Deníček uživatele Gasinka.

18.09.2009

Ahojte všichni! strašně dlouho jsem tady nebyla! Doma mám skoro roční holčičku,celé těhu jsem byla doma a trávila tady na těchto stránkách!

Tak tě opět tady vítame.Je super že zase tady budeš chodit.Uživej si těhulkovaní a taky krásne Vivien.Přiští tyden bych přijela se na vás podívat.pa pa sarinka a Eliška

Já jsem se vrátila z klubíku revize a ukončené těhu..tak doufám,že tu s váma vydržím až do konce a né jak minule...
Měj se krásně!Terka

o teeda mooooc gratuluju. To bude doma veselo. Nevim zda jsi to psala na FB asi mi to uniklo. Preji zravicko a stesticko. Jinak fotky z koupaku jsou supeeer

11.02.2009

Holky, plně kojím, ale chtěla jsem se zeptat, jestli bych nemohla malé zkusit dát dětský čaj!

janka.82

Ahojky, já dávám každý den od 2.týdne, ale od začátku nekojím. Malej stejně vypije maximálně 100ml denně ;)

od 2. týdne, ale jen občas (cca jednou za 14 dní a třeba jen 10-20), tak na vyzkoušení a žádnej problém, malé chutná.....fenyklový. Taky jen kojím.

03.02.2009

Ahoj holky! uteče to jako voda a budeme muset začít s příkrmama, tak by mě zajímalo od jaké firmy máte jídelní soupravu? hlavně talířek, který udrží teplotu jídla!

28.01.2009

aminky starších miminek, chtěla bych se zeptat, jak jste poznaly, že budou růst zuby? podle nálady dítěte, podle změn na dásních? kdy se ty změny objevily a jak vypadaly??

26.01.2009

Tak nám to pěkně utíká! malá už je veliká! už víc jak 14 dní bse otáčí na bříško a zpět na záda! hraje si, žvatlá, směje se! pořád se snaží sednotu!

22.01.2009

Holky, máme doma teplotu okolo 21 stupňů, může být malá (skoro 4 měsíce) jen v punčocháčích?? mám pořád strach , aby jí nebyla zima, ale to asi nebude, že? dík

Ahojky, tak my máme 7 měsíců a malému doma dávám bodýčko s dlouhým rukávem, punčocháče a na němu dám ještě ponožky a zima mu není. Ale možná máme tepleji, tak okolo těch 23 stupňů.

my máme doma 22,5 a malá má punčocháče, ponožky a tepláky a stejně má nohy studený, ale my už lezeme teda

22.01.2009

Holky, v kolik stávají vaši broučci?? Vivi se budí kolem 7 a už neusne, tak vstáváme!

adámek to měl moc dlouho tak, že se vzbudil, byl hodinku vzhůru a zase jsem ho dala spinkat.. mě to vyhovovalo, mohla jsem připravit obídek pro manžílka.. jinak vstáváme mezi půl 9. a půl 10., ale v noci se budí na kojení v jednu, ve tři, v pět a pak v osm..

janka.82

Tak my většinou spíme do půl 10. Někdy (vyjímečně) se vzbudí po 7., ale to ho nakrmím a jdeme ještě chrnět :s: A to jde spát okolo 20.hod., ale většinou se ještě v 11 hod. večer vzbudí na hodinku. Ale spíme celou noc :dance:

Ahojky Gasi :a: :a: :a: tak mě malá například dneska vstávala v šest :00: :00: :00: pro mě hrozné jinak vstáváme kolem 8-9 hodiny tak jsem si jí vzala k sobě do postele a tulila se, dala dudlíka a ona u mě ještě usnula a to je tak pokaždé, tak to taky zkus a uvidíš :one:

Radim se budí chvilku po páté a už nechce spát. Tenhle týden blbne už od půl páté :00: :00: :00: Znova usíná kolem půl devátý a spí tak dvě hodinky.

Tak můj malej se probouzí v pět, to ho ale většinou ještě překecám a spinká taky tak do sedmi, max. do půl osmý. To si ho vždycky vezmu k sobě do postele a ještě tak půl hodinky já napůl spim a malej mi povídá :) . Ale vždycky po probuzení za dvě hodiny už musí zase spinkat a pak po probuzení zase za další dvě hodiny je spinkání. Mě to i takhle vyhovuje :) , já si aspoň můžu poklidit, uvařit... myslim, že jí to asi neodnaučíš, to musí sama postupem věku.

15.01.2009

mám strach, že se mi tvoří nějak míň mlíka! Vivi vždy pila těch 10 minut a v noci chtěla jen 2x! poslední 2 týdny pije 4-8 minut, jak kdy a v noci chce co cca 2,5-3 hodiny!

souhlasím s holkama, je větší, mlíčko vypije rychleji.. áďa mi baštil i 40 minut jako miminko.. jak rostl, stačilo mu 4-5 minut.. teď má 9 měsíců pryč a kojím večer, v noci a ráno.. baští v 8 večer, vydrží do 1 - 2 h a ak už jedeme po 2 hodinách..

Klídek, to spíš už je větší a šikovnější a umí si to mléčko rychleji vytáhnout... pokud přibývá dobře a nehubne, tak bych to neřešila... naše Gabča taky teď pije kratší dobu než předtím... a roste a roste... a mléka mám dost, podle toho, jak malá roste, ale po kojení když jsem zkoušela odstříkat, tak to nejde... ale když začala zase pít, tak to teklo... tak jestli ti nehubne, tak bych si z toho hlavu nedělala...

Ahojky, nevím kolik je malé, ale když jsem odcházela z porodnice, tak si s námi sednul dětský lékař a říkal, že tak 3.-4.měsíc příchází krize, která může trvat až do půl roka. Miminko prý cucá míň a na to konto se tvoří i míň mlíčka, prý nás to nemá vystrašit a hlavně to nemáme vzdávat s kojení, protože to přejde....Hlavně trpělivost :one: ;)

In reply to by Turbounova

malá bude mít 27. 4 měsíce, tak je to asi ono! já to vzdávat nechi, začala jsem po každém kojení ještě odstříkávat, abych tu tvorbu trochu popohnala, tak snad to bude zase ok!Katka a Vivi

Neměj strach, malá taky pila 10min. a najednou max. 5min., v noci chce taky po max. 3,5hod, ve dne po 2h. Myslela jsem si, že mi končí mlíko, ale podle váhového přírůstku tomu tak není. Myslím, že tím, že rostou, tak se jejich nároky zvyšují :a\|:, tak si nelámej hlavu, dokud nekřičí hlady, je to ok. Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka