prsti kontrole, to jdu 13.10, coz je za 14 dni, to uz by urcite mela byt videt srdicko, byla bych v 8tt, ted jsem v 6tt :-) . Jo ty potraty jsou silene, ale vubec si to nepripoustim, verim ze to bude v pohode!!! Takze jsem fakt v klidu :-) a zbytecne se nestresuji :-) a jak ti je? je ti dobre? me je dobre, nekdy me to nakopne, ale jinak v pohode! akorat to nocni curani me dost vadi :-) pisni

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka