Deníček uživatele Friduška

14.08.2014

:a: ahoj spolurodičky,těhulky maminky i snažilky :€s€: 12.8. ve 22.30 se mě narodil chlapeček :cc):
Dostal jméno Štěpánek a vážil 3720g.
Porod rychlovka 4hodiny,narodil se sice o něco malinko dřív,ale má se čile k světu :dance: možná už nás zítra pustí domů...juchůůů
Ostatním přeji brzké //,klidné těhotenství,rychlé a snadné porody a hodné dětičky :h: zdravím :a:

Juchu juchu!! Mam z vas velkou radost,moc gratuluji!!! Ať Stepanek krasne roste!!! A oběma vám moc zdraví!!!! :k: :h: :q:

01.04.2014

Ahoj holky ze srpňátek i vśechny ostatní,které to zajímá :a: všechny zdravím a přikládám fotečky našeho prcka. Bylo moc prima ho vidět,máme i 20 min dvd. :dance: kdo váhá doporučuju jako pěknou památku. Když jsem s malou byla později (26tt) tak byl vidět sice plnější obličejík,ale jinak záznam stál za prd.
Takže ještě jednou všem pozdrav :a: :a: :h:

Naše mrně 20tt
Naše mrně 20tt

Friduško, malá je nádherná :€s€: nebo prcek-nevím, co je to za pohlaví, ale opravdu super - má krásné výrazné kosti :-) a hezký obličejíček. :€s€:

14.02.2014

:dance: tak to máme taky konečně za sebou :€s€: všechno vypadá dobře ,i když to bylo docela zdlouhavé. Prcek nechtěl moc spolupracovat,pak škytal tak nešel poměřit. Jen nebyly vidět prstíčky na rukou-nejspíš měl zavřené pěstičky :?
Taky říkala že v pupečníku jsou dvě cévy místo tří,tak se bude častěji kontrolovat jak roste. Prý je to docela časté. Další utz a kontrola v 16tt.

13tt a screenink za námi :))
13tt a screenink za námi :))

Ahoj, ti tatínkové jsou kouzelní, když se u toho rozněžní, že? Ten pupečník jistě bude v pořádku.
My byli ve čtvrtek a zdá se být vše OK. Prstíky jsme také nepočítali, ale nějaké tam jsou, prcek nám jednu chvíli ukázal :one:

In reply to by nani77

Z toho pupečníku mám trochu strach,snad to bude ok. Taky jsme viděli pouze paleček... Tak jsem doktorce říkala,že je fajn aspon ten palec :s: když už by ostatní nebyly.
Za 14 dní jdu znovu,tak třeba se líp ukáže. :a:
Taky gratuluju k fajn výsledkům :dance:

uuuuz 13.tt? Pane jo. Ten cas vazne leti. Tak gratuluju k dovrseni te zname hranice :-). Fotecky jsou povedeny. Prcek se ma cile k svetu, to je moc dobre. A urcite se mu bude darit i nadale.
Tak se mejte a opatrujte se :-) :a: :€O:

In reply to by Keltka

Ahooooj,však Ty se určitě taky brzo dočkáš! Já už si s miminkem toho léta taky moc neužiju :n: možná aspoň pěkné babí léto.
Myslím na Tebe ať se zadaří co nejdřív!

06.02.2014

HOLKY! Chtěla bych znát Váš názor :#o: kdy myslíte že je vhodné oznámit veřejně těhotenství. Myslím -v práci,široké rodině,sousedům na vesnici apd...
Né,že bych to vyhlašovala ampliónem :s: ale vím že stači když to řeknu dvěma lidem z těchto "skupin" a budou to vědět všechni :bulva:

:dance: no holky děkuju za rady a koukám že asi nejvíc se přikláníte po tom screaninku. To bude za tyden tak ještě vydržím. Sousedy vydržím určitě.... Spíš nevím co s tou školkou :? Děcka se ptají,rodiče taky a kolegyně jsou drbny tak to asi brzy rozkecaji- nebo už se stalo :s:
Zatím jsem řekla kolegyni ve třídě ať jim říká,že mám dovolenou. Ale budu se muset smířit s tím,že při takové práci jde moje soukromí stranou.
Tchánovce poprosím ať to v sobě před zbytkem rodiny ještě aspoň 14 dní udrží :h: .. Vím že budou moc šťastní tak to snad zvládnou :)

14.01.2014

...místo nás?? V říjnu jsme si s manželem výhodně zaplatili hory na Slovensku, ale mě bohužel nechtějí pustit z práce :( pracuji ve školství a vypadly teď dvě nemocné kolegyně, tak nedostanu dovolenou.
Máme zaplacenou zálohu 3000 a ta by propadla.myslim že cena je vyhodná a pokud se může někdo sbalit kdykoli tak se rozhodně vyplatí.

20.12.2013

Ahoj všem,
Musím se veřjně pochlubit něčím co jsem dnes ráno objevila :dance: po půl roce snažení od revize se na nás zase usmálo štěstí.
Překvapení je o to větší,že bohužel revizí se mi velice zkrátil cyklus-cca 20 dní a pouze jednou za těch 6 měsíců díky utrogestanu trval 27 dní. Poté i s utrošem opet 20 :00:

Ježíšek

gratuluju, je to super !!! :dance: :dance: :dance: :€s€: :€s€: :€s€: :€s€: posílám spoustu štěstí !!! :h: :h: :h: :h: :a: :a: :a:

Holčičky :( :( tak testy mě vubec nesílí, mám hrozný nervy že to bylo jen biocemické a ms brzy přijde opožděně. Zkusím testy ještě 24.12. A ty rozhodnou :00:
A to jsem se obávala až 7tt jestli bude :h: ... Možná to skončí dřív než začalo

In reply to by mrejmon

Tatinkovi jsem to musela vybalit jestě před vánoci, protože věděl že to mám dostat a došlo by mu to samo. Nikdy nemám zpoždění, spíš naopak. Ale i tak to byl pro oba ten nejhezčí dárek. Hlavně aby bylo všechno v pořádku :h:
Děkuju

05.10.2013

Ahoj holky,moc bych chtela čist vaše zkušenosti :) tak prosím o jakoukoli radu.
V červnu jsem prodělala revizi po ZT.prvni porevizni MS prišla po 35 dnech a od té doby mam cyklus po 20dnech. :n: nevím jak se přesně počítá když první tři dny špiním-pak teprve krev. Začátek ms je už to špiňení?nebo až krev? :?

Ahoj, já to měla také tak, jak píšeš. Před rokem jsem měla také zamlklé těh. /9tt/. První dvě MS po revizi, mimichodem jsem ji musela podstoupit dvakrát, přišly v termínu asi po 28 dnech, zkrátka tak, jak měly. No a pak se to začalo kazit. MS už po 23 dnech, někdy i po 18 dnech. Hrůza. doktor na to nic, prý to chce čas. Zkrátim to. 9 měsíců jsme se snažili o mimi, vůbec se nedařilo. Byla jsem z toho nešťastná a už jsem to vzdávala. Pořád jsem na to myslela, nedokázala jsem vypnout. Začala jsem brát antikoncepci, táák se mi ulevilo, ale...po 5ti dnech užívání antikonc. jsem si řekla, že to ještě zkusíme. A co myslíš....už jsem to nedostala. Sama tomu ještě nemůžu uvěřit. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a mimi tam opravdu je. Za tři týdny znova ultrazvuk, to už by mělo být i srdíčko. Jinak doktor si nemyslí, že bych otěhotněla díky přerušení antikoncepce, ale je to hlavně psychikou. Pravdou je, když jsem brala antikonc. tak se mi fakt psychicky ulevilo, už jsem na to tak nemyslela. Je to fakt důležitý.

In reply to by Filipi

Ahoj,no mluviš mě z duše.jsem z celeho otěhotňovaní už za toho pul roku unavená až znechucená.
Uplně cítím jak se ti muselo ulevit s nasazenim antiny :///: zitra budu volat doktorovi,ale asi mě taky moc neřekne.
Tobě přeju ať se to tentokrát vyviji uplně bez problémů :a: a krásné :h: :q:

Proto aby si otěhotněla musíš byt hlavně v klidu nestresuj se z toho, že to nevychází (jinak mužeš přijít o oplodněné vajíčko hned při první menstruaci po oplodnění a ani si toho nevšimneš ... což bývá nejčastější problém při pokusech o otěhotnění, který je způsobený stresem z nezdaru...)

ideální je pokud bude s partnerem :sex: ob den od konce ms opet do jejího zacátku, ale musite mit chut ... proste budte v pohode netlačte se dotoho, duševní pohoda je nejdůležitější, pokud nebudeš v pohodě tělo může oplodněné vajíčko odmítat...

In reply to by Pethruska

Asi to bude taky jeden z problémů :O čím dýl se to táhne,tím víc jsem nervózní.je mě už 38a tlačí mě taky čas.když ono je to tak těžky na to nemyslet :00: :s: ...jinak manžel si to užívá plnými doušky :sex: tomu to čekání tolik nevadí :s: :a:
Zkusím to trochu zahánět z mysli :€s€:

In reply to by Friduška

určite.. moc se tím nezatezuj a spis si obcas vymysli prijemny program s partnerem (u nás to bylo jet na večeři a pak trávit u kina... domu jsme prijeli kolem 11 vecer pak :sex: a povedlo se to rychle :-)) ty krásné chvíle tomu předcházející jsou vážně důležité, protže když si psychicky v pohodě všechno jde líp :-) a neboj ono se to určitě podaří :€O: :€s€:

18.07.2013

Ahoj vsechny děvčata :a: zitra to budou 4tydny od revize po zamlklem těhu :(
Jeste nikdy jsem nevyhlizela MS tak zbesile jako ted,ale zatim nic ://:

v obou případech jsem ms měla 6 týdnů po revizi. Po té první jsme si dali 3 měsíce pauzu a za další 3 jsem byla znovu těhotná. Po té druhé jsme měli půlroční pauzu a otěhotnění opět trvalo 3 měsíce.

Mi v nemocnici řekli, že za 3 měsíce. Revize kolem 11 tt. Docela dlouho jsem špinila. Otěhotněla jsem za půl roku a mimi čekám v srpnu. Zkoušeli jsme po 3 měsících. Těhu je teď úplně bez komplikací, a to mám doma pořádný zápřah. Držím palce.

Já měla první MS po revizi 6 týdnů a pak jsem hned otěhotněla. Názor doktorů se liší kdy otěhotnět...někdo radí hned jiný chtějí dodržovat i půl roku. Můj mi radil půl roku neotěhotnět a když jsem přišla po 2 měsících, že jsem těhu ani nic nenamítal. Teď jsem v 19tt, tak snad vše dobře dopadne

In reply to by Friduška

Každopádně to chce vypustit, takový ten pocit teď to musí klapnout, jinak budu hrozně nešťastná...při těhu před revizí (jestli se těm cca 2 týdnům od oplodnění dá tak říkat) jsem to hrozně řešila. Myslela jsem si, že pokud neotěhotním okamžitě, tak tím pro mě vše končí a po revizi jsem si řekla, že se tím prostě zabývat nebudu a bylo to hned :-))). Tak držím palečky aby co nejdříve bylo na utz :h: :a:

20.06.2013

Tak jsem se včera u doktora dozvěděla,že zarodeček místo aby rostl,tak se zmenšil. :( tak mě napsal žadanku na revizi a jdu zitra ráno.plakala jsem minuly tyden,tak teď už jen krčím rameny. :n:

Dnes jsem byla , u doktora a řekl že po zaniklém těhotenství je vše v pořádku co se týče vnitřku mě ale psychicky to tak není bolí mě to moc , mimi jsem si přála moc ,,,

ahj všem snažilkám, tahle vzkušenost co se stala my dost vzala moc sem veřila že miminko je v pořadku , ale bohužel sem měla infekci v moči, a plod to poškodilo muselo se miminko dát pryč , bolí top nemužu se stím vyrovnat , chci tím říct že cítím z ostatnímy co se jim to stalo

Moc děkuju za slova podpory :h: hned se citím líp :€s€: :€s€: ... Tak snad ten konec bude znamenat brzo nový začátek! :a:

To je mi líto. Já jsem měla po dvou úspěšných těhu zamlké, nebo něco na takového. Embrio se přestalo vyvíjet a kolem 11 tt jsem šla na revizi,(vypadá to, že od jsem od té moji malé chytla 6 nemoc). Revizi jsem měla v létě. V zimě jsem otěhotněla znovu a teď čekáme srpňátko a bez nějakých komplikací roste, jako z vody. Doporočuje se počkat 3 měsíce po revizi. Samotný zákrok mi nepřišel nějaký strašný, prospala jsem to, a pak se chvíli počkalo a jela jsem domu. Ale já jsem byla v pohodě, protože mám už dvě princezny. Měla jsem ještě jedno těhu, první. ale to jsem byla úplně na začátku, asi nějaký 6tt. To jsem pak šla k doktorovi na kontrolu, v termínu kdy jsem měla jít potvrdit těhu. Už tam nic nebylo a na revizi jsem nemusela.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka