Deníček uživatele Ivett

07.12.2010

Ahojky, přidávám fota slaného dortu. Výsledek byl hodně jiný, než jsem chtěla, pórek letěl zpět do lednice, nebyla jsem schopna z něho něco vytvořit, takže je z něj polívka.

Slaný dort
Slaný dort
Slaný dort

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Joo, koupím mu chlebíček z obchodu, ani se s ním dělat nebudu!!!!! A tchyně je to samý, takže na její osalvu nebudu už chystat nic. A to jsem před 10 lety na její 60* dělala všechny mísy a byli z toho tady tak poprdění, že jsem to pár měsíců na to dělala i tchýniným ségrám a to jsem je vůbec neznala. Nic, prdím ně!!!! Jak mi dnes říkala kamoška - oni si Tě nezaslouží. A dnes jsem jí za tu větu byla chvilku ráda. :)

Hele, jaktože manžovi nechutnal? Já myslela, že to byl on, kdo ti tenkrát ten korpus skoro sežral...tak on se přejed napřed, jo?
Jinak suprácký :one:

In reply to by prochdana

Dani, on ujídal jen ty salámy a vše, co jsem na to měla nachystaný. Taky sežral všechny cibulky v nálevu a takový věci, kterýma jsem to chtěla dozdobit, takže nakonec zbyly jen minipárečky a pár dalších relativně nezáživných věcí. Ještě jsem zachránila olivy a myslím, že ty se mi tam povedly.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Baruš, to je zdobený tou pomazánkou, dala jsem ji do zdobícího sáčku a zdobila. Trochu to "teklo", ale ustálo se to celkem. :)

Manžovi to nechutnalo jako dohromady, že to bylo přeplácaný, a že dohromady to prostě nejde. Ale nachystané ingredience odjídal statečně :w:
Už jsem to snad rozdejchala, ale trvalo mo to teda tentokrát :00:

07.06.2010

Ahojky, tak mě moc nikdo nefotí, takže nebylo z čeho vybírat. Přesto mě asi poznáte, budu mít dvě děti Natálku a Vlastíka ;)

Dubňátka - Podmitrov

In reply to by adela kochrtova

Tak se koukej seznámit !!! :s:

Musím mu zavolat, mluvili jsme spolu jen chvilku, měli jsme být u nich celý víkend, ale náš mladej měl střevní chřipku, tak nic. Takže školu v přírodě jsme nerozebírali, protože byl zklamanej, že nepřijedeme. Jen vím od ségry, že mu tam nedošel můj mohled (posílala jsem mu fotku z raftu), tak byl trochu smutnej, že jsme mu ani nenapsali. Házela jsem to na poštu v úterý a do pátku to nedošlo, ale od ségry to došlo i ze středy. Tak nevím...... Ale vyzjistím, ségra dnes státnicuje, tak jestli to klapne, tak večer bude dlouhý hovor a velká oslava.

09.04.2010

Ahoj tetky, tak Natálka včera oslavila rok. :h:

Tak už máme taky rok!
Tak už máme taky rok!

ta jsi taky pěkná kočička a šibalka v jednom :qu:
Taky přejeme všechno nejlepšíííí, ať jsi zdravoučká a sťastnáááá :\x:

26.02.2010
25.12.2009

Ahoj mamče, často na vás myslím, i když se moc neozývám, takže aspoň takto.
Věřím, že v novém roce na vás kouknu častěji než koncem toho letošního roku.

PF 2010
30.10.2009

Tak jsem to zkusila nafotit, u každého obrázku je popisek, co právě dělám. Tak to holky zkuste, ať máte hezkou tabuli.
Iveta

Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
Ubrousek plamínek pro Peťku-Sárinku :-)
21.09.2009

Přiznám se, že jsem se pod petici za snížení rodičáku nepodepsala. Když se má šetřit , musím začít u sebe, jinak dopady budou jako v Maďarsku a Lotyšysku.

Holky, díky moc za komentáře, u některých je vidět, že o tom přemýšlí a nekývají slepě hlavou (souhlasně či nesouhlasně) a těch si moc vážím. :one:

Pobavil mě příspěvek - mít za manžel a topoparoubka....brala bych, kdyby na můj účet chodil jeho plat, ale přes práh chodit nemusí....

A co ti naši bařtipáni nahoře ????? Cituju úryvek ze článku v MF Dnes ze čtvrtka 17.9.:
" Státní zakázky v krizi - limuzína s televizí. O prvním velkosériově vyráběném autě, Fordu T, se říkalo: Můžete si vybrat jakoukoliv barvu, pokud to bude černá. Způsob, jakým antimonopolní úřad vypsal veřejnou zakázku na nákup limuzíny pro svého nového šéfa Petra Rafaje, tento slogan docela připomíná. Alespň tak vyznívá 44 přesných požadavků, které musí toto auto splňovat. Státní úřad například požadoval obložení palubní desky středně tmavým dřevem kořene ořechu, televizi, naftový motor s pohonem 4x4, výšku sedadla min. 980 cm atd,. atd. Složité podmínky jen ilustrují nepořádek a rozhazování při zadávání státních zakázek. Najdou se i jiné příklady - třeba zakázka Státního zemědělského a intervenčního fondu, který nakoupil za 72 milionů monitorovací systém. Podle interního dokumentu, který má MF Dnes k dispozici, trvalo nasazení systému zhruba 3 měsíce. V přepočtu činily náklady na jednoho člověka, který se na projektu podílel, až 360 tisíc korun denně. Organizace Transparency International odhadla, že stát za zakázky zbytečně zaplatí až 35 miliard ročně. atd ... " Ivet, připadá ti tohle normální ? Mě to přijde jako výsměch nám obyčejným lidem. Až nám ti darmožrouti ve vládě ukážou, jak se dá vyžít s těmi penězi, co nám milostivě nechají, tak budu držet hubu a krok. Onio to totiž nebude jen těch 800, co nám vezmou, ale mnohem víc .... protože zároveň se snížením dávek se zvedne DPH a spotřební daň, takže se vše zase zdraží ...... Naši páni politici jsou hanbou naší země :w:

-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

ať seberou cikánům prachy, nemakaj a my je živíme (netvrdím, že všechny, ale většinu), díky panu Kocábovi se ze mě stala fakt rasistka...co nebudu se nervovat, ještě bych přišla o mlíko a musela kupovat umělou a pak jedla kořínky...že??? A přidá mi na to pak snad někdo jako našim romským spoluobčanům, abychom náhodou nepošli doma hlady???? Ať "žije" naše slavná vláda!!!!!!!!!!!!!!!§

26.02.2009

Ahoj těhulky a maminky, prosím o info. Při prvním těhotenství (2003) jsem musela mít v těhotenské průkazce razítko od zubaře. Teď ale MUDr.

Díky moc za příspěvky :) , už jsem opět tu - nejel nám internet.
Asi se doktora ptát nebudu a rovnou tam zajdu. Jak koukám do TP, tak je tam kolonka pro zubaře i obvoďáka. A ještě zavolám dětské MUDr., jestli mi vezme do péče i malou. Těhotenství po pěti letech je sice fajn (o tom někdy jindy), ale už si některé praktické věci nepamatuji :00: .
Takže s blbými dotazy tu budu častěji ;)

Byla jsem v 13.tt na preventivní prohlídce u zubařky, upozornila mě na to gynekoložka, že to musí do průkazu, tak tam mám razítko, a těhule neplatí regulační poplatek ;) A ještě od praktika razítko, ale tam jsem ještě nedošla, počkám po chřipkách..

Ahoj, já byla na kontrole u zubaře v prosinci a do dubna,kdy budu rodit,se tam chystám ještě jednou.Během těhotenství máš nárok na 2 kontroly a ani jedna se neplatí .Tak je to škoda toho nevyužít,ale podle mě to nemá s mateřskou nic společného,doktor mi říkal,že to je proto,že se v těhotenství víc kazí zuby.Tak nevím.Ale věřím mu.Měj se hezky.Veronika

:O tak to jsem překvapená, mě doktor řekl, když jsem se ho na to ptala, že jsem si to zapomněla nechat potvrdit, tak prý jsou ty těhotenské knžky ještě ze starých časů, teda kolonky v nich atd. A prej tam potvrzeno nic nemusí být, moje obvoďačka, když jsem u ní byla, tak mi tamsama dala razítko, abych prej pak nemusela kvůli tomu chodit. No ale stejně se k zubaři chystám ještě před porodem, má se prý chodit 2x za těhu. :dance: a já mám fajn zubaře, takže se k němu vždy těším, že mi zoubky zkontroluje. A po těhu mi je zase zrentgenuje,a by koukla na malý kaz, který tam mám už pár let, jestli je pořád stejný a neroste mi. Zbytečně nevrtá, pod plombu se prý dsotane spíš kaz, než když si pečuju o zuby a on hlídá aby se nezvětčil ten jeden kazík. :\x: takže až budu na mateřské zpět ve zlíně, tak k němu poběžím. Jen se ještě poptám jak to je st ím razítkem teda,... myslím, že je nesmyls, aby mi kvůli razítku nedali mateřskou.

ähojky 100% musí být záznam v TP myslím, že na tom dokonce závisí jestli dostaneš mateřskou je to povinný údaj raději si zajdi k zubaři:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka