Deníček uživatele Ivinka1

13.05.2011

Tak jsem dnes byla po 4 týdnech na kontrole, přibyla jsem už 5,5 kg od začátku ;) ... Hmm a miminko má 644g :-) . Jsem dnes 23+2 a mimís 23+4. :°O°: P Dr. z nás má radost..

12.05.2011

Ahoj holky. nevíte kdy je lepší jít na mateřskou ( nebo rodičovskou) zda 6 nebo 8 týdnů před porodem?? A jaký je v tom rozdíl?? Díky moc za radu, papa :-)

já jsem teď na rodičovské, takže je finančně jedno, zda budu brát míň o 2 týdny teď před druhým porodem či následně, po skončení budoucí mateřské. pokud ale pracuješ, je lepší jít až 6 týdnu před porodem a čerpat mateřskou po porodu déle. Ale záleží, zda to v práci s bříškem ještě zvládneš.

03.05.2011

Holky, nemáte někdo zkušenost s kočárkem BEXA ???

Ahojky,my máme Bexu B4-S7 a zatím co jsme si ho zkoušeli skládat,tak byl super...a i od kamarádek a recenze jsem četla spokojenost...tak snad bude dobrej,už brzy ho vyzkoušíme s malym:)

Ahojky, Bexu máme a jsme s ní moc spokjení. Máme B4, je velmi stabilní, ovládá se dobře i jednou rukou. Hluboká korba je prostorná a i přesto, že máme dlouhánku, tak jsem ji tam měli do 6ti měsíců. Teď je jí 7 měscíů a je ve sporťáku. Tam velice oceňuji nasazení sedačky po i proti směru jízdy a sedačka má úplně suprovou letní úpravu. Vzadu sundá část stříšky a zůstane tam jen síťka, přes kterou kouká malá ven. Může ležet na bříško a hrát si, maminky mi to závidí. Neviděla jsem to u jiného kočárku, ale jistě to nějaký má. Jde do úplného lehu, což je také super. Jedné mínus je, že má trochu širší rozpětí zadních kol, takže neprojedu všemi dveřmi, ale X lander to má ještě širší. Hodně s ní sportujeme, bruslím i běhám. Má dobrá kola do terénu, skvěle je odpružená. V zimě se s ní jezdilo dobře.

Máte už kočárek vybraný? :)

In reply to by janaha

jéé, tak to je fain. No já mám vybraný x lander - starší model. Dohodli jsme se, že je zbytečné asi kupovat nový, že koupíme zachovalý kočárek po jednom dítěti... Ještě na ty Bexy mrknu. děkuji za info. :-)

15.04.2011

Ahoj holky , tak dnes jsem byla na velkém UTZ. :)

Ahojky, taky moooc gratuluju. Já jdu až 6.5. a už se nemůžu dočkat!!!
Ale už se nám náš stydlín ukázal :-) Takže už víme, že je to kluk jako buk :-)

Už bych také ráda něco podobného napsala, ale musím si ještě 2 týdny počkat a do té doby mě nemine genetika :( Snad ale po tom všem budu také tak šťastná, jako ty teď.

05.04.2011

:) V pátek kontrola dopadla dobře, miminko ( podle Dr. tedy plod) má prý k 20ti cm ( i s nožičkama), vše je jak má být :h: :h: a za 14 dní na velký UTZ.

Krásné výsledky :-) Já mám nahoře 4 kg, ale ani nevím, kde jsem k nim přišla, moc toho nesním. Při prvním jsem byla žrout, teď je ze mě asi králík a kočka - zelenina a mlíko :-) Miminka jdu zkontrolovat v pondělí, zase se budou určitě kopat navzájem - je to lepší než kino.
Hezký den

Gratuluju :) Já už jsem taky zvědavá na velký utz (za 3 týdny), dneska jsem 17+5, nahoře mám 30 deka (když se víc najím ;) ) a na TT jsem nebyla ;)

tak to gratuluju :) já jdu na ko příští týden do poradny, to budu 19+3, tak snad mi udělá i ten velký UTZ. Zatím mám navíc 1,5 kg ale pár dní to byly 2 a zase mi to kleslo, ale taky se mi zdá, že jím pořád.

01.04.2011

Tak dnes jdu na velkou kontrolu.A taky pro výsledky tripple testů... A včera večer jsem cítila mimíska... :-)Asi se tam pěkně převalaoval..úplná tvrdá boulička na podbříšku :-D..

Moc gratuluju, jsem na tom stejně. Taky od pondělka cítím pohyby a dnes jsem 17+2. Teď je to moc hezý, užívej. Pak okolo toho 8. měsíce už kolikrát není o co stát. Občas to pěkně zabolí a už je to nepříjemný.

Tak to tiše závidím, já jsem 17+5, pořád se pozoruju, jestli už něco neucítím a nic. Myslím, že naše mimi pořád spí, i minule na UTZ, jen aby mu to vydrželo.

16.03.2011

Holky, prosím o radu. Jste některá alergička?? A už " prskáte" ?? 8)
Já jsem zjistila, že jsem alergik téměř na všechno, loni... po nepodařeném těhu ( revize 2.3.2010)...

:°: děkuji za odpovědi, holky. vyzkouším ty homepatika.. Objednala jsem se k jednomu dr. do Plzně..Jedu tam v pátek, tak jsem zvědavá co mi řekne. Pěkný den vám přeji, papa :) :)

ahojky, mě už taky teklo z nosu ale dneska to přestalo, mě a synovi 2 roky to začalo přesně v neděli. Já jsem dneska 6+5 a těchto pár dnů jsem claritin brala......beru ho při obtížích. Moje alergoložka mi řekla, že ho mám brát celý těhotenstí ale moje gyndařka mě ukecala ať ho neberu, tak sem ho brala jen při obtížích a teď to udělám stejně.

Ahojky, já jsem taky silnej alergik, astmatik, atopik egz. a čekám kdy to na mě padne. Já mám problémy s dýcháním v průběhu celého roku tak že používám dejchátko. V listopadu jsem byla na alergologii a doktor mě chtěl začít léčit ale protože jsem plánovala mimi tak jsme to odsunuli. V dubnu jdu na další testy na alergeny. Řekl mi co můžu brát při potížích ale já se snažím obejít bez všecho. No uvidíme co v létě. Přijde mi jako blbost že ti dr řekne že si nemůžeš nic vzít pokud to máš opravdu silné.

tak já jsem taky alergik na všechno.Letos jsem ještě netačla,ale čekám to každou chvíli:-)V těhu jsem taky trpěla.Jak jsem přišla z venku vlítla jsem pod sprchu.To mi trochu pomáhalo.Tak si to užij a přeju,ať letos všechno odkvete co nejdřív :-)

10.03.2011

Ahojky spolutěhulky.. :)

Moje kontrola 4.3.
Moje kontrola 4.3.
Moje kontrola 4.3.

Blahopřeji že je vše ok :k: . Jinak moc krásná fotečka, pěkně se natočilo :°O°: . Jo a máme stejnou průkazku. Bříško je krásné malunké. To já tam mám ještě pneumatiku po malé tak nevím jestli už poporostlo, ale spíš né než jo. :a:

No to je krásná fotečka, gratuluji k tomu, že je všechno tak jak má a na svém místě :one: já jsem teď ve 12. týdnu, tak se těším příští týden taky na UTZV a snad přidám potom taky tak hezkou fotku! Jo a máme stejný vkus na klučičí jméno, taky se mi líbí Adam a ještě Šimon nebo Vítek :dance: holčičích je fakt hodně, ale z těch kluků těžko vybírat!!! Tak se drž! Pááá :k: :€s€:

02.03.2011

Zdravím vás těhulky..chci se jen podělit o mou malou radost :€p€: ..dneškem ukončuji první trimestr a zároveň vstupuji do druhého..V pátek jdu na 3 kontrolu..moc se těším,ale zárove

Taky prožívám radost, že konečně opouštím první trimestr:o) A taky prožívám nějakou virózu, nebo co. Máme ji navíc celá rodina:o( Zvraceli jsme a jsme na dietě. Ale už se pomalu dáváme do normálu. Já jsem byla na 1. poradně teprve včera /chodím v Praze-Braník/, miminko je krásné, pan doktor mi pustil zvuk srdíčka... No, asi to byla náhoda, ale vypadá úplně stejně jako má první holčička:o)
Tak se drž, už bude fajn. Druhý trimestr je nejlepší:o) Ať se ti daří, tobě, mimi i rodince:o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka