Deníček uživatele Ilvicek

07.08.2011

AHoj holky,

Holky, já se toho bříška snad nedočkám! :-)

Téééda, tak to jsem snad ještě neviděla. Takové bříško mám taky, ale já to mám z jídla. Neboj, bříško bude :one:

26.04.2011

Ahoj holky, zdravím všechny :a: , které si můj příspěvek přečtou (nejen od nás z Říjňátek 2011).. zajímalo by mě, odkdy jste začaly cítit pohyby...

Ahojky ja jem v 19+6 a pohyby citim od 16tt a nejvice řadí v leze na zadech a nebo v sede to uz jsou i kopanecky páni

Ahoj,já cítím pohyby od 16 týdne,ale čekáme již třetí,takže je to normální,že jsem je zaznamenala dříve než prvorodičky.Bylo to ze začátku jako bubliny,ale teď jsem 20+1 a už regulérně kope.Nejvíc řádí po ránu a pak večer a nejlépe je cítím,když ležím na levém boku nebo na zádech :€Ss€: ,tak pa a hezký těhulkování

Ahoj ja jsem tu nova jsem ve 30 tydnu tehu , a pri prvnim jsem citila pohyby ve 20 tydnu a ted pri druhem uz v 17 tydnu , rika se ze prvorodicky to citi az kolem toho 20 tydne

ahojky ja jsme ve 29 tydnu a pohyby jakoze ty prave...ne takove co se daji splest s pohybem strev :D citim tak od 25 tydne...ted uz je ot docela dost citit ale vubec to neboli....nejvci to citim kdyz lezim na boku tak se mi zveda i brisko jak se naš Tobik protahuje :)))Lůca

Ahoj.. U prvního 20tt (byl to kliďas, pořád jen spal na UZ), teď druhý od 15tt.. ale asi to bude divoch, na UZ se pořád mele ze strany na stranu, kope, mává... to vůbec z prvního neznám.

10.04.2011

Ahoj holky, tak toto je moje bříško... no, hmmm, zatím nic moc, že :€O: , i když už mám +2,5kg... :€s€: Večer je ale trochu větší, asi jak se najím.

Bříško

Jůůů, ty jsi krásně štíhlunká, to závidím, já jsem jak velryba, ale snad už naposledy a pak už budu se sebou něco dělat...... :) a břísko začíná vykukovat.. Ještě si těch bříšek užijeme až až. Vím to z vlastní zkušenosti.. V prvním těhu jsem ještě v 18 týdnu hysterčila, že nemám břícho a ke konci jsem už nevěděla co s ním... :) Teď jsem v 16 týdnu a břicho už mi začíná dost růst ..

In reply to by Hanis

Jéé, ty mi mluvíš z duše. Já jsem taky v těch prvních týdnech šíleně hysterčila že mi břicho neroste, že se muselo něco stát :-D. A teď už se sotva hnu, záda bolí už po 200m. Ale hlavně že je mrňousek u mě spokojenej :-)

bříško už ti nepatrně leze, ale v oblečení to na tobě nikdo ještě nepozná. Já teď čekám první, postavou jsem byla taky štíhlá a bříško mi vylezlo až pomalu v pátým. No a teď mám 33tt a jsem jak slon! No hroch by možná bylo přesnější, páč už mám 14kg nahoře a v 16tt jenom 2.5kg! No hrůza, ale ty jsi o něco štíhlejší než jsem začínala já, ty budeš mít krásnej melounek :-). Tak ať hezky rostete a kopete :-)

In reply to by tomesa

Díky! :k: Už se nemůžu dočkat, až ho ucítím, ale to si ještě počkám... :///: No, já jsem se rozhodla, že kila řešit nebudu, nemá to smysl. Jím sice víc, ale spíš častěji a po menších porcích. A stejěn mi zakázali kvůli nízké palcentně a hematomu cvičit a vlastně veškerou námahu... :\/: Hlavní ale je, ať je mimi zdravé, no ne? Tak nějakých 14kg taky neřeš! :n: 33tt, tak to už máš za pár, co? květen? Tak moc držím pěsti, ať :°O°: nezlobí a máš pohodový porod a zdravé mimi! :a:

In reply to by Ilvicek

No já jsem první motýlky pocítila v tom 20tt a postupně to sílilo, ale je to úžasnej pocit. Od tý doby si s ním povídám. Ted jsme byli na utz a mrňousek je trochu napřed, takže nám ještě zkrátil TP, tak už aby to bylo. Kila doufám že po porodu půjdou dolů. Tak hezký těhulkování a brzký motýlky :-)

30.03.2011

Ahojky holky, snažilky, spolutěhulky!

Hematom prosím o radu!

Já taky měla hematom, ale malilinkatý a vstřebal se. Nestresuj se, akorát mysli na to, že musíš být v klidu. Držím pěsti.

Ahojky, ja mela hematom v obou tehotenstvich(nedopadly dobre,ale to neni dulezite),musela jsem fakt dodrzovat klidovy rezim, hlavne nic netahej a co nejvic odpocivej! u druheho tehu se mi vstrebal,ale to jsem fakt vice odpocivala,chodila jsem jen nutne tam,kam jsem potrebovala..urcite se to brzy spravi:-* odpocivej...

my meli hematom a spinili sme a krvaceli az asi do 15t,brali sme utrogestan a pak uz nevim-asi se vztrebal
my byli na rizikovce,museli sme jen lezet a moc nesmykat,zadny sex az do porodu a proste odpocivat :a:

Ahoj,já měla taky hematom ten mi zjistili v 7tt (krvácela jsem) clý měsíc jsem musela ležet a celé těhu sem měla klidový režim a taky žádný :*O*: bylo mi řečeno,že v dnešní době je hematom docela častý :( tak se opatruj buď na sebe opatrná a co nejvíce odpočívej a uvidíš,že to bude v pořádku. U mě to dopalo krásně mám 3,5 měsíční holčičku :)

Ahoj, mrzí mě komplikace.
Budou to asi dva odlišné problémy - hematom není neobvyklý a skutečně se často vstřebá, trvá to někdy déle, kamarádky švagryně to měla snad do půlky těhu a zvládly to i s malou první dcerkou. Ale trocha klidu na místě.
Placenta nízko není až takový problém, pokud nezasahuje do porodních cest (tzv. vcestná), ale to by Ti snad Dr. řekla a jak děloha poroste, tak se vytáhne nahoru. Měla jsem to s Matýskem (vpředu nízko), těhu celkem OK a porod super :-)
Z hematomu krvácet můžeš, ale mělo by to být spíš špinění a každopádně, kdyby cokoli, tak raději na KO.
Moc držím palečky, ať jste s mimi OK.
Lištička Kačka + Matýsek

11.03.2011

Ahoj holky, tak včerejší kontrola dopadla na jedničku, aspoň to říkala MUDr.. :one: Mimísek má 2,25 cm, jsem dnes 9+1 (dle UTZ) a srdíčko :h: krásně blikalo.

Kontrola 10.3.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji, fotka je super, hlavní ale je, aby bylo vše v pořádku! :k: Držím pěsti i tobě! :one:

Ahojik,, jéééé gratuluju. Já na tom budu asi stejně. Možná trošičku dřív. 1.3. jsem byla dle ms 9+1, a dle ultr.8+3, tak asi o týden jsem napřed. Já ještě fotečku nemám :-), ale už jsem mimiška viděla. Já jdu na krev 14.3.2011 a pak jdu k doktorovi 22.3. a to se prý domluvíme na ultrazvuku a dá mi fotečku. Jupíííí. Už se nemůžu dočkat. Já už průkazku dostala v tom 9 tejdnu. Jo a chci se zeptat, jak se přidám k těm říjňátkam 2011, mám termín porodu dle ms 8.10.2011. Juuu už aby to bylo :-D. Díky za odpověď a mooooc gratuluju :-)

In reply to by inés

Děkuji, taky gratuluji! :k: á dostala průkazku už v 7. tt, byla jsem překvapená že tak brzy. A fotečky mi dělá dr. opakždé dokonce dvě, takže si to tady sbírám a pozoruju, jak se ten zázrak krásně vyvíjí... pořád tomu nemůžu uvěřit. :j) Do klubíku se přihlásíš jen tak, že písneš svoje údaje a naše "správkyně" tě tam připíše. Tak přeju hodně zdravíčka a pohodové těhu! :k:

In reply to by lulisek

Děkuji moc, snad bude vše ok. :k: Jem i pořád divně, špatně, dělají mi zle pachy, na nic nemám chuť (jen pořád hlad), je to zvláštní, motá se mi hlava, ale nic, co bych nezvládla, hlavně, ať je miminko v pořádku, no ne? :a:

10.02.2011

Ahoj holky, byla jsem před více než 14 dny na krev u obvoďačky (cítila jsem se pořád unavená, už několik měsíců) a dnes jsem si volala na výsledek - EB Virus.

Ahoj,
tak ohledně EB Virusu ti neporadím, ale já jsem 6+3 a příznaky nemám taky vůbec žádný, docela mě to děsí, ale holky tady mě uklidňovaly, že každý nemusí mít těhu nevolnosti a když čtu jak chuděry trpí, tak sem i ráda že mi nic není! a tak doufám a doufám! na kontrolu jdu taky 21.2, tak snad nám to uteče a uvidíme ty naše mimouška v bříšku jak si tam krásně spinkají :-)

jednak protilátky má opravdu velká část populace,takže to možná jen znamená,že jsi ji třeba v minulosti prodělala a nevíš o tom a za druhé, i kdyby to byly akutní protilátky,tak nebylo prokázáno,že by miminku nějak infekce ublížila

07.02.2011

Tak jsem tu zase, dnes potvrzené těhu (gestační váček), 21.2. jdu na další kontrolu a už by mělo bít :h: ! Doufám a pevně věřím, že bude...

UTZ

Jéééé, :one: . Držím palečky a příště pošli zase foto, ;) ať se můžu pokochat. :h: :) :one:

sama si ještě vzpomínám jak jsem přišla s první fotkou z utz já ,bylo to nádherný!!!!Dnes už jsme 2 měsíce na světě!!!!Držíme palečky at je vše jak má být!!!! :a: :k: :h:

Ahoj :-)
Gratuluji k mimískovi ! :h:
Držíme s naší Natálkou pěstičky, a sť srdíčko krásně tluče :mimis:

Pá :-)

06.02.2011

Ahoj holky, tak se hlásím po 2 dnech s testem s citlivostín 25ml. :qu: Zítra jdu k dr a podle hladiny hCG si myslím, že už by tam něco mohlo být vidět, co myslíte?

// potvrzeny dalším testem

Hmmm, já bych dvojčátka moooc chtěla :/;x: :/;x: , ale ani já, ani manžel to nemáme v rodině. Spíš asi budu v tom 5tt, protože dle data poslední MS zítra začínám 5tt, ale mívám cyklus cca 23 dní, takže k oplodnění došlo o pár dní dříve, než je běžné, tipuju tak 18.1. :k: Dvojčátka, nedvojčátka, hlavně, ať jsme zdraví! :\x: Tak uvidíme zítra, snad budu hlásti pozitvní info. :a:

krasne pozitivni,no ale hlasis se do 4t nemuzou tam byt 2 piskoti?kdyz mas tak krasne pozitivni 25mol?(ja mela takovy 1 den zpozdeni ale 10mol a to sem byla 3t takze 5t)
a nebo si otehulila driv nez 14dni,dej vedet jak si dopadla u dr
:a:

to už je krásně vidět :h: já šla s prvním miminkem brzy a byl vidět jenom gestační váček a s druhým jsem šla až v 8tt a už bylo vidět krásně srdíčko, ale i ten gestační váček byl božskej pocit :h: :h: :h: :h: tak mooooc gratuluju a přeju pohodové těhulkování :c:

01.02.2011

Ahoj holky, pisu vam, protoze vubec nevim, jestli se mam radovat... snazime se s manzelem od zari, obcas sem kuknu na rady a minuly mesic jsem byla presvedcena, ze jsem tehu :€O: .

???
???

Holky, tak toto je test ze včerejšího rána... myslím, že to vypadá nadějně! :\x: V pondělí se ozvu, jak jsem dopadla u dr...

:qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: Nemám slov, jo je tam. GRATULUJI :qu: :qu: :qu: :qu: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka