Deníček uživatele hanicka11

31.01.2010

ahoj maminky, dlouho jsem nikoho z nas neoslovila. ani nevim jak sjou na tom nase miminka? jak se mate? a kdy budete davat sportak?

no my mme 0cm a jsou nám 4 měsíce, ale pořád se snažím ho udržet v hlubokým, protože myslím, že ve sporťáku je jenom otočený ode mě a mám strach, že je ještě fakt zima. Mám sice fusak i nánožník, ale nevím,no.. tak snad třeba ještě měsíc přežijeme.Pokud spí, je to OK, pak se probudí a chce ven..
http://www.prckoviste.cz/davca

Ahoj, jelikož náš obřík má už 71 cm v pěti měsících, tak už cca 3 týdny jezdíme ve sporťáku. Máme Quinny freestyle a je to v pohodě, normátně jsem ho dala úplně do lehu, máme hodně teplý fusak a nánožník(ke sporťáku nebyl, tak nějaký universální, ale nebyl ok, tak jsem objednala právě jiný) a zatím ho mám samozřejmě otočený k sobě.

My asi uvidíme podle Nelinky, slyšela jsem, že se to nemá uspěchat, až už umí mimča sedět, což by znamenalo něco kolem 9timěsíců, ale asi taky záleží na typu kočáru, jestli jde pořádně polohovat.

Ahoj,tak mi se máme dobře :) a sporťák budeme dávat v šesti měsících.Zítra budeme mít 4 měsíce. :a: Lukyna

09.12.2009

holky ZARIJKY ale i OSTANI, pokud chcete dalsi mimco, zacali jste jiz planovat? jak rychle po sobe je chcete? My asi zacnem kdyz mala bude mit cca 10 mesicu.

tak náš malej má 8 měsíců a o druhý mimčo se začnem snažit hned po novým roce... taky je chci mít brzy po sobě..., tak at nám to vyjde :a:

ja bych uz par dni po cisari sla do druheho,
ale nemuzem,musime pockat asi rok a pul,takze na vanoce 2010 se snazime :\x:
:a:

Naší Majdě je 9 měsíců a asi před měsícem jsme se s manžou dohodli, že už bysme mohli začít se snaženíčkem. :) Ale víc než o tom mluvíme než konáme, ;) tak doufám, že to ještě napravíme. :///: :k:

Ahoj :-)
malymu budou tri mesice a taky resime otazku kdy druhy mimi .. ja jsem rodila cisarem tak nevim jak dlouho musim cekat ( zapomnela jsem se zeptat na gynde ), ale myslim ze minimalne dva roky asi pockame :-) ale nevim nevim .. malej je taky neplanovanej :-)

05.12.2009

Holky co nas ceka na 3 mesicni kontrole?

to co vždy, změří, zváží. A pokud je zdravá tak možná už první hexavakcína. Brnkni si jestli ji budou očkovat už teď. Já dala malou očkovat i proti pneumokoku a píchali jí to vždy najednou. Hexa i pneumokok ( synflorix) v jeden den. Chodit tam každcýh 14 dní je zbytečná ztráta času a navíc dle mého názoru i dvojnásobný počet stresujících situací pro dítě.
:a:

05.12.2009

holky, dnes mi mala zacala odmitat prso. naposled se najedla /i to jenom trochu/ v 9.45, a pak az ted v 15.45 a to jsem ji musela uz dat z lahve odstriakane.

neboj, žádný dítě ještě dobrovolně hlady neumřelo...
ona si na novou chuť zvykne, navíc po skončení ms se zase chuť vrátí k normálu...
- možná bych zauvažovala o antikoncepci pro kojící (např Azalia) - při ní MS není - tj. se ani chuť mlíčka nemění...

Ahojky,
no poprat se snad ani nemůžeš, mě se dokonce malej teď v 11 měsících poblinkal, jak mu to nechutnalo. Prý je mlíčko při menzes jiný chuťově, tudíž ho může prcek odmítat. Ale nabízej prso dál, ona si zvykne na tu chuť. Malýmu to pak bylo úplně jedno, hlavně že má kozu :$$: :C]]: . Neboj to půjde ...
Verča

17.11.2009

A jak se lisi kakani? nase beruska s tim zacala mit problemy, jsme na MM.

když má dítě koliku na MM, tak na UM ji bude mít ještě horší :(
- Krýša ji měl do 2 měsíců (do té doby převažoval dokrm UM), pak jsme se rozkojili a bylo po kolice... ale současně se už dokázal vyprdět... vždy vykopnul nožičkama a vzápětí si mocně uprdnul :)

tak my tedy trpěly i na mateřském mlíčku i na um.mlíčku zlepšilo se to když jsem začla kupovat antikolikový mlíčko a taky probiotický kapky ,ty jsem brali do pul roka tet už je to v pohodě :one: jinak plakal celé dny kakání jsme měli dobré hned u té beby sensitiv problém nebyl a když byl kojenej tak kadil pořád kojila jsem jen do 2.měs díky kolikám jsem o mlíčko přišla stres atd :00:

13.11.2009

ahoj maminky, od kdy muzu davat miminku cajik? nasi male bude v pondeli 8 tydnu.

nam bude v sobotu 6 tydnu a caj davame normalne.. jen teda fenyklovy a ten na brisko(v prekladu je to -pro dobry pocit briska)-je od 1tydne zivota.. a ten je v prasku,ale ten mu moc nechutna, fenyklovy normalni cajik v pytliku..jen jakoby vymachat v prevarene vode.. jinak to ale neni misto papani.. ale urcite nesladit..

10.11.2009

nase cacorka

takhle uz cteme :-D
takhle uz cteme :-D

jůůůů a vypada to ze v bedne budou davat neco zajimaveho...:D soudě podle výrazu :) Lůca

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka