Deníček uživatele ipajka@seznam.cz

Krásný večer maminky,,prosím o radu,,dneska jsem byla s mým 29.

Ahojky, já na tom byla se synem, měli jsme koupat v heřmánku, ale nějakou chvilku ho to pálilo, už nevím jak dlouho, je to 13 let. Jo a vždy při koupání přetáhnout. Myslím, že ten infadolan je dobrej, je hojivej, zítra už by to měl mít lepší.

ahoj, tak já mám sice holčičku, ale taky jsme byli na zákroku tam "dole". No a dr. říkala, že pokud by ji to při čůrání pálilo, tak ji mám dávat vyčůrat do vaničky s vodou - ono se to hned ředí, takže to nepálí. A tchýně říkala, že můj přítel měl to samé, bál se čůrat, tak ho dávala tak co 2-3 hodiny do vaničky....
Tak hodně štěstí

Krásné dobré ráno přejí tady všem,,.prosím o radu,,blíží se Vánoce,,můžete mi prosím někdo poradit jaký dáreček mám pořídit mému 18.měs klučíkovi je to hodně živé dítko.

In reply to by P.Cadova

ahojík,,mockrát děkují za celkem dost široký výběr nabídek,,,určitě z toho něco vyberu,,,klouzačku,,houpačku,,,stan a spoustu hraček už doma máme,,taky nakupujem postupně,,ale nevydržíme a dáme mu to.. tak ještě jednou mocinky děkují a krásný den :-)

In reply to by ipajka@seznam.cz

Ahoj Houpajdu a stan taky mame no a ve staně se Kubík vyřadí nejvic ma ho plny míčku a pokladu když tam vlezu tak se ani nestačím divit co vše tam má :s: taky se musím moooc přemlouvat aby jsem mu to už nedala.Jsem rada že jsem tě inspirovala :a:
Krásný den i totě a Kubíčkovi

Krásný den, maminky,,dlouho jsm tady nebyla ....

rok se mi zda asi jeste brzy, nekde jsem cetla, ze se dite do toho nema nutit a ze do toho 18 mesice stejne z toho moc nema rozum....takze bych ho mozna pokracovala tam posazovat, ale nejak ho nenutila a kdyz se tam vycura nebo vykaka tak ho hlavne pochvalit....a hlavne to chce moc moc trpelivosti....nam je 10 a pul mesice,tak uz jsem se na to taky informovala....ale zatim jeste nezkousim.....

no malej chodi na nocnik od cca roku, normalne po kazdem jidle posadit na nocnik.........jinak asi neporadim

Ahojky, sice ještě nejsem maminka, ale na mého synovce zabíralo, když jsme mu do nočníčku nalili trochu vlažné vodičky :)

Maminky, nevíte některá nějakou webovou stránku z které bych si mohla vytisknout ty klasické české říkanky pro děti jako je vařila myšička kašičku atd??? Děkují moc

Chtěla bych se prosím poradit, mému miláčkovi bude 6.

Mockrát děkují všem maminkám za rady.. pokusím se dát vše do pořádku a doufejme že se mireček novému réžimu naučí a bude všechno ok.. Děkují

In reply to by ipajka@seznam.cz

Budu vám držet palečky a vy zase můžete na oplátku držet palečky nám ;) My to máme totiž taky tak, Daneček nám usíná skoro o půlnoci :( a ještě u toho leckdy udělá děsný kravál }:) Ale za to mi prospí celé dopoledne :P Jsou mu 4 měsíce, na začátku usínal mnohem dříve, nevím co se s ním stalo :? A já furt doufám v lepší zítřky a budu se snažit mu vnutit ten režim, o které tady všechny vzorné maminky píší :) :a: Popřeme si hodně síly a pevných nervů, ať obstojíme :one:

In reply to by natalliev

krásný den, tak ti přejí taky hodně štěstíčka at si daneček zvykne... já už jsem u 3. dne a zatím to jde..první 2 dny supper a včera se zase asi hodinku v postýlce převalovala nevěděl jak usnout, tak jsem byla potom u něj a bylo to,,,jinak si myslím že nám to jde dobře.. v sedm koupání, potom krmení a do hajan.... já už si připadala jak černá ovce tady v tomto spolku vzorných maminek, těší mě že v tom nejsem sama :-) Držím palečky a prosím, informuj mě jak ti to jde, ju.... Hodně štěstí :-)

Kdyz to ma iminko celej zivot stejny a vi ze to tak bude i zitra,ma v tom velkou jistotu.Miminka jsou zavislaci na svich ritualecha rezimech.Kdyz to nemaji jsou nejisty.Nevi co je ceka.

Dobrý den maminky, prosím o radu.... mému Mirečkovi bude 5.

vlastně dáváš příkrmy,jestli se můžu zeptat?Já jsem fakt začínala pomalilinku až asi v 6,5měsících a to jen zeleninku mrkvičku,brokolici a tak a to jen 2malinkaté dětstké lžičky!!! :00:

No prybynáček je do roku nevhodný děti to neumějí strávit tak nevím no já mu dávám zatím jen zeleninku je mu 6.5 měsíce jinak nic ;) Na to mají času dost

Ahojda. No předem ti musím napsat, že přibináček v 5 měsících není vhodný. Do 1 roku bys mu neměla dávat žádný tvaroh. Jen jogurty, mléko. A pokud jste jen na mateřským mlíku, s příkrmy bych ještě měsíc počkala. Zeptej se své dětské doktorky, dá ti další tipy. :cc):

In reply to by Káťa K.

Děkují za odpověď, ikdyž já se hodně řídím podle maminek v mém okolí a taky moji babičky, která vychovala 11 dětí.... vím že je jiná doba...nechci nijak ublížit mirečkovi, chci pro něj jen to nejlepší.....spousta maminek mi radí že pribináčka normálně může, že je to přírodní bez konzervatů a bez chemie a nemůže mu to ublížit... TAk zase nevím... Pořád se učím.. :-)

mě napadá, jestli to třeba není moc velká porce, adámek je zatím jen kojený, ale když baští dýl, tak pak taky ublinkne, a je taky jak šídlo, pořád se hýbe.. jinak mě opravdu nic nenapadá :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka