Deníček uživatele hyriska

07.12.2010

Chtěla jsem se zepatat, co dostanou vaše miminka pod stromeček? Máme doma 3.měsíčního Vojtíška a potřebovala bych nějakou inspiraci na darečky pro něj...děkuji

Tak 3 měsíčnímu prckovi je šumák co dostane :-) Chrastítka to jistí, klidně bych i koupila co je potřeba - co máte v plánu stejně koupit. Těch hraček je dle mého názoru v obchodech až moc, takže bych vybrala na netua pak šla najisto

03.10.2010

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Dávali jste vašim miminkům čaj už od narození? Fenyklový nebo tak něco? Chěla bych ho našemu malýmu začít dávat, je mu 14 dní.

13.09.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, jestli používát pro miminko ohrádku. Teda, když je pak větší.

ahoj, měli jsme.
Od narození, mám dvojčata, koupili jsme šestihrannou, na kolečkách a se zvyšovací/snižovací ložnou plochou, postýlky mají v ložnici, ale přes den byli a jsou se mnou v obývací části domu. Takže ráno jsem si je přenesla, měli nad ní kolotoč(nad postýlkami nee,, to je místo na spaní a klid) hrazdičku.... tam se začali i obracet, zvedat na kolínka, pásli koníky, na zem jsem je moc v tu dobu nedávala, přece jenom chladná podlaha v domě-v tu dobu byl tak prosinec a leden........ ale jakmile stáli a začínali obcházet nejen ohrádku, ale i nábytek, uvolnila jsem je do prostoru a ohrádku složila a vyměnila za berušku - stan, ve kterém řádi dodnes. V ohrádce, poté, co zjistili, že to dlouhé, na konci roztřepené, od zadečku dolů, se dá používat k pohybu :-))) jenom ječeli

Ahojky, já jí používám. :) Malýmu je 15 měs. Zvyknul si na ní a je v ní asi od 9 měs.
Mám půjčenou od kamarádky.
Dávám ho tam, když jdu třeba do sprchy nebo tak. Chodit ještě nechodí, ale leze mi pořád do výšek, tak ho tu volně nemůžu nechat. Do postýlky ho přes den nedávám, má jí jen na spaní ne na hraní. V ohrádce ho nechávám v kuse většinou tak max 45 minut, to si vydrží krásně hrát sám, já si někdy stačím i v pohodě uvařit bez nervů, že někam vleze. :one:

Já ohrádku používala zhruba mezi 6.-18. měsícem věku. Dávala jsem tam malou vždycky jenom na chviličku, když jsem šla otevřít pošťačce, na záchod apod. Stejně tam nikdy déle nevydržela. Jako starší už z ní dokázala vylézt.

Ahojky, tak já mám 9 měsíčního broučínka a ohrádku nepoužívám. Mám takovou malou aktivku, brzo se mi začal plazit a lést a už chodí i za jednu ruku a ohrádku jsem nikdy nepoužívala. Když už jsem si chtěla odskočit nebo tak, abych na něj nemusela chvilku dohlížet, tak jsem ho dala nachvilku s hračkami do postýlky. Příjde mi to úplně stejné, takže si myslím, že ohrádka je zbytečná.

07.03.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zepatat, kdy doktor pozná nejdříve pohlaví miminka? Slyšela jsem, že už to někomu řekli z těch screeningů, co se dělají.....děkuji

tak ja kdyz byla na nt screningu tak to byla takova rychlovka ze sem se ani poradne nic nedozvedela.Nejspis sem narazila na blbyho dr. a ted kdyz jsembyla v poradne v pondeli tk jsem byla 16 plus 3 a bylo to krasne videt .Cekame chlapecka.

tak já jsem se taky těšila, že mi dr. řekne na NT screeningu, ale mimčo se otáčelo tak, že dr. za třičtvrtě hodiny neviděla vůbec nic. V pátek na kontrole v 15TT taky nic, takže si musím počkat ještě minimálně měsíc. Záleží na tom, jestli se miminko bude chtít ukázat :), jinak budu čekat třeba až do porodu :)

ahoj mě řekli, že to vypadá na holčičku ve 20. týdnu na druhém skriningu a teď mi to na 3S ve 30. týdnu potvrdili.

01.02.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, kdy vám začaly nevolnosti? Bebo jestli jste je vůbec v těhotenství měly?

Ahoj, jsem 21tt a nevolnosti mě od začátku ani jednou netrápily. Mám to asi v genech, mamka ani ségra nevolnosti taky něměli. Snad 2x jsem měla takový nával, že bych snad šla zvracet, ale ustála jsem to. Je to hodně individuální. Držím palečky ať se tě taky vyhnout a máš bezproblémové těhu jako já. :a:

Tak mě se nevolnosti vyhnuli(tuktuktuk)jsem v 15tt a doufám že už ani nebudou:-) nezvracela jsem ani jednou-akorát se mi stávalo že jsem se v noci vzbudila a bylo mi divně a nemohla jsem usnout myslím kolem 8-10tt jinak pohoda:-) Evik

AHoj, já jsem nevolnosti taky neměla. Jen nechutenství a hodně věcí mně smrdělo. Taky jsem muslea dávat pozor, když jsem si čistila zuby, abych nezajela kartáčkem moh hluboho do pusy, to se mi pak pěkně navalilo:-) Trvalo to cca 2 měsíce a začalo to jak píšou ostatní holky, tak kolem 7-9 týdne.

Ahoj, tak já mám čerstvé zkušenosti. Momentálně jsem 10TT a je mi fakt blbě. V 6TT jsem si říkala, jaká to je paráda, že mi nic není, ani prsa nebolela a pak jsem se jednou ráno vzbudila, bolela mě prsa jako čert a bylo mi blivno celý den a od té doby to mám pořád. Začlo to někdy na přelomu 7TT a 8TT, ale nemusí to mít každá :)

01.02.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, kdy vám začaly nevolnosti? Bebo jestli jste je vůbec v těhotenství měly?

Ahojky buď ráda že ti je fajn mě nevolnosti začaly 2dny před očekávanou MS a vydrželo mi to do začátku 5.měsíce.Upřímně není o co stát.

Ahoj, buď v klidu. Mně začali nevolnosti přesně v 6+1. Pamatuji si to přesně, protože přestaly až někdy v 15tt :00: Nevolnosti byly i se :sick: . Teď už se mi spíš udělá jen nevolno, ale ustojím to, jsem 16+3. Třeba ani nevolnosti mít nebudeš. Neni o co stát :a:

Ahojky Hyrisko,mě do sedmého týdne nebylo nic,měla jsem chuť na maso,salámy :) jak jsem vlezla do 7 tt tak to začalo,žaludek na vodě,únava,motání hlavy,teď jsem v 8 tt,a pokračuje to dál,možná hůř.Ale nemusíš mít nevolnosti žádné,jsou holky co ani nevěděli,že těhotné jsou,někomu bylo špatně měsíc někomu tři.Někdo zvrací někdo ne,co těhotenství to originál,tak si užívej že je ti dobře a mysli jak si mimi bere co potřebuje :)

01.02.2010

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, kdy vám začaly nevolnosti? Bebo jestli jste je vůbec v těhotenství měly?

Ahojky, tak já jsem 19t 5d a nikdy mě zle nebylo a ani pachy mě nevadily, cítím se skvěle :-) akorád na začátku jsem dvakrát krvácela, al ejinak vše naprosto v pořádku. Přeji ti také aby ti zle nebylo, a ať máš krásné těhotenství

Ahojky, při prvním těhotenství to mi bylo 24 jsem neměla vůbec žádné nevolnosti ani příznaky až na prvním ultrazvuku jsem uvěřila , že je tam mimísek,v práci jsem byla prakticky do porodu,,,no a teď u druhého těhu jsem měla nevolnosti do konce pátého měsíce a od osmého měsíce musím ležet....takže dvě těhulkování a každé jiné :dance: ,,,takže se neboj, určitě je vše v pořádku :k:

23.01.2010

Ahoj holky, mám na vás zase jeden dotaz...našla jsem na testu // a příští týden jdu na potvrzení těhotenství na gynekologii.

Ahoj,tak já jsem byla na neschopence od 8.do 15.týdne. Jsem dětská sestra a měla jsem v době chřipek strach. Teď končím 16.tt a už jsem opět v práci,hlavně kvůli penízkům,jinak gynekoložka by mě nechala doma dál. Tak se opatruj a přeju pohodové těhulkování. :a:

ahojky, já jsem zdravotní sestra... teď jsem v 10 týdnu a na neschopence jsem cca od 6 týdne. Původní plán byl pracovat dokud to půjde, ale po vánocích jsem se vrátila po dovolené do práce a hned po první službě jsem onemocněla. Takže jsem hned šla raději na neschopenku a už na ni určitě zůstanu, zhledem k tomu, že mi k tomu začalo být pěkně špatně a navíc jsem pořád unavená, taky jsem pracovala na rizikovém odd. tak to bude asi lepší....

In reply to by simei

no já si právě říkám, že bych třeba do toho 10 tt raději zůstala doma......no, také záleží co řekne doktor a jak mi vyjdou vstříc v práci. Ať ti miminko pěkně roste :-)

Ahojky ja pracovala jako servirka a pracovala jsem jeste v 8.mesici....a byla jsem na materske :) diky tomu jsem taky mela snadny, skoro rychly a skoro bezbolestny porod :) zeptej se na to v praci...tam ti urcite reknou :) tak hodne zdaru :)

no já pracuji jako obchodní zástupce,a taky přemýšlím jak dlouho tam ještě budu,to ježdění nic moc,
Někde tady myslím jsem četla,že zdravotní sestřičky chodí většinou na neschopenku hned kvůli své práci,tak nevím,třeba ti někdo ještě napíše.Hlavně aby bylo mimi v pořádku :)

21.01.2010

Ahoj holky, tak jsem na testu našla dvě nádherný čárky. A nějak úplně nevím, jak to mám říct manželovi....vymyslely jste něco krásného?poradíte mi?

Moc Ti gratuluji :qu: a přeji aby vše bylo v pořádku a teď si už jen užívala těhulkování :\x:

JÁ JSEM U DRUHÉHO MIMI....SI DĚLALA TEST....A PAK HO DALA TATÍNKOVI DO PENĚŽENKY.....SYMOZŘEJMĚ ŽE MU VYPADL V OBCHODĚ, TAK NA TO HLEDĚL S NĚJAKOU PRODAVAČKOU...A TA MU ŘEKLÁ NĚCO V TOM STYLU..JÉ TO JE MILÉ..BUDETE TATÍNEK..TO JE TEST. ON NA TO KOUKAL, STÁL PRÝ TAM NĚJAKOU DOBU, PAK SEDĚL V AUTĚ..A TAM MU TO DOŠLO..BYL ZROVNA NA CEATĚ DO NĚMECKA... TAK TO RADOSTNĚ ROZDÝCHÁVL CELOU CESTU A JELO SE MU I LÍP... :-) NYNÍ TO TŘETÍ MIMI...TESTÍK JSEM MU PROSTĚ DALA DO RUKY.. :-), NO A BYLO TO... :-)

GRATULUJI JINAK MAMČO, V DNEŠNÍ DOBĚ RADOSTNÁ A KRÁSNÁ ZRÁVA, TAK SE DRŽ, ŠETŘÍ A DÁVEJ NA SEBE POZOR!!! ZDRAVÍČKO, ŠTĚSTÍČKO PÁ MOŇASEK :-)

ps: PAK JEŠTĚ PISNI, JAK JSI TO TEDY PODALA TATÍNKOVI. :-) AHOJEK

ale zajímá mě , co ti holky poradí,protože tdoufám,že ty dálnice snad někdy v životě uvidím i já :dance: a pak se mi to bude hodit :qu:

Ahoj. V prvé řadě ti moooc gratuluju! Já bych asi koupila nějáké malé botičky , ponožtičky nebo tak něco a narafičila bych to tak , aby je někde našel . . .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka