Deníček uživatele ivanna

20.10.2009

Ahojky, musím se vypsat a postěžovat si na tchýni. Od určité doby svou tchýni přímo nesnáším.

scela tě chapu , ja bydlim s tchyni, i když bydli ve vejněnku tak se k nam přijde nasnidat a pak tam zustana až do doby než jse spat - zaplat že aspon chodi spat k sobě , ale to taky brzo skonči prejže ji tam malo hřeje topani tak přez zinmu spi u nas v obyvaku :( , keca mi do toho jak vychovavam naši dceru , jek ji oblikam ,krmim a vždycky to završi nějakou hystorkou kterou už jsem slišela nejmin 50 x a takhle to jde den co den :r:
no a s tim nanželem to maš ještě v poho, ten muj je hasič s povolaní a ma ještě druhe zaněstnani aby jsme utahli hypateku na barak takže domu někdy přijde až za 2 dny a to v době kdy jde mala spat takže si ji ani neužije :(

Ivi pokud Ti nezbývá nic jiného, než s nima bydlet, budeš muset od počátku nastavit co ano a co ne. Ale i tak to bude moooooc těžké. Manžel stojí na tvé straně, když vám třeba kecá do zařízení. Můj se bohužel přikloní okamžitě na jejich stranu. Bez váhání. Co tchán řekne, to je svaté.

In reply to by rmvm

Manžel se zas pořád dohaduje s tchánem kvůli bydlení-taky mu moc radí. Oba jsou velcí radílci. :\/: Mrňouskovi se taky vůbec nelíbí u tchýně-vždycky u ní začne strašně brečet.Teď dokonce probrečel celou návštěvu u nich - asi ze mně cítil nervozitu, nebo se mu tam moc nelíbilo. :n:

Já tě chci jen upozornit Ivi, že pokud se sestěhujete k nim, tak budeš trpět jako zvíře, moje tchýně mi ze začátku pořád lezla do bytu (podívat se na malou a jestli je v pořádku a tak), bydlí v přízemí našeho domu a my v patře. Musela jsem opravdu párkrát stropit humbuk, aby mi dala konečně pokoj a nechodila sem (dřív to bylo horší, to sem chodila za naší nepřítomnosti, přerovnávala mi věci, myla hrnky od snídaně apod., to vše bez vyžádání a mého svolení). opravdu to chce pevně vytýčit hranice, jinak dopadneš špatně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka