Deníček uživatele Gulmi

28.05.2012

Ahoj holky dneska jsem si udělala testík,první den vynechání ms..a nemůžu to mu věřit,od ledna se snažíme, že by se zadařilo,co myslíte...mám se radovat??

Dnešní testík....je pozitivní??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji moc ! :) Ano to roste jako z vody už dávno to není to miminečko malinečké :€s€:

23.01.2012

Ahoj holky,mám blbej dotaz Vím že to tady padlo už hodněkrát,jsem 23de cyklu a dělala jsem si ráno test mamaTest a je nagativní,a mám takový ty příznaky že mě bolí břicho,a je mi občas na zvracení,a b

In reply to by Gulmi

Tak jestli se ptáš kdy čekám potvoru tak kolem 3.2 vím,že je brzo, ale.... :s: i když si myslím,že to dostanu někdy v nejbližších dnech bolí mě bříško a dnes jsem lehoučce špinila jen ráno a pak nic ale už asi týden mě děěěsně bolí bradavky což je ale blbost tak brzo :s: moc si to beru :dance: Budeš prostě první :€O: a já ti to moc přeju,ale neboj hnééééd tě dohoním :one:

04.01.2012

Holky jakou máte zkušenost s otěhotněním po císařském řezu,za jak dlouho jste otěhotněly?neměla vliv jizva na děloze?mám za sebou jeden porod císařským řezem,je to už 26 měsíců zpátky. :#o: :+^*:

Já jsem otěhotněla necelých 12 měsíců po císaří. Těhotenství bylo naprosto v pořádku a rodila jsem normálně. Jizva o sobě znát nedala.

já za 14 měsíců, dr. nic neříkala, termín mám za necelé tři týdny a zatím taky máme v porodnici v plánu přirozený porod, říkal dva roky že jsou v pohodě, tak uvidíme...

tak já otěhotněla po 22 měsících a zatím v poho ;) ani Dr. nic neříkal (jsem teď v 16.týdnu). Po šestinedělí mi říkal, že doporučuje alespoň 2 roky od císaře nerodit. Ale to je co Dr., to jiný názor ;)

04.01.2012

Ahoj holky patřím opět mezi snažilky,máme doma 26 měsíčního syna a chtěli bychom mu pořídit sourozence tak snad se brzo zadaří začínáme od tohoto měsíce :a: :a:

Ahoj taky se snažíme,máme doma 17-ti měsíčního raubíře :) no já už mám 5 dní po ovulce..takže snad se zadařilo :00: držíme pěstičky :a:

In reply to by Nikimu

jsem zvědavá,jak to půjde.Na syna jsme čekali 7měsíců a byla jsem nervozní že to nejde a řikala jsem si že až budem zkoušet druhý že na to myslet nebudu,protože jedno doma budu mít...a už na to zase myslím...psychika dělá svoje :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky