Deníček uživatele Gábina

19.01.2012

Ahoj holky tak jsem byla včera na kontrole a na prvních ozvyčkách, jsem 35+5.

Ahoj Gabi tak to jsem moc rada, ze jste v poradku. A kdy ty mas presne ten termin? Teda tvuj syn taky nebyl pri porodu ten nejmensi :s: ja to znam taky jsem rodila 4 kilove ditko a proto doufam, ze ted to zas az takove nebude. Jinak ja pribrala okolo tech 12 kg. A jake mate jmena? Pridej se k nam na FB :a:

In reply to by JaninaB

Mám termín 18.2. tak mám ještě chvilku čas. No jo čtyřkyláček a do dnes není žádnej atlet. Jsou mu tři má 18kg....no ono mu pořád chutná ( to má po mě, mě taky chutná) Máme jméno nejméno, prozatím je to šiška....tak to musíme nějak rozvážit . Určitě jí to zůstane ale ne v této podobě. Takže máme Anežka, Eliška, Oldřiška, Jindřiška....A kluka máme napsáno Václav ( Vendelín), ale ona je to asi na 90% holčička takže .....
jak se přidám na facebook, máte nějaký založený pro únorčátka nebo co?

Ahojky, já jsem dneska 36+3 a dopoledne jsem byla na další kontrole. Doktor mi jen změřil bříško, vyšetřil vnitřně a mrkl na miminko, jestli tluče srdíčko. A já bych taaak chtěla vědět, kolik asi tak váží a jak je velká. To je dobrý, že ti příště doktor řekne přibližnou váhu. Asi ho příští kontrolu o to poprosím. Jinak já to s tou svojí váhou mám takové prapodivné, ale vypadá to, že jsem přibrala pouze 6 kg. A to během tohohle týdne 1 kg a před tím těch 5 kg. Tak snad ještě nabereme.
Já teda nevím, jestli se to už u nás chystá k porodu. Jsem prvorodička, takže je to pro mě všechno nové. Doktor na kontrole nic neříkal, že by něco tomu nasvědčovalo. Tvrdnutí bříška občas míváme a dnes jsem možná zažila své první posly. Teda jestli to bylo ono (takové nepříjemné bodání dole v bříšku). Ale taky to mohlo být z toho, že jsem se na oběd teda pěkně přejedla :) . Taky hezký zbytek těhulkování :a:

In reply to by Moncici26

Kdyby se něco chystalo, tak by tě určitě Dr upozornil....to se neboj. Ono tedy může přijít bez varování rovnou, to je na tom dost vzrušující že člověk neví dne ani hodiny. A teď nastává to období kdy se začne člověk zkoumat a snažit se někam zařadit různé stavy a pocity a nějak se dobrat k tomu jestli již porod začíná, nebo ne, nebo co se to zas děje.......je to bláznivé, ale krásné.
Jinak ta váha miminka je docela fajn když člověk ví z čím má počítat, u prvního mě ani nenaznačil nikdo že by mohl být 4kg a to kdybych přenášela tak má snad 5kg. Já ale přibrala s prvním 25kg, všechny jsem je teda potom schodila zpět na 62kg, ale bylo to už ke konci náročné to unosit, to ty jsi teda nepřibrala vlastně skoro nic, tak to si to přejedění k objedu můžeš dopřát.

14.01.2012

Holky přidávám jsem odkaz co jsem před chvílí objevila zde v jiné rubrice http://www.mzcr.cz/obsah/nebezpecne-vyrobky_880_3_1.html

my teda nemáme 300 ml ale 150 ml a navíc sme ji dostali přímo v porodce. Osobně si myslím že se jedná jen o tento typ takže my jsme v klidu, ale vy co je máte doma, tak bych s tím zašla zpátky do toho obchodu, třeba si vytiskla ten článek a chtěla bych vrátit peníze.

ty blaho, tak to je dobry. ja dostala jednu tu od Nuku, sice tam mam jiny obrazek, ale podle me je jinat ta sama..Je to s tim silikonem...To ji mam vyhodit??

In reply to by kolopoloa

No já to tak udělala a vyhodila.....ale teda nechtělo se mi, úplně nová, těch peněz, ale pro klid duše......... Kvůli stovce přeci nepodstoupím to že by její používáni mohlo bejt nebezpečný. Je to ale mazec, taková velká firma......

13.01.2012

Tak jsem byla sepsat v porodnici porodopis........no ale to kdo vymyslel. Musela jsem se na to objednat asi měsíc předem, objednala mě sestřička na 7 hod ráno, mám to do porodnice asi 20km. Tak jsem dorazila.... no a vlastně jsem nepochopila pro tam jsem.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak na jméno dětské Dr se mě kupříkladu vůbec neptali. Myslela jsem že ty tiskopisi jsou pro všechny stejné

Cože? Velikost bytu? :? U nás to probíhá tak že když jdeš rodit tak u příjmu si opíšou data z průkazky a udělají "výslech" - berou anamnézu. Jména a údaje o nás rodičích máme vyplněné v dotazníku který jsem dostala s průkazkou a odevzdává se u porodu. To jsem si myslela že porodopis je něco jako že řekneš co vyžaduješ u porodu, jestli chceš klistýr, epidural apod. Tos mě překvapila. :n:

Ahojky, mi rodíme až v dubnu a sepsaný porodopis už mám od čtvrtka... Také jsem musela nahlást vše - připadala jsem si spíš jak na sociálce.

16.12.2011

Ahoj holky , už jsem se dlouho neozvala, ale vždycky si čtu co je nového a koho co trápí nebo v lepším případě těší. Mě čeká ve středu poslední velký UZ ve 32tt. Nějak se nám to blíží ty termíny co?

13.10.2011

Tak přidávám také fotečku bříška...... 22tt, už je to pořádnej pupík.

Pupík

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jasně že dočkáš....myslím že než se naděješ budeš mít pupík až si budeš říkat že snad nemusel být tak velikej. To víš já měla pupík ještě před otěhotněním, tak to se to pupíkuje. Několikrát se mi stalo že mi někdo blahopřál k těhu a já nebyla.....takže co je lepší.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U nás je to obdobné...rýma, kašel ( už 4 týdn) pořád dokola. Asi si tím musí projít.

22.09.2011

Holky ahojky........dlouhé prázdniny, nějak nemám čas na počítač.

29.08.2011

Ahoj holky tak jsem se vrátila z dovolené po čechách a koukám co tady toho přibylo.

Ahojky, tak já pohyby jeste necítím..ale už jsem teda fakt zvědavá:))) je to moje první těhu, takže takový neznámo:)Takže mě fakt zajímá, jaké takové pohyby vlastně jsou a čekám, kdy ucítím ty první:))

Ahojky,
jak bylo na dovče a kde jste byli?
Já pohyby cítím stejně jako u prvního od 16.tt, teď už jsem 19.tt a tak jsou pohyby občas docela silný, říkám si, že má :e): nějakou sílu a co bude ke konci těhu :) :€O:
My zítra jedeme na genetický pohovor, sice mi vyšly testy v prvním trim. i triple negativní, ale vyšší hCG, tak jsem zvědavá, s čím zítra přijedeme :€z€: Snad vše dobré.
Tak :a: a pohlaďte :€O:

In reply to by Gábina

ahojky zdravím tě :\x: já také čekám unoráčka :) a už začínám mít pohyby a to jsem druhorodička a teprve jsem v 15 tydnu.Jsem nějaka vic citlivá asi.Také jdu na velký ultrazvuk tak jsem zvědava.Ráda bych věděla co se nám tam v bříšku schovává :) A Jinak bud v klidu mě se taky ty týdny už pletou :))

02.08.2011

Ahoj holky......tak čas plyne a již máme první nahlášené pohlaví mimíska.

26.07.2011

Tak opět nováčci..........to je dobře, jen tak dál. Holky opetrujte se a užívejte si léta a rostoucích bříšek.
Ajicek.................TP.... 1.2... ........ syn 17 měsíců

Krásně se rozrůstáme, super :-) Gabčo, koukám, že uvádíš i věk a město, doplňuji tedy za sebe - 32let, Kladno, ale psát to nemusíš, abych to neměla zas tak dlouhý :-D, děkuji, pěkný seznámek :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka