Deníček uživatele flaxinda

21.05.2013

Tak se vám holky musím pochlubit s těma mýma cácorkama :) Eminka a Anička

Naše holčičky! :) 14.5.2010 a 11.5.2013
10.05.2013

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, už jsem psala níže o tý hlenový zátce, ale jakpak dlouho vám odcházela?

ze mě vypadla jak špunt vcelku, zrovna jsem seděla ve vaně a najednou koukám, že kolem mě plave medúza :? :///:

Ivettta

:a: Ahoj
je to normální! mě odcházela hlenová zátka od 36tt. Nejdřív takové žluté hleny bez krve a pak těsně před porodem docela velký kus ale taky bez krve a rodila jsem 38+2. Takže odchod zátky nemusí ještě nic znamenat ;) ale znám holky co jim odešel kus zátky s krví a ten den jeli rodit :00: tak se držte :h:

09.05.2013

Ahoj holky, jakpak se vám daří, jak vám je v posledních dnech-týdnech?

Sice nepatřím do květnátek..ale už do narozených dubnátek... tak mě začla odcházet hlenová zátka 4-5dní před porodem... a v den porodu mi ráno praskla plod.voda a večer byl malej na světě :) takže za mě tak :)

In reply to by flaxinda

Jak říkám cca 5dní před porodem začla poprvé odcházet... bylo to třeba 3x za den ze mě vyšel takovej hustej hlen bezbarvej... až v den porodu ze mě šel i s krví... ale každá to má jinak... někomu to odchází až v den porodu.. někomu nějaký týden před porodem atd. tohle pouze značí, že se to blíží, ale za jak dlouho to bude ti nikdo neřekne... :dance:

06.05.2013

Ahoj holky..

nevím,prostě silné poslíky nejspíš :///: jestli máš strach,tak si sjed na ontrolu,ale jrestli mimčo normálně cítíš,tak bych to neřešila :///:

In reply to by lucininenka

no jo, ale takhle silný poslíky? poslíky jsou přece jen tvrdnutí břicha ne? ale ne střílení ze zad, do nohou, tlak na spodek tak, že jsem se kroutila bolestí? na kontrolu právě nechci, už jsem kvůli tomu byla jednou přes noc v nemocnici, dr řikala, že to kontrakce jsou a čekala co dál a ono se to zase zastavilo, ale to nebylo takhle moc silné.. nechci bejt za blbku, ale tohle fakt je moc..

In reply to by flaxinda

ne poslíky jsou kontrakce,jen prostě ustanou :///: kamarádka byla takhle asi čtyřikrát v porodnici-že rodí a vždy to byly posly :///: já je neměla ani u jednoho,tak to nedokážu odhadnout,jak až moc silné mohou být :///: ale říkala,že hodně :s: :s:

In reply to by lucininenka

se z toho už poseru fakt, poslíky mám normálně, tak jestli tohle jsou poslíky a budu je mít teď furt, tak si jdu hodit, páč to se nedá vydržet.. u porodu v klidu, to aspoň vim, že za pár hodin bude výsledek, ale tohle je dost..fakt mi přijde, že je něco špatně, buď to zastavim já, nebo miminko :r: už jsem úplně vzteklá z toho :D tak se omlouvám

In reply to by flaxinda

porod se nedá zastavit ;) teda jako jo,že dál nepostupuje,ale ne,že se miminku nebo tělu nechce a tak se to zastaví a normálně funguješ :///: chápu,že jsi vzteklá,alew prý ty,co mjí poslíky pak mají rychlejší a snadnější porod,protože tělo už to zná... prostě porodní cesty se přpravují,s tím ni neuděláš :( když to začne,zkus si dát teplou sprchu-pokuď je to porod,tak se to nezastaví,naopak teplá voda to trošku popožene-intervaly se začnou zkracovat a zčnou být intenzivnější a pokuď jsou to posly,tak se to zmírní nebo úplně zastaví... samozřejmě je možné,že to budeš mít každý den až do porodu, nebo jen občas a nebo že už zítra se to nezastaví a porodíš :) tohle prostě neodhadneš...

27.04.2013

Ahoj holky, tak máme za sebou první noc v nemocnici, naštěstí jen jednu a jsem doma. Ta naše hérečka chtěla ven, začínal se rozjíždět porod, ale rozmyslela si to a jsem pořád 2v1.. já se picnu..

In reply to by Monina

no nějak to tam na mě dopadlo, asi mi to došlo, že už je fakt finále :D ale jsem ráda, že jsem doma, strašně se mi stýskalo po tý mojí berušce, to nevim jak tam zvládnu ty tři-čtyři dny.. :( Jinak strašně moc gratuluju k Šárince - mé jmenovkyni :) také bych jí dala tohle jméno, ale máme v rodině Šárek už dost :D a hlavně, že je kočička zdravá!! :)

In reply to by flaxinda

Ono se to dá docela přežít, po Péťovi se mi stýská, ale užívám si poslední dny klidu, jelikož doma nastane honička. včera se byl na Šárku podívat, docela se mu líbila, ale úplně snadné to doma nebude.

Jinak děkuji za gratulaci, je moc krásná.

In reply to by Monina

to jo, asi to chce co nejvíc v té porodnici zatím odpočívat že? doma to bude nářez, aspoň než se sladí harmonogram obou dětí..nebo se v tom alespoň naučíme chodit :D já vůbec netuším co se děje, už dva-tři dny vůbec nemam chuť k jídlu, včera ze me odešel takový sliz, gelovitý-rosolovitý chuchvalec, ale bez krve..čirý s nažloutlým něčím a tak já nevím, jestli je to ta hlenová zátka, nebo jestli to bylo manželovo ehm sperma.. protože den předem jsme měli :sex: už jsem z toho nešťastná, asi se moc pozoruju, ale u malé ač vyvolávaný porod, byl fofr a věčně tu bývám s malou sama, tak se bojím, aby se vše stihlo..asi fakt blázním :(

22.04.2013

Ahoj holky, jsem ve 37. týdnu, poslíčky mám už asi od 30.

poslíčci, kontrakce, vsugerování? :D

In reply to by En11

Ahoj, no já měla naprosto, ale naprosto úplně to samé!! :-) Taky jsem si myslela, že jedem a ono to pak polevilo :00: to mi povídej, já měla první porod sice fofr, ale nahnáno mám taky, pořád o tom přemýšlím a vzpomínám...budou to za 3 týdny, 3 roky a na jednu stranu je to jako včera a na druhou to už ani není pravda :D Každopádně tentokrát nechci vyvolávat...u malé to bylo kvůli tlaku :( ale 3 dny po termínu. Tak uvidíme, uvidíme :D Držím nám palce :one:

ahoj, přesně takto jsem se cítila o velikonocich, bolesti trvali dva dny a teď mám klid, prakticky žádné bolesti nemám, jsem 37+2

ahoj, přesně takto jsem se cítila o velikonocich, bolesti trvali dva dny a teď mám klid, prakticky žádné bolesti nemám, jsem 37+2

19.04.2013

Ahoj holky, dnes jsem byla u dr. a v prukazce mam napsano uz CS3, ja jako uz zkusena matka, bych mela vedet o co jde, ale u male jsem mela az do porodu, nez mi ji vyvolali CS0..

tak když už je to tak, tak bych tomu mohla nějak pomoci ne? :D i když čas ještě je...jen kdybych nezačla zas natýkat jako u malé :(

CS = Cervix score, tzn. stav děložního čípku.
V podstatě tedy označuje, jak moc jsi "otevřená".
:a:

29.03.2013

Ahoj holky, já už toho mám dost, tak jsem se chtěla poptat co to je. Předěláváme domeček a zítra se už stěhujeme, lítání šílené, do toho jsme s malou nachcípané jak něco..ale dobrý..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to já vím že jo..už mám jeden porod za sebou, ale proč je mi tak strašně zle? :( malou mi vyvolali kvůli tlaku..ale takhle zle mi teda nebylo

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já vím, ale mě do teď nic nebylo.. no řekla, prý jestli je to žlučník, tak mam jít na chirurgii a co by mi tam asi tak řekli, když nic nemůžu! Max dietu, kterou ani držet nemusim, protože když snim cokoliv mastnějšího, pálivějšího nebo toho víc, tak je mi zle jak... už mě to štve, do teďka jsem nemela vůbec zadny problemy proste nic, brisko maly..vse ok.. ale tohle je k zblazneni, jeste do toho prujem ..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no asi si tam po neděli skočim..protože tohle fakt neni normální

26.03.2013

Ahoj holky, chtěla jsem se zepat na vaše zkušenosti s chůvičkama? My měli na malou videochůvičku, ale po pár měsících ztratila obraz, nechytala signál nic..tak jakou byste doporučovaly?

Ahoj, my máme Philips Avent SCD 480/00. Máme je asi 2 a půl roku a nikdy nebyl žádný problém. Dvě kamarádky mají stejnou značku a taky bez problémů. Tehdy stály asi 1.600,-.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka