Deníček uživatele Ivculka

12.01.2009

Maminky srpnových a zářijových dětiček z roku 2008 zapojte se, jsem zvědavá :)

1. kolik je vašemu prckovi přesně?
2. co baští :a\|: ?

1) za 9 dní 5 měsíců (ufff je to možný?) :?
2) výhradně mlíčko od maminky (bez příkrmů a ještě pořád stačí)
3) koupeme vždycky mezi šestou a sedmou hodinou - do dvaceti minut po koupání spinká. Ještě se občas jednou dvakrát probudí a dá si trošičku mlíčka. To když usne dřív, než se stačí najíst.
4) dvakrát (krátce dopoledne a tak dvě hodinky i víc - odpoledne)
5) 23.ledna, tuším a bylo to 7130g a 64cm
6) ráda pozoruje svět, tátu, mámu, barvičky a svoje ručičky. Zabaví se čímkoliv, co lze strčit do pusinky. Rozesměje ji táta, někdy máma a spolehlivě MTV (poprvé jsem ji slyšela nahlas se smát při nějakým klipu v TV, tak fakt nevím co tam viděla..)
7) umí se smát, přetočí se z bříška na záda, zvedá se do sedu, ale to se jí ještě úplně nevede, žvatlá, slintá, spoustu věcí už umí uchopit sama a držet je. Umí nás rozesmát a snaží se otočit si nás kolem prstíčku ;) :s:
Effka a Viktorka

1. tak dnes jsou Kačence 4 měsíce a 19 dní (9.9.2008) :c:
2. plně kojená bez příkrmů :one:
3. koupeme kolem osmé a s tím spaním je to boj..někdy usne v 9 někdy v 11 a někdy i dýl..je to noční můra :spid:
4. tak 3x po hodince
5. poslední vážení...12.1.2009 s mírami 5,32 kg a 64 cm :girl:
6. zbožňuje když jí svlíknu a jen tak se mrská a větrá si prdku, koupání je bez debat...to se řehtá jako blázen, a hlavně miluje svoje ruce...ty by si samou láskou zbaštila..a poslední 3 dny u nás frčí špendlík ala chrastítko
7. sem tam pase koníky, přetočí se na bok, zjistila že má nožičky...snaží se zvedat do sedu, slintá jako bernardýn a každý den je to vždycky něco nového. Je to prostě sluníčko šikovný... :qu:

A mimochodem skvělá anketka...díky

1.Lucinka se narodila 24.9.,takže máme 4 měsíce.
2.Pije mlíčko od maminky.
3.V 19h koupeme a v 19:45 kojíme a potom už spinkáme.
4.Spinká 3x až 4x denně.Půl hoďku až hoďku.
5.23.1 vážila 6535g,délku nevíme,ale je jak týden před výplatou.
6.Přetáčí se na bříško,když pase koně,tak šahá po hračkách co jsou před ní ,přitahuje se do sedu,co chytí do ruky si prohlídne a pak co nejrychleji strčí do pusy.Zabaví se v lehátku s hračkama,ale nejraději má když si s ní povídáme.Nejlepší zábava je pětiletý bráška.

1. Honzíkovi je 5 měsíců a 9 dnů. :||):
2. Stále kojíme, včera a dnes dostal prvně mrkvičku, moc mu chutnala a byl nadšený. :a\|: Samozřejmě se potom i řádně napil mlíčka z prsa. :hu:
3. Koupeme v 18 - 18:30 hod., spát jde v 19 hod. a usíná tak okolo 19:30 - 20:00 hodině, někdy je to očistec, ale už se to zlepšuje. :'zz):
4. Přes den spinká jak kdy, v kočáru vydrží i 1,5 hodiny, 2x-3x denně :/;x: .Pokud ho dáváme spinkat do postýlky v období nepříznivého počasí, vydrží 3/4 hod. - hoďku.
5. 29.12., kdy mu byly 4,5 měsíce, vážil 7,25 kg a měřil 64 cm (porodní váha byla 2,99 kg a 47 cm) :cc):
6. Nejraději se koupe. Pokud je u koupání taťka, máme co vytírat, dokáže Honzíka dostat do varu :s:. Rád asistuje své 18. leté ségře při práci na nootebooku .Rád si hraje na dece s hrazdičkou, kterou už přemísťuje a podlézá. Smontovali jsme mu ohrádku, ale mantinely mu nevyhovují, tak je zpět ve volném prostoru. Honzíka rozesmějeme, když s ním tancujeme :dance: , pusinkujeme ho, lochtáme na žebírkách a nožičkách a když děláme jak říká babička " škumprdály" :///: Jinak úsměvy Honzík rozdává na potkání jako každé miminko. :cc):
7. Umí se obrátit z bříška na záda a zpět, válí sudy, takže i deka na zemi je mu malá. :00: Přitahuje se do sedu, v lehátku spíš sedí než leží. Hraje si v poloze na bříšku s hračkama, předává si je z ruky do ruky, samozřejmě vše ochutnává a náramě u toho ječí, pokouší se o plazení, ale zatím jen nožkama, s rukama si neví rady. Z lehátka hází hračky na zem a má z toho legraci, křičí jako pavián, žvatlá, stále se něčemu diví.Jasně že ví, jakým pláčem nás přivolá k postýlce.

Tak to je náš Honzík, je s ním legrace a den je v jeho přítomnosti krásný, ale strašně to utíká, což mě moc netěší. :( :)
Přeji vám všem moc krásných chvilek strávených s vašemi ratolestmi. Pa Dana :e): :!k: :\x:

1) Tak dneska jsou Denymu 4 měsíce a 19 dní. Narodil se 3.9.Letí to - ach jo :00: :00: :00: :00:
2) Pořád kojím, sice jsme měli taky drobné problémy, ve třech nedělích jsem byla na operaci slepáku, tak měl chvíli Nutrilon,ale vrátil se zpátky k prsíčku. Hurá! :hu:
3) koupeme kolem půl sedmé, pak se napapá a jde tak v půl osmé spinkat. Je to zlatíčko, položím ho do postýlky a on v cukuletu usne. V noci teď kojím jen jednou, tak se taky konečně trochu vyspim :'zz):
4) Spinká tak 3x někdy 4x přes den.tak po půl hodince.
5)12. 1.09 vážil 6300 g a měřil 65 cm.
6)Samozřejmě nejradši dělá blbinky, letadlo, bafání, lochtáníčko, to se směje a nahlas řehtá. My pak taky řveme smíchy:)
O malička ho spolehlivě rozesmějou paci paci pacičky... Fakt netuším, co je na tom tak vtipnýho :///:
Máme rybičky, který pořád pozoruje, krásně ho taky zabaví papoušek a kočička- jsme takový malý zverimex :) Vřele doporučuju.
7)Umí plivat dudlík saltem :s: , přetočit se na bok a párkrát se povedlo i na bříško. Koníčky pase už dlouho. Ve vaničce krásně cáká, takže je taťka vždycky celej zlitej. Umí si zmáčknout autíčko,aby hrálo.Rád by si sedal,ale to má ještě zakázáno. Je to malej lumpík, umí pěkně prskat :qu: Ale je strašně moc hodnej, úplný sluníčko, skoro vůbec nepláče a na každýho se směje. Fakt nevím, čím jsme si zasloužili tak hodný dítě :dance: Jo a už se snaží žvatlat. To je taky sranda.

11.04.2008

Tak jsem dnes byla na velkém ultrazvuku... :\x: a představte si, že se do klubu princezen nezařadíme, já mam kluka :qu:

02.04.2008

Tak se musim pochlubit, že včera manžel poprvý taky cítil kopanečky toho našeho mrňouska. Byl z toho úplně hotovej a vydržel na něj potom číhat ještě dost dlouho :) .

úplně mě to dojalo. U mě pohyby ještě přes bříško cítit nejsou (zatím jsou to jenom takové ty bublinky), tak strašně moc těším, až to ucítí i ten můj :h:

Taky gratuluju! ;) jsem si dneska cestou v tramvaji vzpomínala, jak jsem kdysi přemejšlela o tom, jaký to bude cejtit v sobě dítě, a byla na to hrozně zvědavá, a jak je to skvělý že to vim, a že je to ještě úžasnější než jsem myslela :D
A s tím bříškem přesně, jsem pak přišla domu, svlíkla se z kabátku a koukám na něj, jak se pod tim svetrem najednou hezky kulatí :D

to je fakt moc hezký :a: ...také se už moc těším až ten náš kulihrášek začne kopat a Honzik si bude číhat.. :s:

21.03.2008

Normálně si tak ležim na boku, koukám na televizi a najednou cítim jakoby nějaký šimrání v podbříšku, bylo to miminko :D ??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

;) Tak aspoň něco, když z tý kontroly jsem dneska nic neměla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka