Deníček uživatele gumídek

03.11.2011

Maminky, je tu mezi Vámi některá, co má miminko nebo dítě s hirschprungovou chorobou nebo má stomii střeva? Můžete napsat i do osobky. Moc děkuji, jestli ovšem někoho najdu.

ne a na genetice mi řekli, že to by museli stejně potvrdit biopsií střava tomo nenarozeného miminka, a že by to nikdo neudělala a že to není důvod k ukončení těhotenství............

ahoj maminko můj syn v roce prodělal operaci cca ve dvou letech na hyrsprunga, vše zcvládl bez stomie. ale i po operacích měl dlouhodobě potíže, operovali nás ve FN Olomouci, co bys potřebovala vědět a s čím poradi, čím podpořit????

Ahoj,
před 4 dny byl můj 14ti denní syn na operaci, kdy mu odebrali celé tlusté střevo a udělali stomii z tenkého střeva. Teď leží v Motole a zotavuje se po operaci. Nejdřív jsem z toho byla úplně mimo, teď jak zjišťuju postupně informace, tak už je to lepší. Ráda se podělím o jakékoliv informace.

Jana Nováková (neověřeno)

In reply to by nehas_h

Dobry den. Memu synovi hned po porodu diagnostikovali hirschprungovu chorobu a bohuzel nejsou nervove bunky v celem tl.streve, takze mame stomii a ceka nas teprve idstraneni celeho tl.streva. Rada bych pokecela s maminkou, ktera ma ditko se stejnou diagnozou. Predem moc dekuji!

31.01.2011

Ahojky spolutěhulky březnový,

tak můj prcek byl celou dobu KP a já necítím žádné kopání do žeber,takže předpokládám,že se ještě neotočil :O . Už se mě blíží 35tt a jsem zvědavá,jestli tak zůstane,nebo se otočí. mám malé břicho,takže tam nemá asi moc místa. No,uvidíme,jak to dopadne. Už se nám to krátí březňandy :e):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no vidíš Deni, dobře to dopadlo :-) Jinak mě prcek taky nekope do žeber a už mám přes břicho 104 cm, teda aspon po víkendu u rodičů.... :-D

ahojky Marti, tak to je moc moc dobře.... :one: :one: :one: je to malej šikulka....nebo jestli sem neměla napsat "velkej" šikulka.... :s: :s: :s: :s:

09.12.2010

Ahoj spolutěhulky. chci se zeptat, budete svým březnovým drobečkům kupovat tepolou kombinézku?

Ahojky, tak mě se malá narodila 23.1. a ani u ní jsem teplou kombinézku neměla. Pod -5°C stejně ven s novorozencem nesmíš a já měla jen takovou flaušovou kombinézku, pod kterou jsem jí navlíkla, přikryla jsem malou dekou a dala do fusaku. A teď mám termín 20.3. a rozhodně jí taky pořizovat nebudu, takže myslím, že flaušová opravdu bohatě stačí. :a:

Holky, děkuji za reakce. nakonec jsem objevila na MMB za 99,- nádhernou kombinézku, ne moc teplou tak na přehod zima jaro, za ty peníze se to vyplatí, drahou bych určitě nekoupila, nemá to cenu.Ale tato se fakt povedla. Teplejší kabátek a chlupatky mám až ve větší velikosti po dcerce :) Už jsem konečně začala přebírat a moc toho pro našeho chlapečka nezbylo po malé, mám všechno růžový, škoda, bude to muset jít pryč.

Ahojky, já rodila 18.2. a zimní kombinézu jsem měla jen půjčenou, ale nepoužila jsem jí... Do kočárku byl malý zabalený v teplé zavinovačce a překrytý dekou , nebo jsem tam strčila takový teplejší fusak... Myslím, že je to zbytečná investice....

Ahojky. My jsme únorový 09, kombinézku jsme taky neměli a šlo to.....Ven jsme šly až v březnu, to jsem měla v kočáře takovou tu zapínací vložku, v tom fusak, a malá byla nabalená v dupačkách a teplé mikině (bundě??)a byla teploučká. Ven stejně nepůjdeš hned, takže si myslím, že pořizovat kombinézku je zbytečné ;-)

05.11.2010

Holky, vím, že to sem nepatří, dnes si jedu pro tapetu a nevím jakou barvu zvolit. Šikovně jsem poškrábala nerez lednici z jedné strany, která je k lince. je to hrozný, šmouhatý.

prosím o radu ohledně tapety
prosím o radu ohledně tapety

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka