Deníček uživatele foxi1

21.01.2009

Přeji krásný den...kdo potřebuje radu ohledně hubnutí, ať nakoukne :///:

Ahoj já teď narazil na jednom slevovém serveru, konkrétně na hyperslevy na hubnutí pomocí kavitace. Uvažuji, že bych to manželce pořídil, ale moc nevím zda-li je to účinné nebo ne. Nemáte s tím zkušenosti? :-)

Teda klobouk dolů, já bych na týhle stravě asi umřela hlady :s: . Sice to jak píšeš není nejvhodnější způsob hubnutí, ale myslim si, že pro holku, která potřebuje dát dolů 30kg je to lákavý, protože výsledek se dostaví celkem rychle. Držim palečky, aby ses vyvarovala jojo efektu :)

Tak já ted držím jednu dietu, která je na 14 dní,držím ji sedmý den a mám 3kila dole,sem tlustoch a tlustým to ubývá rychleji. začínala jsem na 103kg a ted už mám po ránu váhu na 99. Jím přesně po třech hodinách a myslím si, že když tělo každé tři hodiny něco dostane, i když málo,že by si žádný tuky ukládat nemuselo.Budu to tak dělat a snad se mi 30 kg podaří dát dolů.čtvrtý den jsem měla velkej hlad, ale pak už to bylo v pohodě.věřím,že to dokážu. aspon 20 do června.

18.01.2009

Ahojky, přeji všem krásný den.

Tak tomu říkám paráda :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: Já taky začala trošku hubnout,ale přestala jsem jen jíst bílé pečivo a sladkosti. Mám dole 2 kilka a ještě aspoň 4 mě čekají. ;) :a:

Tééda, vypadáš úžasně! :one: Můžu se zeptat, kolik teď měříš a vážíš? Taky se sažím hubnout, ale když vidím tebe, tak se můžu jít zahrabat... :00: :-)

No ty brďo jsi borec!!! Já se také dala do diety, váha mi ukázala 88 kg. Už mám po 14-ti dnech 5 kg dole, je pravda, že to prostě jde, když se chce! A s tím hladem je to jak píšeš!!!! První týden jsme hladila párek, jaký jsem měla hlad a teď už se spíš musím hlídat, abych něco jedla. Vypustila jsme úplně přílohy, pečivo, tuky a jím také hodně zeleninu, ovoce a vše vařené pouze na vodě!!!! A jezdím na rotopedu!!! No až uvidím takový výsledek jako máš Ty!!!!!! Tak se taky sem vložím, jsi opravdu borec, moc ti to přeju!!!!!!! :qu: :qu: :qu:

teda závidím!!!! :one: a peěkně mě motiveješ :one: jdu so toho. Mám 90 kg a musím to schodit abych byla taková kočka jako jseš ty :h:

Teda Foxi, super :one: A Simonka je kouzelná...moc Vám to sluší.....mě už chybí jen 1kg :dance: A dietu nedržím a ani necvičím :n:

15.01.2009

Tak já nevím jestli se mám smát nebo brečet, už mi nějaký 2 týdny vynechala MS,a protože jsem předtím byla u doktora, ten mi dal prášky na úpravu cyklu a vše bylo ok, tak mi to teď p

No tak nevím jestli ti mám gratulovat nebo nee :00: Každopádně je to náhoda jako blázen, tak ať ti to dopadne co nejlíp :)

Ahojky. Tak to ti držím všechny čtyři, abys těhu nebyla. Já si ďála test když bylo Adéle 6 měsíců a málem jsem se počůrala štěstím, když tam byla jen jedna čárka :00: Mít dvě těti takhle po sobě... :no: Já chci druhý tak nejdřív za 2 roky, až bude Áďa chodit do školky, abych si mohla 'užít' ty těhotenský nevolnosti :sick:

12.01.2009

Hezký podvečer,musím vám sem dát jedny fotečky Simonky, u kterých jsem se hrozně nasmála.

foxi, to jsou úúúúúúúúžasný fotečky :qu: :qu: :qu: úplně slyším, jak u toho Simonka funí :c: no nádhera :h: jinak v 10 měsících malá snídala mlíko, na svačinku jedla bílou Activii, pak obídek, většinou kupovaný příkrm, odpoledne mlíko a přesnídávka a sem tam dětskou sušenku a na večeři kaši. Občas jsem jí dala do ruky kousek chleba nebo rohlík a ona si ho sama ožužlávala ;)

:qu: :qu: :qu: to je skvělí :c: :c: :c: je moc krásná :one: Já tomu našemu }:) ty zoubky nevyfotím ani za boha nechce je ukázat :00: Já mu taky dávám chleba i rohlík :hu: moc mu šmakuje 15 je mu 10 měsíců. Já mu to lámu na kousíčky a dávám do pusinky nebo si bere sám ty kousíčky :00: když si sám kousne tak má taky velkej kus a dáví se mi s tím takže já mu to dávám radši takhle tak to zkus ;) už jsem m zkoušela i Lučinu a taky mu moc chutná, jinak jsme pořád na zelenině s masíčkem ;)

12.01.2009

Dlouho jsem uvažovala jestli to sem mám psát, je to přece jen soukromá věc a tady nevím kdo všechno si to přečte, ale nakonec jsem se rozhodla že to sem písnu, protože mě to opravdu hodn

Ahojík Foxi, to je dobře, že ses vypsala, alespoň se ti trošičku ulevilo. Chápu tvoje pocity a rozumím ti...Já jsem taky ten typ ženský...nejdřív svatba a pak děti. V tomhle jsem prostě, jak ze staré školy, ale pro mě je svazek nejen jakousi jistotou, ale hlavně důkazem, že mě má moje druhá polovička opravdu ráda ;) ALE jestli ti můžu poradit, CHLAP SE NEMÁ DO NIČEHO NUTIT. Určitě jsou mezi muži i výjimky, ale většina z nich opravdu potřebuje prostor pro vlastní rozhodnutí. A kromě toho, muži spíš raději dobývají než jsou dobývány. Na tvém místě bych teď změnila taktiku, udělej se vzácnou, přestaň o svatbě mluvit a nech ho, ať se k tomu dopracuje sám ;) Hodně štěstí :k:

Foxi, nejdřív ti napíšu, že se teda zachoval hnusně, všechno se dá říct mnohem přijatelněji a hlavně bez urážek... když chlap uráží ženskou, tak má asi sám máslo na hlavě a malé sebevědomí, a potřebuje si něco dokázat... a já osobně bych už po svých zkušenostech asi přestala stát o to, si takového chlapa vzít...
Na druhou stranu ale zase může být ten "nátlak" z tvé strany pro něho tak strašný, bojí se toho závazku, když slyší, že ty jsi obětovala všechno, svobodu, práci, chodit mezi lidi, mít dítě... já bych se taky zalekla, kdyby mi můj chlap řekl, že se musíme vzít, a tím přijít o tohle všechno... ze všeho nejvíc se chlapi bojí ztráty svobody... a myslím si, že tím, že spolu žijete a máte dítě, ses ničeho, co píšeš, přece nemusela vzdát... vztah přece není o tom, že když máš dítě, tak musíš automaticky přestat dělat všechno, na co jsi byla zvyklá, přestat se stýkat s přáteli a jen sedět doma a lítat v kuchyni... mezi lidi přece můžete chodit i s dítětem, na výlety a podobné akce taky, jde to i s mnohem menším mrňouskem a je to fajn, té práce bych zas tolik nelitovala, myslím, že kolem dítěte je taky dost práce a až bude větší, budeš do práce chodit zas a ještě ráda vzpomínat na dobu na mateřské... když má ve vztahu jeden pocit, že se obětoval příliš a druhý že nic za to nedává, tak tam něco skřípe, ale kroužek na prstu to neovlivní... a kromě šance na vdovský důchod ti snad ani jinou výhodu nedává... v životě máš jen jedinou jistotu a to je ta, že nikdy nemáš nic jistého, snad kromě smrti, ta si jednou přijde pro všechny z nás...

je to hnusnej sobec..budu ti drzet pesti, at to s teboua malou dobre dopadne..neboj, urcite se to spravi..

To je mi lito,ale je fakt pravda,ze chlapi nesnasi,kdyz jsou do neceho tlaceni.zvlast svatba....muj chlap mi to rekl primo na rovinu, netlac na me,jinak se budu sprajcovat,tak jsem o svatbe pres rok nemluvili no a pak se konecne rozhoupal...tak zkus jak se rika netlacit na pilu, a mozna by bylo fajn si zmenit aspon to trvale bydliste,at jste aspon druh,druzka,uz kvuli male,kdyby se nedej boze neco stalo.

je mi to líto, ale vím, co prožíváš...jsem vdaná podruhé, a ani jeden jsem se znovu brát nechtěli, zhruba po 4 letech to ale na mě "přišlo", ale on nechtěl, nebyl tak zásadně proti, ale nechtěl , až někdy................... Neměl žádný důvod, ničím neargumentoval, jen prostě ne... Tak jsem to vzdala a ejhle ....jsem vdaná,oni na to musí přijít sami, jak už psaly holky, nechtějí být do ničeho tlačeni... Pokud je tak tvrdohlavý a i tak trochu zlý, asi s ním nehneš... Ještě se zeptám-po kom má příjmení malé??? Mému se to asi rozleželo, když jsme začali plánovat mimčo a já mu jasně řekla, že se bude jmenovat po mě. Možná takový menší nátlak, ale nijak jsem to nerozebírala,prostě jen oznámila a do 1/4roku jsem měla zásnubní prstýnek a do roka byla svatba. Hodně štěstí a hlavu vzhůru.

09.01.2009

Ahoj, máte některá z Vás emailovou schránku na atlasu?

mě to píše přesně co tobě...nechápu to..nic špatného tam nepíši a ani mi tam nic špatného nechodí...že by se do toho někdo naboural????ale štve mě to...potřebuji psát maily a nemůžu

In reply to by elimon

Mně už to blbne asi týden, nechtělo mě to tam pouštět, pořád mě to házelo na "editaci profilu" že jsem z toho byla fakt vzteklá a dneska tohle, když to píše i tobě tak mají třeba nějakou chybu oni. Jinak si to nedokážu vysvětlit.

02.01.2009

Přeji krásný den, tak po svátcích se jdu opět pochlubit fotečkama, šestou nemoc jsem přečkaly a ihned po ní chytly rýmu jako blázen, takže teď vesele odsáváme přes vysavač s tak ne

malá je skvělá :c: taky si užívám, že je manža s námi, týden marodil a pak dva týdny dovču + svátky.. taky mi to bude chybět.. když potřebuju nebo chci, dám mu adámka a kluci se zabaví :-)

22.12.2008

Tak právě jsme přišly od doktorky, prý máme zřejmě šestou nemoc.....Nějak moc o ní nic nevím. Máte některá zkušenosti? Co to vlastně je?

šestá nemoc postihuje kojence do jednoho roku. Začíná vysokou horečkou, která trvá tři až pět dnů. Mimo horečky na dítěti lékař nic nenajde. Po třech až pěti dnech horečka prudce klesne a objeví se vyrážka, která připomíná nejspíše spálu nebo zarděnky.

In reply to by ivkahof

Tak něco podobného teď máme my. Malá měla čtyři dny teploty a teď je sem tm mírně flekatá. Dr. řekla, že mimo teploty na ní nic nenašla a máme se ozvat kdyby to pokračovalo. Berou se na tu vyrážku nějaké léky?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka