Deníček uživatele Hanina

16.07.2011

Tak a je to tu zase jako po prvním porodu. Jeden steh se mi zase zanítil. Mám tam bouli, je to i jiná barva kůže, taková světlejší jak se to natáhlo.

Moc děkuju za rady. Asi máte pravdu, zajdu si s tím a nebudu čekat, to bude rozumný, určitě nechci další hnusnej důlek. Akorát teda mám strach co mi s tím budou dělat. Nevíte náhodou? To se jen nějak "píchne" nebo tak něco?

15.02.2011

Po mým prvním produ jsem měla stejné problémy a došlo to tak daleko, že jsem nebyla schopná vstát nebo lehnout do postele, sedět na židli a skončilo to problémy s udržením moči. Měla jsem půlročního kluka a nebyla jsem schopna kolem něj normálně fungovat. Začala jsem chodit k fyzioterapeutovi... ten mi kostrč rozhýbal plus protahoval svalíky kolem kyčlí a pánve. Ale pomohlo to jen na 2 až 3 dny. Takže to nemělo výsledek. Následně jsem se dozvěděla, že jsem opět těhotná a já věděla, že do porodu to musím vyřešit. Nějakým způsobem jsem se dostala na vyšetření do nemocnice na magnetickou rezonanci, jenomže všechno bylo v pořádku. Já byla samozřejmě ráda, ale co dál? Dostala jsem kontakt na dalšího fyzioterapeuta. Teda to bylo :jawdrop: . Cvičil se mnou jak z hadrovou panenkou. Projel celé tělo a navíc se věnoval opět svalíkům kolem kyčlí a kostrče. A to byla taková bolest, vůbec se s tím nemazlil. A to podotýkám už jsem měla bříško. Říkal, že to nevadí, jenom se mě zeptal v kolikátém týdnu jsem. Když skončil nemohla jsem ani z toho lehátka vstát. No nepopsatelné. Pár dnů trvalo než se tělo srovnalo, ale cítila jsem se lépe. Šla jsem tam ještě jednou za měsíc a od té doby mám pokoj. Za týden mám termín porodu a tak jsem zvědavá jaké to bude po něm, ale pokud budu mít zase problémy, tak jedem jedině k němu. :a:
Doporučoval mi žádnou fyzickou ... tedy sportovní zátěž... jenom protahovací a dýchací cvičení, nejlépe jóga. Prej jsem měla ty svalíky hodně stažený, až moc a proto jsem měla takové problémy.
Jééééééééééé, ale jsem se rozepsala, snad Ti to pomůže a vyrazíš k nějakému fyzioterapeutovi. Hodně štěstí, vím jak to otravuje a znepřijemňuje život.

In reply to by Hanina

ale stejně bys měla k odborníkovi. Gyndařka mi předepsala podpůrný bederní pás ... ten mi taky pomohl ... a říkala, že s tím bojuje hodně holek po porodu. Stačí prý když je ta kostrč hejblá a už je neskutečný problém. Pak mi bylo ještě doporučeno sedět na gymnastickém míči ... Na tvrdé židle zapomenout.
Myslím, že hlavně jde o svalíky kolem bederky, kyčlí, pánevní dno a taky trochu hýžďové a stehenní svaly ... ty se taky hodně zkracujou a navazují na oblast kolem kostrče a kříže. Budu držet palce. A ve kterým jseš týdnu?

Ahoj nevím jestli to pomůže, ale já měla něco podobné akorát mi to šlo z kyčle do kostče, trápila jsem se 6 let po porodu až mne jednouj napadlo jít za specialistou ortopedem, absolvovala jsem RTG a pak mi řekl akorát lehněte si, já si zkusím hybnost, musíte se uvolnit a škubnul mi tak neskutečně nohou a hle od té doby klid, měla jsem prý od porodu něco povysunuté:-/ či co a on to nahodil zpátky...Nevím jesli jsi zkoušela specialistu?

09.02.2011

Tak to mi hlava nebere, bydlíme na větší vesnici, ale v ulici se tak nějak všichni známe. "Půlka" lidí nám leze až do baráku, všichni jsou strašně hodní a milý.

to nastvalo.Mozne neni spatne to reseni zamku,bohuzel..Lidi se usmivaji,jsou miloucci,ale tomu moc never..Kolikrat jsem si taky myslela a pak jen zasla co z nich vylezlo..Bud ada,ze resis jen popelnici,protoze ja resim sousedy nad nama v panelaku.Je to strasny a mam chut je zadupat jak jsou bezohledni,skoda mluvit.. :a:

Ahojky, a nebyl to třeba někdo úplně jiný, než vaši sousedi ? Já nevím, třeba nějací mlaďoši co měli mejdan a nemohli to vyhodit u nich do popelnice a tak šli o dvě ulice dál. Bylo by škoda zkazit si hezký vztah se sousedama kvůli nedorozumnění. Já bych to tak striktně hned neřešila.

In reply to by Petrita

Právě, že to asi nebyl nikdo jiný. Já už to pozoruju delší dobu, ale to byl vždycky jen normální sáček z koše, nikdy jsem se v tom sice nelovila, nijak to nezkoumala, ale tak nějak vím co vyhazujeme, koukal třeba obal od něčeho co my nejíme, nebo tak, ale teď to byl opravdu velký balík a na první pohled bylo vidět, že to naše není. Spíš bych řekla, že "s jídlem roste chuť ", tak když se nic před tím kolem toho nedělo, tak začali vyhazovat větší kusy v domnění, že se to taky přehlídne. Ale jak jsem psala, sama nemám kam vyhodit naše odpadky a to už řešit musíme. :a:

In reply to by Hanina

Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem sice psala, že jsou to milí a hodní sousedé, ale je to jen ten úsměv "naoko", aby mohli právě strčit ten nos až dovnitř a podívat se jak to u nás vypadá a pak to probírat s ostatníma, tak asi jako všude na vesnici. Bylo to myšleno spíš jako ironie, nejsou to zrovna zvaní hosté. "Normální" kamárady a opravdu hodné sousedy, kteří jsou upřímní doopravdy, tady máme troje. A díky za ně. :s: :a:

Nevím, jak u vás, ale u nás se to dělá tak, že každý má svou popelnici za plotem nebo za dveřmi nebo na dvoře a ven na ulici ji dává, jen když přijedou popeláři a pak zase šup zpátky... pak nehrozí, že tam něco dá někdo cizí...

09.02.2011

Vím, že to sem nepatří, ale jsem úplná blbka, teď mi přišla na mysl písnička a já si za boha nemůžu vzpomenout jak se jmenuje a od koho je.

In reply to by ppriwik

jj, to je přesně ono, moc děkuju. Jak jsem si to teď pustila a viděla ten klip, tak jsem si vzpomněla, že to bylo v Přešlapech. Já jsem trubka. Fakt ještě jednou moc díky. :a:

08.02.2011

Hezký den všem, moc prosím o radu či zkušenost. Dneska ráno když jsem vstala, vytekla ze mě "voda", čiré barvy, nemazlavá, bez zápachu bez vůně...

:a: ahojky....já celý těhotenství trpím na výtoky, tak vím,že to mám od toho....ale jestli tě to uklidní, tak si radši zajdi K DR.... :one:

Všem moc děkuju za příspěvky, dneska tam dr. sice není, ale zítra tam když tak zavolám, uvidím co a jak. Já bych tam třeba i vyrazila rovnou na prohlídku, ale jsem tu celý týden sama s dítětem, přítel v práci, jedna babička přes 2 okresy, druhá přes 1 okres, tak mi nemá kdo pohlídat, ale když tak tam brnku. Jinak zatím pořád "sucho" tak snad to bude v pořádku. Ještě jednou moc děkuju, pomohly jste mi, aspoň nejsem už tak moc vyplašená, když vím, že některým se něco podobného už stalo. :a:

Já to mám takhle poslední asi 2 týdny, jsem ted 39+2.
Byla jsem s tím u svého porodnika, bala jsem se že to je plodovka.
Pekne me vyšetřil a ujistil me, že je to pouze výtok, který i když je normalne bily a mazlavy, někdy se v tele rozpustí a pak je čirý a tekutý.A je pravda, ze ja jsem ted v těhotenství jako radiator :c:
A když se pak prudce postavis, tak to z tebe proste rychle vytece :c:
Každopádně, jestli jsi z toho nervózní, skoč si ke svému doktorovi, lepší plany poplach než něco zanedbat.
Hanka

Zkusila bych zajít na gyndu, aby se na Tebe podívala. Ale mně se to taky už stalo, že jsem měla dost silný výtok. Držím palce :-)

03.02.2011

Tak jsem se fakt pobavila. Stalo se to před několika dny a myslím si, že si zasloužíte, abych se o to podělila. Převlíkala jsem se, syn 2,5 let byl u toho, nijak zatím nahotu neřešíme.

super! Se těším co jednou povykládá ten můj Kubajs, protože jestli bude po tattínkovi.....Jsou mu 4 měsíce.

no to je super :s: ta dětská upřímnost :s: mně zase jednou kluk (když za mnou přišel do koupelny) povídá: a kde má maminka slipy? :€Ss€: :€): a já mu vysvětlovala, že holčičky slipy nenosí a on chvíli přemýšlel a pak říká: táta nosí slipy, já nosím slipy, tak ty nosíš taky slipy :€): :a:

31.01.2011

Tak dneska půjdu na gyn na kontrolu, minule mi dr.

taky me strasi tim jak mam placentu nizko, uz mluvily i ze jestli nevyleze tak budou muset delat cisarsky rez, jinak spat s manzelem uz mame zakazano pres mesic. Ale chtela jsem se te zeptat na to pichani v brisku taky to pocituju myslis ze to pripada z te nizke placente? Jdu ve ctvrtek na konrolu ale kdyz radeji se nechci zminovat o nejakych starostech pac muj doktor zacne vzdy neuveritelne vyvadet jak kdybych uz rodila. Mam uz 4leteho rostaka tak o odpocinku nemuze byt rec, myslela jsem ze me v brisku picha prave proto. mohla by jsi mi napsat ty leky a masticku co beres podivam se jestli tady u nas neco podobneho prodavaj, diky Adel

In reply to by adelafriedrich

Ahoj, nevím v kolikátym jsi tt, já jsem 20tt a to je prý ještě čas na to, aby se umoudřila a vylezla, tak třeba máš taky ještě čas. Dr. mi dneska řikal, to už jsem měla i vyčteno z netu, že to píchání může být z toho, jak se děloha roztahuje. Mě to píchá v těch místech, kde mám tu placentu, to je napravo dole v podbřišku, ale jestli je to od toho, to neřikal. Naše sexuální prázdniny taky pořád trvají. Ten koktejl, jak tomu říkám, to je rozpustný ve vodě, je to Magnosolv a dneska ten gel na zavádění do pochvy, ten se jmenuje Crinone, to by prý tu dělohu mělo uklidnit, tak uvidíme, začnu zkoušet dneska večer. Ale na krabici je napsáno, že je to jen na lékařský předpis. Tak to dr. řekni, radši ať máš klid, mě se taky nechtělo, ten můj taky vyšiluje, až jsem se bála, aby mě nezavřel do nemocnice, ale to snad tak zlý nebude. Taky mám doma dítko a musím se prostě starat. On řikal, že to píchání by mohlo vést ke stahování dělohy či co, fakt mu to radši řekni.

Tak kontrola za mnou, s placentou nic nového (bohužel), ale ještě pořád je čas, aby se upravila a "vylezla", Spíš se mu nelíbilo, že mě pořád píchá v břiše, už beru Magnosolv a ještě mi teď na to přidal nějaký gel na zavádění. Mimísek je ale v pořádku a to je důležitý. Jinak jsem se ptala i na to pohlaví, nejdřív řikal, že tam něco mezi nožkama vidět je a pak zase, že tam nevidí nic, takže mi nemůže říct ani tak ani tak. Každopádně se teď budu objednávat na velký utz ve 20tt, tak tam už snad něco vidět bude, teda pokud bude mimi spolupracovat. Jo jinak podle velikosti na utz je mimi cca o týden starší, takže podle utz termín 18.6. a moje první dítko mělo termínek taky 18.6. :00: :s:

27.01.2011

Hezký den všem. Květen, červen, červenec, cca tak nějak se budeme stěhovat do Horních Měcholup, P-10. Mám doma 2,5 letého raubíře a v červnu čekáme další přírustek.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka