Deníček uživatele inés

06.03.2014

Ahoj holky. 28.1.2014 ve 12.03 se nám narodila druhá dcerka Andrejka. Porod byl komplikovaný, ale zvládly jsme jej. Andrejka vážila 3990g a měřila 52cm. Ted v 5.týdnech a dvou dnech má 4800g a 57cm. Je plně od narození na UM. Holky máme problém s mlíčkem. Blije je, a řve po něm. Máme Nutrilon. Nutrilon 1 blila, ten jsem už prodala.

Andrejka

Ahoj, my jsme podobné problémy neměli. Ale kogyně manžela z práce si něčím podobným prošla a skončila na UM Beba. My jsme dali rovnou to, tak se nic nedělo. Tak to můžeš zkusit.

Jinak jí zkus dávat tu AR 1 a před každým krmením 10 kapek Espumisanu. A nech ji vyšetřit u DR jestli nemá kýlu. Moje 6,5 letá sestra to měla stejný jako má tvoje malá a nakonec se přišlo že má tříselnou kýlu. Tak jestli nezvrací po AR 1 tak jí to dávej a dávej před každým krmením kapičky. Uvidíš že to pomůže

03.12.2012

Ahoj holky mám na vás dotaz. Kupuju plínky v tescu Baby essential od miminka, ted jsem koupila ty pampersky v kaufu jak byly v akci ty baby active ty zelený a máme stejnej problém.

Škrábance po plenkách

Ahoj, rozhodně bych reklamovala. Já teda kupuji výhradně Bela Happy příp. z DM Babylove "BIO" (nechlorované) a bez problémů.
Ale měla jsem problém ze stejného soudku s opalovacím krémem pro děti Astrid. Staršího (v létě 3,5 roku) jsem mazala novým krémem a on řval jak tur, nejdřív mě to vůbec nedošlo, ale pak jsem zjistila, že je v krému jemný píseček, tak jsem zavolala výrobci. Byli moc slušní, krém nechtěli ani poslat a na základě e-mailové reklamace mi poslali nový krém + jako dárek krém po opalování, další krém pro dospěláky a nafukovací míč. Myslím, že výrobci těchto věcí pro děti si dávají velký pozor.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jejda tak to mě mrzí. To ti věřím, že se těšíš. No máme to z plen :-(

ahojky my používáme taky teskové a bez problému naštěstí,pampersky malouu dráždí,huggies dobrý,ale u nás končí s prodejem.
známá měla podobný problem s plenkama a na reklamačku ji poslali celý nový balík-ona jim poslala jeden kus na prozkoumání. jde o o,že plenky stejné značky vyrábí tvíc závodů v jiné kvalitě a občas to jde poznat...jestli jsi je ještě nezlikvidovala zavolej výrobcí-číslo je na obalu a snad ti to zreklamujou když už je chudák malá doškrábaná

Mám dvě holky (starší už je velká a mladší 10,5 m), kombinuju látkovky s papírovýma - vždy jsem kupovala Pampers a nebyl problém. Až před 2 měsíci - to se malá osypala všude pod plenkou - trvalo to 3 týdny (nakonec jsem mazala i antibiotiky), celou tu dobu musela být i přes noc jen na látkovkách, jak jsem dala papírovky, tak se to zhoršilo.
Pampersky šly z domu, a teď opatrně zkouším nějaké od DM zelené Bio, zatím dobrý :)(má je jen na noc). Doufám, že se to už nikdy neobjeví, malá se pořád škrabala.......
Asi u té šarže udělali nějakou chybu :( každopádně já už Pampersky kupovat nebudu, při představě, že se mi zase osype mě jímá hrůza :? .
:a:

11.10.2012

Ahoj říjňatka. Tak nám to už taky uteklo a dneska ta naše cácorka slaví 1.narozeninky. Tak strašně to uteklo :00: Je to neuvěřitelné. Byl to nádherný rok.

30.07.2012

Tak já se taky teda přidávám s aktuálníma fotkama :-)

Taktéž přidávám aktuální fota do říjňátek 2011 :-)
Taktéž přidávám aktuální fota do říjňátek 2011 :-)
Taktéž přidávám aktuální fota do říjňátek 2011 :-)
Taktéž přidávám aktuální fota do říjňátek 2011 :-)
Taktéž přidávám aktuální fota do říjňátek 2011 :-)
Taktéž přidávám aktuální fota do říjňátek 2011 :-)

Krásná myška :€s€: A s čelenkou jí to také moc sluší :) Jak dlouho si ji na hlavičce nechá?Dcerka,jako malá,nic takového na hlavě nesnesla.Ani sponečku :n:

26.04.2012

Ahoj maminky. Chci se zeptat. Jak budete oblíkat dětičky, když hlásí tak krásné teploty :-). Malé je 6 a půl měsíce.

Jak oblíkat půl roční holčičku :-), když hlásí tak krásné počasí

Ja bych rekla, ze na te fotce je oblecena tak akorat vzhledem k pocasi, co se chysta. Akorat bych jen pridala kloboucek/cepicku, aby ji nenafoukalo do usi nebo aby nedostala upal. Jinak ja mam 4mesicniho chlapecka a vypada to na body s kratkym rukavem, na to tricko s dlouhym a polodupacky plus teda cepicku.

In reply to by Dhariya

No v tomhle venku nebyla :-), to je asi 14 dní stará fotka, jsem si ji oblikla at vím jak ji to sluší :-)). Ale díky. taky si myslím, že na venek by to bylo fajn. Jasan čepička no my dáváme šateček ten musí být. To na 100% :-)

24.04.2012

Holky mám zase problém s malou. Nechce mi jíst. Oběd sní normálně (brambor s mrkví, atd.), kaši taky prostě co je na lžičce pohoda. Jakmile dám mlíčko dělá caviky.

já bych to viděla buď na zoubky - u nás to tak většinou bylo, že při zubech byla lahev problém nebo jestli právě tu dírku nemá moc velkou? Že jí to teče moc. Asi bych zkusila menší dírku. No a když pije tak málo mlíčka teď, já to řešila tak, že jsem UM přidávala do oběda, brambor s mrkvičkou a do toho třeba 60 ml UM - ty méně, když ti sní i oběda tak málo. U nás se jedlo přes 200 ml na oběd :s:
Zkus jí před tím mlékem namazat dásně gelem na prořezávání zoubků, jestli je to ono, tak by jí to mohlo pomoct od bolesti a mlíčko by vypila ;)

Tak problem muze byt z cehokoliv. Ja kdyz byla mala a zacali mi davat prikrmy tak jsem mleko take odmitala. Proste mi jidlo chutnalo vic. Zoubky by to take mohli byt. Jeste se zeptam neni ten nutrilon2 stejny jako 1 jen je pro hladove deti (je hure stravitelny)? Jsem totiz v zahranici a tady se 2 oznacuji prave tato mleka a v 6 mesicich se uz zacina trojkou (dvojka se vetsinou vynechava). Je mozny ze mu to nechutna. Zkusila bych misto lahvicky uz hrnicek s pitkem.

21.09.2011

Ahoj holčiny, tak včerejší poradna dopadla ok . Malá se dere šíleně ven, dr. na to koukal jako blázen. Čípek se hodně ztrácí, akorát co nám chybí je to otevření.

04.08.2011

Ahojik maminky. Tak jsem tento týden prodělala poradnu, vše ok. Nahoře 4kg. V sobotu končíme 31. týden a zároveň vstupujeme do 8. měsíce. Toto letí. Jinak na poradně vše ok.

To je super, že je vše ok.. jen ta těhucukrovka... :-( nezávdiím. Ale to přejde!!! A tiše závidím přípravu (já nemám nachystáno nic...) a taky jen 4 kg váhového přírůstku... já mám 9 kg. :|€|: Taky už se na toho prcka teším a pořád tomu zázraku nemůžuj aksi uvěřit... kdyby nebylo ultrazvuku a Kubík se tak nevrtěl, tak tomu snad ani nevěřím... :s: tak ať to jde vše tak, jak má... :a:

In reply to by Ilvicek

Jo já si taky připadám netěhotná. Akorát díky tomu ultrazvuku a taky pohybům vím, že se tam něco děje :-), Ale taky mi to trvalo hodně dlouho, než jsem si to začala uvědomovat. Ono jak jsem plnoštíhlá, tak to nejde až tam moc poznat, tak je to pak těžký no :s: . Díky, ale určitě ještě přiberu, toho se nebojím :-), miminko bude přibírat a já určo taky něco, ale tak snad se do 10kg vlezu :-). Tak přeju pohodové těhu a hlavně zdravé miminko :|P:

Tak to je super,že je vše v pořádku....Ten tvůj váhový přírůstek ti jen tiše závidím :\/: ,já mám jít 19.8. na kontrolu a rozhodla jsem se,že na váhu hupsnu až 19.-ráno,abych se nestresovala :C/): ...Jsi dobrá,že už máš vše,já to snad uzavřu do konce srpna...Ale vypráno a povlečeno už mám :€Ss€: ...

In reply to by kaliopka

No tak to máme obráceně :-). Já jsem už zapla třeti pračku. A pro dnešek stačí. :-). Takže teď jen oběd a odpočínek a zítra budu asi pokračovat :-). Neboj ty jsi štihlounká, to shodíš rychle :-). A kdy máš vlastě termín??? :-)

In reply to by inés

Děkuji,ale dá mi to zabrat,moje tělo mi nic zadarmo nedá,takže kojením to dolů nepůjde,to už mám vyzkoušené,bude to zas -nežrat a cvičit :€Ss€: :C/): .Podle prvního UZ mám termín 1.10.,při druhém UZ to bylo o tři dny méně a podle toho třetího mi to stáhnul zas o den.Tak uvidíme kdy se vyklube :||): ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka