Deníček uživatele Gábinečka

06.07.2008

Dlouho jsem tady nebyla,všechny vás zdravím a tady je pár fotek jak se máme k světu.

30.05.2008

dlouho jsem tady nebyla tak Vás chci všechny pozdravit.Nějak nestíhám je fakt že ukočírovat 4dětičky není žádná sranda hlavně když s tou nejstarší mlátí puberta jak hrom.Tak té na

Ahooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!! Moc moc Tě zdravím!!! Pozdrav všechny holčiny a nejmenší dej pusinku od tety z Pacova :-)

In reply to by Boža

Ahooooooooj Boži Zruč zdraví Pacov.Jak se máte rodinko a co holčiny a Natálka? Tak jsem si říkala že Vás v Pacově někdy přepadneme až tedy bude malý Mareček na světě a trochu prodrbeme ty nase dítka atd. Co Ty na to mamino? :s: :a: :a:

In reply to by Boža

Skvělý to jsem moc ráda tak se hlavně opatrujte pozdravuj ode mě holčiny a malé Natálce posílám pusinku a Marečkovi pohlazení na maminčin krásný a veliký pupíček.Moc Ti to sluší včera jsem viděla fotečky.Jsi krásná maminka. :one: :one: :a: :a:

09.05.2008

naší malé cácorce jsou dneska 3týdny a dostala rýmičku nevíte jestli v lékárně něco mají pro tak malá miminka nějaké kapičky?Díky moc za všechny rady.Gábinečka a Petruška Karolí

Určitě libenar. My taky měli rýmu už ve 3 týdnech a používala jsem ho :-) Jinak doktorka si malou poslechla, vzala vzorek moči, ale všechno bylo v pořádku. Poradila nám nosík opatrně čistit vatovýma tyčinkama namočenýma ve studený vodě, mírní to opuchnutí. Postýlku u hlavičky podložit, hodně větrat a nepřetápět, radši chladněji než teplo. Taky můžeš zkusit napatat mateřský mlíko do nosíku, jestli kojíš. Prý je to nejlepší lék na všechno :-) Když malý slzily očíčka, tak jsem jí tam trochu káplama a druhej den to bylo dobrý :one:

ahoj gábinečko, kup si libenar - ty můžou už úplně malinké dětičky, taky ho používáme od začátku :a:

ahojky, já dostala v porodnici nějaký vzorek kapiček, ale taky si myslim, že bys měla zajít raději k dr. Ať se na mimčo podívá a poradí ti. Držim palce, ať ji to přejde co nejdřív.

02.05.2008

jak se dneska máte a co máte v plánu?

In reply to by Boža

Ahojky Boži máme se celkem dobře jen mi připadá že nedělám nic jiného než kojím a kojím ještě pořád hledám systém jak to všechno zkloubit dohromady :s: :s: Malá je ale moc hodnoučká tak to snad nějak půjde.A co Vy? Co holčiny a malá Natálka a hlavně co Ty a malej Mareček? Pohlad za mě Marečka v bříšku a malou Natálku a ty větší holčiny pozdravuj a hlavně ty se opatruj. :one: :one: :cc): :a: :a:

Ahojky,malá dnes špatně spala,já jsem nespala od 4,jdeme na kontrolu,jsem zvědavá,kolik přibrala, a na nákup :s: A co vy?

01.05.2008

malé se udělal na jazýčku bílý povlak co na to dát? Uholčin se mi to nestalo.Díky za rady. :n: :n: :a:

GAbi,vidim to na gencianku /fialova vodicka/!! :|: :|: neboj :n: :n: ,to je celkem bezne,si myslim!!! nam poradili v porodnici vymazat v pusince genciankou dvakrat tydne preventivne,vetsinou na noc se to dela!Vim,ze to barvi,ale casem se to vypere :one: :one: !! :a: :a:

Ahojky, mě dr. doporučila ovázat malíček trochu obvazem a namočit do té fialové vodičky a trochu jazýček vytřít. Ale pokud ti malá slintá, tak pozor, dej ji starší oblečky. Měli jsme pak všechno fialové :-)

Gabčo, s tím Ti neporadím. Zaskoč k doktorce. něco vám na to dá. Ale myslím, že bývala nějaká fialová vodička. Ale už si nejsem vůbec jistá.
A jak se máte jinak, děvčata??

In reply to by Boža

Ahojky Boži akorát jsem dokoupala a nakojila a malá spinká.Máme se celkem dobře jen ještě vládne trochu zmatek no přeci jen 4děti jsou 4děti ale co ti budu povídat znáš to sama.A co jinak jak se máte? Co holčiny a Natálka a hlavně co ty a malej Mareček v bříšku? Jinak si myslím že snad nedělám nic jiného než kojím protože malá to je věčnej hladovec :s: :s: Pohlad za mě bříško kde si lebedí Mareček a Natálku a ty starší pozdravuj. :a: :a:

30.04.2008

Ahojky jmenuji se Petra Karolína a v pátek mně bude už 14 dní a moji rodiče si s focením nedaj pokoj.

:cc): :cc): :cc): No bodejť,takovou krásnou holčičku by bylo hřích nefotit :c: !!!Je moc krásná :qu: :h: :qu: :h: !!! :a: :a: :a:

30.04.2008

Musím se Vám nejdříve omluvit že Vás tak zanedbávám ale od té doby co se narodila ta naše malá princezna tak nic nestíhám.Přišla jsem Vás pozdravit než se ten můj hladovec zase vzbud

Ahojik Gabinecko tak my jsme porad jeste 2v1.Nejak se tomu nasemu mrnouskovi nechce ven :00: :s: jinak se mam docela dobre.A mimisek je hodnoucky uz moc nezlobi.A co fotecky ty sem taky musis nekdy dat :one:

In reply to by blondyna

Ahojky Blondýnko fotky jsem vložil Standa ale nějak to popletl a vložil je do mého blogu tak se když tak jukni a neboj já se polepším a nějaké tam dneska dáme zase.Jinak Ti přeji aby jsi to měla už brzy za sebou a hlevně rychle a pokud možná co bezbolestně.Mimísek asi čeká na květen ale zese budeš mít býčka nebo býčkovou já mám už doma dva beránky a obě jsou dost veliké tvrdohlavé paličky jak Adélka tak i naše nejmenší Petruška Karolína dali jsme jí nakonec dvě jména.Jinak se koukej šetřit a nabírat síly na porod a hlavně už se moc těším až se dozvím že se Ti narodilo miminko. :one: :cc): :a: :a:

In reply to by Gábinečka

ja videla ty fotecky z porodnice akorat.No tak ja kdyz do tydne neporodim tak mi budou porod vyvolavat.Coz bych teda radsi sla sama.Ale copak ja za to muzu ze ty porodni cesty nechtej jit dopredu :r: no tak nas tatik je beran pak mimi bude byk a jak jsem blizenec a trochu i beran takze skvela rodinka :s: :s: :s: No taky uz bych to rada napsala ze uz to mam davno za sebou ale budeme si jeste muset pockat :||): protoze uz me to unavuje cekat na neco co nevim kdy prijde :00:

In reply to by blondyna

Blondýnko mě to taky vyvolávali nepřišlo to samo a to díky tomu že mě začali selhávat mé ledviny.Je pravda že to není příjemný je to bolestivější ale je to rychlejší než když se to rozjede samo.Budu Ti držet moc palečky aby jsi to měla už brzy za sebou a neboj i ten porod který je vyvolaný se dá zvládnout já byla moc ráda že jsem měla Standu u sebe moc mi pomohl.Tak se opatruj a odpočívej. :one: :a: :a:

Ahojky,Alenka nám začala zlobit,ale jde to.Tak aspoň se ta tvoje malá má dobře,ne?Moc se těším,až napíšeš,mějte se krásně :c:

24.04.2008

co máte brzy termín Vy jste ještě tady? Tak šupky dupky rodit budu držet palečky aby jste bzry rozšířili řady maminek.Opatrujte se. :one: :e): :a: :a:

Ahojky Gabinecko mooooc ti gratuluji ke krasny holcicce a preji vam obema hodne stesticka a zdravicka.Vubec jsem tomu nemohla uverit ze uz ma malou u sebe.Tak to znasilneni manzela asi pomohlo co :one: No tak nam se jeste vubec nechce ja to snad uz nevydrzim a zblaznim se.Kazdej kolem me rodi a my jeste porad nic :n: a to jsem uz mela bolesti briska na stranach jo v 1 dobe porodni.

24.04.2008

jsem tady jen na skok než zase přijde čas kojení.Chtěla jsem Vás pozdravit a taky se trochu pochlubit jak ta naše princeznička je úžasná.Zítra nám bude teprve týden a Petruška spinká s

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky