Deníček uživatele Ivet 1

23.12.2008

Ahojte holky,tak jsem dnes byla v poradně na ultrazvuku a mimi je čilé a konečně vím, že je to chlapeček!

...taky gratuluju ke zdravýmu miminečkovi. I my máme doma skoro dvouletýho mazlíka Šimíka a v bříšku se nechává vykrmovat druhej.....už bych ho chtěla mít u sebe, bobánka, a hurá na třetí pokus :girl: Taky jsme chtěli druhou holčičku, ale když si člověk vybírat nemůže.....jedině si tak zaběhnout do hračkárny.....hihi :s:

11.12.2008

Ahojte maminy, tak nám dopadly dobře testy na genet.vady,to jsem si oddychla.Teď mi doktor nedělal ultrazvuk,ale těším se na 23.12.,kdy už možná uvidím,co to bude.Máme chlapečka 2roky,tak

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky čekala jsem týden na výsledky,tak taky přeji at ti to dopadne dobře.pa Ivet

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky čekala jsem týden na výsledky,tak taky přeji at ti to dopadne dobře.pa Ivet

Ahojkíí, tak asi budu první kdo ti bude GRATULOVAT :qu: super, přeji hlavně hodně zdravíčka miminku i Tobě.
Nás něco podobného čeká zítra, doufám že budu mít tak optimistické zprávy jako ty.
Asi nás čeká odběr plodové vody :( tak snad to všechno nakonec dobře dopadne.
Měj se krásně papa Zdenka.

07.11.2008

Ahojte holky,tak jsme byli poprvé v poradně a dostali jsme konečně průkazku.Jsme 13+0tt,T.P.14.5.09.Mimi na ultrazvuku bylo v pořádku a pěkně sebou mrskalo.

Ahojky po přečtení tvé zprávy mě blahem úplně zamrazilo,blahopřeju mamino jen tak dál...............

05.11.2008

:\x: Ahoj holky,tak jsem dnes byla poprvé v poradně,dostala jsem konečně průkazku a mimi bylo tak čilé,že jsem měla ohromnou radost.

Tak to moooc gratuluji! Ale nějak pozdě tě zlegalizovali, ne? ://: Ono je to asi jedno, ale nikdy jsem se nesetkala s tak pozdním dostáním průkazky. I když, na druhou stranu, ona ta naše přehnaná péče taky není vždycky dobrá! Tak si to užívej a ať ti všechno dobře dopadne a vy rostete dál a pěkně prosperujete! :dance:

20.10.2008

Ahoj holky, nemám hezké zkušenosti s porodnicí v Liberci,kde jsem rodila 4.10.2006. Můj porod byl dost těžký,neboť jsem rodila pomocí kleští.

Musím se přidat- dítě mám díkybohu zdravý, přežily jsme to obě. Ale 5 dní na šestinedělí bylo vážně urpení. Přesně jak říkáš - setry byly nepříjemný, na dotazy hnusně odsekávaly, žádná pomoc, pochopení, všechno je obtěžovalo. Protože mi hrýz při porodu museli natrhnout a vše mě hrozně bolelo, nemohla jsem se ani vyčůrat. Sestra mě seřvala jako malý dítě a začala vyhrožovat cévkováním. Tak jsem jí řekla, že radši vydržím tu cévku. Už se ten den n pokoji neukázala.

O jídle snad ani nebudu mluvit - jíst se daly jen svačiny. Jsem poměrně vybíravá a hovězí a vepřový nejím - jenže univerzální omáčka byla na stole každej den. Navíc vše studený, i polívka. Jenže jídlo člověku donese příbuzenstvo. Ale díky sestrám na šestinedělí pro mě těch 5 dnů bylo opravdu utrpěním. Nikdy v životě jsem se tak netěšila domů!
Zážitek mám z roku 2004, tehdy v květnu byla porodnice přeplněná a maminky už museli dávat na jiná oddělení. Takže jsem si myslela, že to bylo příčinou onoho velmi nepříjemnýho jednání s rodičkama. Ale jak to tak čtu,a si se opravdu zkusím poohlédnout jinde. Jen mám trochu strach, protože je to dál. Nezažila jsem spontánní porod. Mně ho museli vyvolat, do porodnice mě poslal doktor z přímo z poradny. (Zvláštní je, že přesto mám v papírech zapsán porod spontánní.) Bojím se, že to do Jablonce nestihnem :)

pane jo, to je des....... jsem z Liberce a tohle cist je smutny..... ja rodila v Jablonci, nemuzu porovnat, jen Jablonec doporucit

In reply to by .apai

:a: Ahojky, jsem po druhé těhotná a taky už do Liberce rodit nechci. Plánuju porod v Jablonci,taky jsem slyšela na Jablonec chválu a já se před prvním porodem divila,proč jdou skoro všichni do Jablonce,poznala jsem to na vlastní kůži!

Ahoj, je to hrozné, co se ti stalo, ale na Liberec nadává spouta lidí, příště zkus Jablonec nebo Turnov, já rodila
v Turnově a jsou tam zlatí.

20.10.2008

Ahojky holky,tak jsem začala 11.týden,už se nemůžu dočkat až to nejryzikovější období bude za mnou. 5.11.jdu poprvé do poradny a už snad dostanu i průkazku.

AHoj Iveto
Ani se Ti nedivím - přeji Ti ať Ti to rychle uběhne a při kontrole je vše v pořádku. Já jsem na tom podobně jen to čekání na uběhnutí prvního trimestru budu mít o trochu delší, jsem v 8tt+5 poprvé těhotná a tak na všechno koukám - jak se říká jako teta. Bloudím na internetu, shaním informace a shodou náhod jsem našla tyto stránky. Já jdu na kontrolu 7.11. a jsem taky napnutá - při minulé, první prohlídce mi paní doktrorka pouze konstatovala těhotenství a ukázala na monitoru malý váček - příště už prý bude vidět srdíčko - tudíž jsem taky napnutá a listopadu se už nemůžu dočkat - p.s. doufám, že bude vše OK.

06.10.2008

Ahojky holky,tak jsem tu opět.Dnes jsem byla na utz a jsem v 9tt,srdíčko bilo,tak snad to dobře dopadne.Jinak se cítím skvěle. :h: :qu:

Mooooc gratuluji :qu: a přeji vše dobré i nadále!!!! Já jsem v 11+1tt a v pátek jsem byla na genetických testech v 1. trimestru a tak také doufám, že bude vše v pořádku. jojo jsou to starosti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka