Deníček uživatele Gianna

29.07.2010

Tak jsme tu nasi prdelku 11.7. ve 12:00 pokrtili...

Alexíkovo křtiny
Alexíkovo křtiny
Alexíkovo křtiny
Alexíkovo křtiny
Alexíkovo křtiny
Alexíkovo křtiny

Nádherné fotky :) Moc Vám to sluší :c: úúúúžasně vyzdobený kostel :dance: Kde bydlíš?? a jak se Ti tam žije?? Já byla letos v Řecku na Kypru a na Korfu,ale řekla bych,že to je jinde :€s€:

In reply to by Gianna

To věřím.V Aténách jsem byla už jako těhule,teda ještě netušící :o))) My jsme se tam ztratili :s: Netušili jsme,jak jsou veliké a navíc uličky úplně všude stejný :s: Když jsme odjížděli,tak zrovna stávkovali na letišti.Měli jsme je moooc rádi :s: Tak tam začaly docela velký nepokoje,byla jsem ráda,že už jsme doma }:) Ale moře tam bylo krásný :c: Nestýská se ti po čechách :dance: Já když jsem někde,tak to vydržím tak 1O dnů a pak mi docela chybí ta naše černá věž :///: Kdo Vám tak úúúžasně vyzdobil kostel?? :a:

Ahojky, krásné fotečky :one: moc vám to slušíí :ww: a čím se to u vás dětičky polévají?? Vypadá to jak nějaké bahýnko :€): :a:

29.05.2010

Ahoj holky, tak po straaasne dlouhe dobe pridavam par fotecek.

Prvni koupanicko
Prvni koupanicko
Prvni koupanicko
Prvni koupanicko

:one: paráda, moc vám to oběma slušánkuje.... :qu: u nás pořád poprchává, pošlete nám sem taky sluníčko.... :a:

krásný fotečky. malej je fakt kouzelnej bumbrlíček :c: Moříčko vám fakt závidím. my letos nějak finančně nestíháme, takže to bude tak na Mácháč a s tím počasím to bude tak akorát na houby než na koupání :r:

18.05.2010

Ahojky, tak jsem prave objevila tento klubik, tak se k vam pridavame, jmenuji se Jana, bydlim v Recku a 1.9. se mi narodil syn Alexandros.

Recko

Ahoj, tak vitej ! Hele ja každemu v čechah tvrdim,at drži hubu , když se vstekaji,že musi zaplatit za recept nebo prohlidku 30kč !!! Prala bych takovym lidem,aby si zašli k doktorovi nekde v zahraniči a pak by teda čumeli na drat :w: :w: :w: Tady ve Slovinsku jsi sice pojištena ze zamestnani,ale pokud si neplatiš ješte mesični pripojišteni 25eu . tak skoro všude se doplaci u lekare!!! Materska je tu taky jen rok a do nedavna taky byla jen 6 mesicu a v Bosne taky byla i 2 mesice !!! Jo jo zlate česko!
Ale jinak bych nemenila !!! Mam štesti ,že jsem u more a je tady super zima , respektive skoro žadna a o vzduchu ani nemluvim.
A co se tyka prace,všude je chleba o dvou kurkach. To maš na stejno. :$$:

In reply to by Tinkapletinka

To si pis, v CR nemaji na co nadavat, mne z platu odchazi na zdravotni a socialni pojisteni 320 euro a zamestnavatel mi priplaci dalsich 600 euro, celkem tedy statu Recko dam mesicne 920 euro a u doktoru VZDYCKY platis!!!!!! Treba zubari jsou tu jen soukromy, takze ja ted za vrtani 2 minikazu a obyc prohlidku dala 140 euro! Tak kde to jsme? Za porod jsem musela dokturkovi do obalky soupnout 650 euro, jinak by me neodrodil! A to bylo ve statni nemocnici!!! Rekyne rodi normalne v soukromych, kde porod stoji cca 5000 eur! No nevim, kde ty prachy berou...ale proste v Cesku je ten zdravotni system TAK NESKUTECNE DOKONALEJ, ze se mi tady z toho chce brecet...ale je to presne tak, ze kdyz nezijes i v jine zemi a nemas porovnani, tak na to svoje vzdycky nadavas...;-) Ve Slovinsku taky musi byt krasne! My teda kdyz je fakt jasno, tak z balkonu na more vidime :s:, ale jinak nejblizsi more je autem 15 minut, no, ale v tom se neda koupat, na koupani vyjizdime mirne z Athen, takze tak 40 minut cesty. Tak diky za krasne privitani :a:

In reply to by Gianna

:jawdrop: Husty,jak se zdravotnim,tak i s tim porodem!!!!Teda,takovy odvody statu a pak stejne krachne :s: ,ale s tim porodem vazne cumim,rodit za obalku je fakt v dnesni dobe sileny!!!Jak to chodi teda ve statnich porodnicich,kdyz musis davat uplatek??!!!

In reply to by lucy lu

No, jestli odebiras casopis Maminka, vysel tam o nas v unorovem cisle clanek v rubrice Maminky v zahranici, tam to rozepisuju...Rekyne proste rodi v soukromych porodnicich, klidne si na to vezmou pujcku, sileny, ale kdyz se pri porodu neco "podela", tak te stejne prevezou do nemocnice statni, protoze ty soukromy nejsou vybaveny na krizove situace!!! Takze ja sla rovnou do statni. Muj doktor byl cely tehu jakz-takz, tady se nedochazi do zadny poradny nebo tak, nikdo mi za cely tehu nezmeril tlak, nikdo me nezvazil, na krevni testy a velky ultrazvuky se chodi zvlast do soukromych zarizeni, za ultrazvuky jsem platila cca 90 euro, za krevni odbery cca 20-40 euro, doktor si rekl o obalku tesne pred mym terminem porodu, odrodil by me asi i bez ni, ale nemela bych krasnou plastickou jizvu atd. Nakonec se na me stejne vybodnul, vedel, ze maly mel na zacatku 9. mesice uz 4 kila a kdyz jsem ho prosila o Hamiltona, nevedel, co to je a nechal me nakonec jeste o tyden prenaset, takze maly se narodil 4420 gramu cisarem, no, svuj porod popisuju tady: http://www.mojetehotenstvi.cz/porod-alexandrose , asi se pobavite, obzvlaste u te casti se svabama :s:

In reply to by Gianna

Tedy to je vazne des.Jejich system je teda na bode mrazu!!!To te docela obdivuju,ze jsi to takhle nakonec zvladla.Ja bych to asi nedokazala.
Je to stejne zvlastni,ze zakladni peci,jako krevni testy a popr. ultrazvuk si musis hradit ze sveho.Ok,utz jeste clovek nejak zredukuje,ozeli,ale ty odbery me docela zarazeji!!!A mazec je ,ze v soukromych nemocnicich nemaji vybaveni pri kriz.situaci,to uz je vazne oser!!!No,asi dam precist tady v UK nekterym holkam tvuj clanek,aby zmenily nazor na porodnictvi v Anglii!! :)
Hlavne,ze jste to tehdy zvladly,hlavne ty.Rodit bych tam tedy nechtela,ani za uplatek!!!!

02.01.2010

Tady kopiruju to, co uz bylo napsano, abych to nemusela vzdycky dal psat, tak:
-nesolim zadna jidla
-kavu piji jedine bez kofeinu a cukru
-pecivo jim jedine tmave

Ahoj, koukala jsem na tvoje míry - skvělý :) Já přes vánoce jedla jak protržená a je to bohužel znát :( Jsi dobrá, žes to takhle udržela :one:

23.11.2009

Ahoj holky, tak jsem se konecne naucila pracovat s tim programem Gimp, no malem jsem u toho prisla o nervy, ale vysledky snad stoji za to...tak zatim jen tak amatersky posilame gimpovy pozdrav :-)

Konecne umime s Gimpikem :-)
Konecne umime s Gimpikem :-)
Konecne umime s Gimpikem :-)
Konecne umime s Gimpikem :-)
Konecne umime s Gimpikem :-)

Ahojky, moc hezké, prosímtě jak v tom Gimpu vystřiháváš tu fotku, myslím tím mimčo třeba? Na to jsem vůbec nepřišla.

08.11.2009

Tak takhle nejak se ksichtankujeme uz od druheho dne po narozeni. Hlavne to spuleni pusinky nam moc jde :-D

Alexovo ksichtiky :-)
Alexovo ksichtiky :-)
Alexovo ksichtiky :-)
Alexovo ksichtiky :-)
Alexovo ksichtiky :-)
Alexovo ksichtiky :-)
05.10.2009

Ahoj holky, tak se jdu taky "pochlubit" s prubehem naseho porodu. V pondeli 31.8. mi kolem poledne zacaly bolesti...rikam si: poslicci a ignoruji je.

Porod Alexandrose

moc krasne jmeno :) At Ti ten broucek dela jen radost!
A kde v recku zijes? Ja jsem v Thessalonikach a termin mam na Vanoce...olala ;)

Ahojky,
tak aspon ty svaby jsme tady v Anglii nemeli. Ale jinak taky mazec! Kazdopadne jsem docetla do konce, gratuluju, malej je krasnej
:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka