Deníček uživatele Jadyrko

10.01.2010

Jde o českou firmu, ceny jsou moc příjemné, všem dostupné, více info vážným zájemcům - žádné skryté závazky, poplatky, povinné odběry, nic!!

Holky máte zájem o domácí EKOLOGICKÉ čistící prostředky se slevou 20%?

Jeee, ahoj Jadyrko, tebe já si pamatuju jak si ještě byla těhulka :-)! Ale hlavně toho tvého okatého vlasatého Tomíka :) Už to musí být velký kluk...dej sem někdy nějaký foto, ať potěším oko :)

22.11.2009

PRO UVEDENÍ DO SITUACE: :-)

doufam, ze vam to vydrzi a budete oba spokojeni :one:
je to pomerne zname takto to deti ucit, od pul roku se to doporucuje, i kdyz vykladat pulrocnimu diteti co ma v postylce je asi hazeni hrachu na zed :///:
a jeste je tam jedno ale a to to ze jsou deti ktere kddyz nechas chvili plakat tak to stupnuji do nepricetnosti, takze misto dvou hodin uspavani pak neusnou celou noc....
tak spanku zdar :a:

No,já se k tomu zatím neodhodlala,malá usnula před 5 minutama u prsa :O Zdá se mi to tvrdý,ale asi nám nic jiného nezbývá :§)

ahoj, tuším, že jsme to tu nedávno společně probírraly
a o to víc jsem ráda,že se zadařilo... jo jo, pro někoho to vypadá drsně,ale hlavně pro to dítě je to úleva....
mně takhle prckové spí od šesti týdnů a já jsem spokojená a oni ráno krásně vychrápnutí

ahoj tak prvne gratuluju -)patymu bude za dva tydny sedm mesicu ale mi na tuto metodu najet nemuzeme..vlastne asi na zadnou-)uz od malicka se mi malej pri vetsim breceni dusi a kolikrat nemuze nejakou dobu dychat...takze malej dal usina hezky u prsicka-)

14.11.2009

HOLKY POMOOOC!
ZKOUŠELA JSTE NĚKTERÁ TUHLE METODU? JAK DLOUHO VÁM TRVALO, NEŽ PORPVÉ BOBEK ZABRAL? MĚ UŽ PLÁČE HODINU :(
JAK DLOUHO TO MÁM VYDRŽET?
MÁJA :(

od ukončení šestinedělí dvojčata takto krásně usínají, bez pláče, ještě se mi nestalo, že bych za nimi musela do pokoje jít.
chce to důslednost, asi to bude trvat pár dní, ale každým dnem to bude lepší

Blahopřeji.:-) Já si tuto metodu trošku pozměnila a s usínáním nemáme problém. Ťuk, ´tuk... Malého vykoupu,namasíruju,nakojím. Pak jdem do postýlky(v pokoji mám jen orientační světlo- což nedoporučují.) Zaspívám písničku - vždy tu samou, pohladím po nosánku, řeknu dobrou noc, dám pusu a odcházím. Pokud se stane, že je ještě vzhůru a pláče, jdu k němu hned. Nečekám minuty, protože většinou brečí z toho důvodu, že mu vypadnul dudel. Jak ho nahodím, hned je tuhoň. TAk hodně štěstí!

09.11.2009

Ahoj holky!
Moc sem už nechodím, :( ale chtěla jsem se zeptat, nemáte tel. č. na objednání u ČT1? Teď na to mají akci :-) ale nikdy tu reklamu zrovna v televizi zrovna nechytnu :-)

Cvičení s Míšou

Jestli to číslo ještě nemáš, je to 387 992 992 - pokud je to ono, co dávají reklamu po Kouzelné školce... jak k tomu DVD se cvičením dostaneš ještě tričko a hrníček... :a:

Ahojky holka jak je číslo nemám ale pozdravit musím co vaše spaní je to lepší?? sisina a Matějíček

16.10.2009

Ahojky holky, máte někdo problémy s nočním usínáním u svých dětí? Prosím ozvěte se. Jadyrko@email.cz

ahoj Jadýrko, posílala jsem ti e-mailem ty kontakty, jak jsem slíbila, ale pořád se mi to vrací, nemáš ještě nějakou adresu? nebo třeba kdy budeš na ICQ, že bych to poslala přes to ;) mám to v excelu, tak se mi to nechce moc předělávat to wordu

ahojky mojí holčičce je 17 měsíců a taky bojujeme se spaním.v noci se ještě stále budí.nekojím.ona si zvykla pít .někdy se vzbudí v noci a je vysplá a já ji uspávám třeba další dvě hodiny.večer uspávám jak kdy.já si spíš udělala takový problem,že ji mám u nás v posteli od 3 měsíců.tak není ani náhodou zvyklá na postýlku.a ted už nemá cenu ji tam dávat.čekáme druhé.ale to jsem říkala že do postýlky pujde a budu se snažit o samostatné spaní a usínání.vyhnout se tomu co se děje někdy ted.včera malá nemohla usnout a tak řvala jak tur.až nakonec ji musíte uhoupat na míči.je to někdy dost náročné.těšila jse, se na spaní celou noc,ale stále to nepřichází a ani ještě několik let nepřijde.štěstí mají maminky co naučily dětičky pěkně spinkat.tak to jsou moje zkušenosti.

no nic mi už jsme opět vzhůru tak já se loučím a snad se holky jednou dočkáme a prospíme celou noc v tahu :) sisina a Matějíček

Ahojky Jadyrko :)
S usínáním máme taky problémy, taky pořád kojím a Hanička usíná jen u prsa, k ránu je u prsa pořád :^O^: stejně jako u tebe! :$$:

In reply to by sestricka-ls

Konečně spřízněná duše, v kolik ti usíná? Mě sám v postýlce ani náhodou, když ne u prsa.. tak s ním musím ležet a stejně je to většinou k ničemu, skáče nám s chlapem třeba i o půl noci po hlavách, děs! Trvá to rok a nikdo mi nedokáže pomoct :(

10.08.2009

Ahojky holky..
Tak jsme se dlouho "neviděli" nebo spíš "nečetli".. Náš malý Tomík, už není tak malý.. má 12 kilo a je to pěkný lumpík.

ahojky,koukam koukam tedaaaaaaaaaaaaaa ten je velkej,pamatuju si kdyz jsi snim byla v zime na sraziku jak byl malej a ted je z neho takovej chlapik:) strasne to leti ....mej se kraaaaaaaaaaasne :a:

Tomiku,
tak sme Te skoukly, kdyz uz tu mas tu fotku ... a teda musime Ti rict: jsi krasny kus chlapa!!!
Zvazujem namluvy, co? :\r/
Navic jsi opravdu vsestranne nadany, velmi sikovny, proste zajimava partie. :one:
Co rikas na jednu zhruba o 2 mesice mladsi slecnu z Prostejova, hm??? :c:
SHARANE+LUCINKA
PS: my kojime taky jeste stale a ty otisky zubu co po kojeni mivam, ty uz mi snad ani nestihaji do dalsiho kojeni mizet! :00:

26.04.2009

Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla a když, tak jsem většinou potřebovala nějakou radu, tak jsem si řekla, že se tu zastavím jen tak :-) Ani nevím, jestli sem ještě chodí někdo, kdo mě z

11.04.2009

Ahojky,

Neporadím Ti jestli to jsou zoubky ale zkuz dám studené obklady nebo ja jsem malému srazila teplotu vlažnou sprškou. Jen si dej bacha aby voda byla tak nějak akorát. Doufám, že budete brzy ok. Hodně štěstí.

In reply to by Klárka-M

Ahojky, díky!!
Koukám na net a asi to je ta šestá nemoc! Jen teď řešim, jestli o velikonočním pondělí absolvovat nějaké návštěvy, když už nebude mít teploty, ale bude třeba osypaný, prý je to infekční.. tak aby jsme někoho někde nenakazili :(

In reply to by Jadyrko

Já osobně bych asi zůstala doma. Miminko bude mít své zázemí a nebude nervózní s cizího prostředí a i ty to podle mého vše zvládněš lépe. Další věc je že pokud je to nakažlivé tak to je další pro být doma. Šestá nemoc, o tom jsem ještě neslišela. Musím na to někde juknout. Jinak hodně štěstíčka a ať jste brzo zdraví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka