Deníček uživatele Jahudecka

29.05.2014

Tak jsem zhruba skoro dva měsíce po laparo - odebrání i druhého vejcovodu.Přirozeně samozřejmě neotěhotním,to vím :) Jen co mě trochu štve,že se mi rozhodila ms :( Po laparo přišla ta regulérní ms 27.den cyklu,předtím chodila po 24 dnech.

09.04.2014

Tak jsem měla pár dnů čas přemýšlet o tom co se mi stalo,co bude dál a tak.Přemýšlela jsem,jestli chci vlastně jít do pokusů o IVF nebo ne,jelikož jsem se tak trochu bála toho všeho kolem.Nakonec jsem se rozhodla,že do toho půjdu,protože po miminku toužím,a to nejen já ale i partner který souhlasil.Vím,že teď na to nejsem ani připravená a ani by to nešlo když jsem chvíli po laparo,ale časem bysme

ahojky a ty nemas po laparce zadny vejcovod? pokud jsi mela vicekrat mimodelozni ,tak bude pro vas ivf i lepsi reseni:-) sice se to u nej muze stat take,ale ne tak casto jako u prirozeneho otehotneni . tak se toho neboj ,ja nbych do toho bejt vami sla:) ja mam za sebou uz 2 ivf a jedno se zamrazenymi vajicky, mam jednoho syna a ted bych chtela jit za mesic jeste na posledni pokus ivf . tak drzim palce :a:

Zkus to pro chvíli hodit za hlavu, jeďte na dovču, přijdete na jiné myšlenky. Pak uvidíte oba. Když mimčo budete chtít, tak do toho půjdete. Pudy jsou silné. :) Přeji, aby se zadařilo co nejrychleji a vše bylo OK. :one: :k: :a:

02.04.2014

Tak dnes vysledky hcg 5005,na uz stale nikde nic.zitra nastupuju do bohumina na laparo,podezreni na mimodelozni.je mi nanic!!!hrozi mi,ze uz zadne deti prirozene mit nebudu,na IVF penize mit nebudu!ach jooooo!navic jsem z Havirova,takze tam nejspis budu celou dobu bez navstev,zesilim tam!ja nechci,furt se mi vsechno hrouti!jestli se to potvrdi,tak to bude druhe mimodelozni! :'(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj,to jsem říkala taky,že by se to nemělo dít,hlavně ne takhle dvakrát po sobě!Ale bohužel už se to stalo,nic s tím už neudělám,nezbývá než se s tím smířit!Pořád ještě mi zbývá naděje na IVF,tak snad partner tuhle zkoušku ustojí,a třeba nám to časem vyjde a budem mít mimi!Každopádně děkuji za podporu! :)

01.04.2014

Tak vcera jsem po tydnu absolvovala dalsi prohlidddku,z vysledku jsem zas na dne.Na ultrazvuku mi mudr ukazal zas jen dutinku,ktera nema ohraniceni-pry to muze byt i pseudogestacni vacek.Kontroloval i vejcovod ktery mi zustal.tam je pry nejaka tekutina.Sliznici jsem mela 24mm,coz pry znaci tehotenstvi,ale otazka je ta kde je tehu ulozene.Zas mi brali krev na hcg.Ve vejcovodu vacek nevidel.Dost se

24.03.2014

Tak jsem dnes byla na prohlidce...ale vubec nebyla pozitivni...nejdriv mi sdelili ze vysledky z cytologie se jim nelibi,ze jsou zvysene nejake bunky neznameho puvodu,tudiz kontrola za pul roku!

Ahoj, tak cytolku mam taky spatnou a to od porodu. Ko kazdy pul rok a jeste k tomu zjisteny spatne se vyvijeci tehu. Ve ctvrtek hcg 5700 a vcera byl dalsi odber. No, vidim to samozrejme spatne. Muj dr. se zatim nikdy spletl a u nas to neni poprve. Tobe preji at je vse v poradku.

Ahoj,moje "nepřehledné a možná mimoděložní"je dnes 4,5 měsíční klucik, začíná bastit první prikrmy a ma 8 kilo!!!
Hlavu vzhůru,mysli pozitivně a ja drzim pěsti!!!!!!! :a:
Jo a na cytolku chodím každého pul roku uz deset let,také se tenkrát něco nezdálo,ťuk ťuk ťuk,zatím je klid,jen to hlídají!

29.05.2013

Tak po tršku delší odmlce,kdy jsem sice dění tady sledovala,ale neměla jsem chuť se zapojovat,jsem opět tady.Za chvíli máme červen,syn bude končit druhou třídu na zš,takže mě čekají prázdniny s ním,ta

Ahojky,neznam te,ale zaujalo me co jsi psala.Beres to spravne a verim,ze vam to brzy vyjde. :) Ja mela doma 2 leteho syna doma,kdyz se mi stal samovolny potrat u druheho ditka a hruza a sok na dusi..V te same dobe moji svagrove co mela doma taky 2 leteho zase mimodelozni tehu a obe mame dnes dalsi ditko naprosto bez problemu.Strach a touha presne jak pises i ty a vyslo to a moc ti preju at mas to same a druhej prdousek se na vas brzy usmeje :one: Ja to brala kdysi jako ty.Strasne jsem touzila,ale vedela jsem,ze upinat se nema smysl a co se ma stat se stane a jen jsem pro to udelala co slo a vyslo to.Ber hodne listovky,ktery pry casto zabranuje temto hruzam jako zamlky,mimodeloz....a samovolny...Ja to u druheho tehu brala a vyslo to.Listovky se nemuzes predavkovat,vylucuje se moci,takze ber i vice nez rikaji dr.Bylo mi to kdysi poradeno od lekarky kamaradky :a:

Ahoj Jahůdečko ,máš to složité. Pravda je že když se člověk na těhotenství neupíná jde to líp . Nám loni ve 13tt na uz oznámili že jde o zamlklé těhotenstí 3t,tak jsme z toho byli smutní . Za 2 měsíce se mi přidaly zdravotní problémi které trvají ale nenasadila jsem si antikoncepci a v březnu jsem nečekaně zjistila že jsem těhotná i když jsme si dávali pozor ,lékaři řekli že bych těhotenství měla zvládnout ale bojím se o miminko. Tak věřím že se na tebe usměje štěstí a brzy se dočkáš ! Kamarádka mi říká že člověk má myslet pozitivně a věřit si . Držím ti pěsti a těším se na zprávu o tvém těhotenství :€s€: :a:

In reply to by josefka13

Ahojky,děkuju Ti za reakci.Pevně věřím,že i u Tebe a miminka bude tentokrát vše naprosto v pořádku :one: hlavně se nesmíš stresovat.já vím,lehko se říká,ale bude to dobré a ty budeš mít mimiska,po kterém toužíš :one: měj se hezky a hlavně se drž ty i mimi :)

24.10.2012

Zdravim po odmlce..vcera jsem se vratila z nemocnice!ale od zacatku-podle vseho jsem minuly tyden v patek zacla sedmy tyden tehu.v sobotu dopol jsem zacala krvacet,takze pohotovost.nic me nebolelo,ale

Ahojky holky,nemám přístup na internet,proto píšu až teď...
Děkuju Vám všem za podporu,snažím se být v pohodě,i když je to pro mě teď tak nějak těžký!!Ale ještě pořád neztrácím víru a naději-pořád si říkám,že když už to šlo jednou,i když to nedopadlo,tak to snad půjde znovu!Hlavně jsem teď pročištěná,nemám už snad srůsty ani cysty,tak už by to mohlo být dobrý!!
Tak ještě jednou děkuju za podporu a slova naděje!! :€s€: :one:

Vím jak se cítíš-prošla jsem si tím před dvěma lety... Neřekli ti, jestli ho vzali? Ale na 99% to bylo už akutní, taže nejspíše ano :-( Neboj-zas bude dobře... ;-)

16.10.2012

Tak jsem konečně objednaná k novému doktorovi na prohlídku.Jen v tom spěchu a všech termínech jsem jaksi zapoměla sestřičce říct,že jsem nejspíš těhu :s: no,tak jí to oznámím až tam dojdu...tak jsem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky,nejde nám net,tak jsem tu až teď...na kontrolu už nepůjdu,těhu nedopadlo-bylo to mimoděložní..psala jsem to ve svém dalším zápisku...tak snad příště...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka