Deníček uživatele Henesee

07.01.2013

Holky, mám prosbu.. Dcerka má 16m a už několik dní si sahá mezi nožičky a opakuje pálí a bolí a au. K dr jdeme až zítra, ale nevíte někdo, co by to mohlo být?

JJ,my takhle skončily s dcerou v nemocnici se zánětem močáku,to měla 2.5roku takže si chudina vytrpěla,dost ju to bolelo taky při čůrání,měla i vysoké teploty. Snad se brzo uzdravíte,držím pěstičky

to může být zánět :( dcerka ho měla min léto cca v roce a půl... ale naštěstí trval jen pár dní, asi to byl jen počátek... pokud nečůrá do nočníčku, chce to mít při ruce zkumavku a při rozbalení čekat, zda bude čůrat a chytnut to nebo jsou ty nalepovací sáčky na chytání moči

Ahoj, toto se stalo kamarádce taky. Taky šla k doktorce, moč byla v pořádku a tak si nevěděly s doktorkou rady a nakonec byl závěr, že jak si sahá na pipinku, tak si to tam podráždí a samozřejmě, když čůrá, tak jí to pálí. Je pravda, že kamarádky malá si opravdu mezi nožičky sahá. U naší malé toto není tak hrozné, ale většinou si moc při oblékání vytáhne kalhotky a ony se jí zaříznou... Tak hlavně, aby to nebylo nic vážné a byla rychle malá v pořádku...

Ahojky,jsem docela zvědavá co ti na to dr řekne..my se s tím potýkáme už přes rok a půl..začlo to když začala chodit na nočník,nejdřív mi dr řekla že je to podrážděné a dala nějákou mastičku,ale mo to nepomohlo,je fakt že kolikrát i dost zapáchá,ale viditelně nic.pak jsem koupila mýdlo na intim hygienu pro holčičky a od té doby si stěžuje tak 1-2x za měsíc,ale stěžuje si pořád.. :00:

23.10.2011

Prosím o radu a názor od zkušenějších maminek. Malé budou dva měsíce a jde o to, že prakticky nespinká.

Tééda teta, máš můj obdiv, tohle fakt zvládne jen super máma :one: Rady, bohužel žádný nemám my spíme celou noc až do rána a přez den vydržíme tak nejdýl hoďku být vzhůru a oak zase spinkáme :C]]: , tak snad to vydrží, ale je pravda, že ze začátku jsem musela být celý den venku, doma za boha nemohla vytuhnout ://:
A co Vy a venek??? To taky nespinká??

In reply to by Jitunka

Ale prdlajz supermáma :€): však jsem z toho úplně nemocná :00: Venku spinká jak kdy, teď mi kupodivu dneska vytuhla i na zahradě, ale to bylo asi spíš omylem :€): Přes den mi to nespinkání je fakt úplně jedno, ale večer.. Večer by mohla usínat dřív, aspoň kolem desáté :|€|:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

u nás je to přes den dobrý, to mi ani to nespinkání nevadí, ale to noční usínání mě docela štve, ale co nadělám, však ona se to naučí :)

My měli to saméí, akorát že jsem malého do jeho 8 měs v noci 3x kojila a pokaždé přebalovala, což mi při každém kojení sebralo hodinu spánku (noc byla o 3 hod kratší), přes den mi furt brečel a nespal i třeba celý den...myslela jsem si, že se nedožiji jeho 1. roku. Dnes nám jsou sice už téměř 2 roky, za tu dobu si vybudoval režim, že chodí spinkat odpolko, to dá i jen 40 min a zkrátka mu to stačí, večer chodí kolem půl 8 spinkat a vlastně si už i o spánek říká sám a to ve stylu, že se začne vslékat ať se děje cokoliv :D Takže, mamko, vydrž...malá je přeci ještě docela hodně malinká a s tím spinkáním to přijde samo, pamtuji si, že malý mi i týden vstával ráno kolem 10. hod :))) to byla maminka teprve vyspinkaná :)

21.10.2011

Holky, prosím o radu!! Malé je 8 týdnů a absolutně odmítá dudlík-což o to, čert to vem, ale začala si cucat pěstičku a dneska objevila palec..

Ahoj, máme stejný problém, malá taky od narození odmítá dudlík ( a to jaký koliv ) ani ve spánku se nenechá ošálit. Nejdřív si začala cucat pěstičky a pak si vzala palec a to jen ten pravý. Teď jsou nám 3 měs. a půl. Taky jsem zkoušela rukavičku. Ptala jsem se doktorky jestli nemá nějaký fígle, ale ona mi řekla že jí nemam nervovat, že si stejně tu rukavičku za chvilku sama sundá. Mam jí jen vyndavat palec z pusy, když to uvidím a že se to sama až bude čas odnaučí. Tak nevím, snad to nebude až v 16ti :)
(Ráda si taky přečtu nějaký rady.)

Mějte se :a:

Ahoj můj malej dudlík taky nechce a žužlá si palec i tak usíná já bych to nák nehrotila akorát ted mám problém že nechce ani flašku.Nebo skus jiný tvar dudlíku ale některé děti to prostě nechtěj

Naše maličká dudlík ani nedostala, když se narodila( jsem proti dudlíkům). Když měla tak cca měsíc a půl, dva měsíce, zjistila, že má ručičky a taky je stále oslintávala. To děti dělají. Pak později měla stále noženky v puse...
Dnes má 20 měsíců a žádný problém není, myslím tím cucání palečka atd...

Ahojky, podle mého ji to nenaučíš. Má Ema má 13 měsíců, dudlíka si taky nevzala. Od mala usíná s naraženýma prstama v puse - prsteníček a prostředníček. Já už jsem to vzdala, teď holt budu čekat, zda přestane sama nebo budeme muset odnaučovat....

ahojky, ja bych hi zkusila ji dat do rucky, at se s nim hraje a uvidis. no a kdyz nebudete chtit, tak budes mit o starost mene pri odnaucovani . Proste nektere deti ho nechcou, a stym nic nenadelas...Nas malej si cucal ruce porad ( od narozeni), pak palec( kolem 4 mesice),ale ja mu ho nenutila brat s pusy.. casem si prestal uplne,ale tedka prozmenu si cuca celu ruku, protoze mu dorusatji horni stolicky :) .Tedka mu je 18 mesicu a dudana ma porad... do niceho ho nutit nebudu, na vsechno prijde cas. Drzim ti palce. KAtka

20.10.2011

Zítra je naší kočičce už 8. týdnů.. Letí to :(

Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc
Annabellka 2. měsíc

krásná holčička a jak pěkně pase koníčky, to máme co dohánět, ten můj chlapeček se u toho vzteká

01.10.2011

Holčenky, píšu to teda sem, na seznámku by to bylo asi hodně nepřehledné :)

takže holky my dorazíme já přítel a dvě naše dítka tu 3 necháme doma se třemi by toho bylo moc :) a kdy teda 26? a kde přesně tedy?a pokud nepojede můj přítel tak dorazím nejspíš s mou sestrou :)

tááááák děvčátka,stalo se,to,čeho jsem se obávala.u nás v kulturáku není volný termín 19.11 na tu vazbu advetních věnců a jediný termín ,který přichází v úvahu je 26.11 :( takže nedorazím.to vám říkám,to taky ořvu :r: .moooc jsem se na vás těšila.ale práce je práce.

15.09.2011

naše milovaná kočička :h:

Annabellka
Annabellka
Annabellka
Annabellka
Annabellka
Annabellka
Annabellka
Annabellka
Annabellka

Zlatíčka naše jste krasavice obě dvě :c: a už se těšíme až dáme randíčko ve 4řech :C]]: :\x: a Haňulko tobě to moc sluší ;) nevím kde vidíš ňáký kilča trdlíku :P

31.08.2011

Moc jsem si přála, aby se moje holčička narodila na moje narozeniny 24.8., dala jsem si i osvědčený ricinový koktejl (byla jsem 39+4) a.. nic :n: následující den, 25.8.

Porod- nejkrásnější zážitek v mém životě
Porod- nejkrásnější zážitek v mém životě
Porod- nejkrásnější zážitek v mém životě
Porod- nejkrásnější zážitek v mém životě

No to je krásný !!!! :h: , já když čtu někdy ty příběhy maminek o porodu, tak mi je líto, že jsem to měla císařem. A kor ten Tvůj příspěvek je tedy nádherný. A vaše malá je nádherná, to teda se musí nechat. A taky kus ženské, že ? :) Miláčková, je opravdu krásná !! A Ty moc statečná !

Berušky naše zvládly jste to úplně famózně :qu: jste naše šikulky :c: a Bellunka je nááádherná panenka, moc se Vám s taťkem povedla :kiss:

Kocicko tak uz to mas za sebou? Mala je nadherna a peknej cvalik ,coz ti skoro zavidim, my budeme mit drobinka:-( ale porod i manza uzasnej, gratuluju moc at ste zdravoucky@-}--

Ahojky, krásnej porod, docela závidim. }:) A princezna je nádherná :c: Tak vám přeju hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka, zlata moje. :h: :k:

21.07.2011

Holky, přidávám pár fotek našeho připraveného mimi pelíšku, kousek kojírny a té naší bejby káry :) Asi to nebude až tak dobře vidět, ale snažila jsem se :one:

Annabellčino :o))
Annabellčino :o))
Annabellčino :o))
Annabellčino :o))
Annabellčino :o))
Annabellčino :o))
Annabellčino :o))
Annabellčino :o))
Annabellčino :o))

Dobrý den :-), jen tak brouzdám internetem, jsem taky ve 36. týdnu :-) a s dovolením se "vtírnu" do Vaší konverzace :-). Máte nejen stejnou krásnou postýlku jako já :-), ale i krásný stejný kočárek "Hartánek" :-), teda my máme ve světle hnědé variantě...chci Vám pochválit výběr :-) a popřát nám, aby se nám s těma kvalitníma kočárkama jezdilo suprově :-). PS : Můžu se prosím zeptat kolik Vás stál se všema těma doplňkama?

In reply to by Sengvič

No v první řadě Vám gratuluji k posledním pár týdnům těhulkování, už se to konečně chýlí ke konci a za chvilku už v tech postýlkách a kočárcích budeme mít ty svá štěstíčka :c:
Hartánek jako kočárek chválím i Vám, myslím, že to jsou opravdu špičkové kočárky :) Celkově se vším všudy nás vyšel bez pár korun na 22tis.. tak doufám, že bude kvalitou odpovídat financím :///:

In reply to by Henesee

Tak to Vás stál jen o něco malinko víc než nás :-) a kde jste ho kupovali? U nás v ČR?, ale věřím, že nezklame :-), jiný bych nechtěla ani náhodou :-). Moc Vám přeju pohodový konec těhotenství a narození zdravé holčičky :-). Já jsem taková celá ufuněná a dušná :-D, ale na miminko se těším strašně :-), tak se to hold musí vydržet. Mějte se hezky :-)

16.07.2011

Ahoj holky, jdu se teda trošku pochlubit slibovanýma fotečkama.. sice je to focený jenom u nás doma kámoškou - nadšenou amatérskou fotografkou, ale myslím si, že se docela povedly :)

S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3
S Bellou v bříšku 35tt <3

Krásný fotky:) gratuluju ke krásné holčičce a rychlému porodu...normálně mě zarazila podoba nás dvou z profilu..., dokonce i manžel říká, co to tam máš za fotky a já na něj, ale to nejsem já:D...koukala jsem do svého blogu, zrovna jich tam moc nemám, ale když ho projedeš, tak z fotek na procházce to možná i uvidíš:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka