Deníček uživatele Ivetka.7

17.05.2010

Tak mám blbej pocit, byla jsem zrovna na wc, že jsem potřebovala nutně na velkou no a do toho ze mě vytékala tekutina-moč či co nevim...bylo to ale divné, nemusela jsem ani tlačit a furt to

ty jo tak taky držím palce a uvidíš co bude domů si myslím že tě nepustí,ale i tak budete aspoň hlídany....

Já si to taky hned myslela,že je to plodovka..to je jasné!Takhle moc by jsi netekla...Pak nám napiš o miminku..protože to už tě domů nepustí a budeš maminka...Přeji pohodový a rychlý porod!!!Terka :a: :h: :k:

In reply to by Terulkovka

Tak třeba mě ještě pustěj...doufám...nic mě nebolí a na gyndě do mě dr koukala a říkala, že nález je furt stejný....jsem otevřená jen na prst...... ach jo...... já ještě nechci ale rodit, nejsem připravená:-(

In reply to by Ivetka.7

To nebudeš nikdy...HAlvně ať je miminečko i ty v pohodě....To je hlavní..uvidíš co ti řeknou...
Napiš nám pak smsku,máš někoho mobil?Kdyby něco tak si ulož můj...603 158 648
Moc ti přeji všechno v pohodě...jsem napnutá jak struna co ti tam řeknou...páááá :#~:

17.05.2010

Ahojky, tak jsem dnes byla na odběru krve a se sbíranou močí, měla jsem jít i na kontrolu k dr, ale sestra mě poslala domů s tím, že si mám odpol zavolat na výsledky a že se domluvíme na

No to je s těma doktorama někdy práce..teda!
Tu bolest už budeš muset přečkat až do porodu..já to mám taky tak...po porodu bude lépe...
pak dej vědět co ti teda dr. řekl...papap Terka :a: :h:

Ahoj, teda..To bych taky byla z toho znepokojená...Taky jsem dnes 37+0tt a ta bolest ze spodu je fakt děsná, ikdyž se to celkem mění... No já bych asi zavolala dr. když máš mít termín, ale jak to že už ho máš mít teď a ne až za měsíc? Už máš miminečko nachystané jo? Teda...No uvidíš já bych ale zavolala, nic za to nedáš...teda jen pár korun za hovor...měj se a pak pisni..

13.05.2010

Ahoj holky, dnes mám divnej den.... odpol.jsem vytírala podlahu v kuchyni a šíleně mě začali bolet záda dole, byla to hrozná bolest, do toho mě bolí mezi nohama, sotva lezu.

Ahojky, tak jsem konečně dorazila dom z poradny. Monitor je ok, vnitřní nález ok-prý zatim ještě nerodím. Na zítřek mě objednala na kontrolu do porodnice a když tam prý dopadnu dobře, tak mám k ní přijít v pondělí ráno na odběry a kontrolu.
Jinak do průkazky mi zaznamenala něco, čemu absolutně nerozumím+to co nejde ani přečíst.
Mno je tam psáno: mírná cephalea, posl kymo 268 11/5, tlak 135/92....a další nějaký klikyháky. A ráno jsem zůstala stát s hubou do kořán když jsem si stoupla na váhu-další kilo nahoře ani ne za týden.
Jen mě mrzí, že mi pořádně nic neřekla...třeba by mě fakt zajímalo, proč mám takové bolesti mezi nohama, nevyspala jsem se kvůli tomu, páč to bolí i v klidu v leže a nemluvě o tom, že jsem ráda že vůbec lezu a hýbu se-dostat se třeba ven z postele? hodně obtížný úkol pro mě.
Jdu si lehnout a tiše trpět....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-) tak se mi podařilo přes googl najít co je to cephalea-to je bolest hlavy s křečovými stavy. Jinak jsem pracně rozluštila ty klikyháky a píše tam, že zítra TK na PGO. Mno ale stejně, naskenuju a pošlu, díky:-)

ahojky tak mě napadlo že když tě bolí při čůrání a bolí tě aj záda jestli nemáš zánět močáku?Jiank s těma bolesta a otokama sme na tom stejně prostě poslední měsíc je fakt děs!

07.05.2010

Ahojky holky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s polohou příčnou, malej si prostě postavil hlavu a ne se otočit.

Ahoj ja jsem na tom uplne stejne, jsem ve 37tt a maly se porad nechce otocit , Dr. uz me pomalu pripravoval na cisare, ale pan primar rekl ze je to zbytecny, tak jsem zvedava co se z toho vyklube. jinak je to silene nepohodlne, kor kdyz se prcek zacne vrtet tak to zkuhram bolesti.

Ahojky beruško, no zrovna včera jsme zjistili to samý!!!Malá byla ještě v 31tt hlavičko dolů a teď ju mám na příč hlavičku v pravo a nožičky v levo od pupiku. Doktorka to nějak neřešila že prej se může ještě otočit tak uvidím. Příští týden jdu na poslední poradnu tak se ji zeptám zase a pak už do porodky a tam už to budou asi nějak řešit tak uvidím. Zatím nestresuj třeba se miminsek opravdu ještě otočí! Je pravda ael že taky nechápu jak mu taková poloha může vyhovovat a když se pohybuje tak mě skáče celý břicho. Páčko

In reply to by roxxy

Přesně, to se hejbe celé břicho potom, ale hlavně, že o nich víme :-) My to máme zase opačně, nohy má na pravo a hlavu na levé straně.
Měj se a dík a také Ti držím palečky, třeba se mrňouskové umoudřej.

In reply to by Jitulena

:c: Já jsem zatím jen 25tt a zase říkám, že si přijdu, že jsem sežrala klacek, jak se občas vzpříčí naštorc a je to i dost nepříjemné, bolí to na obou stranách. To jsem zvědavá jak budu skuhrat jestli mi tohle bude dělat i za 2 měsíce... :€\€: :///: :a:

05.05.2010

Ahoj holky, tak jsem tady dlouho nebyla. Mám za sebou náročný týden. Každý den jsem byla u doktora.

ahojky moc dobře tady ty pocity znám...hlavně že jste v pořádku,tudle jse dr říkala že jsem u nich víc než doma!Mno jinak s tím že se ti navaluje tak to se mě stáva taky ale vůbec nevím proč přitom třeba nci špatnýho nejím na pálení žáhy je dobrý rennie nevím jak se to přesně píše ale těhulky to můžou,jinak křeče v břiše mě taky občas přepadnou mno prostě musíhe holt trpět..opatruj se!

In reply to by xiaxou

Na pálení žáhy cumlám těhotenský lízátka, to mi doporučila dr., ale jakmile ho vycucám, tak to je zas zpátky, asi zkusím ty rennie...ty jsem brala při prvním těhu a vím, že pomáhali:-) tak děkuji za radu.
Tak se taky drž a opatruj, už to máme za pár že :mimis:
Ale stejně se bojim...navíc má prcek příčnou polohu...a to jsem ho měla v 30tt koncem pánevním a v 33tt byl hlavou dolu a my se tak radovali, že jsme to až zakřikli, tak snad se ještě umoudří...

25.02.2010

V pondělí v půl desáté večer mě chytli bolesti, křeče do břicha, bylo to pravidelné po dvou minutách, šílené, bralo mě to do zad ale bylo i divné že mě to bolelo v nadbřišku.

ahoj tak tohle jsem zažila v 12tt a byly to kampilobakterie-nakonec mě musela dát Atb,radši řekni své dr. aby ti udělala stěry ze zadnice pro jistotu :°: a nechápu proč tě tam nechala čekat mě můj obvo´dák bere vždycky hned,proto abych se nenakazila od ostatních....ale když je ti líp ot je hlavní:D

In reply to by xiaxou

Ahojky, tak už mi je mnohem lépe, průjem je pryč, snad se to zas neobjeví, to bych se zbláznila.
Tak hlavně že i Ty jsi se vyléčila, naštěstí jsem nemusela atb jako Ty, jen jsem brala 3 dny prášky proti křečím a žaludečním bolestem a proti průjmu. Uff byl to záhul teda....

21.02.2010

Chtěla bych zjistit, v kterém týdnu těhu se nejčastěji rodí.
Svou první dceru jsem rodila v 42+3tt, teď čekáme chlapečka a jsme v 25tt.

neteřinka se narodila tři dny po termínu
kamarádka má holčičku narozenou 13 dnů před termínem
a jiná kamarádka má holčičku narozenou přesně v termínu

14.02.2010

Jsme už za půlkou, porod se blíží a já mám čím dál větší strach, nedokážu si představit, že by to bylo lepší než první porod-ten byl moc těžký.

Ahojky,tak tohle je presne teb duvod,proc se mi vzdy zacne jezit kuze kdyz slysim doktory nebo PA,ktere mumlaji neco o tom,ze porodni bolesti jsou uzasne vec,ktera vede k necemu kouzelnymu a ze by si zeny nemely davat epidural...Ja mam jasno o tom,ze bez epiduralu ani nahodou.Sledovala jsem rok denne v tv(v USA) nazivo porody,kde 99% rodicek rodi naprosto automaticky s epiduralem a jsou to krasne klidne porody,kde se ta mamina muze soustredit na to,co ma delat behem porodu, a plne si vychutnavat radost z miminka,kdyz je po vsem a ne mit jeste nekolik mesicu po porodu psychicke trauma.Takze moje jedina rada zni -epidural,pa pa a snaz se na to ted jeste nemyslet,jeste mame plno casu,pa

já jsem na tom stejně, jsem už 31. týden a strašně rychle to letí! Taky mám moc velký strach. První porod jsem měla těžký, klešťový, tak mám obavy, aby to tak nebylo i teď. Ale snad ne, říká se, že druhý porod je lepší! Hlavně, aby ty naše mimi byli v pořádku. Teď čekáme holčičku, tak jsme moc rádi,že se nám povedl páreček! Přeji, aby všechno dobře dopadlo a příjemný zbytek těhulkování!

Ahoj,já jsem na tom stejně ajko ty,akorat že mně neboli ta kost.Jinak mám uplně všechno.Taky jsem už jednou rodila a porod byl moc těžký a bolesti moc dlouhý :00: .Říkala jsem si že už druhý nikdy nechci a podívej,uteklo 6 let a ja čekám druhého chlapečka. :cc): moc jsem chtěla holčičku,ale to nevadí,hlavně at bude v pořádku a ja taky.Myslím na to,aby nebyli nějaké komplikace a tak,na to myslí asi každá.Ale už se moc těším a doufám,že ten druhej porod bude mnohem lepší a všechno půjde jak "po másle".Ten výtok mám taky už dost dlouho a ptala jsem se na to doktorky a ta mi řekla,že pokud nezapácha a nesvědí tak je to o.k.Tak snad to máš taky tak.Musíme to eště nějak vydržet a doufat že vše bude o.k. :a:

In reply to by jarčaK

Děkuji za povzbuzení:-) také čekáme chlapečka, po šesti letech, máme už holku, tak se nám povedl páreček:-)
Všichni se moc těšíme. Furt vyhledávám nějaké informace o těhu a porodech, jsem z toho už unavená, mě do porodnice budou muset pak dokopat nebo nevím....strach velký...
Dcerku jsem přenášela, takže ji vyvolavali v 42+3tt a žádná slast to teda nebyla...bylo to nekonečné trápení a bolesti 22 hodin v kuse....ale mám krásnou a zdravou již předškolačku:-) tak to dopadlo nakonec dobře:-) ale ta hrůzná vzpomínka zůstane:-(

Ahoj Ivetko, na porod ted nemysli, na to mas jeste nejaky ten tyden cas :00: zbytecne se tim nenervuj a uzivej si klidu. S tou stydkou kosti jsem na tom stejne, presne jak popisujes. Nic proti tomu ale nelze delat. doktor me posilal na ortopedii, ale tam mi stejne nic nereknou a neudelaji. tak se to snazim zvladat :dance: mysli na broucka a usmev na tvari :s: :s:

10.12.2009

Tak by mě zajímalo, jestli je možné cítit již první pohyby takto brzy, čekám 2.díťátko, u první jsem cítila kolem 20tt

já čekám první mimčo...a pohyby sem začla citit uz kolem 14-15tt doktor me rikal ze je to nezvykli ale stava se to a ze hodne zalezi na postave maminky....jelikoz su malicka a hubena tak brisko na me slo videt uz kolem 2 mesice...aji tak celkove je náš malej docela velkej na to v kolikátým su tydnu...alspon de videt ze se ma dobre v brisku a nic mu neschazí... :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky