Deníček uživatele Hanulik

03.12.2008

Ahojky holky tak jsem vam jen doběhla říct že se nam 23.11.2008 přesně ve 20:00 narodil Zdeneček vaha 3,35 a meřil 51cm , až budu mít více času tak vam napíšu jak probíhal porod a mužu

Ahojky moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka, naše zlatíčko se taky jmenuje Zděndulka :cc): :qu: :qu: :one:

22.11.2008

Ahojky holky, tak se svama jdu podelit o muj včerejsi zazitek z pohotovosti.

já nevim, co to je. Já když jsem u druhého děťátka měla bolestivé, zřejmě poslíčky, tak jsem jela do porodnice a už mě tam nechali i když to na porod nevypadalo. Byla jsem ve 38 týdnu. Vzali mě tam v pondělí večer a mimčo se narodilo až ve středu brzo ráno. Ty bolesti už byli takové, že mi i píchli něco abych se alespoň vyspala. Vůbec si nedovedu představit, co bych asi tak dělala doma. Do porodnice to bylo 35 km a asi bych jim tam z chvilku přijela znova a takhle by mě mohli posílat domů až do té středy. Vůbec se ti nedivim, že si myslíš, že to nepoznáš. Když jsem rodila teď naposledy, tak jsem neměla pravidelné kontrakce vlastě vůbec. Chvilku po osmi minutách, chvilku po pěti a když jsem tam přijela, tak to zase k porodu nevypadalo a stejně mě tam zase nechali a dobře udělali, protože se to pak během chvilky rozjelo a ty kontrakce byli pořád nepravidelný. Kdyby mě poslali domů, tak jim tam do hoďky jedu zase zpátky. Prostě jsem tam přijela v šest ráno a ještě ve dvanáct mi tvrdili, že to nevypadá na porod a já už se svíjela v křečích. Ještě ten den se malej narodil. Vidíš to rodila jsem třikrát a ani bych ti neuměla poradit. Někdy tady čtu články a rozum mi zůstává, jak se ti doktoři někdy chovají to je děs.

18.11.2008

Ahojte holky tak dneska mam po kontrole, dneska jsem po dlouhe době odcházela spokojena a nééé jak posledně že jsem té doktorce malem ukopla hlavu.

:a: :a: :a: Ahoj Hanulko, tak to je super, že tě potěšila... popravdě jsi mě docela vystrašila s tím dýcháním, protože na to opravdu vůbec nemyslím... jsem pořád vklidu, tak abych si nakonec pěkně nezobla. Holky, to zvládneme... hlavně nepanikařit!!! A těšit se na výsledek!!! papapa :a: :a: :a:

Ahojky Hanuliku tak ti držím palečky at to máš co nedřív zasebou a sco nejmenší bolestí.Tak pá a drž se :a: :||):

13.11.2008

Ahojky holky listopadky kde jste??? No proste hruza ja uz to asi nevydrzim uz 3 den mam silene tvrdnuti briska je to hrozny je to vubec normalni ze to tak tvrdne???

Ahojky, no, tak to jsme na tom podobně :qu: před chvilenkou jsem skončila s třetím úklidem a pořád se nic neděje :\x: Bříško mne také pořád tvrdne,někdy mám pocit, že prasknu :!k: Kdypak, že máte termín ? Doufám,že Ti jinak vše probíhá bez problému . :\x: :\x: :\x: :\x:

Ahojky, jsem na tom úplně stejně..už několik dní mi tvrdne bříško jako blázen..A to navíc ještě od shora..připadá mi kolikrát, že se prcek tlačí co nejvíc pod prsa...takže v podstatě nemůžu ani pořádně sedět. Taky si říkám, že už by bylo hezký porodit :-D Navíc jsem se včera pokoušela oholit a jak jsem to pak chtěla shlédnout zrdcátkem, tak jsem nechápala...jsem oteklá jak blázen :-D No prostě hrůza. Snažím se uklízet a vymýšlet samé podobné aktivity už pár dní a pořád nic..ani ten sexík nezabral :-) No prostě to přijde, kdy to přijít má :-)

trpím tím taky,a na konci těhotenství je to normální.Začalo mi to nejdříve po nocích potom i přes den.Nebolí to,ale je to hodně nepříjemné.V pondělí jsem měla břicho tvrdý skoro celý den.Trvalo to třeba 5 hodin pak bylo 20 minut klid a pak znova několik hodin.To je,ale extrém tak moc by to trvat nemělo.V mezích normy je několik minut pak se zas děloha povolí.

Ahojky no podle mě to normální není.Já mám sice k tobě daleko ale zrovna včera jsem byla na kontrole a dr. se mě ptal jestli mi netvrdne bříško.Tak jsem se ho ptala jak to vlastně poznám a on mi to popsal a říkal mi že se na to ptá kvůli tomu že to může znamenat porod.Tak ti držím palečky at to oba vzládnete a at to malý už držíš v náručí zdravý. :a: :||):

já zatím dobrý,38 tt.,netvrdnu-leda doma.a hlavně mám spoustu věcí k zařizování,protože jsem do 34 tt.chodila do práce,konečně si užívám bříška a pokud tam bude mimčo déle,tak se vůbec nebudu zlobit.Nic mi totiž není

10.11.2008

ahojky

Ahoj Hani.. řekla bych, že jak se mi už týden rozchází pánev, vždycky když ráno vstávám, tak mně tam něco strašně lupne a přeskočí.. jednou jsem se lekla, že jsem malé přelomila hlavu.. ale pak mi došlo, že to je blbost.. Mně taky nikdo nic neřekne.. doktor se mně v porodnici dovnitř pro jistotu vůbec nepodíval.. prostě mě vyšetřil jenom ultrazvukem, a taky mě to sere.. Jak mám asi něco vědět..??? Nikdo se nijak nevzrušuje, takže, co mám dole fakt nevím.. (doufám, že to co všichni). No, poslední návštěva u mého gynekologa (teda celkově předposlední) byla fakt skvělá.. řekl mně, že už je to tam nachystaný.. ale co vlastně, to teda fakt nevím.. jenom mi tam napsal CERVIX SCORE/KRITICKá hodnota 3.... tak nevím, co to znamená.. O nějakém otvírání mi samozřejmě něřekl nikdo nic.. A pak mě hajzl ještě vyděsil s tou zvětšenou ledvinou a místo toho, abych si zbytek těhu užívala, tak jsem tady brečela a stresovala se..No prostě kokot... Jinak mě sem tam chytnou křeče do třísel... což je novinka.. ale dělá to ssamozřejmě má milovaná dcera.. už ať jde ven.. mě mučí!!!!!! pappaa :\x:

AhojkyHani, tak to jsi si celkem vytrpěla, co? Já taky nechápu, před třema týdnama jsem byla na kontrole, řekla mi otevřená na 2 prsty a CS3, a minulý týden zavřená a CS2. TP mám příští úterý, takže netrpělivě očekávám středeční poradnu, jestli se zase něco dozvím.
Co se týče kostrče, tak s tou mám problémy i jako netěhule. Co myslíš, doma na židli mám ten zdravotnickej kruh, páč jinak bych se nezvedla. Před skoro pěti rokama jsem byla na mobilizaci (rozhýbání kostrčního ocásku konečníkem) a stejně mi to nepomohlo, problémy mám furt... S kyčlema mám taky problémy, ale to až teď, poslední dva týdny. Takže přesně - ani pořádně zalehnout nemůžu, a když mě bolest donutí vstát, tak jdu jak kačena, a jsem ráda, že jdu.

před porodem jsem problémy s kostrčí měla, pořád mi v ní lupalo :-) a kyčle, tak to jsem trpěla čtyři měsíce, bylo to krapet zoufalství, ale přežila jsem to ;-)

07.11.2008

ahojky holky tak uz mam šílenou depresi a zaroven aji strach porodu citim jak se me malej tlačí dolů a tim mam čím dál větší strach z porodu neznate nato nejakej recept jak se toho zbavit?

nemej strach a ver mi,ze to zvladnes na jednicku.Ja jsem rodila svy prvni ditko 8/06 a ver,ze jsem se strachy a hruzou trasla.Pak si pro me prisli,pac me cekala kvuli vyssimu tlaku vyvolavacka,tak mi ji dali,pak mi pichli plodovku(vubec nic jsem necitila)a pak jsem zacala strasne brecet jak 2lety dite,ale ne bolesti,ale strachy..Dnes?Jsem snazilka o druhe a klido pido do toho pujdu znovu a strach nemam,pac uz vim o cem to je,tak te chci taky povzbudit,protoze ja brecim kdyz mi tot braly8 zub..Opravdu se neboj!!Jak jsi odehnala manzilka,tak jsem sec hovala kdysi uplne stejne..Hormonby,strach se mnou lomcovali a dnes uz jen vzpominame jak jsem tehdy byla strasne protivna a sama jsem nechapala co se deje a pro to a ono delam(asi hormony ;) )Jeste jednou,Hanu, opravdu se neboj a ver,ze vsechno zvladnes :one: :one:

In reply to by Lukášek duben

Jak se ume projevuje??? Když ja ani sama poradne nevim, včera jsem sla na menší procházku s pejskem a manzel chtel jit semnou ja jsem ale chtela byt sama tak jsem ho sproste odehnala protoze jsem chtela otom taknejak premyslet, dosahla jsem sveho a on se zbalil a odesel zpet domu no ale nakonec jsem se tak strasne moc rozbrecela a napsala jsem mu sms at zamnou dojde ze to sama nezvladnu a ze ho usebe potrebuju byl tak hodnej a doopravy zamnou dosel i papirovíma kapesníčkama objal me a utišoval viš asi mam strach hlavně ztoho že me doktorky postrašila že se pri porodu umírá když maš křečáky tak to mam porad v hlavě a nejde to zni ven, nakonec jsem krasně usla v manželové naruči nevim co bych beznej delala asi bych se utrapila.

27.10.2008

Ahojky holky neznate nejakej ucinej recept na bolest v krku a kašel???

Ahojky, mne 100% pomáha na bolest v krku , sul s vodou na kloktání a na kašel, pokrajená cibulka s cukrem , nechcej odstat a rano konzumuj štavičku nekolikrat denne.Papa Kačka :-)

Ahojky, měla jsem v prostředku těhotenství také hroznou chřipku a v lékarně mi řekli, že nemůžu vůbec nic. V jiné lékarně příteli řekli, že můžu Septolete, tak to jsme zkusili. Ale co mi nejvíc pomohlo, tak to byl zázvorový odvar s medíkem. Je to trochu štiplavé, ale pak mi to začlo docela i chutnat. Přejeme Ti, ať je Ti lépe:-) ;)

Ahoj Hani, napsala jsem ti asi blbě do "napsat autorce". Jsem tady nová a ještě natrvrdlá:). V 2. měsíci jsem tři týdny strávila s bacilem. A vyhrál na něj čaj proti nachlazení s medem, nakrájená cibule s cukrem - spíš ta šťáva co to pustí - po lžících několikrát denně. Měla jem Bioparox - to těhotné můžou!!! Jitrocelový sirup, šalvějové pastilky a kloktala jsem střídavě propolisem s vodou a mořskou solí. A vydržet! mě se to vrátilo, protrže hned jak se mi udělalo líp, tak jsem všech metod zanechala :). Tak hodně štěstí, ať tě to brzy pustí!!!

Mě pomáhá pryznic. Na krk mokrej studenej hadr a přes to teplej, aby se to zapařilo a na kašel čaj s medem a zázvorem.

ahoj Hanko, mela sem už těhotná šerednou angínu , bolest v krku a opar k tomu a pan doktor že nemohu antibiotika mi předepsal šalvěj, která se kloktá 3x denně do hrníčku s teplou vodu nakapeš asi tak 10 kapek-viz letak a kloktáš to, sice je to otrava protože abych to podstivě kloktala a celý hrníček tak mito dalo tak na 10 - 15 minut ale za tři dny mě to výrazně pomohlo a za další dva dny mě nebolelo už vůbec!!!!!opravdu můžu doporucči, v případě že tě bolí v krku nějaké ty babkovské čaje nepomohou ale toto zkus.když tak pak písni jestli pomohlo.Ta šalvěj je protizánětlivá ....pa míša uzdrav se brzy

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka