Deníček uživatele hanah21

07.10.2008

Ahojky berušky moje,

In reply to by zahradnikula

no mám to nějak rozházený ale tak mělo by to být někdy koncem týdne!! spíš řešim ty prsa!! zvětšili se mi z ničehož nic! a bez důvodu :cc): nechci jejich zvětšování!! no s testíkem počkám do konce týdne!!!

22.09.2008

Ahojky snažilky,

s nejvetsi pravdepodobnosti mas v tyto dny opravdu OVU, takze nevahej a sum na to:-) a drzim pesti,at to vyjde!

03.07.2008

Ahojky snažilky a maminky! :a:
Chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo zkoušel prstíčkovou metodu?? údajně to zabírá!

Já o tom psala, nevím jak moc to zabírá. Já na to narazila na netu, když jsme se snažili o mimi druhý měsíc. No nedalo mi to,tak jsem to hned zkusila a už jsem měsíčky nedostala. :-) teď mám doma zdravou a krásnou holčičku. Ale třeba by to vyšlo i bez toho,byli jsme, jak jsem psala na začátku snažení, tak nevím :-)
Každopádně za to nic nedáš,když to zkusíš. tak hodně štěstí

ivka222

o prstíčkové metodě jsem taky hodně četla,ale neuskutečnila,taky by mně zajímal názor hlavně těch u kterých to vyšlo :one:

21.05.2008

Všichni kolem se trápili že to zase dostali a já se trápila že ne a ne to přijít, abysme se mohli začít snažit!

:h: :h: To je krasne! :qu: :qu: Strasne moc gratuluji k zasnoubeni! :\r/
A samozrejme i k upraveni mesicku! :\x: :\x: :\x:

Já jsem taky čekala na MS...ale já už jsem po porodu tak jsem čekala až se dostaví a budu moc začít brát HAK.....
Moc ti přeju, aby se brzy zadařilo!!!!!!A gratuluji k zasnoubení!!!!!

17.04.2008

Ajojky!!!! :a: Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s přípravkem Olimpex Maca?! něco jsem hledala a našla jsem to na netu! vypadá to zajímavě, teda jestli to funguje!!!

In reply to by hanah21

U vas to maji v lekarne?? TAk to se mate, ja jsem si to objednavala po netu... Priznaky zadne nema, protoze tedka byla ovu... takze uvidime za 14dni. Ale uz se na to neupinam. |V srpnu to bude rok a pak to pry doktorka zacne resit. Takze tedka spis planujeme dovolenou:-))

07.04.2008

Ve čtvrtek jsem byla u doktora! Bohužel těhotná nejsem! Byla to nějaká látka z toho testu! No nic! Budeme se pokoušet nadále! Jednou se to nám všem povede!

Holky omlouvám se, že se tak blbě ptám, ale nechápu to co čtu??? Jak můžou něco takovýho prodávat???Tolik falešně pozitivních co tu bylo mi přijde neuvěřitelný..musí to být pro každou šílený zklamání, že je to jen blbou značkou, ale neboj brzy to určitě vyjde.....držím palečky......kačátko

Všem děkuju za podporu! jste bezvadný! :c: V to pevně věřim, že to musí jednou vyjít! Jako všem okolo! Věřim v to, že všem nám tu se narodí zdravá míma a budeme šťastné a spokojené! :h:

ahojky tak tohle jsem si zažila minulý měsíc testík pozitivní a těhulkovství nikde.nedělala jsi si náhodou BEST?

02.04.2008

Moc Vám všem děkuju! Určitě se tu dozvíte co a jak! Každopádně zůstanu příznivcem těchto stránek nadále ať se stane co se stane! :s: A doufám, že si tu najdu i suprové kamarádky!

vítej a gratuluju ke //
nevím jestli od toho doktora moc nečekáš, ten můj řekl jen "hm, tak jste šest plus tři" ale určitě ti to potvrdí, uvidíš...

02.04.2008

Teprve se tu rozkoukávám! Kamarádka mně nasměrovala na tyhle stránky a tak se mi tu zalíbilo, že jsem se hned zaregistrovala!

Určo dám vědět!!! nebojte se! jen se tu musim ještě trochu zorientovat! :s: asi vám mám odpovídat takhle přes komentář co? předtim jsem to tam vložila jako další příspěvek tak to berte taky jako odpověď za vaše úžasný vzkazíky! Jste úžasný! :h: Všem vám přeju to nejlepší a snažilkám 2 čárečky! :c:

a moc držím palce. Je to kráááásnej pocit, tak ať si to užiješ... Budu na tebe zítra myslet. :k:

moc držím palečky,aby ti to potvrdil :one: :cc): pak nám dej vědět,ju.tak pa a ať to dopadne tak,jak si přeješ :one: :a:

Tak že vzkazuju kamarádce, že má velikou pochvalu a ty taky, že si se sem zaregistrovala a rovnou tě tu vítám a blahopřeju k pozitivnímu testíku :c: :one: . No a zítra držíme palečky ať ti to doktor potvrdí!!! :e):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka