Deníček uživatele Iris

13.12.2010

Ahojky maminy!!!

Ahoj, já jsem si na netu našla paní, která nám dělala dortík pro malou k 1. narozkám. Měla jsem strach, že bude hnusnej, protože jsem ji neznala, ale opak byl pravdou a dortík vypadal nádherně a chuťově byl vynikající! Budeme si u ní nechávat dělat i svatební. Je moc šikovná! Paní je z Týnce n. Sázavou, tak nevím jak daleko to máš, ale pokud budeš chtít můžu poslat kontakt... Když se podíváš ke mně do blogu, tak ho tam mám na fotkách z 1. narozenin... Aneta a Vanesska :a:

In reply to by cupinka

Tak to mám smůlu, ale děkuji za nabídku. Já se do toho pouštět nechci tak šikovná nejsem a chtěla bych aby měla malá hezký dort a ne můj výtvor, který by asi dort ani nepřipomínal :o)

17.04.2010

Ahoj tety!!!

Dnes je mi 14 týdnů. Rostu jako z vody a jsem maminky miláček a taky jsem na mamince trošku závislá. Nesmí mi odejít z dohledu... :one:

14 týdnů - Lucinka
14 týdnů - Lucinka
14 týdnů - Lucinka
14 týdnů - Lucinka

ty jsi ale :cat: , máš krásné tvářičky jako naše Sofinka :qu: ...princezno, moc ti to sušíííí :one:

In reply to by Neninka.Mazlinka

No utíká to strašně moc rychle.... nedávno se narodila a šup a je to 14 týdnů. Pepánek taky krásně roste, je to velký fešák!!! A jak si vyřešila taťkovu nemoc? Já jsem měla teď nějakou rýmu, tak jsem tady chodila s rouškou (my jich máme plnou krabici... škoda, že bydlíš od nás daleko, mohla jsem poskytnout). Vypadala jsem hrozně, Lucka se mě chvílema snad i bála. Tak doufám, že to nechytila. Ale bylo hrozný se s ní nepomazlit.

In reply to by Iris

Haaa roušky se u vás pěstují?? :) No zavřeli jsme taťku do jiné místnosti..k Pepankovi nesmí..takže asi tak. A toho se moc bojím..že chytnu něco já, marodím hodně málo..ale jak se to do mě dá, jsem nepoužitelná :|€|: tak mám z toho strach.
Jinak my rosteme závratnou rychlostí...už máme rázem 6,3 kila..co nekojíme, futruje jak o život..přijde mi, že mu to moje mlíčko prostě absolutně nevyhovovalo. Teď po prdíkách atd. ani památky.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=218936

http://www.prckoviste.cz/neninkamazlinka

09.04.2010

Ahojky všem,

3měsíční poradna
3měsíční poradna
3měsíční poradna
3měsíční poradna
26.02.2010

Naše Lucinka 6. týden - strašně to letí.... :n:

Nové fotečky
Nové fotečky
Nové fotečky
Nové fotečky
18.02.2010

Ahoj tety a miminka!
Dnes se byla naše Lucinka ukázat paní doktorce na kontrolu v 6.týdnech.

Poradna v 6.týdnech
Poradna v 6.týdnech
Poradna v 6.týdnech

Ahoj, máme v necelých 6 týdnech 4.300 g a 53cm,při odchodu z porodnice to bylo 48 cm a 2.650,takže také cvalíci.Prosím tě,má tvoje malá po Bebě pravidelnou stolici?Jsme na Nutrilonua malá má zácpu,pomůže jí vždycky jen rourka a tu já nechci používat často.

23.01.2010

Ahojky!!

Posíláme pár foteček naší Lucinky. Je to naše velký zlatíčko. Přes den krásně spinká, některé noci jsou krušné, ale někdy spinká skoro celou noc.

Fotečky - Lucinka
Fotečky - Lucinka
Fotečky - Lucinka
Fotečky - Lucinka

no ta je slaďoučká, úplně k sežrání...krásná hlavička a ta pusina :girl: no kočka..máš bejt na proč hrdá mamina :one: fakt kouzelná :qu:

In reply to by Zaneta H

Děkujeme... No to je naše bojové plemeno :s: ale když chce někoho kousnout, tak si ten chudák musí lehnout jinak je bez šance...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka