Deníček uživatele fiona

09.02.2013

Dnes má naš beruška 8. měsíců:-) . A já na ní koukám a nemůžu uvěřit, že je to krásné malinké, voňavé a heboučké stvoření s námi. Už má 3 zoubky a umí paci, paci/dřiv jen nohama:-) /.

8.měsíc:-)
8.měsíc:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji Moni :k: . Je faj potkat tady někoho známého ;) :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji Moni :k: . Je faj potkat tady někoho známého ;) :h:

02.01.2013

Všechno nej...v Novém roce vám všem přejeme. Ať jsou vaše mrňata šťastné každý den a vy s nimi ;) :a:

Zdravíme všechny po dlouhé době

Evidentně si malou užíváte, jen tak dál :one: I vám všechno nejlepší v novém roce a ať jste pořád tak šťastní jako teď.

24.10.2012

Nase mala princezna:-) . Mame za sebou ockovani Synflor. a pneumok. A hned na to :-) zanet str.ucha a alerg. :n: na antibiotika. Uz je bez horecek a zase je to nas smisek :s:

Prvni nemoc za nami
Prvni nemoc za nami
Prvni nemoc za nami

In reply to by fiona

My začali chodit do školky, druhé se nedaří, ale jinak-adopce to jistí ;-) Jo a dneska jedeme zjišťovat info ohledně pozemku-jediný, co se zatím rýsuje, tak třeba se bude na jaře stavět :-) Pokud půjde vše dobře... děkuju za optání :a:

22.10.2012

Dlouho jsem tady nebyla, ale nakukovala jsem:-) . Dnes jsem, ale chtela ukazat nas darecek. Jmenuje se Lucinka a je nase.

Nase prekvapeni :-)
Nase prekvapeni :-)

Holky, hrozne moc vam dekuji:-) . Jsem moc rada, ze jste si na mne vzpomely :-) . A ze jste se ukazaly:-) . Dejte pusu za mne vasim brouckum. My si malou neskutecne uzivame :-) , je to slunicko.

Ahoj,uz jsem sem tak rok nic nepsala,jen obcas nakouknu.Ale tebe si pamatuju a narazila jsem na tenhle prispevek a uplne se mi chce brecet stestim...za tebe,za tu malou,ze bude mit milujici rodinu a za to,ze existuji takovy uzasny lidi,jako vy!!

30.05.2011

Tak dnes se rozhodlo, že je to mimoděložní. Hcg se zvedlo, ale není ani to dvojnásobek. Za hodinu jedu na sál, vezmou mi vejcovod. Takže moje šance přirozeně otěhotnět, tímto končí.

Ahojky, to je mi moc a moc líto :r: Věřila jsem, že to dobře dopadne :h: Držím Ti-Vám pěstičky, ať se brzy dočkáte vytouženého :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mimoděložní na 99% vidět není. U mě teda bylo, ale všichni na mě koukali jak na exota, že jsem vyjímka a o to byli opatrnější (trápili mě dva dny hladem kvůli krvi, UTZ, atd.-dr. chtěli mít jistotu, ýe nejde o mezimenstruační cystu)

In reply to by Paulette

Tak to nesouhlasím mě ho viděli i já ho viděla ve vejcovodu byl to už 6tt. A to první mi muselli vyoperovat byla jsem skoro ve 4 měsíci, když to zjistili, ale měla jsem to vdutině břišní, tak menstrulace normalně byla, tak mi ani nenapadlo že jsem těhu až když jsem začala strašně chudnout a kolabovat.Tak se hledala příčina. A on mimouš byl zachycený placentou za tlusté střevo, lékaři se divili že jsem ještě naživu a kdybych se to zjistilo o týden později, tak my placenta rozežrala střevo a byl by konec obou. :a:

Holky moje, moc vám děkuji za podporu. Hrozně moc mi to pomohlo, že jsem se o tom mohla s někým podělit. Přeji vám, aby se vám nic podobného nestávalo. Pohlaďte bříška, dejte maloškům pusu na čelíčko a snažilkám moc držím pěsti, ať to výjde s krásným koncem. Na některé z vás jsem si tak zvykla, že sem určitě někdy skočím kouknout jak jste na tom. Ještě nevím jestli do IVF půjdeme. Manžel jak mně viděl po narkóze, tak by byl radši pro adopci. Tak se ještě uvidi...Chce to čas. Ještě jednou všem děkuji :k: :h: :a:

27.05.2011

Ahojky, tak dnes příznivé zprávy. Hcg 980 :) a na ultrazvuku v děloze projasnění ;) . V pravo viděl něco prý jako žloutek, ale to ho nezajímalo.

ahoj.Připomíná mi to mou situaci,když jsem po krvácení jela do nemocnice na zákrok při podezření na mimoděložní těhu a za týden jsem jela domů s tím,že jsem normálně těhotná a dneska mám doma skoro ročního chlapečka!Tak držím palce,určitě to bude dobrýýýý :one:

očko držím palce, ať se z projasnění vyklube miminko :-) a očekávám netrpělivě další dobré zprávy!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já mám štěstí ,že můj gynekolog je jaký je ,bo jsem si jistá ,že jinej by se se mnou nebabral a mazala bych do nemocnice , nemlěa jsem žádné bolesti a v krvi hcg rostlo tak tomu nechal volný průběh a jak jsem dneska koukala tak 10.3 na uz byla vidět malá amniální dutina ,pak 22.3 něco ale nějak se nevědělo co :-) osobně vidím šmouhu a 31.3 mimi 3.99mm :-) a Radim se narodil 14.10 .2010 takže i když na uz nebylo nic vidět já byla přes dva měsíce těhu :-) stačí vyžší sliznice nebo pozdější ovu a je to :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj psala jsem ti v jiné diskuzy. Jak tady píše o nátlaku na operaci tak to znám. Mám za sebou zamlklé těhotenství. A mne též chtěli hnát na sál já jim to nedovolila až do hodnoty hcg 1800. Nevěděli si semnou rady. Pač e vždy ptali chcete jeste počka nebo už? Už to moc nevypada na to že se nám něco ukáže. Krev brali každý den a obden ultrazvuk. Nakonec mne vzali krev nevím co dělali za rozbor ale podle toho rozboru poznali že mne stoupá hcg ale srovnali jete jinou hodnotu která es v případě tehotenství mnění a ta byla ve stavu jako že těhostenství nic. (bílěk bez žloutku) Tenkrát mne ty hodnoty i ukázali. Už je to tak 5-6let zpet.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ať ještě počkaj
vždyť si ve špitále takže jsi pod nonstop kontrolou. Kdyby byla tam já před tím rokem kdy jsem byla těhotná tak mne ti tví doktori asi už dávno operovali. Naštěstí mám rozumnou doktorku která hned každého nežene do nemocnice. já uplně první těhotenství málem nepřežila to jsem ležela hrobníkovvi na lopatě. pak zamkle těhotenství pak chemické těhotenství pak pár těhotenství kdy jsem měla pozitivní testy a do 14ti dnu jsem dostala ms no trvalo to 7let než jsem otěhotněla a donosila v 21tt mne odvezla RZ kvuli hrozícímu potratu ale pak uz dobrý pak jsem zvládla i 32tt svou vadbu :-)
no a malej ted má 2roky a mala se mne narodila ted v srpnu. obě tehotenství provázel nějáký problém. Malá snama laškovala dlouho to jsem ti psala rozdíl 3týdny podle periody bych jí měla rodit začátkem srpna kolem 9 srpna a vykoukla 27 srpna coz byl i výpočet podle ultrazvuku. I když jsem si počítala termín podle početí tak mn eto též vyšo hned na začátek srpna.
Do dnes mne to hlava nebere jak to že se to tak posunulu a hlavně proč.

25.05.2011

Dnešní kontrola u :*8*: zas byla na nic. :*8*: Na ultrazvuku v děloze nenašla nic. Na levé straně něco bylo, vysvětlila, že to může být i ve vejcovodu, ale ten na ultrazvuku neuvidí.

Ahojda Fiono, já měla u mimoděložního 5+6tt hCG 66. Bylo to prvním IVF, myslela jsem, že jsem dostala normálně MS, test vyšel taky negativně, tak jsem to neřešila. Krválela jsem ale čtrnáct dní v kuse, byla na kontrole, tam nic nenašli a pak jsem si udělala test (to jsem byla právě 5+6tt) a byl pozitivní. Tehdy se přišlo na to, že jsem těhule. Naštěstí si tělo poradilo samo a já nemusela na žádný zákrok.
http://www.mojetehotenstvi.cz/sok-7

In reply to by Naděnka

To je mi líto. Tady se zatím nic neděje. Snídani jsem ráno nedostala čekali na výsledky.A před chvíli mi sestra tu snídani dala. Zeptala jsem se na výsledky, řekla, že byly docela dobré. Ale, že se nemám radovat, že se uvidí zítra. Prý mi hcg nebrali :00: .Což nechápu, jasně jsem slyšela, že hcg zít a ultrazvuk na dnes. Ale stejně jsem tak trochu ráda, protože nejsem na operačním sále. Až půjdu na ultrazvuk tak se zeptám :*8*:

Ahojky. Zazila jsem neco podobneho, nic mene u me to nedopadlo dobre. O tom ale psat nechci. Tak to totiz nemusi byt vzdycky, mam kamaradku, ktere taky rikali, ze je to mimodelozni a nakonec na ni mimisek, (ta mala bublinka), z ultrazvuku vykoukl. Proste si dal jen na cas. A tvuj mimisek je treba taky pekne zlobidlo a dava si jen na cas. :-) Drz se. Budu na tebe myslet. Zkus se poradne vyspat a myslet na neco hezkeho. :-)
Jana

In reply to by fiona

Hcg si nepamatuji. V unoru jsem zjistila, ze jsem tehotna, jenze tehotensky test po tydnu kdy carecka silila, zacala zase pomaloucku svetlat. Nakonec jsem zacala spinit a jela do nemocnice. Mela jsem byt 5+neco. V nemocnici dr. rikal, ze si me musi nechat na pozorovani, na utz nic nebylo, jen zvysena sliznice, ale za delohou se zacinala hromadit jakasi tekutina a to se mu nelibilo. Za dva dny, kdy jsem v nemocnici jen tak lezela a nic se nedelo, jsem zacela silne krvacet a mela jsem krece v brichu, vecer mi udelali utz a tekutina byla uz v cele dutine brisni. Takze se okamzite chystal operacni sal na akutni laparoskopii. Tehotenstvi bylo mimodelozni. Pri operaci mi vzali pravy vejcovod. Dr. rikal, ze to byl duvod, proc mi z niceho nic zacali blednout tehu testy. Vajicko se usadilo ve vejcovodu, tam rostlo, pak uz nemelo kde, takze se prestalo vyvyjet -proto to blednuti testu- nakonec vajecnik praskl a v dutina brisni se zacala rychle plnit krvi.
Doufam, ze jsem te moc nepolekala. Doopravdy to tak nemusi byt.

18.05.2011

Jak jsem slíbila, že se dnes po kontrole u :*8*: ozvu....No tak :*8*: na ultrazvuku neviděla vůbec nic a to opravdu pečlivě pátrala.

In reply to by Monina

Ahoj, tak ležím v nemocnici. Ráno u :*8*: na ultrazvuku v děloze zas nic neviděla. Jen na levé straně něco. Tak mi zas vzala krev a hcg je 473,což j prý málo. Ve 12 jsem jela pro žádánku do špitálu a s věcma byla v jednu na příjmu s tím, že mám jít na opraci. Jenže v nemocnici je lepší ultrazvuk a ten neviděl nic ani v děloze a ani na levé straně. Takže jsem na pokoji a čekám až zítra vezmou krev a jaká bude hladina hcg. A podle toho se uvidí. Ale špiním. Tak to vypadá na mimoděložní. Protože v 6 týdnu už by něco vidět bylo :( .Jak je tobě, co :*8*: ?

In reply to by fiona

Ahoj,předem ti musím říct,že mimoděložní to být nemusí,může se jednat o zamlklé těhu,které vylučuje HCG,to jsem měla naposledy a skončila jsem pouze na revizi,což je lepší než laparoskopie.
Já jsem dostala tablety,nešpiním,ale nic neviděla.Krev mi nebrali,prý to zatím nemá smysl.Sliznice je narostlá,za 14dní kontrola a ta rozhodne.
Monina

Tak dnes mám jít k :*8*: . A já zas po návštěvě toalety, mám na toaleťáku světlou krev. :( . Myslím, že to nedopadne dobře. Prsa bolí a v podbříšku divný tlak. Modlím se, ať je vše ok.

Ahoj,tak mám testík slabě pozitivní do :spid: zbývají 4 dny.Klepu se radostí i hrůzou. A co ty,jak ti je?
Monina

17.05.2011

Ahoj holky, jak už jsem psala předtím, tak po 3 dením špinění jsem šla na krev a hcg bylo 6,6U/l norma je do 5U/l. Takže slabě pozitivní.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je bezva zpráva. A krvácela jsi hodně? Moc ti přeji, aby jste byli oba v pořádku. :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Musí, když tak pěkně roste. :c: . Na příští kontrole už bude i srdíčko :h: . Ten tvůj prcek se drží, jak klíště. A to je skvělé. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka