Deníček uživatele Ive

14.08.2011

zatím 1 kg nahoře

Bříško 19+3
14.06.2011

Ahoj holky,taky jste tak nafouknute?je mi fajn,uz i unava prestava,ale odpoledne se vzdycky nafouknu jak zaba... :-D jinak zitra jdu na kontrolu tak pak pisnu co noveho.mejte se...pa

Díky holky, je pěkné, že v tom nejsem sama... minule se mě taťka ptal, jestli jsem tak "nažraná" nebo to jde na mě už tak vidět.... :dance: :€):

vzhledem k tomu, že celý dny prozvracím, tak to nafouklé břicho mi nepřijde až tak hrozné teda, ale je to nejvíc večer, to jsem jak v šestém měsíci

Už je to na mě vidět a hlavně po napití a po jídle se nafukuju, hlavně odpoledne :) jak sama píšeš, :), tak jsem zvědavá, jak to ustojím na svatbě, když ji máme naplánovanou na 15hodinu, holt tam budu s břichem :/// :DDD

In reply to by Keltka

No dneska jsem opravdu ráda, že jsem se vdávala loni netěhotná, nějak si teď nedovedu představit, jak bych to všechno dala :D máš můj obdiv a to samé státnice, no ale zas tenhle rok nezapomeneš :)

In reply to by LauriY

děkuju, no ani mi to neříkej, taky jsem se chtěla vdávat předtím, ale přítel ne, tak to vyšlo takhle, holt to vyšlo předtím :) a podle mě lepší, než s dítětem, to bysme na to už asi ani neměli...a ani bych si to tak neužila. Každopádně doufám, že to dobře dopadne aspoň s těma státnicema :))), když na svatbě budu jako sněhulák :DD :(((

02.05.2011

Ahoj, stalo se někomu, že vaginálním ultrazvukem nebylo nic vidět ale přesto jste byly těhotné?Měla bych být 4+5.Krev mi sice brala, ale to čekání je nekonečné...díky za rady

Ahoj Ive :) já byla u dr. v 5.týdnu a řekla mi,že těhotná určitě nejsem,strašila mě jen nálezem na vaječníku :jawdrop: ale krev mi vzala pro jistotu,výsledky až další týden.Ten samej den co sem u ní byla, sem pěkně blbě spadla ze schodů, když se mi zamotala hlava ,nejen ,že mě bolely pekelně záda,ale měla sem i šílený bolesti břicha...po 6ti hodinách strávených na pohotovosti,úrazovce a chíře mi řekli,že jedinej nález kterej našli je :cc): podle krevních testů a podle velkého ultrazvuku.Přeji hodně štěstí :)

In reply to by Ive

já taky měla slabé čárky, neboj to bude dobrý :-)
na utz jde něco vidět až je hcg vyšší než 1000 jednotek, takhle mi to bylo řečeno mojí dr. tak nevím jestli je to úplně pravda, ale asi jo :-)
bohužel těhu nevyšlo, mimi nerostlo tak jak mělo a v 11tt to vzdalo a přestalo bít srdíčko, ale to další to určo zvládne :-)
Držím palečky a dej vědět :-)

26.11.2010

můj výtvor...snad se bude někomu líbit...

vánoce
vánoce

mě se líbí a mooooooccc mám ráda modrou a fialovou barvu takže mě jsi kápla do noty :one: :dance: :one:

18.05.2010

pár nových foteček...

fotečky
fotečky
fotečky
fotečky
fotečky
24.10.2009

Prosím, kdo měl z jakéhokoliv důvodu odložené úplně všechna očkování včetně prvního v porodnici, tak za jak dlouhou dobu po prvním píchnutí jste nechali propíchnout ouška?

TBC nám píchli až asi 23 dní po narození, první hexu až v 5 měsících, na druhou jdeme v 6 měsících a 14 dní na to až na naušničky.

S tím odloženým očkováním ti neporadím, ale nejlépe je nechat propíchnout uoška týden po druhém očkování. My budeme mít pět měsíců a teprve teď jsme měli druhé očkování. Tak se řiď tímhle a je jedo kolik má malá měsíců. Prostě po druhém očkování, tak mi to řekla doktorka.

In reply to by bigidi

Ahoj,my nechávali malé píchnout ouška u Dr,ale taky jsme čekali až bude mít základní očkování...vyšlo nám to kolem 4 měsíce.Oni se většinou bojí komplikací ,proto to očkování.Tak ať to máte brzy za sebou.

07.01.2009

Ahojky, chystáme se s taťkou na matriku a já pořád nevím, jaké jméno pro holčičku vybrat.

Mariana je hezke jmeno ale jak ji budete rikat? Nenapada me zadna zdrobnelina (snad jen Marianka coz mi prijde divnoucky:-) ) Je to hezke v tom tvaru Mariana ale tak ji prece nebudete rikat porad:-) Ja se nechala ukcecat pritelem a malej se jmenuje Cristiano, jelikoz jsme z UK tak je vyhoda, ze se tady jmena nesklonuji ale kdyz na malyho mluvim cesky, tak vetsina tech tvaru mi prijde divnych a taky ta zdrobnelinka mi chybi :-) Kazdopadne preju aby jste dobre vybrali!

Ahoj, proč na matriku?na přijmu v porodnici odevzdáš vyplněnej papír se jménem pro holčiku a pro chlapečka. Po porodu jméno automaticky přidělej k miminku. Vystavěj mu v porodnici i očkovací průkaz a zdravotní průkaz. Z porodnice pak pošlou papír s doklady na matriku a ta vystaví rodnej list s příslušným jménem. Ani jedno z jmen neni neznámé a tak neni nutné aby ho matrika schvalovala.
Takže jedině se musíš domluvit s manželem jaké jméno nakonec dáte. Držim palce ať vyberete to správné :-)

In reply to by JaMiOn

No to je sice fakt, ale my nejsme manželé, takže musíme na matriku ať má ten náš drobeček už od narození příjmení od taťky, tak budem rovnou hlásit i jména, ať to máme při jednom, víš?Potřebujeme hlavně potvrzení otcovství.

29.12.2008

Prosím potřebuju poradit, jakou matraci raději koupit? Kokosovou, nebo molitanovou?

díky moc...asi bude nejlepší s tou pohankou, protože jsme oba alergici, tak bude nejspíš i mimi...radějisi to pojistím...

ahojky,nejlepší je pohanka-kokos..jsou to takový malý kuličky, je akorát tvrdá a hlavně je antialergení...nevydrží v ní žádnej škůdce,protože ta náplň nechutná žádnýmu zvířátku ;-)pracovala jsem nějakou dobu v Chiccu a tahle matrace šla nejvíc na odbyt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka