Deníček uživatele haskamajinka

09.05.2011

Ahoj, chci se zeptat jak jste prožívali první prořezávání zoubků.Mi máme 5 měsíců ,malej začal včera mít záchvaty breku (nárazoví) chvilku se smál ,hrál si a pak zničeho nic spust

Ahoj, to jsou zoubky, taky trpíme a ten brekot, když je už dlouhý, tak dám nurofen a zachvilinku je klid. Ano, odečítá se 0,5 stupně. Když mu šáhneš do pusinky tak dole to bude mít zduřený a je to jen otázka času, kdy ho nahlatáš :-)

19.12.2010

Ahoj dne 11.12. v 10 .51 hodin se narodil po dlouhých 17 hodinách . Váha 3820g.Délka 51cm.

Honzíček je na světě

Gratuluji k narození Honzíčka a fíha teda 17 hodin. No ale jak tak na něj koukám stojí to za to :) Je moc krásný.

09.12.2010

Ahojte zítra mě čeká kontrola u :*8*: . V noci na dnešní den mě v půl jedné ráno vzbudila bolest zad a tvrdnutí bříška.

Ahojky, tak to Tě trápí poslíčci? No já jsem měla takovou podobnou noc ze včerejška na dnešek. Včera zabetonovaná a dnes čípek není a branka por prst volně. Tak ať máš aspoň pěknej nález ;)

06.12.2010

:a: Ahojky holky tak jsme byli v pátek na kontrole a podle pana :*8*: jsem otevřená na 6 cm. Ale malímu se pořád nechce ven.

Tý jo, to se asi brzičko rozjede...to jsou věci...a zas nás někdo předběhne :-D
Tak držíme palečky, ať je hlavně vše v pořádku...

26.11.2010

Ahoj tak dneska jsem byla u pana :*8*: a bylo nám oznámeno že se již vše chystá k porodu, otevřená jsem už na 5 cm.A pokud by jsme chtěli tak příští dýden by se pan :*8*: pokusil o ury

Juuu, ty se mas. Hrozne ti zavidim, ze uz budes mit brzo mrnouska u sebe. S tim sexovanim nevim jak to je, kdyz jsi uz otevrena. Akorat vim, ze spermie nejak napomahaji porodu :)

In reply to by haskamajinka

jj, ja se na to taky chystam, az se budu blizit k tomu 40 tydnu :) akorat fakt nevim, jestli to neva, kdyz uz jsi otevrena, to by chtelo se na to nekde zeptat..

12.11.2010

ahojky, chci se zeptat zda už máte nachystané věci do porodnice a co vše si sebou berete. :+^*:

já teda mám termín začátkem ledna, ale zbaleno mám už od 26tt. holt jedna špatná zkušenost (pravní dítko se narodilo 32+2 a byla jsem opravdu ráda, že mám zbaleno a nemusím mužskýmu do telefonu diktovat jaké má jít koupit např. vlžky, kalhotky atak...)
mám cestovní tašku vní to nejnutnější, a pak vedle igelitku plnou vložek, kterou mi pak manžel přiveze.
mám sbaleno:
Pro sebe košile, sítový kalhotky, teplý ponožky, župan, gumový pantofle, hroznovej cukr, jednorázový šamponky - vzorečky, neparfemované dětské mýdlo.1 balík vložek, hřeben, prsní vložky, 2 ručníky
pro mimi: desinfekce betandine, plínky, hřebínek, odsávačka. 3 látkové plínky, wet wipesy, bepanthen, zavinovačka.
pro manžela: čokoládový tyčky, redbull
a v lince vedle peněženky seznam co rychle posbírat: kartáček an zuby, pastu,nabíječka, mobil, oddací list, občanky,těhotenská průkazka, foták.
v tašce na cestu domů:komplet obleček pro mimíska, fusak, krém do nepříznivého počasí, volnější ale už "normální" kalhoty
:a:

No tak já jdu snad taky pomalu balit tašku. :ww: Akorát s tím dudlíčkem si nejsem moc jistá , oni to v nemocnici moc rádi asi nevydí. Ještě mi nějaké věci chybí jako ten krém na bradavky, pantofle, však ono se toho určitě najde víc.Ale je pravda že kdyby náhodou se něco zapomělo tak se to doveze pak. Ještě nevým jak s vložkama oni by je snad měli poskytnout ,ne? Nebo alespoň dřív to tak bylo.No už se na toho našeho prťouska nemůžeme dočkat, u porodu budeme s manžílkem spolu.Jsem docela zvědavá jak to zvládne. Jinak díky za rady. :a:

In reply to by haskamajinka

Dudlíka je taky dobrý vzít. Mě to pak sami sestřičky doporučovali, bo malá se přepíjela. Ona ale žádný dudlík nevzala, takže jsme měli smůlu. Jak já záviděla maminkám, který můžou řvoucímu miminku dát špunt. Maminka co se mnou byla na pokoji, tak taky dudlík pak dávala.
Vložky vzít sebou. Dají ti jenom na sále nebo v den porodu. Mě se odehrávali všechny etapy porodu na sále, proto píšu na sále.

In reply to by haskamajinka

Holky, já s sebou ty porodnický vložky mám (1 balení), v porodnici nám je sice dávali zadarmo (balíček po 5 ks na den), ale někdy to prostě nedoplnili a nebo se jich vypotřebovalo víc, takže lepší je mít pro jistotu s sebou. Kosmetika na mimčo je zbytečná do porodnice, ale u nikoho jsem tu nečetla, že si bere balzám na rty - ten z vlastní zkušenosti doporučuju nezapomenout :w: Při porodu jsem měla tak vysušený rty a ani slinu v puse, že kdybych ho neměla s sebou a přítel mi pusu nemazal, tak jsem jí měla do krve rozpraskanou jako to mělo několik mých kamarádek. Vše ostatní už napsaly holky níže.

In reply to by mysska007

Mě dali vložky na sále v den porodu a pak jsem musela už mít svoje a vypotřebovala jsem ty dva balíčky v porodce. Doma už jsem si brala ty nalepovací.
Ten lůj na rty je dobrý vzít. I já měla pusu úplně suchou z toho prodejchávání a vždy jsem si mohla dát po kontrakci tak lůček vody.

03.11.2010

Ahojte všechny . Dneska je opět jeden s těch dní co mám děsnou depku, jak všechno nezvládám a jak to zvládnu po porodu. Manžel mi asi snaží pomáhat ale já to nejspíš nevydím .

12.10.2010

Ahojte .tak jsme byli na ultrazvuku a náš malí váží 1772g. Kolik váží váš drobeček?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jsme měli ve 30. týdnu 1310g takže podobný a pan doktor nic neříkal... teď jdu 22.10. po čtrnácti dnech zase na kontrolu tak uvidíme jak povyrost...:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka