Deníček uživatele Garis

23.05.2012

Tak se vám jdu také pochlubit naším chlapečkem :)

Naše miminko ve 20+2tt

Teeeda další LPčko se sourozencem :-)
Moc gratuluji k chlapečkovi a ať dál krásně roste!
Míša a Viki

14.07.2010

Ahojky tetičky, tak Sárušce bude už za pět dní osm měsíců a děláme pokroky mílovými kroky :) Už máme obě jedničky dole a teď nám roste jednička v pravo nahoře.

Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...
Jak rosteme a co už umíme...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji :) U moře jsme byli v Nizozemí v Haagu, žijeme tu, tak to máme 15min. autem. Ale jinak když jedeme do ČR a zpátky, tak je to 1000km a buď jezdíme autem, nebo létáme letadlem. Sára už je zvyklá, poprvé jsme jeli z ČR do Haagu, když bylo malé ani né sedm týdnů. Ale samozřejmě čím je starší, tím míň toho v autě naspí a míň jí to baví, takže když se začne nudit, vymýšlím psí kusy :00: :€):

In reply to by Garis

Jee, ja v Haagu pul roku pracovala a bydlela, dokonce v Scheveningenu. Uplne se mi ted zastesklo:). Jinak teda koukam, jak mala nabrala po mlicku, to je jak ze smetany:). Jinak je krasna, moc hezke fotky. Nas maly bude mit osm mesice a taky peruje a plazi se. Ale nozky takhle nepropina.

Ahojky,teda Saruska je poradny kus zensky,maminky mlicko je asi vynikajici..malymu je neco pres 7 mesicu a s papanim to mame uplne stejne,mohl by byt prilepenej cely den na prsu:-) jinak vam to moc slusi,jste kocky:-)

In reply to by elisak

Děkujeme za pochvalu :€s€: Jo jo, Sáry je kus :///: Ale teď už se nám to přibývání na váze zpomalilo, dřív to bylo co měsíc to kilo (a to opravdu jen z kojení) a teď už naštěstí skoro nepřibírá. Tak předpokládám, že už se bude víc natahovat, než rozšiřovat :€Ss€: No mě už malá ani to prso moc nechce, respektive už nepije tak jako dřív, částečně je to určitě i zoubkamy, ale i normálně už tomu pití moc nedá.

07.06.2010

Ahojky, tak včera jsme poprvé zkusily mrkvičku a byla to tedy docela sranda...Sára se u toho tvářila, jako bych se ji rozhodla otrávit, navalovalo se jí - většinou to teda rozdýchala, ale j

První mrkvička a nové golfky =)
První mrkvička a nové golfky =)
První mrkvička a nové golfky =)
První mrkvička a nové golfky =)
První mrkvička a nové golfky =)
První mrkvička a nové golfky =)

No já koukám, jak jsou skoro všechnyLPčka už šikovní...To my ještě vůbec nesedíme, krásně se vejdeme do hluboké korby, plně kojíme, židličku nemáme ještě ani doma, na hrneček ani na nočník se neučíme, nepérujeme na kolínkách... :s: :s:
Golfky jsou krásné, taky by se mi moooc líbily, ale bohužel nejsou do terénu:( Já už mám vyhlídnutý sporťák, ale zatím je Saška přikšírovaný v korbičce, bohužel se mi začal ručičkama přitahovat a hrozilo, že vypadne:(

In reply to by Magla

Mohu tě uklidnit, že tak daleko nejsme ani my :s: Do korbičky se také vejdeme, ale Sára v ní vyvadí; také plně kojíme (teď se tedy snažím o první příkrm, ale moc nám to nejde :///: ), na kolínkách nepérujeme, na nočník ani hrneček neučíme a sami nesedíme :one: Sáře korba nevyhovovala nikdy, snad jen když byla úplně prťavá, ale už tak od dvou měsíců, jakmile byla v kočárku, tak většinou plakala...Vysvětluji si to refluxem, tím že byla na rovném, tak se jí mlíčko vracelo zpět a jí to bylo nepříjemné, ublinkávala a asi jí pálila žáha :? Tak jsem ji vozila v autosedačce a byla spokojená :€s€:

Ahojky, moc ji to v to v tech golfkach slusi. A i ta sedacka je bezvadna, taky o ni uvazuju. Jen si porad rikam, ze ten potah je takovy neprodysny a ze se v ni musi mimca desne potit. Ted jsou vedra, tak byste to urcite odhalily. Nepoti se vam zadicka?

26.05.2010

Ahojky tety, tak 19.5.

Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
Sárinka 6. měsíců
20.04.2010

Ahojky tetičky! Utíká to jako voda a naší Sárince bylo včera 5.měsíců.

5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců
5. měsíců

Ahojky, malá je fakt překrásná :qu: a fotečky jsou taky super. Nejvíc se mi líbí ta 4 od konce, jak se spolu obě smějete, ta je perfektní :one: . Stejně je to nádherné, když se ti drobečci takhle krásně smějí. Vždycky říkám, že bych mohla být sebevíc naštvaná a když se na mě Tobíšek takhle rozchechtá, všechny chmury jsou pryč :) . Je to tááák roztomilý :c: :c: :c: :a:

In reply to by Lulu 82

Děkujeme :) Jj, to je pravda, můžu být sebevíc naštvaná, ale když se na mě začne usmívat, tak vyměknu. A že se ta malá potvůrka začne smát obvzlášť, když se začnu zlobit :€s€: Njn, už teď ví jak na maminku :h: :!k:

28.02.2010

Ahojky tetičky! Už jsem tu zase dlouho nebyla...Mám teď nějak pramálo času, když nelítám kolem Sárinky, tak se učím na zkoušky.

Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna
Naše princezna

Ahojky,

tak to my jsme taky veliký. Terce jsou taky 3 měsíce a máme 6,6 kg. Taktéž paní doktorka říkala, že když kojím je to Ok. Tak oni to holky pak vyběhaj. :s:

In reply to by ola14

No tak to jsme pořád ještě větší, než vy :C]]: Jo mě také dr. říkal, že když kojím a takhle přibývá, tak je to v nejlepším pořádku. Ale musím přiznat, že takové 7-kilové miminko se docela pronese :!k: Doufám, že se to opravdu časem zpomalí, jinak bude mít v roce snad 20kg a ze mě bude rambo :00: Nevím ale, po kom to má, ani já, ani manžel nejsme postavou silní :)

tak Elinka bude mít tři měsíce zítra, minulý týden jsem ji vážila
na domácí váze a měla 7,3kg. K dr. jdeme ve čvtrtek, tak jsem zvědavá
kolik nám naváží. Když jste šli na 3měs.prohlídku, očkovali vás rovnou?
Děkuju pa
www.prckoviste.cz/elinka2009

09.01.2010

Vzhledem k tomu, že jsem měla těhotenskou cukrovku a ta se mi ke konci těhu začala zhoršovat , doktoři mě v posledním měsíci chtěli vidět téměř pořád (monitor a průtok pupečníkem)

Můj porod
Můj porod
Můj porod
Můj porod

Děkuji moc za gratulace a pochvaly :) A to jsem si říkala, jak jsem to "břídilsky" napsala, oproti jiným maminkám , tak to mě těší, že se můj "popis" líbil ;) :a:

měla jsem úplně husinu :h: Malá je kouzelná a Tobě mateřství sluší( bříško bylo taky :one: ). Mám taky těhu. cukrovku na dietě, tys byla na inzulínu? Kdy Ti porod vyvolávali? Promiň, že tak vyzvídám, ale člověk jinak možnost nemá se informovat přímo od těhulek s těh.cukr....

In reply to by michel

Děkuji moc :) Ne na inzulínu jsem naštěstí nebyla, hlavně moje těhu cukrovka se začala řešit poměrně pozdě, protože když mi na ni přišli, tak jsem se bohužel neměla možnost setkat s diabetoložkou a musela jsem se vrátit zpět do zahraničí a dietu jsem držela podle internetových stránek a když jsem se vrátila zpět do ČR, tak už bylo podle doktorů zbytečné něco podnikat, tak jsem dostala glukoměr a měla jsem se 3x týdně měřit. Při sacharidové dietě to bylo vše tak nějak v pořádku, až ke konci těhu se mi to začalo zhoršovat, tak už si mě víc hlídali. Jinak termín jsem měla 25.11. a s vyvoláváním začali 17.11., takže týden před původním TP. Mimuško naštěstí nemělo žádné anomálie typické pro "cukrovkářské" mimča, zvětšenou hlavičku, bříško, nebo tak něco...Vše bylo v nejlepším pořádku :) A nevyzvídáš, já jsem také honila informace kde se dalo, abych něco nezanedbala a vím, jak to je mnohdy obtížné ;) Když budeš chtít ještě něco vědět, klidně se zeptej :///: Přeji příjemné těhulkování a zdravé mimuško :a:

In reply to by Garis

:+^*: Já jsem teď 34tt a to mi dr. řekla, že už by se to zhoršovat nemělo, dietu držím, měřím se pořád( teď už mám jen 1x týdně celodenní profil, ale já to zkontroluju 1x děnně, když tu na mě ten glukometr tak kouká, tak pro klid duše ;) Podle sona by náš malej neměl mít žádné známky diab. fetopatie. Mám hodnoty do normy, tak doufám, že tak vydržíme do konce. Už se to krátí :h: Ještě jednou díky. Kdyby mě něco napadlo, tak zas napíšu :a:

03.11.2009

Tak konečně jsem vybrala oblečení, ve kterém pojedeme se Sárinkou z porodnice :)

Oblečení na cestu z porodnice

No máš to opravdu pěkně nachystané. Ty dupačky jsou moc roztomilý. :usmev: A koukám, že už máte konečně vybráno. Tak přeci jen nakonec Sárinka. :qu:

In reply to by jira

:+^*: No jo, nakonec to vyhrála ta Sárinka...Bylo to jediné a nejlepší jméno, na kterém jsme se s manželem shodli bez výhrad :///: Což se u jiných jmen říct nedalo :P :s: Mně se ještě hrozně moc líbila Vanessa, ale tu mi manžel zamítl, že prý Vanessa Boháčová je naprosto strašné (mně to tak strašné nepříjde :C]]: )

Děkuji za pochvalu holky, taky to byla pěkná fuška vybrat a rozhodnout se z toho množství oblečků, které mám nakoupené pro malou :qu: Už abych ji do toho mohla začít oblékat :C]]:

07.10.2009

Ahojky holky, já vím, že s tímto dotazem už tu bylo mnoho z nás a já se řadím mezi ně :\/: Jméno pro chlapečka bylo jasné hned od počátku (po tatínkovi Radek), jenže holčička je v

Děkuji moc rady a tipy, budu o tom přemýšlet a snad se s manželem konečně dohodnem na nějakém kompromisu :) Ostatně už by bylo také načase, tolik času už také nezbývá a bůh ví, kdy to příjde :|P: :°O°: Dnes jsem dala manžovi do práce seznam kalendářních jmen a zatrhla jsem ty, která se mi líbí, tak slíbil, že když bude mít chvilku volna, tak se na to podívá a popřemýšlí, tak jsem zvědavá, co vymyslí :s: :s:

budeme mi Nicol kdyz to bude holcicka:-) myslim ze je to netradycni a moc hezke jmeno,moc ji neni:-) a aji k prijmeni mi to sedi.Prvni sem chtels Natalii ale ta mi neprosla.Tak papa

Ahojky :), taky sme to řešili, ale už máme naštěstí vybráno a z matriky potvrzeno. Z jmen, co máš vybraná se mi moc líbí Nela a Nikol. Ještě mě napadla Elenka.Tak šťastný výběr!

Ty ten nápad s tou Radkou se mi zdá dobrej! ;) Ale kdybych měla vybírat z těch tvých co máš na seznámku, tak je to jasné. A ty asi tušíš co, protože víš, že budeme mít Sárunku. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka